Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Слави Бинев: И в биоземеделието има спънки за българските фермери
Слави Бинев: И в биоземеделието има спънки за българските фермери
Автор: ПИК
Дата
Дата
6422
Коментари
4
Слави Бинев: И в биоземеделието има спънки за българските фермери

Бинев повдигна темата за биоземеделието в Страсбург по повод десетки сигнали от български земеделци, които се оплакват от невъзможността да развиват екологично чисто земеделие в страната. „В сектора на биоземеделието в България цари пълна изолация и невъзможност за работа” – заяви Бинев пред Информационния център на ЕП. Условията за регистрация на биопродукти са почти неизпълними, което на практика възпрепятства работата на производителите. Евродепутатът обясни, че помощите за развиване на подобен тип земеделие са само за продукция,  добивана с използване на регистрирани в страната  биопрепарати. Такива  продукти у нас няма. Това отказва желаещите изобщо от развиването на биоземеделие.

„Не може да очакваме решения от хора като Пламен Лазаров - сегашен заместник изпълнителен директор на „Растителна защита” към Българска агенция по безопасност на храните. Според информацията, подадена към мен, той е имал фирма за препарати, която прехвърля на жена си, след като влиза в администрацията. Това е класически конфликт на интереси” – заяви Бинев.

Напиши коментар »
(4)
1
В БАБХ има много конфликти и много, много интереси! Някои от тях още са свързани и се диктуват от Миро Мършата.Фесът Моллов е на каишка към ДПС, видно он назначенията му в централата и по места. Държавата трябва да бръкне надълбоко в тази агенция,а най-добре ще е да я разформирова.БАБХ е гангренясала рана в тялото на държавата.
2
Ха ха ха ха ха ха ха ха, бившият сутеньор и собственик на БИАД се насочва към биоземеделието. Let's see what happens next!!!! Като не го изберат за евродепутат от НФСБ, може да отвори зоомагазин!!
3
Станче,твоето магазинче в междукрачието ти,ще е постоянно отворено за твоя бог,СИДЕР ПАША,с тъпите ти разсъждения!!!
4
Браво Бинев! Такива евродепутати са ни нужни! Другите клатику.ци са непознати и вредни! Има и такива, които не знаят защо са там и никой не ги е нито виждал, нито чувал! В Земеделието има доста ракови израстъци, но как може да е иначе, след като негодни и корумпирани министри го тарашат! В САЩ за получен един билет за ръгби-мач, бе уволнен и даден на съд министъра на Земеделието Майкъл Епси! А тук грабят като за последно!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?