Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СКАНДАЛ: Марешки открадна емблемата на ВВС за изборите (СНИМКИ)
СКАНДАЛ: Марешки открадна емблемата на ВВС за изборите (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
41117
Коментари
14
СКАНДАЛ: Марешки открадна емблемата на ВВС за изборите (СНИМКИ)

Партията на варненския бизнесмен Веселин Марешки открадна емблемата на Военно въздушните сили и си я сложи, като част от предизборните реклами. 

Въпросната емблема на ВВС е знак, който се поставя върху тялото, опашката и крилата на летателните машини на Военновъздушните сили на България с цел разпознаването им във въздуха и на земята. Това е и емблемата, задържала се най-дълто, цели 44 години.  С днешна дата тя представлява три вписани един-в друг кръга с цветове отвън – навътре: червен, зелен бял 

Военни са възмутени от кражбата и смятат да реагират. 

Това е оригиналната емблема на ВВС, а на долната снимка, тази от рекламата на Марешки

Напиши коментар »
(14)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Аз също ще стана крадлив ПЕС, като Мама Елена, Импексовата Балсала, СС Момата и Румен клепоухата пъпка, защото сме Цоцаалисти. Крадец е мойта мама, крадец ще съм и аз!
3
Герб краде слоган този емблема а елена катебето е половин крадла не е обрала цялата банка
4
”Цветанов си го обичам като дете. Като министър си заложи главата и направи много добри неща. Майка ми винаги казваше: ”Внимавай дете да не сложиш лъжицата с катран в кацата с мед.” А той точно това направи”. Това каза премиерът Бойко Борисов пред ”Панорама” за скандала с апартамента на Цветан Цветанов....... Изход има......ТЕРМИНАЛ 2
5
Ние пък си присвоихме Булгаристан.Имаме си частни асансьори, които струват, колкото цял апартамент.А къщата в Барселона в която живее МИС ДОЛНИ ГАЩИ направо е Рай.И тя е с КРАДЕНИ ПАРИ, КАКТО АПАРТАМЕНТИТЕ на Цецо ПИПОНА, който НАТИРИХ, КАТО МРЪСНО КУЧЕ....ХАХАХАХАХАХА.
6
Мутрата, особено във властта несе съобразява с никой и нищо. Този посерко лъже и маже само и само да остане на хранилката с краденето на милиони!!!
7
Мaрeшки=Бaмбaшки Бaмбук & Бyки бyки бaмбyки... Нaли щяха дa зaтвaрят аптeките мyМaрeшки=Бaмбaшки Бaмбук & Бyки бyки бaмбyки... Нaли щяха дa зaтвaрят аптeките мy ?
8
И с право използва знака !Просто е въздух под налягане !
9
Този шмекер е едно от многото зайчета от чувала на руските империалисти за заблуда и разделение на матряла. Доказва го и фактът, че нито той, нито Копейкин е осъден още.
10
Google плаща за всяка седмица работа онлайн от дома 6473 до 9258 долара. Получих първия месец от $ 29385 от Google и съм редовен студент и работя по 3 часа на ден в свободното си време. Всеки човек може да се присъедини към тази работа и да започне да печели онлайн като мен, като просто следва този сайт. тук го............>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
11
Абе, ние цяла държава окрадохме, пък вие за една емблема сте се закахърили...
12
Знаци и емблеми от ВВС се поставят в обратен ред.Това е символиката за война,знамето се обръща и червеното е първо ! Всички американски военни са с обърнат флаг на САЩ !
13
Май като я е сложил е бил глътнал други хапчета!!!
14
Червен и зелен кръг, на бял фон. Интерпретацията е свободна за всеки. Това че прилича, не означава че е същия знак. Доста прибързано заклкючение..."кражба" .. Или това е просто заглавието което ще продава статията? Чудят се от къде да си извадят сензация...медиите в БГ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?