Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Скандал! Цветан Цветанов насмете Весела Лечева: След БСП разплатихме 6 млрд. лева, а сега имаме 3,6% ръст на икономиката – ГЕРБ работи (ОБНОВЕНА)
Скандал! Цветан Цветанов насмете Весела Лечева: След БСП разплатихме 6 млрд. лева, а сега имаме 3,6% ръст на икономиката – ГЕРБ работи (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
39882
Коментари
53
Скандал! Цветан Цветанов насмете Весела Лечева: След БСП разплатихме 6 млрд. лева, а сега имаме 3,6% ръст на икономиката – ГЕРБ работи (ОБНОВЕНА)

Кандидатите за депутати - Цветан Цветанов от ГЕРБ и Весела Лечева от БСП, заформиха невероятен спор на тема Велико Търново в студиото на Би Ти Ви.

Весела Лечева откри дебата остро и веднага разкри, че на хората им е писнал от договорени поръчки, а липсата на стабилна икономика прави така, че хората да са бедни.

„След управлението на БСП разплатихме 6 млрд. лева, а сега, две години по-късно, имаме 3,6% ръст на икономиката. Това е ГЕРБ, работим“, отговори Цветанов.

Той обяви, че е направил много за Велико Търново, а Весела Лечева тепърва ще се запознава с проблемите на региона. „При БСП магистрали „Хемус“ минаваше на 33 километра от Велико Търново. Сега няма да е така, защото променихме нещата“, добави Цветанов.

„Българският бизнес няма да гласува за вас. Трохи взимат малките фирми, а големите фирми лапат“, каза още Лечева.

„Във Велико Търново за миналата година има разкрити 1500 нови работни места. ГЕРБ работи в тази посока. Какво са направили от БСП за региона“, попита Цветанов.

„През 2014-а спряха 100 млн. евро от ЕС, а после кабинетът „Борисов 2“ ги пусна. Фалира ли банка? Това е БСП. След тях да се управлява е трудно, но от ГЕРБ успяхме“, добави Цветанов.

„През 2014-а във Велико Търново безработицата е 14%, а сега е 6%. Какво да кажем повече, ядоса се Цветанов. – Г-жо Лечева дайте данни. Не говорете само общи приказки. Дайте конкретни неща, които са свършени във Велико Търново. Хората искат да чуят ясни послания, които могат да се реализират“, каза Цветанов.

„Ако икономиката е така стабилна, пенсиите ще растат. Икономиката върви. Ако всичко в страната е нормално и имаме стабилна страна, може да се очаква брутен вътрешен продукт от 120 млрд лева. Тогава средната заплата може да стане 1500 лева“, обясни Цветанов.

„Говорим си за Велико Търново, а накрая г-н Цветанов ще влезе от Благоевград и ще забрави за Търново“, контрира го Лечева.

Цветанов тества опонента си с въпроса колко общини има в област Велико Търново.

„10 общини има“, отговори тя.

„Правилен отговор“, констатира с усмивка Цветанов.

Лечева попита Цветанов с какво се гордее, а той каза, че с работата в сектор сигурност. „Какво беше при БСП. Кога стана покушението срещу съпруга ви?“, попита Цветанов.

„И какво разкрихте Вие, като вътрешен министър“, контрира го Лечева. 

Още по темата
Лечева след конгреса на БСП: В партията чистка няма, залагаме на младите
Часовник
08:30
БСП започва промяната от себе си. Това става чрез приетите промени за депутатските мандати. Това не е ограничение, а възможност за непрекъснато обновление. Това коментира пред Би Ти Ви Весела...
Напиши коментар »
(53)
1
Човекът си има 6 апартамента гратис , пък вие за растеж , инвестиции , саниране и комунизъм говорите !
2
Браво на Цецо. Умен е. С него сме завършили Помощното училище в гр. Вършец. Той завърши с отличие. Ще гласувам за него с бюлетина № 10.
3
А къде отидоха 1 милиард и 500 милиони здравни осигуровки, източени от здравната каса? Къде потънаха и кой усвои 30 милиарда заеми? Не разбрах само, как Цв.Цв. насмете Лечева?
4
Коя икономика бележи ,ръст бе Цв че не се сещам?!!
5
Пинокио защо не е с раиран костюм много ще му отива и ще е на почит сред съкилийниците му!?!?!?
6
е от парите на българите, които работят в чужбина, изпратени на техни близки в България, за да не умрат от глад.
7
Сегашният началник на ГЕРБ има глава - теква. Цветанов е с осмоъгълна глава, което предполага повече акъл. Всички сте съгласно, че Цецо има акъл колкото един изпразнен хyй. Нали така ?
8
Тази откога се извъди за "политик".....нека по-добре да каже кой гръмна съпруга й и за какво, а не да се прави, че няма нищо общо с нея??????
9
Щом хората нямат пари за хляб е ръст! Какъв ли ще е спада!? И аз на Цв.Цв ли да вярвам или на ... си!? Все ги насмитат по сайтовете! И ген.Радев насмитаха колко пъти!? Обаче 26 идва!
10
Много интересна ситуация, ако четеш заглавието излиза едно , ако четеш коментарите друго. Особено "насмете".Абе ГЕРБ пуснете си една рекламка , отколкото да се мъчите да скалъпявате дописки.
11
Лечева отстреля Цвинокио!
12
И тая скоро ще иди при мъжа си, заради кражбите в които е замесена. Как може матриала да избира, хора без ден трудов стаж, живели цял живот на неговия гръб, като тоя мазна червена курабия!
13
Поредната измамница на БСП. Галеничка на комунизма. В кажи за далаверите и кражбите на мъжа си?
14
Лечева е каквато е Нинова ,Стойнев,Йончева, но тя трябва да отговори пред Българския народ КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ТРАГЕДИЯТА С НЕЙНИЯ МЪЖ и от ТАМ ДА СЕ ИЗВАДЯТ ВСИЧКИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ ЗА НЕЯ И ПАРТИЯТА КОЯТО ТЯ ПРЕДСТАВЛЯВА.
15
ЗА КРУПНИ ДАЛАВЕРИ, ГРЪМНАХА СЪПРУГА И.......СЕГА МИ СЕ ПРАВИ НА ПОЛИТИК ОТ ПАРТИЯТА НА СЛАНИНОВА....СМЕШНО И ЖАЛКО
16
Моля Ви не дразнете бате Бойко и Цецо, ами какво ще стане с нас, ако се обидят и не искат да управляват?!
17
Най хубавото е, че Цвъки и шайката на Боко с бодри крачки вървят към пандиза! Гони ги параноята
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
как работи ГЕРБ Цветанов ? Натода тъне в МИЗЕРИЯ нямаме доходи няма работни места с бюджетна заплата.Пенсионерите имат мизерни пенсии от по 200лв то за 3 закуски на ден +три айряна на баничарницата ни трябват по 6лв на ден 3 пъти по 2 кинта това са 180лв на мес.какво работи ГЕРБ де е СОЮЦИАЛА де е управителя на НОЙ Бисер Петков той си има безпалтен работен кабинет с голяма заплата а ние се гърчим като червеи с дядовци и баби тънем в мизерия и сега трябвало да ГЛАСУВАМЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за да ви настаним с гласовете си на хубави заплатки в утоплени климатизирани работни кабинети КАК ДА НЕ..............10 години глад и безпаричие ни стигат от управлението на ГЕРБ
20
Два боклука се карат и чудят как да откраднат повече
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Със какво я насмете че не разбрах със завършването на спортното училище и с което се гордее или с лъжите които лансира той и тиквата и ви казах стига пишете за тях
23
Тази "хубавица" да си ходи при рязаната карабина Сотир Гушев и да не се занимава с неща от, които не разбира.
24
Цецо, престани да лъжеш като патрона си! Не ГЕРБ, а енергични групи хора на млада и средна възраст намериха компании, които да прехвърлят производствата си в България. Цитирам ИМИ и СенСата в Ботевград, завод за над 1500 човека също на СенСата в Пловдив, както и Индустрилната зона в Пловдив – град с много голям брой млади хора и останали празни сгради на бивши заводи за електроника в този втори по население град в България. Същото се отнася за Габрово и В.Търново – градове с традиции в промишлената електроника, които се съвзеха или се съвземат от кризата. Хайде да ни кажеш дали министърът на икономиката онзи селски хитрец юрист Лукарски е намерил тези свободни мощности и чужди фирми! Или вие с Б.Б. сторихте това! Цецо, не лъжи. Знаеш си много добре потенциала: слаби, много слаби министри на икономиката, енергетиката, регионалното развитие, на МВР, МВнР, Министерство на отбраната. Повсеместен внос на домати, краставици, лук, цитрусови плодове, грозде от чужбина. А танева се хвали с 65 т.износ на кисели краставички в Русия! Сега скитате из държавата и лъжете като… цигани или като гербаджии.
25
ТОЯ ИЗТРЕПА ВЕЩИТЕ ЛИЦА ПО ДЕЛОТО СИ ЗА ПОДСЛУШВАНЕТО КАТО КУЧЕТА,С КВИ ОЧИ ГО ПОКАЗВАТЕ НЕ МОЕМ ДА РАЗБАРЕМ
26
Kogato nqkoj аргументирано критикува герб без цинизми в сайта ПИК пишат нецензурно съдържание.ПИК пак изтрийте това но ще ми докашете ,че сте платени от герб и при ВАС НЯМА СВОБОДА НА СЛОВОТО.
27
Това което демонстрира 'пик, като медия е жалко и за пореден път доказва, колко са обвързани медиите с властта.Как можеш да кажеш, че една политика, че е добра, която прави така, че богатите стават още по-богати за сметка на бедните.Аз лично, нищо адекватно не виждам от политика на ГЕРБ!
28
Вярно,насмете я щото има много апартаменти и метли.
29
Вярно,насмете я щото има много апартаменти и метли.
30
ТИКВАТА броди из страната и ЛЪЖЕ, а Цвинокио след него МАЖЕ!! Господи, прости ми, че съм гласувал за ГРОБарите - те са КРАДЦИ и празноглави КАЛИНКИ! На 26-ти Март вечерта ТИКВАТА ще гледа както Тодор Живков на 10-ти Ноември на пленума. СБОГОМ на ГЕРБерасията....
31
Ех,Цвъки чакат Ви огромни мъки.Ти ще изгниеш в затвора,докато Тиквоча ще е на Сретан Йосич новата изгора!
32
Ехеее. Юнак до юнака мила моя гербеска майнольо! 3.6%. Тоя тъпунгер виждал ли е международните класации? Виждал ли е с колко рдев спечели? Били разплатили 6 милиарда. А колко са сега заемите бе ? НА БЕСИЛОТО!!!!!
33
До к.14 Пишеш: „…тя трябва да отговори пред Българския народ КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ТРАГЕДИЯТА С НЕЙНИЯ МЪЖ и от ТАМ ДА СЕ ИЗВАДЯТ ВСИЧКИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ ЗА НЕЯ И ПАРТИЯТА КОЯТО ТЯ ПРЕДСТАВЛЯВА”. Кажи как тя да отговаря пред българския народ? Ако ти си „българския народ”, това е вече друго нещо. Тя доста години гледаше, т.е. полагаше грижи за простреляния си съпруг и доста тегло изживя. По-тежък живот от това, здраве му кажи. Апропо, мъжете на едни съпруги си отидоха без време – Е.Кюлев, Ил.Павлов, Доктора и т.н. Техните съпруги какво да отговорят на хората ? Стигат им теглото и мъката. Заключенията за партията, която пердставляват: Ами Б.Б. е бивш гл.секретар тъкмо по времето,когато мутри се трепеха по улиците като мухи. Сега пък скандалът с „разплетения чорап”с обвиненията стпрямо Ел.Йончева. Ами извикай го пред себе си и го накарай да отговаря. Ама той е бая якичък и ходи с охрана…
34
Тоя път за разнообразие я "насмете". Следващия път ще я "съсипе" или ще я "попилее"... и така до края на света! Ставате смешни!
35
Цецо, моля те да обясниш нещо за ръста на икономиката от 3,6%! Ами този ръст го направи Лукарски, който не е при вас. Преди него имаше един Трайчо Трайков, който също не е при вас. Между тях имаше един ВАШ Делян Добрев, когото изгонихте и сега е контингент на Прокуратурата.... Затова толкова често повтаряте "ако....ако...". Ами, ако "акото" не стане? Кой ще носи политическата отговорност? ГЕРБ???? Ами, ГЕРБ два пъти бяга от властта. ЗНАЧИ ЛИ ТОВА, ЧЕ ГЕРБ ДВА ПЪТИ Е НОСИЛ ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРОВАЛА СИ?????
36
А БЕ ТОЯ КРАТУНЧО НЯМА СРАМ БЕ,НО ТОВА Е ЗАЩОТО НИ Е ТИКВЕНА И ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА.
37
Най-гнусното беше,че се изгари с мъжа и.Ами ако утре го бутни кола и остане инвалид да го подиграваме ли.Взел се е много насериозно,но и той е смъртен!
38
При 35% спад на инвестициите, официално от БНБ, да се говори за ръст на икономиката е гнусна лъжа. Има ръст и той се държи на потреблението, т.е. харчене. Кой харчи?
39
ЦЕЦО С 6 АПАРТАМЕНТА СРЕЩУ ДРУГАРКАТА ОТ БСП К 600 АПАРТАМЕНТА! НЕРАВНА БИТКА. МЪЖЪТ Й МИЛИОНЕР И СЪВЕТНИК? НА ГОЦЕ, ГРЪМНАТ ОТ НЕГОВИ КОЛЕГИ, А ТЯ ЦЯЛАТА В БЯЛО И ДЕВСТВЕНА!
40
|Тази червена другарка или беше пияна или дрогирана.Повтаряше като счупена латерна опорните точки на г-жа Лъжа.Недаваше думата на г-н Цветанов ,за да я обри с факти и цифри.Лъжа след Лъжа! Популизъм в действие!
41
ПИК-л.овци, пак се оляхте! Докога ще ближете задните части на Боко Тиквата, крадльото Цв.Цв. и компания? На тях им остава още малко време и после никой няма да си спомня за тях с добро. Както и за вас, "журналистите" от тази фалшива медия...
42
Ами не знам кой кого насмете,но като 4ета мненията хората е ясно,4е Цветанов и ГЕРБ са яко насметени.Картината е ясна само думи и ще,ще ве4е не хващат дикиш.Стига толкоз.Край на сбърканият преход.БСП с мнозинство за да направи истинска промяна.
43
-Тате, аз циганин ли съм? -Да! -А ти циганин ли си? -Да! -А мама циганка ли е? - Да и тя е циганка, всички сме чисти цигани! Що питаш? -Ами като сме чисти цигани значи сме за БСП?!?!? -Аааа, чак пък толкова цигани не сме!!! .
44
Стар войвода, ветеран от войните простенал на смъртния си одър: - Доведете ми Пешо. - Кой Пешо тате? -Пешо, партийния секретар. -Тате, та ти не си му продумвал на него от 09.09 1944 Г. - Доведете го! Какво да правят синовете му, това било последното желание на баща им - довели му Пешо, партийния секретар. -Искам да ме направиш член на партията -казал войводата. -Браво байно,браво - зарадвал се партийния секретар - най после се осъзна. Ето, заповядай партийната ти книжка. Със здраве да си я ползваш. -Ех сега вече ще мога да си ида спокойно -прошапнал воеводата - като умра - с един комунист по малко!!!
45
МУЛТИГЕРБ зад канала на БГ
46
Т Колев посвети песен на баш гербаджията още през 1989-та.: За срам на Европа и на всички нас,когато докопа в ръцете си власт,по-страшен от спина,по-жилав от рака- у нас за сега се оказа простака!
47
само така, може да си тъп но бъди упорит.
48
Хей плашило грозно. Само като ти видя отвратителната физиономия и ми се повдига.
49
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ГР. В. ТЪРНОВО ТОЙ Е КРЕПОСТТА НА БЪЛГАРИЯ
50
Ь, ПИК, вие вече, след секирчето , триончета връчихте на ГЕРБероците и метла! Големи журналя сте- Смешници!
51
Най-лъжливият сайт! Истината е ,че Весела Лечева разстреля Цветан Цветанов, особено в последната част на двубоя.
52
ЦВ. ЦВ., КАК РАБОТИ ГЕРБ ТОЧНО, КАКЪВ РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА, КАКВИ ГЛУПОСТИ? РЪСТ ИМА САМО ВЪВ ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ!
53
ПИНОКИООООО, ПИНОКИОООООО, САМО ГЛУПОСТИ ДРЪНКАШ...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?