Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Слави Бинев призова в Страсбург за разследване на политическата върхушка
Слави Бинев призова в Страсбург за разследване на политическата върхушка

39 кандидат депутати от "Атака" са обвързани със записни заповеди за 6 милиона евро

Автор: ПИК
Дата
Дата
6824
Коментари
5
Слави Бинев призова в Страсбург за разследване на политическата върхушка

Представителят на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) в Европарламента Слави Бинев откри мартенската сесия в Страсбург, като се обяви в подкрепа на европейския регламент за пране на пари. Бинев зави, че само уеднаквени правила за целия Европейски съюз ще дадат резултати в тази битка в отделните страни, където правителствата не могат да се справят сами с проблема.

„Сега вече управлявалите България ще имат проблеми! За тях винаги е имало съмнения, но не и резултати. Пример за това са 39 кандидат депутати от "Атака", обвързани със записни заповеди за 6 милиона евро, на което съдебната система не реагира”, заяви Бинев, като обяви, че разчита след приемането на правилата от Европейския парламент да започне мащабна европейска акция.

Пред своите колеги в пленарна зала евродепутатът заяви, че само с външен натиск България може да се справи с проблемите, като санкциите на Европейската комисия  трябва да са на най-високо държавническо ниво. Бинев даде за пример управляващите в България. Които, след като попаднат във властта, се сдобиват с банки и икономически империи от престъпната приватизация.

Изказването на евродепутата беше по повод доклада „Предотвратяване на използването на финансовата система за целите на изпирането на пари”.

Напиши коментар »
(5)
1
МУТРА в ЕВРОПА.Вярвате ли му?
2
Бинев продължавай да подкрепяш гей браковете в парламента и да плюеш по тези, които са те издигнали в евродепутат, но скоро ще дойде видов ден!
3
Повече му вярвам отколкото на Волен, който е продажник и смее да използва думата предател за други хора, при положение, че той самия предаде хората които му вярваха като СЕ ПРОДАДЕ на ДПС !!!
4
МУТРО, защо подкрепи закона узаконяващ педофилията в европарламента ? Безсрамник! Нека да разкаже Бинев как се връткаше покрай Волен докато го направи евродепутат!
5
Подкрепил ги е за да може и такива като вас , да имат права, а не да драскат само по форумите.А Волен като е такъв "правяч" на евродепутати да ви направи и вас - толкова трудобюбиво писарувате в интернет!!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?