Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СКАНДАЛ! Хекимян с подигравка към Цачева: Пяхте ли по време на кампанията?
СКАНДАЛ! Хекимян с подигравка към Цачева: Пяхте ли по време на кампанията?
Автор: ПИК
Дата
Дата
56079
Коментари
24
СКАНДАЛ! Хекимян с подигравка към Цачева: Пяхте ли по време на кампанията?

Сутрешен бъзик се опита да спретне в ефир Антон Хекимян към Цецка Цачева. "В интернет се въртяха много ваши изпълнения, сега пяхте ли по време на кампанията". опита да се изгъбарка Хекимян с кандидат-президента на ГЕРБ.

Цачева обаче не му остана длъжна и заяви, че действително е припявала в изпълненията на патриотични песни по време на предизоборните й обиколки в страната. "Да, мисля, че отново бях душата на компанията", сподели откровено Цачева.

"Кампанията беше динамична, открита, честна. Към мен обаче имаше само лични нападки, не получих нито една забележка за работата ми като политик и председател на парламента", допълни Цецка Цачева.

"Мога да бъда критична и към парламентарната група на ГЕРБ, и към лидера ми Бойко Борисов. Всеки опит за политика, който срещне съпротива от гражданите, ще бъда много силен и ясен коректив", категорична беше Цецка Цачева.

Напиши коментар »
(24)
1
ДАРИТЕЛИТЕ НА РАДЕВ СА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ СЪС СПОРНО МИНАЛО - ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, ЯНКОВ, СТОЙНЕВ, АСПАРУХОВ, УЗУНОВ..... . ВСИЧКИ ДО ЕДИН СТАНАЛИ МИЛИОНЕРИ ЕДИНСТВЕНО И САМО БЛАГОДАРЕНИЕ НА СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА ПАРТИЯТА. ТЕ СТАНАХА СОБСТВЕНИЦИ НА АКТИВИ ЗА ДЕСЕТКИ, СТОТИЦИ МИЛИОНИ. ТОЧНО ТЕЗИ ДРУГАРИ ИЗДИГНАХА ГЕНЕРАЛА РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ТОЧНО ТЕ СЕГА ДАВАТ ПАРИТЕ ЗА РЕКЛАМА И ПОДКУПВАНЕ НА РОМСКИЯТ ЕЛЕКТОРАТ.. КЪДЕ ОБАЧЕ Е НАП И ДАНС ? КЪДЕ Е ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ ?
2
към Цецка... На въпрос на Хекимян,на какъв език ще си говори с Хилъри,която Цецка предпочита за президент.... Отовора на Цечева беше.-Та европейски български! Хекимян онемя!
3
Всеки знае, че арменчито е комуне. Избираш Чехъла Радев и червената траверса, избираш рязания на Доган и лигавия Карадъя, и обръчите им от фирми. ИЗБИРАШ ОСМАНСКИЯ ПЪТ НА БУЛГАРИСТАН.
4
Беше страхотен! Слави и колегите му пяха само възрожденски и патриотични песни.Останах обаче с впечатлението, че Слави не е много фен на сегашните управници.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Щом на червените пееpаси, червените анycu са се запенели тукq значи ще е така. Каракачанов и Цецка на балотаж!!! Каракачанов президент!!!
7
Новия чутовен гаф на Цецка Цачева сутринта по БТВ Водещият: На какъв език ще разговаряте с Хилари Клинтън? Цецка Цачева на Европейски български език! Еее изтрепа рибата тая майка лелее
8
ОФИЦИАЛНО ЗАЯВЛЕНИЕ!!! Преди 6 г в Холандия ,когато карах ТИР бяло Волво с номер С 7662 ХС бях упоен от двама руснака и изнасилен! Близките ми са запознати с този инцидент.Всички останали версии са инсинуации на пропаднали нещастници!!! Понеже нямам нищо за криене ето координатите ми..София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап 32 ....тел....0877 58 38 45....0889 67 66 78....
9
какво става в Блиц?На какво се дължи промяната?Всички се правят че нищо не е станало.Коментарите не се появяват.Кажете.
10
11
Две карикатурни фигури - едната оправдаваща името- МАЛКИЯ БАРЕКОВ , другата показваща ,че Бойковщината е заразна.
12
до 2;Хайде сега и ти да онемееш:"България и Румъния се присъединиха към Европейския съюз заедно с националните си езици, а наред с тях в официалните езици на ЕС беше включен и келтският, съобщава в уебсайта си Европейският парламент, цитиран в четвъртък от БТА. На келтски език с известни разновидности се говори в Ирландия, Уелс и Шотландия, но за официален се приема езикът, който заедно с английския е официален в Ирландия. Така в момента в ЕС има 23 официални езици и три азбуки - латинската, гръцката и кирилицата. Това езиково обогатяване има пряко отражение в Европейския парламент, където се използват всички официални езици."
13
Голям скандал пиклювци много сте тъпи
14
Не бъркай името на Големия журналист Бареков с това арменско недоразумение. Като гледам в сутрешните блокове и не само там как го имитират... но са само бледи копия. Нямат финес, нямат ум нито външен вид. не могат да му сипят вода и на малкия пръст на Бареков.
15
Иван е, що за крокодила Цеца важи това, а за другите не. Другите ги спуквате от подигравки ама за гербавите бандити не. Тая кранта е проста като началника си Тиква. Те говорят само на езика на мафията.
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
За азбуките е вярно, точно заради признаването на кирилицата Светите братя са обявени за такива. И никой не оспорва визираното от Вас правило.Става дума, че в неформално общуване - тиха дипломация го наричат, двамата /двете евентуално/ би трябвало да общуват на един от трите /поне/ езика:англ., немски, френски, без преводач, а със слушалка, както в ЕП - абсурд. Г-н Плевнелиев, напр., говори поне немски, вероятно и английски език. А други негови предшественици - трима- никакъв. Затова и говореха само при официални срещи, чрез преводачите си,не и в кулоарите, там само кимат на събеседника. А като се има предвид, че само българите кимат за "да", а за целия останал свят това е "не", не мога да си представя какъв буламач се е получавал.Хубав ден!
18
от сутрешните блокове на БТВ и Нова са под дъното на най-лошата журналистика. Те прокарват чалгата в журналистическите жанрове, което е символ на отсъствие на професионализъм. Сутринта гост НОВА бе социоложката Р Димитрова, която обясняваше за някакво отдръпване на избиратели от ГЕРБ в по-големи населени места, което не е вярно, а " умницата " Ани каза, че навярно това се дължи на факта, че Цветанов се бил обличал по време на кампанията в национална носия!? Подобно безумно поведение е същото като от примера на горната публикация. Ето, това са примери за чалгата в журналистиката.
19
и сърцата и умна и пее и свири, свииири...другарката на другарите
20
Цецка няма да разговаря с Хилари Клинтън, защото и двете няма да са президентки. Може да се срещне с американския президент, само ако президента Трайчо Трайков реши да я представи като част от политическото многообразие - млада дръзновена комунистка, след това преминала към СДС, а после мигрирала към ГЕРБ.
21
Цецка е толкова нискоинтелигентна, че сама се излага и никой не и е виновен, че използва само клишета и заучени фрази втълпени и от също неинтелигентните и партийни лидери
22
Ако със сигурност NE искаш Радев- гласувай за третия!
23
Колко дена я криха - ни дума, ни хроника светска. Най-накрая от ГЕРБ обявиха: кандидат-президент ще е Цецка. Родена в село без църква, изучила право в рабфак, в БКП тя воюваше дръзко с класово-партийния враг Днес пее нов рефрен в коневръза, и от Джорджано по-зле Как цъфнал ГЕРБ и е вързал свойта майка за президент! Плевньо на всинца додея. По-лош вариант няма как! Ала Плевен сътвори епопея и Цецка ни прати на куц крак. - Не жена, а желязо! - изока бащицата-футболист. Тихо адвокатката каза: - Не, комунист!
24
Ти какво си свършила, че чакаш критика?! Да живей комунизъма, си викаш всяка вечер преди да си лягаш, нали???
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?