Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Слави Бинев: Един от колегите ми гласува за спиране на парите ни от Европа
Слави Бинев: Един от колегите ми гласува за спиране на парите ни от Европа
Автор: ПИК
Дата
Дата
7210
Коментари
5
Слави Бинев: Един от колегите ми гласува за спиране на парите ни от Европа

„Гласувах против препоръката на Европейския парламент да се спрат парите на България, както направиха и 90 процента от колегите ми от България, не искам да казвам кой гласува в подкрепа.” Това обяви в предаването „Факторът Кошлуков” по TV7 евродепутатът Слави Бинев, който сега е втори в листата на НФСБ за европейските избори.Той изтъкна, че ЕП е аргументирал препоръката си към Европейската комисия за България с нейния „регрес” и този път според Бинев „се знаят имената на хората, заради които ще ни спрат парите от Европа – Мая Манолова и Волен Сидеров”.

„Виновна за това е Мая Манолова заради Изборния кодекс и допуснатите с него нарушения на европейски норми, принципи и препоръки. Виновен е Волен Сидеров, защото докато той демонстрира средства, не можем да говорим против корупцията”, каза Слави Бинев. Той смята, че докато е бил в ПП „Атака”, „по мое време Сидеров не харчеше толкова много, ние се разделихме, когато той пристана на Бойко Борисов”. Сега пък „ако Сидеров не плати цената за това, че е бил и с БСП, и с ДПС, трябва да я плати целият български народ”, прогнозира Бинев.

Напиши коментар »
(5)
1
https://www.facebook.com/marchel.gerrmann- Пишете му , не го жалете ! https://www.facebook.com/marchel.gerrmann .Посланикът на EU-еврейския съюз в територията Еритрея се казва Marchel Gerrmann и е холандски флейтист . Бурите от долната земя са големи расисти и българомразци , не ни искат в Шенген , нали те практикуваха апартейда в ЮАР. Та този субект , ядящ от парите и на българските данъкоплатци , по 20 000Э на месец= 16 000 Э заплатка+4000Э представителни не ни иска според руския посланик в Еритрия. Министър Вигенин , ако е мъж и български министър трябва да привика посланника на ЕС и посланика на Долната земя у нас и да поиска обяснения за изявленията и съответно извинения Нека добре платените агенти на евро атлантическите ценности у нас му пишат да дадения адрес във фейсбук и да попитат защо не ни иска в Европа , нас най - старите европейци.
2
edna mutra kato boko tikvata
3
palen pomiqr
4
бинев пак нищо не е разбарл
5
И защо трябва да вярваме на думите на една мутра, която отгоре на всичко защити гей браковете като гласува за, а сега нещо много се е разбучал знае, че избори идат и повече няма да помирише европарламента! Да говори против Волен, когато Волен му е спасил живота да не го шитнат ей това се казва неблагодарник!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?