Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СКАНДАЛ: Регистрацията на "Коалиция за България" в патентното ведомство фалшифицирана от Нинова и БСП? "БСП за България" също под въпрос
СКАНДАЛ: Регистрацията на "Коалиция за България" в патентното ведомство фалшифицирана от Нинова и БСП? "БСП за България" също под въпрос
Автор: ПИК
Дата
Дата
118218
Коментари
24
СКАНДАЛ: Регистрацията на "Коалиция за България" в патентното ведомство фалшифицирана от Нинова и БСП? "БСП за България" също под въпрос

Регистрацията на наименованието "Коалиция да България", заради която БСП и АБВ се хванаха за гушите, най-вероятно е фалшифицирана от чиновник под натиска на Корнелия Нинова и "Позитано" 20.

Това сочи проучване на ПИК в регистъра на ведомството.

На 29 юни 2018 г. БСП подава искане в Патентното ведомство за регистрирането на две марки - "Коалиция за България" и "Българска свободна медия".

На 3 април 2019 г. "Българска свободна медия" полуава регистрация под №105039.

Регистрацията на "Коалиция за България" е от 1 април 2019 г. с №105077.

Така излиза, че регистрираната с 2 дни по-рано марка на БСП е с 38 номера по-голям от регистрираната по-късно, което по принцип е невъзможно, тъй като в такъв случай номерът трябва да е по-малък от този на "Българска свободна медия".

Красноречив е и фактът, че другите две регистрации на марки, направени от Патентното ведомство преди тази на "Коалиция за България" с предходен и със следващ номер са съответно първата от 5 април 2019 г., а втората отт 8 април 2019 г.  Във времето това при всички случаи е след датата 1 април 2019 г., когато е регистрирана "Коалиция за България" с номера между тях.

Още един факт буди огромни въпросителни около регистрирането на спорната марка. В базата данни на Патентното ведомство регистрацията на "Коалиция за България" от 1 април 2019 г. се появява едва на 9 април 2019 г., тоест, преди 2 дни.

Очевидно в Патентното ведомство работи много вътрешен за БСП човек, който смело антидатира регистрации, но явно не е възможно да го направи така, че да промени номерата и датите в базата данни.

Случаят задължително трябва да се разследва от оторизираните органи, защото фалшифицирането на регистрации на партии и коалиции се отразява пряко и на изборите, които предстоят на 26 май, както вече стана ясно с партията "Зелените", която е част от коалицията "Демократична България", но името ѝ принадлежи на друга политическа сила.

БСП има неблагополучия и с регистрацията на новото наименоование на коалицията си "БСП за България". Социалистите са регистрирали марката на 3 април 2019 г. Повече от година преди това обаче - на 26 януари 2018 г., същата марка е регистрирал и Лозан Василев Христов. Т.е., когато преди 2 години Корнелия Нинова поведе партията си на парламентарни избори, марката не е била регистрирана в Патентното ведомство. Година по-късно частното лице Лозан Христов получава права върху марката "БСП за България".

Запознати с традициите в използването на регистрации твърдя, че г-н Христов може да изкара някой лев за тази регистрация, а не е изключено някой да потърси марката му и за да се възползва от нея за контрагитация срещу коалицията на социалистите, тъй като той има право да произвежда и разпространява всякакви рекламни материали.

Напиши коментар »
(24)
1
..............АКУ ДОИДИ У КЕНЕФА С ГЕРБ ЖИЗАС КРИСТИ ША СА САМУУБИИ......НИКУГА НЕМА А ДОИДИ УТРЕ ......МОРГИН НАЧИ..... У БУЛГАРИЯ......И ЦЕЛА СЕДМИЦА САМУ УТ ПУНЕДЕЛНЯЦИ.......КАСНО Е ЗА УТРЕ БУЛГАРИО ФАКИН ДЕВИЛ !......МНО Е КАСНО ВЕЧИ !......САМУ ФАЛКОНИ ША ЛЕТАТ.....И ША ПОКАТ ГУМИ !.......И ЦЕЦКО ШЕИ С АТУМНО САРЦЕ !.....И АСАНСЕР ДО МОЗАКА !......ШО Е ГУУЛЕМ ЧЕРЕП !........И НЕМА ГУ ИМА КОЛОНЕЛ БАГШОТ !...../МА КОИ ЗНАИЕ ТВА !/.......
2
А кога ще публикувате подробности за Стоимен Гешeв и фирмата в Малашевци
3
Комунистът винаги е бил престъпник, крадец и убиец. Нищо не ме учудва. Достойни наследници на Партията майка БКП!
4
БСП-то -все лъжи,измами,далавери,подмени,фалшификации.Майната им и на ГЕРБ и Бойко, и те да си ходят,ама БСП-то са вредни и опасни като чумата през Средновековието.Колко години вече,все едно - лъжи ,измами,празни обещания,груби манипулации и фалшификации,клеветене-свои и чужди.Ха кажете нещо хубаво дето са направили за България,бе.Ной-много някой червен трол сега интелигентно да ме напсува.
5
Първанов и Петков са от редките хора на които ,cъществителното Плужек пасва на 99.99%.
6
.................ПИКЕЗ Е ПУСЛЕДНАТА КРЕПОС НА ПУЖАРНИТЕ ВОИСКИ У БУЛГАРИЯ !......ЦЕЦКО УСТАНА БЕЗ АРМИА !.......БАЦО БЕЗ МАРШАЛ......А ФАЛКОНА БЕЗ ГУМИ !......СА КВО ША ПРАИ ПЛЕМЕТО ДУНАФСКО......ША ГУ СФЕСТЯВАТ С ЦАЛУФКА ОСТАФОСТА !.....И ВОДА УТ БАНКЯ !.......МИНЕРАЛЕ ДИСТИЛАТЕ.....40 ГРАДУС......И ПАДА ДОЛЕ ГАНЬО !.......РАКИА ЛИ ?.......НЕМА ТАКОЕ НЕШТО !........КОИ БЕ ПУШТИ КОКОЛИНО У ЦРЪНО МОРЕ ?.......А ?.......МИ ЧИС КОКАИН......ПЛУИЕ КОТУ ШОМОМДУРЕ.......ШОМОНДУРЕ БЕ !.......ШАМАНДУР МА !.......
7
Трудно е човек да приеме това което Герп представя като морално прочистване. Стана ясно, че се свличат в асансьорната шахта. Развод ми дай и повече не ни мъчи. Вземи апартаментите, трабанта, но въздухът ни остави. Как се напуска по два пъти парламента ни показа Седмодомника. Ааааа разбрахме за кого се строи.
8
Дипломата на СТРУГАРКАТА Цецка е ФАЛШИВА.ТИКВАТА е бил най-много взводен командир и шеф на ЗИЛ.Пипона е ЗАВЪРШИЛ ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ....ВСИЧКИ ТЕ СА ОТ ПАРТИЯТАМАЙКА БКП......СКАНДАЛ....ГОЛЯМ СКАНДАЛ.
9
Ето кои МАЛОУМНИ КОМУНЯГИ управляват България: Боко ТИКВАТА - БУДА, бивш член на БКП, стигнал до ротен командир, пожарникар НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецка СТРУГАРКАТА, бивш секретар на БКП с фалшива диплома.НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецо ПЪПЕША, завършил ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ във Вършец, ШОФЬОР, ФАТМАК и физкултурник.МАЛОУМЕН И НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.караВИЕТНАМчева, малоумно недоразумение НЕ ЗНАЕ ДОРИ И БЪЛГАРСКИ....
10
А виждали ли сте "разгонена крава да язди черна кобила"? На предишните парламентарни избори - аз видях! И БСП - загуби.
11
БИ ТРЯБВАЛО ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА, АКО НЕ ГО НАПРАВИ НЯКОЙ ОТ АБВ.
12
Червените трол-боклуци налазиха като въшки!
13
БСПто където и да ги бутнеш само лъжи, мошеничество сега и фалшификации .
14
Учудвам се защо не се разбират комунистите от ГЕРБ с комунистите от БСП , но после съзрях очевадното : За пари и имоти те са способни да унищожат и България... БКП=ГЕРБ=БСП
15
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
16
Съд за редакцията
17
ТОВА Е НОВИЯ МОРАЛ НА БСП - ДАТАТА ЕДНА, НОМЕРА ДРУГ, ПЪЛНА ФАЛШИФИКАЦИЯ.
18
Крава не видях, ама дебела и мазна свиня на кон видях.....
19
Ха, ха, ха, след като нескопосаната фъшня на сайтчето-кенефче ПИК за уважавания, обичан и умен професор Христов се разми като рядка фекалийка във вода, сега ни се поднася поредната, носеща смрадливия дъх на познато, "ШАЙКА"-джийско ароматче "бомбичка" и пак се отвори работа на "умничетата -интелектуалчета"от кенефа да пишат сами коментари на писаното от тях и сами да си поставят оценки! Голям смях ще падне!
20
Някаква простотия има с датирането, но марката влиза в сила от датата на подаване, така наречената приоритетна дата. Тази дата е важна, другата дата е дата на публикация и няма отношение към валидността на марката. В патентно ведомство са доста немарливи, но дори когато грешат, или се пробват да подправят приоритетът остава железен.
21
Олеле,изтрийте веднага коментар 20!
22
Защо да ме изтрият, не съм прав ли? Датата на издаване на марката не е важна, важен е приоритета, при издадена марка срокът е 10 години от приоритета, а не от издаването.
23
Това не е единствената фалшификация на БСП/БКП. При избори са готови на всичко. Четете за изборите през 1947г. А после?- след 1989г- до най-близки години, опити за фалшификации. А Костинброд? Тези хора са способни да убиват, за да спечелят.
24
Поредната диверсия на Импексовите БСПдирасти. Малее и тая крадлива и фълшива Импексова държава иска държава да управлява. Клепоухия разгонен Каун, дали ще иска светлина по въпроса, или ще се скрие под полата на селската си пръчка!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?