Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СКАНДАЛ! Политолози спретнаха шоу в ефир - колко ще живее новия парламент и кух ли е Бюджет 2017
СКАНДАЛ! Политолози спретнаха шоу в ефир - колко ще живее новия парламент и кух ли е Бюджет 2017
Автор: ПИК
Дата
Дата
23479
Коментари
5
СКАНДАЛ! Политолози спретнаха шоу в ефир - колко ще живее новия парламент и кух ли е Бюджет 2017

Парламентът ще бъде достатъчно интересен, но кратък. Няма да има мнозинство, което да направи вотът мажоритарен, освен това бюджетът е кух, така че ГЕРБ ще управлява много трудно. Това прогнозира в ефира на Би Ти Ви политологът Мария Пиргова.

Десните партии ще се появят по инерция на улицата, ако ГЕРБ не се бори видимо с корупцията, а „Воля” бързо ще се продаде към ГЕРБ, обясни още Пиргова.

Тя обаче влезе в остри противоречия с Георги Харизанов от Института за дясна политика, който ребром й постави въпрос защо бюджетът да е кух. Нека първо да отбележим, че изборите бяха демократични, спокойни, добре проведени. Обществото има интерес от интензивен парламент, в който се видят смислени дебати и битки, каза Харизанов.

Ако говорим за „Да, България” – там е пълно със зелени хора, така че десни избиратели да гласуват за зелени хора е странно. Така че нека не плашим с твърдения, че десните ще излязат на улицата, аз всеки ден виждам такива хора на улицата и няма нищо страшно, каза Харизанов.

Патриотите са естествен партньор на ГЕРБ. След евентуални разговори с „Воля” ще се създаде едно много устойчиво мнозинство, смята Харизанов.

 

Още по темата
Харизанов: Разрухата тепърва предстои при реформаторите
Часовник
18:19
Събитията от последните дни се отразяват негативно на обществото. Не вярвам да има сценаристи, по-скоро това е лично решение. Разочарован съм от поведението на политиците и по-специално на Радан...
Напиши коментар »
(5)
1
СРЕЩА СЛЕД ЕДНА ГОДИНА, ГОСПОДА ОТ ГЕРБ!
2
Абе тази Пиргова нали искаше да набута щерка си в Европарламента. От името на др.Ковачки. И когато трябваше да се срещне с избирателите си, каза, че миришат. После от един сайт / мисля че беше Бивол/ показаха удостоверение , че във Франция има присъда. Тези майка и щерка са големи гротески.
3
А тоя полуграмотен иди.от Харизанов е калинката дета Бочко го постави в Напоителни системи, а той извади железните тръби и ги предаде за скраб. Сега е "олитолог" и служител на "Институт"?! Ега ти и държавата!...
4
СЛЕД ВЕЛИК ДЕН КОАЛИЦИЯТА НА ГЕРБ И ОП СЕ РАЗТУРА ЗАЩОТО КОМУНИСТА БОЙКО БОРИСОВ НЕ Е ГОТОВ ЗА ТЯХНИТЕ ИДЕИ ЗАЛОЖЕНИ В ПРОГРАМАТА ИМ. 300 ЛВ ПЕНСИЯ. АМА ЙОК. 650 ЛВ МИН РАБ ЗАПЛАТА ЙОК. И ЗАЩО НИ БЕШЕ ТОЯ ЦИРК С ТИЯ ИЗБОРИ. ЧЕСТИТО.
5
МНОГО Е 1 ГОДИНА АЗ ИМ ДАВАМ ПО-МАЛКО
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?