Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Стана ясна причината за смъртта на импресариото в Ахтопол (СНИМКА)
Стана ясна причината за смъртта на импресариото в Ахтопол (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
51965
Коментари
0
Стана ясна причината за смъртта на импресариото в Ахтопол (СНИМКА)

Стана ясно от какво е починал легендарният врачански импресарио Илиян Шалаторски. Човек, отдаден изцяло на изкуството и прекарал повече от 20 години във врачанския театър като главен организатор на представленията, е отишлият си без време вчера в почивната база артистите в Ахтопол, съобщава „Флагман“.

55-годишният Илиян Шалаторски от Враца пристигнал в базата в сряда сам.

Според колегите му имал нужда от почивка, след като повече от година опитвал да се възстанови на работното си място след операция на болно сърце - масиран инфаркт, което наложило да му бъдат поставени 4 байпаса.

Още с пристигането си в курортния комплекс той казал, че диша затруднено и не се чувства много добре заради жегата и повишената влажност.

Вчера след обед съобщил на колегите, че ще си легне в бунгалото, тъй като не му достигал въздуха и не се чувствал добре.

„Веднага е била повикана линейка, но за съжаление колегата Шалаторски е починал преди пристигането й. Вече е изяснена и причината за смъртта му – получил е втори инфаркт, за съжаление фатален.

"

Изказвам своето съчувствие към близките на Илиян Шалаторски”, каза председателят на Съюза на артистите Христо Мутафчиев, наблягайки на това, че липсва криминален или аморален елемент в разигралата в базата трагедия.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?