Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СЛЕД БИРИТЕ В РАБОТНО ВРЕМЕ: Радев и Генерал Деси дрънкат чанове в Родопите, докато парламентът ври и кипи за F-16
СЛЕД БИРИТЕ В РАБОТНО ВРЕМЕ: Радев и Генерал Деси дрънкат чанове в Родопите, докато парламентът ври и кипи за F-16
Автор: ПИК
Дата
Дата
79462
Коментари
43
СЛЕД БИРИТЕ В РАБОТНО ВРЕМЕ: Радев и Генерал Деси дрънкат чанове в Родопите, докато парламентът ври и кипи за F-16

Държавният глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева ще присъстват днес на откриването на събора в Рожен. Президентът ще даде началото на събитието със звън на родопски чанове от централната сцена на Роженските поляни край Смолян в 10.30 ч., вместо да е на работа и да решава важни държавни въпроси.

След биричката в работно време онзи ден, днес президентът и Генерал Деси ще хванат пътя за Рожен, където ще се омешат с народа. А в същото време парламентът ще гласува сделката за F-16, по която Радев има какво да каже. Като върховен главнокомандващ, като въздушен ас и бивш командир на ВВС, като експерт и би следвало да е солидарен с правителството и всички власти, които в момента решават сложни задачи, като борбата с киберпрестъпността. 

Радев обаче предпочита да разхожда жена си, да я черпи с биричка и да страни от пряката си работа, за която народът му плаща 11 хил. лв. месечно. 

Припомняме, че до момента не е ясно също откъде Десислава Радева е получила 12 хил. лв., тъй като от президенството продължават да не отговорят работи ли, къде е назначена и кой й е дал тези пари. ПИК отправи официално запитване, за да стане ясно дали първата дама е в конфликт на интереси с частна фирма, или неправомерно е назначена на някаква длъжност в президентството. 

Напиши коментар »
(43)
1
Вместо да е в паpламента за самолетите ниq Главнодpиcкащия на армията ниq плюска джолан на Рожен!! ......................................................................................................................................... Затова ще продължавам да питам, импексовата Курабия, Румен Пъпката, омбоцмана Мая Костинбродска и СС Момата “защото са цоцаалисти“, както и Сарайската Чалма, как така крадливата кучка Йо, има три къщи за гости и то с басейни, а аз нито една. Как така Импексовата курабия, приватизира и източи милиони долари от Импексовото дружество, а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Как така Сарайската Чалма приватизира ТЕЦ Варна, а аз нямам дори един фотоволтаичен панел. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Толкова ли съм глупава, или само защото не съм цоцаалистка с шалвари, затова не можах да си вредя, или защото не съм била ДС доносничка, и не съм близала сладоледа, на ничий премиер с чалма, както Импекса и Кучката Йо!!
2
командир и генерал!!
3
по-добре иди на лекар, вместо да повтаряш едно и също. Който е надробил тази попара нека той я сърба.
4
ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП БИЕ. ОТБОЙ ЗА. F16
5
Гнусна двойка, с морал по нисък от улична проститутка. Народа ни беден, но за тия кретени, живота е вечен банкет ядене и пиене!!!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
какво работно време , бе ! то бива простотия и дебилщина, ама чак пък толкоз ! Радев да не е чистачка в супермаркет с работно време от 06 до 18 !?
8
на чист въздух-ще пийнат биричка и ...ще похапнат джолан на бос крак,а Марешки...нека да ги вика...
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП БИЕ. ОТБОЙ ЗА. F16
11
koe e necenzurirano 4e boiko e igral ma4li ,be humne dolno
12
Чета и се чудя, плюещите тук по Радев и съпругата му, нормални ли са или дебили избягали от психиатрията? Пиел бира в работно време???? Но как пие, седнал между хората, на открито, без страх и притеснения, защото няма минало в СИК, избити бандюги, ограбени и заграбени бизнеси, имения в Лос Анжелис за 350 милиона долара, къща в Испания за 1.7 милиона евро и изпратени 2 милиона на любовницата да си харчи, остров в Гърция за 1 мили вед евро и около 40милиярда по света в банки и офшотки. А нашия пожарникар, превърнал сецв Луи 14 се охранява и в кенефа, трепери при всеки шум и спи с бронежилетка между двама гавази.
13
...Докато в НС се пазарят като цигани кой, колко рушвет да вземе, ТИКВАТА с НАШ'ТЕ ПАРИ е на МОРЕ, и "КАРА" БОЕН КАТЕР.........ХАХАХАХА......след електрокара, джипката, сега "кара" и катер.....хахахаха, МАЛОУМНИК.
14
ТОЯ да вземе да ми подрънка моите камбанки път ТАЯ да ми посвири на инструментариума!
15
шербетя вчера начерта пътя на преврата , подкукуросва престърни групи да вдигат бунтове И да всяват страх в МИРНА БЪЛГАРИЯ ..нали помните протестите на престъпници по улиците и магистралите на България , които 30 бандити от БСП затваряха магистрали и деца плачеха в колите .Сега Радев иска точно тези маргинали да създават бунтове и разкол в мирното ни общество ...Време е КОНСТИТУЦИОННИ СЪД ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ .
16
Тичай Бебо Ивче на Рожен да дебнеш от засада, какво ще прави президента, ще яде и пие ли, ще фиша или не! И дебни, като хапне нещо снимай и пиши, президента е лаком, изяде една тава кифтета, изпи едно буре с бира и си тръгна. Вземи и шефа си, онова дебело и мазно нещо, дето прилича на току що снесено гив:о, да обикаля и души, все някой кадър може да заснеме и неправи свободно съчинение. Побързайте, че днес е само панаира.
17
ТИКВАТА е на море с нашите пари и най-безцеремонно след като преяде със суджуци се И3ПЪРДЯ....ВСИЧКИ ГЕЙберасти му БЛАГОДАРИХА за УХАНИЕТО с КОЕТО ги е ДАРИЛ, и го помолиха ДА НЕ СПИРА.За всичките му ПРЪДHИ с НЕВЕРОЯТНО УХАНИЕ ГЕЙберастите БЛАГОДАРИХА на ПАРТИЯТА и ЛИЧНО на ТИКВАТА. :-)
18
Кой трябва да вземе решение по договора за самолетите: Парламента-нали уж сме парламентарна република, не президентска, а още по-малко премиерска. На Рожен май ходиха за откриването и бивши президенти, например Стоянов. На журналята к'во им бърка президентът?
19
та неййси ...каква длъжност изпълнява мома Генчава, за да има доходи по 1 000 лева месечно ...ПИАР , КОНСУЛТАНТ , ИНТЕРИОРНА И КЕТЕРИНГ УСЛУГА ...какво налага МОМАТА да взима тези пари ..за Радку знаем че не върши нищо ,освен да е национал популист , особено на празници , на ТРЕТИ март , на 24 май , на рождени дати на ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
А Тиквата се е качила на плета , даже кара катер в момента . Така е като пишк.та му вече не става за мъжки игри ! Но скоро ще го ядат прасетата !
22
Виждате ли колко кухи кратуняци като 7ия и 13 ия червени п-едерунгели ме защитават точно такива малоумни паразити като тях ме спуснаха с парашута на Дондуков 2 !
23
Какво има да се бута при тиквениците на Тиквата.Това е просто под нивото му..Той каза какво мисли по въпроса , продажниците не му обърнаха внимание.Да си трошат тиквите.Жалкото е , че ние ще плащаме глупостите им.
24
Някой го е посъветвал да прави повече гафове, за да се загубят големите му простъпки в гората от прегрешения! Радев е световно НЕИЗВЕСТЕН, на него му е все тая, ама Деска Келнерката иска да си развява дупарата по света! Нинова се надява да и се размине, че направи от БСП партия на Мафията! Импийчмънт или оставка на Радев е логичното след всички лъжи, клевети и простъпки, но той няма да се даде , страх го е да не го подведат под наказателна отговорност!
25
Наиш къв плет щи дам аз на теб русофилски бсп-едераст като ти го н-ахуля в а-нуса!
26
Google плаща $ 92 на всеки час, последната ми проверка беше $ 8400, работещи 10 часа седмично в интернет. Придружителят на най-малкия ми брат предава нормално 18k за известно време и работи около 24 часа седмично. Не мога да приема как просто се опитах. Това е моето основно нещо !!!!! ТУК СЕГА.....................>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
27
Главната мишена на оперативната комбинация срещу бившето РУМНО е президентът Румен Радев, който не само губи капии от "партията на зелените чорапчета", но и ще бъде вкаран в остра интрига в задкулисието с "агентурата на Решетников". Посланието - краде се инфо от партньорски служби! Всъщност мегаскандалът с двамата бригадни генерали, издавали разрешения за допуск до класифицирана информация на килограм, е класически "карамбол" за службите. Двамата бригадни генерали са изпържени като протежета на Радев.
28
Чановете са в главите им и дрънкат силно и всекидневно.Да не бият път до Рожен. jnm
29
NEDELKO TVOIA LUBIMEC NA RABOTNOTO SI MIASTO LIE 4E GOVORI6 ZA DRUGITE DA NEBI VENETU DA E STANAL MORSKI 6TURMAN
30
Мутор, мутро, мутро сикаджийска и подлога на неграмотния престъпник от Банкя! Радев бил световно неизвестен! Виж ти! Ами твоят идол бе, нищожество слузесто, твоето банкянско слънце с какво е известно по света и у нас? Нали само с това, че с него се подиграват и го вземат за ташак навсякъде, където си занесе дебелия задник и си покаже твърде простоватата физиономия. Навсякъде банкянският бандит е известен с това, че не говори нито един чужд език, а ръкомаха като олигофрен, че е пожарникар по образование, че е корумпиран измамник, че лъже като дърт циганин и че българският народ го мрази повече, отколкото мразеше правешкия говедар и масов убиец, чийто телохранител беше и му разтриваше ушите!
31
СЕЛСКА Чест : Семейство СМЕШНИЦИ ,,, ФАТМАКА бил купил кола на Деса за 7000 лв.= СМЕХ и няма вече НСОто да я разхожда по пазарЯ = СМЯХ ! Добре че НИЩО НЕ ЗАВИСИ от тези Селски ХИТРЕЦИ !
32
Премиера на море, Президента на планина, държавата на автопилот ! Оправяйте се ! Какво толкова се дърляте за 2 млр.лева, имаме излишък ! Вие се чудите къде да си харчите парите - дали в Турция или в Гърция !!! Какъв проблем има !!! Спете спокойно деца !!!
33
ПРОСТАЩИНАТА НА КОМЕНТИРАЩИАТА ЛИЧИ ОТ НЕЙНАТА ЗЛОБА КОЯТО ИЗРАЗЯВА! КОЯ ДЪРЖАВА ИМА ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО СЕ ИЗПРАВЯ ПРЕД НАРОДА БЕЗ НЯКОЙ ДА МУ Е НАПИСАЛ ПОДХОДЯЩО ЗА СЛУЧАЯ СЛОВО? КОЙ ПРЕЗИДЕНТ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА САМОЛЕТ И ДА ДЕМОНСТРИРА ВИСШ ПИЛОТАЖ? КОЙ ПРЕЗИДЕНТ МОЖЕ ДА ПОКАЖЕ ВСЕ ОЩЕ ТАКАВА ФИЗИЧЕСКА КОНДИЦИЯ? КОЙ ПРЕЗИДЕНТ МОЖЕ ТАКА СВОБОДНО ДА ГОВОРИ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ПРЕД СВЕТОВНА АУДИТОРИЯ В СРАВНЕНИЕ С ПРЕДШЕСТВЕНИЦИТЕ СИ? КОЙ ПРЕЗИДЕНТ БЕ ИЗБРАН С ТОЛКОВА МНОГО ГЛАСОВЕ ОТ СВОЯ НАРОД? МЪРСОТИЯТА И ПОМИЯТА КОЯТО СЕ ОПИТВАТ НЯКОИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИСТРАСТЕНИ ХОРА НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ЗАЛИЧИ ВСИЧКИ ОТЛИЧИТЕЛНИ ИНДИВИДУАЛНИ СПОСОБНОСТИ И УМЕНИЯ С КОИТО Е НАДАРЕН ТОЗИ БЪЛГАРСКИ ВИСШ ОФИЦЕР! ТЕЖКО ИМ И ГОРКО НА ВСИЧКИ ОНИЯ КОИТО НЕ УВАЖАВАТ ДОСТОЙНСТВОТО НА БЪЛГАРСКИЯ ВОЙНИК, НАСТОЯЩИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА ПРИВЕДАТ В ДЕЙСТВИЕ ВЗЕТОТО РЕШЕНИЕ ОТ ПРЕДИШНИ МАНДАТИ ОТНОСНО ОКОМПЛЕКТОВАНЕТО С ЛИЧЕН СЪСТАВ НА АРМИЯТА ДО 2020 ГОДИНА!
34
До 8.Не си прав. Ще плющат чеверме, а не джолан. Кво пък, по-добре повече ядене, отколкото по-малко пиене.
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Пак нецензурно -ама е истина....
37
Командир, генерал и СЪБОТЬОР!
38
Шербетов е обучаван за МАСОВ УБИЕЦ с бомби хвърляни от самолет върху мирни граждани, "без окото да му мигне"!
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Баба Ива от Педялковия ПИК, пак се изпусна извън гащите си!
41
"Парламентарната шефка Цвета Караянчева и водачката на герберите в Народното събрание Даниела Дариткова поведоха в събота по обед хорото на събора на народното творчество и животновъдството в Рожен, предаде репортер на Lupa.bg. Съборът бе открит в петък сутринта от президента Румен Радев, който каза, че България би осиротяла без магията на родопската песен и без животворния звук на гайдите. Днес съборът е в разгара си, като по информация на полицията 200 000 души са минали на фолклорния фестивал от вчера до събота на обяд..."
42
Ама наистина надминавате всякакви жълти вестници дето се изпозатриха заради голяма ''читаемост''... Нещо да кажете че около тях няма толкова гавази както около ментора ви?? и могат спокойно да седнат и да пийнат бира за половин час а не като ментора ви да не си знае работното място през месеца от разходки, тенисчета, мачлета, ...
43
Пла'тен'ата прос'титут'ка Нед'одял'ко няма ум'ора с гл'упости'те с които храни иди'оти като него!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?