Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СКАНДАЛЪТ с даренията за Румен Радев се разгаря. В списъка пълно с погнати от ЧСИ длъжници
СКАНДАЛЪТ с даренията за Румен Радев се разгаря. В списъка пълно с погнати от ЧСИ длъжници
Автор: ПИК
Дата
Дата
188268
Коментари
63
СКАНДАЛЪТ с даренията за Румен Радев се разгаря. В списъка пълно с погнати от ЧСИ длъжници

Бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров реагира остро във фейсбука си на скорошното нахлуване в президентството на мъж, погнат от частни съдебни изпълнители.

Ето неговия коментар:

Да очакваме ли други ощетени от ЧСИ да нахлуят в президентството?

Сашко Игнатов, който в понеделник следобед влезе в президентството със зареден пистолет, се оказа човек, който има огромни проблеми с частни съдебни изпълнители (ЧСИ). Загубил е къща и апартамент, а бизнесът му е фалирал.

Един задълбочен поглед върху списъка с дарителите за кандидат-президентската кампания на Румен Радев поражда полезни въпроси и налага нерадостни очаквания. След като сред дарителите му има немалко ощетени от ЧСИ хора от различни краища на България, дали пък утре, вдругиден, повдруги ден в приемната на президентството няма да влети поредният, който е очаквал Радев да му опрости дълговете и да му реши частните, предизвикани от собствените му погрешни решения проблеми.

Какво показват данните?

През 2016 г. лицето Тони Христов Шалапатанов от Девня, с ЕГН 7103.…..дарява пари за кандидат-президентската кампания на Румен Радев. Същото лице е със запориран и обявен за публична продан имот. Ето, виждате обявлението за това на ЧСИ с рег. № 808 по и.д. №20138080400951.

През 2016 г. лицето Росалина Йорданова Ненкова, с ЕГН 5610……дарява пари за кандидат-президентската кампания на Румен Радев. Същото лице е със запорирана и обявена за публична продан къща на стойност 185 000 евро. Ето, виждате обявлението за това на ЧСИ с рег. №711 по и.д. № 20137110400252.

През 2016 г. лицето Кирил Костадинов Шилегарски, с ЕГН 7605……дарява пари за кандидат-президентската кампания на Румен Радев. Същото лице е с обявена за публична продан от ЧСИ къща.

Като добавим, че сред дарителите на Румен Радев като кандидат-президент всеки пети е социално слаб, а Сметната палата в официален доклад направи много сериозни заключения относно нарушения на закона от ИК на Румен Радев и Йотова, то призивът на самия Радев за повече светлина май ще се окаже особено необходим за него самия.

Ако си част от проблема, в никакъв случай не може да си част от решението, Радев!

Напиши коментар »
(63)
1
Антон Тодоров ще приключи тази смрад Радев! Ще го приключи!
2
ПРЕДИ МЕСЕЦ ГЕРБ ВОДЕШЕ С 8 ПУНКТА И ТОЧНО ЗА ПРОТЕСТИТЕ БСП НАСТИГНА И ЗАДМИНА ГЕРБ? НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ НА ДЕБИЛИТЕ С ПУЧА И СЕГА ПАК СЕ УВЕЛИЧИ РАЗЛИКАТА В ПОЛЗА НА ГЕРБ? КАК ТАКА БСП СИ УВЕЛИЧИ СИМПАТИЗАНТИТЕ, КАТО НИКОЙ НЕ ГИ ТЪРПИ ВЕЧЕ, А И ТЕ СЕ ИЗЯЖДАТ САМИ, ЧЕРВЕНИТЕ КАНИБАЛИ?
3
Аз съм Иво Христов, стопроцентов дебил, през 2014 г. казах истината, но олигархията на БСП ме купи и сега слугувам на Червената шайка Кога Иво Дебила е казвал истината – тогава или сега Някои „професори“ така и не разбраха, че хрема, алчност за пари и дебилизъм не могат да се скрият! ПРОФ. ИВО ХРИСТОВ, 2014 г. ПРЕД ВЕСТНИК ПРЕСА: «ХОРАТА ПОДОЗИРАТ, ЧЕ БСП Е ЕДИН ОТ ОСНОВНИТЕ СТЪЛБОВЕ НА ОЛИГАРХИЯТА И ПРИЧИНА ЗА ПРОВАЛА НА ПРЕХОДА» „Хората инстинктивно усещат, че БСП е социалистическа по форма партия, която по съдържание няма нищо общо със социализма. Те дълбоко подозират, че става въпрос за един от основните стълбове на олигархията и една от основните причини за провала на България в рамките на така наречения преход.“ http://www.cross.bg/gerb-partiya-lyava-1413065.html#.W5Z9TugzZPa
4
Той си е за приключване, колкото по-рано, толкова по-добре.
5
Поредните нескопосани внушения.
6
Генерал Мух'льо е позор за България.ИМПИЙЧМЪНТ.
7
Така и не разбрах, защо е на България такава тотално ненужна институция като президентство. Освен скитосване по света на държавна сметка, нравоучения в стил треторазрядно ЗКПЧ, тъпи селски и злобни изхвърляния по кръчми и улици, до сега нищо смислено не е сътворено.Само задкулисни завери и фатмашка простотия гарнирана с безкрайна наглост. По-зле от турски серил с отчайвощо некадърни актьори. . А за това недоразумение и огромния му антураж от нищоправещи бюрократчета , апаратчици и шуробаджанаци плащаме ние, работещите българи от БЛАТОТО .
8
ПРОСТИЯ ФАТМАК С 11000 ЗАПЛАТА И С 1200 ПЕНСИЯ И ОТ МОИТЕ ПАРИ, ТОЯ ДЕБИЛ НИЩО ПОЛЕЗНО НЕ Е СВЪРШИЛ, ОСВЕН ДА РАЗСМЕЕ НАРОДА С ПРЕВЪРТАНЕТО НА ЛОСТА! ДЕКЛАМИРА ВСЕКИ ДЕН ТЪПОТИИ, А ЖЕНА МУ ШИЕ РОКЛИ ДО ПОБЪРКВАНЕ!!! МАРЕШКИ ИЗКАРВА С ТРУД ТОЛКОВА ПАРИ ЗА ЕДИН ДЕН И ПЛАЩА ЗА ГОДИНА 400 МИЛИОНА ПРИХОДИ НА ДЪРЖАВАТА, А ТОА ТОЛУБ САМО НИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ С ЖЕНА СИ, КАТО НЕВИДЕЛИ!
9
Финасиран с престъпни пари ли?
10
Срам и резил за БКП/БСП, изложихте се МНОГО с тези ваши дарители, които са социално слаби и на същите Нинова обещава "нова визия, че чак запознава Радев с тази видшя !!???? Жалко за Президента , с нейна помощ на тази здраво в блатото ! Много хора гласувайки за тего очакваха друга визия от него ! Стана повече от ясно , как чрез тези дарения за кампанията му БКП/БСП вкарва мръсни пари на светло, а много от тези хора не знаят, че са дарители, срам и резил! !!
11
Да де, ама колко пари. Повечето дарители са давали по 10-20 лв., които дори длъжници по изпълнителни дела могат да си позволят да извадят от джоба си без проблем. Като си казал а, кажи и я, бе Точно, дай ги тези, които си посочил с имената им, каква сума са дарили за президентската кампания? Нарочно ли премълчаваш размера на даренията?
12
Не си разбрал???Верно бе-ти си от ония,гласували за радев;ами ясно е -общото им с радев е това,което е общо и за теб и радев.Само че ония са давали парици,които са им "дадени".А може би са си заложили къщите?...Как мислиш?...
13
Много тъпи гербери. Учете се от тиквата. Закача ли се с Радев. Радев е мъж, а не путьо като плевналиев. Мъж е в леглото, думата му също е мъжка. Плевналиев съди пик, че са се чудили кой е.... Само сайта за поръчки плюе Радев. Президента заеми ли се с герб пишиги приключили. Дерзайте джендъри и еврогейове.
14
НЕ СМЕ ОТ НИКОГО, НИТО И ОТ ГОСПОДИН РАДЕВ, МАКАР ЧЕ ИМАМЕ МНОГО БЛИЗКИ ОТ ТОЗИ КРАЙ, РАЗПРЪСНАТИ В ХАРМАНЛИ, СВИЛЕНГРАД, ХАСКОВО, ДИМИТРОВГРАД, тук не познахте, просто мнозина отиват до урните и нищо не пускат от страх, а другите реститутки и земеделци не си правят труда до урните да ходят, кога казват истината и веднага герб, вие сте комунисти и обратното, бг е малка, политиката не ни вълнува, а и не искаме да знаем, тя е като куртизанките, а че са с хубаво мнение за него и родителите му, това не трябва да ви обижда, казват си хората нещата в прав текст, от селото на генерала сме, дори искаме да си продадем къщата в славяново, ремонт, обзаведена, но искат я без пари, това са думи на хора родени там, не ме е никой упълномощил, но просто ни писна от лъжи и измами, познаваме горе и винаги на нас причини хилядни, но не и на тях, в тях е властта, в тях е ножа, не само управляващите, всички са заедно, пеят в един хора, пред народа си говорят едно, след завесата заедно пият и ядат до насищане, и стига с бсп и герб, всички са от комунистически родове, самите реститутки го казват, виж на кръст разпънахте, сега затишие за адвокат или юристите Бисерови, а защо не кажете, кога от 1944 имотите им в хасково бяха отнети от комунистите, или както на вас ви изнася, а сега бил заможен, бил крал, а Дамян , бащата на Бисеров, бе един от най-видните адвокати, а не като някои сегашни с пари, честен, възпитан стария бе, ЖАЛКО ЧЕ СТАРИТЕ ХАСКОВЛИИ ОТ ЖИВИТЕ само те могат да потвърдят за адвокат ДАМЯН БИСЕРОВ, не им даваха съдии, прокурори и сие, а само адвокати, за младите платени тролове от бкп-дпс-..герб, а и последните, дядо им бил, а вербувани за келепир, сега пак за келепир, а бяха доносници, възродители християни тракийци, и на някои са предлагали, но отказ, а не сега от партия на партия и си оправиха дереджето завинаги, но изгубиха мъжете си, не всичко е пари, който рие, на гърба му пада, не искам да обидя вдовицата, та тя сега е много по щастлива от преди, с имотите придобите от половин декар земя в центъра на града, а и това, ако е щастие, епи му мамата, както казват мъжете по кръчмите, Първо вижте вашите далавери и кражби и по време на соца, след 1989 всичко те разграбваха, излагаха се, чинове, маси, крушки, глобуси топки, или лъжа, не лъжа, ама в общината там пари вземат, алчни ги е имало и от преди 1944, и след 44 и след 89, това си е генно заложено, не могат да заспяд докато не открадат, и сега разбирам, защо мнозина или някои са бедни, защото не са крали, не са влизали по време на соца, цк на бкп шофьорите им влизаха в коя нива на село и там крадяха царевица и кво там има, дини, пъпеши, не познаваме Президента Радев, не ни интересува политиката, а народът се интересува какво може да сложи в хладилника си, а и старите остаряха християни, не могат да обработват земите си и на безценица, и кво казват двете-ром и мох.., ще изядат парите си, и след това ??? вайвайвай не мои мисли, разказваши и приказващи на улица, магазин, и
15
А кой е този Антон Тодоров? не е онзи хапльо, който преди ги редеше едни мазни и омразни за днешния си кумир и благодетел? Ей, какво нещо е, как бързо се отказа от собствените си клетви и попържни. Антонее, Антоне, хората помнят, каква гарга непоръбена беше. Който не помни търсете изказванията му за ББ в Гугъл. Има го и в Ютюб. Ако съм не негово място ща изритам кат болно куче. Ама той си знае що та търпи.
16
ахахахах....КУКУКУКУКНДРЕЛААААА...КУРИИИ...КЪДЕ СИИИ....НЯМА ЛИ БСП И РАДЕВ - БЛАТНИЯ ПРИНЦ , ДА ИДЛЕЗАТ И ДА ПОЗДРАВЯТ ДЪРЖАВАТААААА....АЛЬЬЬООООО ...
17
Дори още по силно да се освети около президента и неговата простичка селска представителка,със сигурност е замесен с групировки и мутри,то се вижда от държанието му,бандитизмът му личи по заучени действия,типичен представител на ком.партия.
18
Много си прав.Радев е мъж за три жени.Двете да го държат та третата да му се се'ре в устата!!!
19
Ах! За безработен бедняк, Тоци Щайката е ужастно несолидарен. Най-малкото, тук кументатура "Питека" изнесе информация, че баща му е обиец с мотика (и то преди обийството със шайната), а брат му – крадец, и двамата пъндищчий. Абе, Тоци, ами ако любовника ти Делян Добрев,а.к.а. мис "Ирутични сини джуки – Хасково 2015", който те издържа, се озове пред новия щев на КОНПИ със запурирано имущество, ти какво ще ядещ? Хартия, открадната от контейнерите на екобулпак? Или счупени стъкла? Май и ти ше влезнеш в стъпките на брат ти. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха !!!!!!!!!
20
Общото на дарителите с радев е нещо съвсем елементарно. когато съпругата на Илия Павлов от Муртигруп даде дарение 1000 евро за една кампания в САЩ, надарения незабавно върна дарението след акто разбра от кой са парите. Та и пРезидента да направи така. Вади всички с ЧСИ, всички бедни без доходи и т.н. и им връща дарението от собствената си заплата,. а може да пообиколи държавата и да благодари на бездомните и хората без доходи дарили за неговата кампания стотици и дори хиляди левове. Когато искаш другите да са чисти първо къпеш себе си и своите поддръжници и дарители.
21
Абе, ПИК, тук само Гербаджийски боклуци......
22
отговор на коментар
Виждате ли какво се случва в нашата държава?! Докараха хората, които не са в близки отношения с ГЕРБ до просешка тояга, защото хора с прилични доходи и средно положение останаха с ниски доходи, без увеличения или загубиха добрата си работа за да може да се заеме от вътрешен човек. И сега вместо да се интересуват от причините които са довели тия хора до фалити и влоишено финансово положение, защото те не са корумпирани, не са крадили, не са се възползвали от евро пари, и са ги нагазили ЧСИ. И сега тия хора ги изкарват полека лека престъпници, хора без морал и с ниска култура. А вие хора ще допуснете ли това. Нали нашата борба трябва да бъде насочена не срещу обеднелите хора, а срещу безаконно и връзкарски забогателите. Или пак нещата са обърнати наопаки, както винаги?!
23
ИНИКАЛЕН ИДИОТ Е ТОЗИ ФАТМАК. ТАКЪВ КОЛ НЕ СМЕ СИ ЗАБИВАЛИ НИКОГА В ИСТОРИЯТА С ИЗБОРА НА ТОЗИ СРИЧАЩ МАЛОУМНИК.
24
тоньо шайката,тома говедата ,харизанов тръбътъ и др. кажете ,трябва ли хората да си убият детето за да ги направят вицепрезиденти на банка?
25
След конфискуване на финансиите на Спонсорите на Нинова и Радев, удариха и складовете за оръжие, подготвяно за метежа-Майдан! Партизан за бой се стяга, само с табелното оръжие, бастуни, патерици и ченета! Зелените чорапчета останаха исвен без пари и без оръжие! Няма спонсор на БСП и Радев, който да не е престъпник, за това и парите се прехвърлят в офшорките, а началника на офшорките е под охрана на Нинова, за да не избяга при милионите! Бойко пак удари смъртоносно червените престъпници!Майдан и преврат няма да има!Няма пари, няма оръжие само Адолфина Нинова се хили шизофренично и за условията в Сливенския затвор писука! Големи сценарии за преврат от КГБ-Решетников, само че Бойко пак ги изкунди червените кхмери! Бой, затвор и конфискация на награбеното на всички Червени олигархични престъпници и мафиоти!
26
Очакваме още имена от този калибър - много е любопитно като предмет на умозаключения, относно социалния състав на дарителите им - за Радев и Йотова. Очакваме и данни за безработните дарители и на онезир, които са на социални помощи, а са правили дарения. Интересно ще е, защото ще се окаже, че някои даже не са разбрали, че са дарители. Истината трябва да се осветлява така , както го правят Тодоров и ПИК - с факти и документи.
27
И днес не мина без пасквилите на АТ! Дали предишният президент е проверявал всеки дарител? Не, не е!Нито пък е негова работа да проверява как са придобити дарените пари! Но АТ смята, че РР отива при онези, за които се споменава тук и им казва: Внесете парите като дарения и всичко ще е наред!! Глупости, които само един дебил - АТ- може да измисли! Но затова му се плаща, да говори небиволици, да омаскарява всеки ден РР! Но....рано или късно всяка подлост се заплаща! Гнусно!!!!!!!
28
И днес не мина без пасквилите на АТ! Дали предишният президент е проверявал всеки дарител? Не, не е!Нито пък е негова работа да проверява как са придобити дарените пари! Но АТ смята, че РР отива при онези, за които се споменава тук и им казва: Внесете парите като дарения и всичко ще е наред!! Глупости, които само един дебил - АТ- може да измисли! Но затова му се плаща, да говори небиволици, да омаскарява всеки ден РР! Но....рано или късно всяка подлост се заплаща! Гнусно!!!!!!!
29
Не cи мой тип=рaзвеждаме се... Подaрявам ти Червeния ДЯДO:Не cи мой тип=рaзвеждаме се... Подaрявам ти Червeния ДЯДO:[
30
отговор на коментар
Няма как да разберете, Не разбрах како общо има радев с дарителите. радев и БСП само прибраха парите от така наречените мними дарители и не ги обявиха. Всъщност парите дойдоха от русия. От тези разкрития се разбира, че радев е купена марионетка от руснаците и сега им се подчинява. А пък от написаното от вас разбирам, че и вие сте от онези 80% на иво Дебила.
31
ПРедвид всичките гафове и закононарушения от простака, който се добра с лъжи до президентството, предвид антибългарската му дейност и предателство, то НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ПРЕСТЪПНИКА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И СЪДЕН ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА?!
32
Борисов го каза при слави! Тези който дават после си поставят исканията и си искат услугата та не се знае какво са и обещавали на тези хора но той да се надява да не дойдат тези от грипен че там са големите проценти и кинти
33
ИСТИНАТА , РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ ПОЯВИ И ТОГАВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ РАЗБЕРЕ , ЧЕ СЕ ИЗЛЪГА И СИ ИЗБРА ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ.
34
Само комуноиди от БСПБКП могат да издигнат и с менте избори да докарат такъв простак,баси дървото!
35
ДПС-гласуваха за Радев и се извиниха.Не виждам втори път,как ще постигне подобен резултат.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Прехода го направиха някои червени изроди и затова нищо не върви!!!!
39
Къдеееееееееееее са заводите къдееееееееее е сел- стопанство КЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Е!!!!
40
отговор на коментар
Как да разбереш като си тъп.
41
ПИТААААААААААЙ ДРУГАРКАТА ИМПЕКСОВААААА И МЕНТОРА Й КОСТОВВВВВВВВВВВ
42
полските русофоби бяха сконфузени от речите на Радко шербетя който каза пред колегата си Анджей Дуда че санкциите срещу Русия са опасни за България...малииии...шербетя ..не знае нищо да говoри и говори на АНГРО...на едро ...какавото е чул от нашите комуняги....малииии...ьььааахааа...не сме имали по необразован и глъм президент..мелииии...България и Молдова с прокремълски президенти...ТОВА Е НАПИСАНО В ПОЛСКИТЕ МЕДИИ...ВИЖТЕ СТАТИЯТА В БАРИКАДА ..САЙТА..
43
Това си е чиста фалшива новина, сигурна съм че нито един от написаните не е дарител на президента, търсите под вола теле.Никога не сме имали по честен и умен президент и президентша, пишете си измислици колкото си искате,лъжци герберски.
44
ЗА ТОЗИ ДЕТО ПЛАЩАЛ 2 - ДЪРЖАВНИ ЗАПЛАТИ НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ ЛИ ГОВОРИШ?
45
ХОРА ААААА ТОЯ ЛИ СРИЧАЩ И МЪНКАЩ ПРЕЗИДЕНТ --- КОЙТО ВЗЕ РАЗРАБОТЕНА ПОВТОРИЯ , РАЗВАЛИ ДВЕ СЕМЕЙСТВА , РАЗДЕЛИ ПЕТ ДЕЦА ! ТОЗИ ЛИ , КОЙТО ХАРЧИ НАРОДНИ ПАРИ НА ТЪМНО ЗА РОКЛИ , НСО ОХРАНА , ПРЕЗИДЕНТСТВОТО МИРИШЕ НА БЛАТО . ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ПЪЛЕН ТОТАЛИТАРИСТ И ДИКТАТОР ---- НАРОДЪТ НЯМА ДА МУ ПРОСТИ !
46
narode bulgarski--vijdate li kakuv 4vor e v presidenstvoto i kak e isbran i ot kogo e predlojen-tam vseka minuta praviat gafove s regeneratorkata----triabva da sprem tesi i s 4 a d i .a
47
До сега от генерал Радев нищо нямаше да остане. Тези мърлячи не могат да преживеят факта , че всички социологически агенции сочат два пъти и половина повече доверие в Радев от колкото в Питека с мушамата от с. Хераково , общ. Божурище. Запомнете тази публикация , след два месеца потърсете резултатите от нея и ще видите , че Heдялковци са едни дребни и злобни мижитурки, които могат само да пръднат на кypa на президента. Същото се отнася и за коментаторите пенсионери които подкрепят повърните на Heдялковци. Най добре е тези пенсионери да ходе в пенсионерските клубове, вместо да сричат по старите компютри, които техните внуци са им подарили. Радев го поискаха 2 063 032 българи, днес те са двойно повече. Това е огромният проблем не само на Heдялковци , но и пътниците от ком.партията "Шайка". Възможно е на някои от потребителите този коментар да не им хареса, те трябва да одма да отидат и да eбaт майките си в гъзовете , техните жени и дъщери ние ще ги изчовъркаме. Аз съм един от гласувалите за генерал Радев. ,
48
Най-тежкият товар на земята е празна глава. Неграмотността и простотата ви е разложила мозъците. Не аз, от вашите избранници ви казаха, че сте дебили от държава-блато. Искате по-добър живот. Гледате как напредват другите държави. Гледайте, но не питайте защо? Не съществува друга държава, чийто народ да иска връщане на тези, които фалираха държавата. Няма да е лошо да използвате и сивото си вещество (ако го имате), а не само да публикувате цинизми. Вие заслужавате най-обидните прякори. Гледате сламките в чуждите очи, а не виждате гредите в собствените си очи. С тези обидни изрази не обиждате никого, само самите себе си. Не може да правиш едни и същи грешки и да очакваш различни резултати. Искате да живеете по-хубав живот, а какъв живот предлагат комунистите. Те обещават, защото не носят отговорност. Събраният от ГЕРБ държавен бюджет е резултат от упорита работа, труд, търсене на инвеститори и т.н. Ако имахте поне малко интелект, щяхте сами да го осъзнаете. С лесна ръка не се разпределя този бюджет сега и веднага. А утре, когато няма за заплати, откъде ще има за пенсии. Върнете се назад във времето и си спомнете каква беше София? Как се пътуваше по пътищата и какви бяха те? Какво беше посттоено, освен моста да Аерогарата от хиляди строителни войничета, за да пътува Т. Живков до Бояна. Спомнете си, че автомобилите се брояха на пръсти, но ставаше със записване и се чакаше с години. Някои дори не ги дочакаха, че загубиха и парите си. Държавата фалира, вие си мълчахте и не протестирахте! Откраднаха 100 милиарда, акции и др. и днес са милионери с вашите пари, вие пак си мълчахте и не протестирахте! Откраднаха пенсионният фонд, вие пак мълчахте и не протестирахте! С участието на Румен Гечев бе извършен банковия фалит, вие мълчахте и не протестирахте! Днес питате за по-високи пенсии. Ако това не е наглост, не зная кое е? Как беше извършен прехода, никой не пита, отново мълчание. Това ме навява на мисълт, че сте с промити мозъци и няма шанс за вас. Левски и Ботев също са предадени от българи, за чийто живот рискуваха собствения. В никоя държава не биха върнали комунистите БКП/БСП, още по-малко протурската ДПС, които имат за цел да върнат България в 1990 г.и отново да бъде фалирана. Скъпи българи, КОМУНИСТИТЕ НЕ МОГАТ ДА ВИ ДАДАТ ТОВА, което могат да ви обещаят. Те го знаят, а вие? Но много лесно ще ви доведат до живота в Северна Корея. Никой не е оценен докато не бъде загубен. Много години упорит труд трябваше, за да бъдем това, което сме днес: метро, шосета, магистрали. Моля ви, нека запазим нашата държава, на която комунистите отново точат зъби за разграбване. А какво да кажа за Тома Томов, чийто бащини ръце са били напоени с кръвта на избитите без съд и присъда в Белене. Думите "Да живее България, родолюбци" и т.н. нищо не пзначават за комунистите. Те искат да бъдем поставени на колена пред Путин, а те ще получат тлъсти чекове. Нека днес да защитим идеите на Ботев и Левски, да изчистим комунистите завинаги и да запазим България за себе си. Да не я подаряваме на Русия. А недоразуменията Зарков, Свиленски рогоносеца, Симов (голямата тъпа глава), Р. Гечев, К. Нинова, Тома Томов и вс.милионери от БКП/БСП. Колко и с какво ще се облажи и фатмака-кукла, наречена "президент", за да работи против България? Да докажем, че България ще бъде европейска и макар и бавно, вървим в правилната посока! Да докажем, че ще я защитим от ново комунистическо разграбване! Надявам се, добре да обмислите какво искате: Европейска България или Севернокорейска България! Да докажем, че българите не са дебили, а България не е блато! Мен лично ме обижда, а вас?
49
фалшива новина
50
Бойко Борисов и Антон Тодоров са добри момчета и аз им имам пълно доверие, но реално погледнато те сега не могат да се справят с кремълските шпиони, а това е така, защото NASA още не си е свършила работата. Иначе казано, Антон Тодоров след две години ще бъде главният свидетел пред Военния трибунал, защото той има доказателствени документи за всички престъпления, кражби и убийства, извършени от червените крадци от 9 септември 1944 г , та до днес. Близо е всенародната радост!
51
dа си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете !http://bit.ly/2p1tJi2
52
Пропуснах да спомена за въздуха. Кой го замърсява? Може ли някой да забрани ползването на въглища? Ако това се случи, ще се протестира. Всъщност какво се иска? Кой замърсява улиците, около блоковите и предблокови пространства? Отново ние. Около кофите за боклук, отново ние. И на кого се сърдим? Ако ние самите не спазваме чистотата.., че сме и нагли да се сърдим. Имахме право на протести, на мнения, изказвания по медиите по Живково време. Да, ама не-а Белене? До къде сме стигнали в простотата, защо Горанов живеел в жилището на кумът си? И какъв е проблемът? Това ваше жилище ли е? Това по-лошо ли е от факта, че бедните пенсионери си изхвърляха парите на измамници през балконите, до и в кофите за боклук? Искам да споделя с вас, че преди няколко години бях в Япония. Беше есента, духаше вятър. Бях в кафе и ми направи впечатление, че непрекъснато падаха листата, никой не ги почистваше, в един момент нямаше листо по земята. И като всяка българка любопитството ми надделя и започнах да наблюдавам. Какво впечатление ми направи, когато установих, че всеки движещ се жител се навеждаше, взимаше листо/а и ги изхвърляме в близкия контейнер за боклук. Изаводът за мен беше, че самите жители се чувстват отговорни и спомагат за чистотата. А ние, вие как мислите? С някакви изисквания, без самите ние да се стараем. Е, срам нямаме ли? Мръсна и мързелива нация ли сме? Замислете се и кажете вие? Големи изисквания, а защо не протестират е срещу мързеливата ромска общност пред президентството? Защо те получават детски, а децата им са мръсни, неграмотни, не посещаващи училище, лошо говорещи български език, но са български граждани. Строят, където им хареса, държат се по улиците и в превозните средства като аборигени, не плащат ток, вода, пътуват без билети. Дори ни наричат "гяури". Питам аз, не ви ли е обидно. В крайна сметка усилено се стараят да поциганят държавата. Но безсмислени протести на лумпени, на някакви крякащи майки, на олигарсите с вашите пари, подкрепяте. Е, това не ви ли обижда? Разбирам и някои майки, но проблемите на някои деца са нелечими дори и с милиони, и със закони. Жалко. Започнаха, разбирам ги, но защо допуснаха да стигнат до опорочаване на протеста им чрез политизиране. Дори имаше и такива, които нямаха деца. Те какво ще получат? Безплатен обяд няма. Последна новина: БКП/БСП дадоха заден, отложиха гласуването за намаляването на депутатските заплати. Ето това са комунистите. Народна любов, за хорицата, но до време. А когато думите трябва да се докажат с действие, е, тук става въпрос тях. Откъде накъде в името на хорст, на баба Дора, кравички, козички, прасенца и т.н. ще се лишат от тези парички. Сами ви правете изводи.
53
отговор на коментар
Ами те са по 400-500 лв. Просто БСП събират списъци от места с данни за пострадали хора и злоупотребяват с техните данни и чрез тях оправдават мръсните пари.
54
Е,да повечето дарители бяха социално слаби или пенсионери с ниски пенсии,а при интереютата някои не знаеха ,че са дарили!Сега излизат и длъжници " дарители"!То ясно,че никой не е дарил нищо,ами червените организатори е трябвало да оправдаят и заметат следите на спонсора!Това не значи,че всичко е отчетено,само една част.а колко на джоб е друга работа!Но примерно 1000 души дарители по 400 лв.,по толкова са " давали или 1200 се оформя половин милион лв.
55
Не мършо, самата истина е написал Антон Тодоров. А и ако имаше поне 2 грама мозък в главата си, то щеше първо да отидеш на сайта на Сметната палата, да отвориш Единнияя регистър, който се намира вляво на сайта и там в търсачката да провериш и трите имена, които той е посочил. И тогава щеше да видиш, че и тримата са дарители на Радев. https://erik.bulnao.government.bg/RegDonors/Searchme.aspx
56
Тони, За да си полезен с нещо на обществото ,поне се съгласи да бъдещ обект на доброволни медицински изследвания и опити. Поне нещо позитивно да оставиш на света.
57
отговор на коментар
Ти си пълен боклук от червения кюп !
58
Хахаха, Антон Шайков и истина, смях. Вечно на партийна хранилка, преди в СДС, а сега при шайката Герб. Комплексираният на макс Шайков, още не може да преживее, как му биха шут в депутатския гъз и му разбиха детската мечта за шеф на комисията по досиетата. Сега като руско газово находище само газ пикае
59
Президента е ПОМАК
60
ОСТАВЕТЕ ЗА МОМЕНТ ПРЕЗИДЕНТА. ДА СИ СПОМНИМ,ЧЕ НА ТАЗИ ДАТА ПРЕДИ 38 ГОДИНИ БЕШЕ УБИТ ДЖОН ЛЕНЪН ЛЕКА МУ ПРЪСТ И БОГ ДА ГО ПРОСТИ!
61
По тъпо, по гнусно, по малоумно, по кретенско, по идиотско, по смешното и по срамно интервю по Панорама не бях слушал. Но какви отговори да очакваш от едно разгонено псе, зарязала жена и деца, заради една селска пръчка, но седнал морал да раздава. Водещия му лиза дисагите през цялото време, с предварително написани удобни и популистки въпроси. Нито го попита, за комисионите от Грипен, нито как така назначи любовницата си на две държавни заплати, като пиар във ВВС, за да я плющи през работно време, нито за разходите, от безчислените му екскурзии, нито за катастрофите на баща му, или воаяжите с държавните мерцедеси на жена му, нито как Путин не го отрази, как избяга от Славуца, а само лизане, лизане и бибитки..
62
отговор на коментар
изказване на малоумник
63
Аве какво го търпим тоя чехльо?Давайте да го махаме и да се оправят нещата!На бунт !революция!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?