Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Социологът Юлий Павлов: Корнелия Нинова разби лявото политическо пространство и отблъсна центристките избиратели
Социологът Юлий Павлов: Корнелия Нинова разби лявото политическо пространство и отблъсна центристките избиратели

"ГЕРБ са най-големият донор на тези избори, коментира Стефан Георгиев от "Афис"

Автор: ПИК
Дата
Дата
40545
Коментари
11
Социологът Юлий Павлов: Корнелия Нинова разби лявото политическо пространство и отблъсна центристките избиратели

Корнелия Нинова разби лявото политическо пространство. Това се случи на президентските избори. По-скоро тя го разби и направи опит да го консолидира. Това коментира пред БНТ социологът Юлий Павлов от Центъра за анализи и маркетинг.

"ГЕРБ са най-големият донор на тези избори. Те дават по малко на всички останали партии. Можем да говорим и за едно запазване на влиянието и една много сериозна мобилизация от друга страна", коментира на свой ред Стефан Георгиев от "Афис".

"Що се отнася до БСП, там се постигна голяма консолидация. Но мисля, че ръководството се увлече в тази посока и това им изигра лоша шега. Те през цялото време водеха кампания именно, за да консолидират левите избиратели. А бяха отблъснати много центристки избиратели - с една реплика на лидерката - които бяха склонни да гласуват за БСП. Ако тя не се разшири към центъра, няма да надхвърли 1 милион гласа", добави Павлов.

"БСП се опитваше да открадне гласове от патриотичните формации. С едно говорене за бежанците, мигрантската криза, за патриотични теми", каза още Георгиев.

"Погледнете кампанията на Нова република. Каква нова кампания ще правиш със стари политици? Те направиха хиляди глупости и е крайно време т.нар. традиционна десница да има тотално обновление, нови лица. Познатите политици в дясно с техните разправии и готовност на всякакви действия в името на властта, са писнали на всички", коментира Юлий Павлов.

Напиши коментар »
(11)
1
Райчев що ма излъгахте с червен Колю, че сам принцесаааааааа, а аз съм била една червена свеняяяяяяяя!
2
ПОБЕДА ! И ПАК ПОБЕДА !! ПОБЕДА НАД ЧЕРВЕНИТЕ ГОВЕДА !
3
Чисто физически отблъскваща като същество от женски пол -- мазна и гнусна , предизвикваща позиви за повръщане ! .
4
Борисоооф! Раздавай бананитеее! За нас българопитеците те са животът! Има банани-има маймуни, няма банани-животът свърши! Борисооооф, къде са бананите?
5
ако искаш да спечелиш, трябва да раздаваш банани на маймуните целогодишно, не само по Коледа!
6
НИНОВА, КОРНЕЛИЯ, НЕЩАТА НЕ СТАВАТ САМО С ИЗКУСТВЕНА УСМИВЧИЦА, ЕХИДНА ИЛИ ПО-СКОРО НАДМЕННА ДАЖЕ, И ТИКОВО ПОТРЪСКВАНЕ НА БРЕТОНЧЕТО!!! ВЪТРЕШНА, ВАША СИ РАБОТА Е ДА ПРАВИТЕ АНАЛИЗИ И СЪОТВЕТНИТЕ ИЗВОДИ!!! СЪС СИГУРНОСТ МОГАТ ДА СЕ ПОСОЧАТ ПОНЕ 4-5 ПРИЧИНИ, КОИТО "СПОМОГНАХА" ЗА РЕЗУЛТАТА ОТ ИЗБОРИ 2017 г. ......ПЪРВО.........ШИКАЛКАВЕНЕТО ТИ С НЕДАВАНЕТО НА ЯСЕН ОТГОВОР НА ВЪПРОСА ИМАЛО ЛИ Е СРЕЩА С РЕШЕТНИКОВ ИЛИ НЕ !!! ................ВТОРО..............ТОТАЛНОТО МЪЛЧАНИЕ ЗА ПРЕБИВАВАНЕТО ТИ ОКОЛО СДС, ОГЛАВЯВАНЕТО НА "ТЕХНОИМПЕКС" И НЕГОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ !!! .......ТРЕТО ........... СКАНДАЛЪТ ЗАФОРМЕН ОТ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И ПОДКРЕПАТА, КОЯТО ТИ НЕЕДНОКРАТНО ОБЯВИ!!! НЕИЗКАЗАНАТА ПРИЧИНА ПОРАДИ КОЯТО ТЯ БЕ ИЗГОНЕНА ИЛИ НАПУСНАЛА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!!! .........ЧЕТВЪРТО.........НЕПРЕМЕРЕНОТО ТИ ИЗКАЗВАНЕ ЧЕ "ДЕМОКРАЦИЯТА НИ ОТНЕ......"!!! САМО ПО СЕБЕ СИ ПОДОБНО ИЗКАЗВАНЕ НАМЕКВА ЗА НЕЩО ДРУГО, РАЗЛИЧНО ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА!!! КАКВО МОЖЕ ДА Е ТО, ОСВЕН ВРЪЩАНЕ НА ЧЛЕН 1 В КОНСТИТУЦИЯТА!!! ......ПЕТО...........НАЙ-ГРОЗНОТО НЕЩО, КОЕТО МОЖА ДА СЪТВОРИШ, ПО ВРЕМЕ НА КАМПАНИЯТА БЕ ПОЯВЯВАНЕТО ТИ С ТОВА ПЪПЧИВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ЗАРКОВ!!! КАКВА НАГЛОСТ Е ТОВА, В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР, ДА СЕ ПОДИГРАВАШ СЪС СЪСИПАНИ СЪДБИ НА ХИЛЯДИ СЕМЕЙСТВА!!! А ТВОЕТО ПОДХИЛКВАНЕ В ТОЗИ МОМЕНТ, ПРОСТО НЯМА С КАКВО ДА СЕ СРАВНИ, НА КАКВО ДА СЕ ОПРИЛИЧИ!!! НОРМАЛНАТА И ПРАВИЛНАТА РЕАКЦИЯ БИ БИЛА ПРОСТО ДА ГО ИЗГОНИШ НЕЗАБАВНО НА МОМЕНТА ОТ СТУДИОТО!!! И ТЪЙ КАТО ТОВА НЕ ГО НАПРАВИ В ОНЗИ МОМЕНТ, ТО БИ ТРЯБВАЛО ТОВА ДА НАПРАВИШ СЕГА!!! ОЩЕ ДНЕС!!!
7
До номер 4..Искрено ме разсмя,и ми оправи настроението.Благодаря!
8
ГОРЕ ГЛАВАТА БИТКАТА НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛА НАРОДА Е С ТЕБ ДЕРЗАЙ НА ПРАВ ПЪТ СИ ТИ СПЕЧЕЛИ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ,А БОРИСОВ ЗАГУБИ И БАС ЛОВЯ,ЧЕ ГЕРБ НЯМА ДА ИЗКАРАТ ЦЯЛ МАНДАТ ГОЛЯМА ПОБЕДА Е ЗА ТЕБ ГЕРБ СПЕЧЕЛИХА ,ЗАЩОТО КУПИХА ПАК ЦИГАНИТЕ И КМЕТОВЕТЕ НА ОБЛАСТНИТЕ ГРАДОВЕ СА ОТ ГЕРБ,НО ЕТО В ТЪРНОВО СПЕЧЕЛИ БСП ,ЗАЩОТО В ГРАДА НЯМА ЦИГАНИ ПРИЗНАВАМЕ,ЧЕ ТОЗИ ПЪТ МАЙСТОРСКИ ,ТИХОМЪЛКОМ ГЕРБ КУПИ ЦИГАНИТЕ-ОПИТ,ОПИТ
9
Точно така. Прав е Юрий Павлов. Вместо Вили Лилкова, на мястото й да седне Димитър Лилков и да вземе Стоян Михайлов - Джуниър при себе си. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
10
Не се печелят хората с командаржийски тон, не се печелят избори със стари муцуни- с уважение към Данаилов, ама стига вече, не се печелят избори с агресия- Зарков и самата Нинова, не се печелят избори само с известни лица, но без опит в политиката- Йончева, Йотова, Томов......
11
НИНОВА Е ШИЗОФРЕНИЧКА И ТОВА СЕ ВИЖДА ОТ ВСИЧКИ,ТЯ Е БИТА КАРТА,СЕГА СЕ ПЕНИ ЗА ДА ЗАБАВИ ПРОЦЕСА ОТ РАЗКВАРТИРУВАНЕТО И В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?