Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СКАНДАЛ В ЕФИР! Антон Тодоров скочи остро на Радан, Марешки пак си говори за бизнеса
СКАНДАЛ В ЕФИР! Антон Тодоров скочи остро на Радан, Марешки пак си говори за бизнеса
Автор: ПИК
Дата
Дата
30937
Коментари
8
СКАНДАЛ В ЕФИР! Антон Тодоров скочи остро на Радан, Марешки пак си говори за бизнеса

През 2014 г. вие се докопахте до властта. Назначихте ли съпруга на вашата сътрудничка за зам.-министър на енергетиката. Това заяви кандидат-депутатът на ГЕРБ Антон Тодоров в изказване срещу Радан Кънев от „Нова Република“. Двамата влязаха в остър спор по време на предизборен дебат по отношение на корупцията. Антон Тодоров бе категоричен, че ГЕРБ има амбиция да продължи ефективната борба срещу корупцията.

„Няма вече обири на магистрали, това е благодарение на първото правителство на ГЕРБ. Много е важно хора, които са били зам.- министри да не бъдат в управлението на страната“, коментира той. Кандидат-депутатът от ГЕРБ спомена за СРС, при което се споменава името на Корнелия Нинова в съмнителен разговор. Антон Тодоров каза още, че няма друга партия, освен ГЕРБ, която не търпи корумпирани практики.

Антон Кутев от БСП заяви, че това са неоснователни обвинения. Според Ваньо Шарков от „РБ-Глас народен“ борбата трябва да се води срещу хората от висшите нива на властта. Сериозен спор по темата за корупцията се заформи между Антон Кутев и Веселин Марешки. Лидерът на „Воля“ бе категоричен – БСП измислили корупцията. Той разказа, че партиен велможа от БСП му е казал, че „президентчето ние сме го назначили“, следователно правителното няма да му разреши да отвори бензиностанция в София. Марешки обаче не спомена имена и това предизвика нервен изблик на Кутев, че се отправят безпочвени обвинения.

„Няма да ми казвате аз какво да говоря. Вашата партия носи отговорност за корупцията в България. Вашата партия е създала корупцията в България“, заяви Марешки. Бизнесменът не пропусна да намеси за пореден път и при всяко свое участие своите бензиностанции, като за пореден път се ожали, че го репресират. За това, че му пречили на бизнеса, Марешки обвини "велможи на БСП", които заявили, че докато президентът определя политиката на страната, той няма да може да работи. 

Напиши коментар »
(8)
2
Защо всички са против моят вожд-Радан!?Та той има, много секси дупе!
3
Кой написа книгата "Шайката Бойко, Росен, Бицо и другите" И сега този автор е при същата Шайка от ГЕРБ
4
АНТОН ТОДОРОВ Е ДЪНОТО НА ЧОВЕШКИЯ МОРАЛ. ДЪНОТО! ДА НАРЕЧЕШ БАНДИТ И ШАЙКА Б.Б. И СЛЕД ТОВА ДА МУ СТАНЕШ ПРИДВОРЕН ДУПЕТАТ. ПОЗОРЪТ НА ЧОВЕШКИЯ РОД НОСИ ИМЕТО АНТОН!
5
Педерите по презумпция са продажни. Това лице е и педер, и продажен.
6
КОГАТО ОДБИВАХ,НАБОРНАТА СИ ВОЕНА СЛУЖБА-ДОКАРАХА В ПОДЕЛЕНИЕТО НИ,ВОИНИЦИ ОТ СТРОИТЕЛНИ ВОИСКИ,ДА СТРОЯТ ЗГРАДА!!!ТАМ ЗНАЕТЕ ПОВЕЧЕТО БЯХА ЦИГАНИ!!!ИМАШЕ МНОГО ТАКИВА ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВСКИЯ КРАЙ,И ВСЕКИ ВТОРИ ОТ ТЯХ СЕ КАЗВАШЕ РАДАН!!!КОНСТАТИРАМ ФАКТИ-НИЩО ДРУГО!!!ДС-ЗЕТЯ РАДАН КЪНЕВ И ДРУГАРКАТА ПРЪМОВА-ПОСТИГНАХА ИНСТРУКЦИЙТЕ И ЗАВЕТИТЕ НА ЛУКАНОВ-ЗАДА ЗАПАЗИМ БСП-ЩЕ УНИЩОЖИМ ДЯСНОТО!!!!
7
Това е той Тоньо-мазмантията,втора серия-първата Яне-лявото.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?