Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! Цацаров с гръмовен отговор след клеветите на Бойко Рашков! Главният прокурор изпрати горещо писмо до депутатите (ФАКСИМИЛЕ)
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! Цацаров с гръмовен отговор след клеветите на Бойко Рашков! Главният прокурор изпрати горещо писмо до депутатите (ФАКСИМИЛЕ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
53872
Коментари
18
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! Цацаров с гръмовен отговор след клеветите на Бойко Рашков! Главният прокурор изпрати горещо писмо до депутатите (ФАКСИМИЛЕ)

Главният прокурор Сотир Цацаров изпрати писмо до г-н Димитър Лазаров, председател на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специални разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения и до г-н Цветан Цветанов, председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

Поводът е изявления на г-н Бойко Рашков, председател на НБКСРС, за тежки нарушения при прилагането и използването на СРС, допуснати от органите на прокуратурата и ДАНС, главният прокурор предлага на народните представители тези твърдения да бъдат обсъдени на нарочно заседание на ресорната комисия или на съвместно заседание на двете комисии. Главният прокурор предлага на заседанието да бъде поканен целият състав на НБКСРС /не само председателя, тъй като Бюрото е колективен орган/, както и председателите на ДАНС и ДАТО.

Сотир Цацаров отправя предложение към народните представители заседанието да е открито за медиите.

 

Напиши коментар »
(18)
1
Ами сега!
2
че са клевети,Близалко или пак бързаш да оближеш поредния дебел дирник след като са те напазарували за жълти стотинки.
3
К-во правим сега ? Отивам да пита Фърчилото - нещо може ли да се замаже .
4
Цуцаров, вместо за се занимаваш с глупости, що не се самосезираш по въпроса - КЪДЕ СА КОНФИСКУВАНИТЕ 213 519 БИТКОЙНИ тогава на стойност 500 млн. долара, а днес вече са над 3.6 милиарда. Нещо май никой не си спомня това, та ти какво ще кажеш? НАЛИ ЗАТОВА ВЗЕМАШ НАРОДНИ ПАРИ ЗА ЗАПЛАТА?
5
Дебила си е дебил - като си неграмотен поне не пиши . Как се изплащат според тебе биткийни.Такаива май се въртят само в червената ти тиква.
6
Абе и аз не вярвах, че ПИК е пресслужбата на главната покуратура, ама сега вече признавам - така си е.
7
БОЙКО РАШКОВ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ЗА ВСИЧКИ ЗЛИНИ И КРАЖБИ КОЙТО СЕ НАПРАВИХА ЧРЕЗ НЕГО И НЕГОВИТЕ ПОДЧИНЕНИ. ЯСНО ТОЙ ИСКА ДА ДЕСКРИДИТИРА БЪЛГАРИЯ В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ
8
Аз на един иди0т ли да вярвам или на това: https://www.24chasa.bg/novini/article/6600608
9
Крайно врем Е съименника на Другият лъжец Рашков да СПОДЕЛЯТ Творбите от лижите... а Папагала със ''Биткойните'' да спре да ПИТА защото НЯМА КОЙ да му ОТГОВОРИ,освен той когато СПИ.....мокрите сънища но КОЙ сънува ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО........
10
Рашков здраво бръкна в дебелите задници на властниците. Малиии, как се размириса.
11
Битката започна - Бойко срещу Бойко
12
Цацаров се е разпоредил пенсиите от 2018 г. да се изплащат в биткойни и в белетчета от държавната лотария.
13
Ми съдете ги тези лъжливи маниполативни боклуци , докато няма вкарани в затвора ,те винаги ще лъжат не ги жалете , защо влизате в обяснителен режим с подобна продажна измет .
14
От много тарикатлък и желание да саботират Европредседатерството ,комунистите май ще налазят в собствените си Л....на!
15
ЗАЩО Е НУЖНО ДА ВЯРВАМЕ НА ЦАЦАРОВ КАКВО НИ ЗАДЪЛЖАВА. ЗАЩО СПРЯХТЕ ПИСАНОТО ЗА 50 МИЛ ДОЛАРА КОКТО БОЙКО И ЦАЦАРОВ ВЗЕХА ЗА БАНКА ВИКТОРИЯ ИМА АВТЕНТИЧЕН АУДИО ЗАПИС. ЗА БИТКОЙНИТЕ НИЩО НЕ ПИШЕТЕ. КАК ТАКА ДВАМАТА С Б БОРИСОВ СЕ ОЗОВАХА ПО ЕДНОИСЪЩО ВРЕМЕ В БЕЛГРАД. КОЙ И ЗАЩО ГИ Е КАНИЛ ТАМ. И СЛЕД 3 ДНИ ДЕЛОТО ЗА КТБ НЕ МОЖЕ ДА ТРЪГНЕ. ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПИТА БОЙКО ПО ТОЗИ ВЪПРОС. ИЛИ ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ ЗА ТОПЛИТЕ СИ МЕСТЕНЦА
16
Ами така е, г-н Цацаров. Като не ги озаптите веднага - Курнелии и компании - тайни и явни, при положение, че имате толкова доказателства срещу тях, скоро те ще Ви се качат на главата, опитни са в интригантствата. Това е война, не е дискусия в кафенето за замазване очите на електората. Хората все още Ви вярват и живеят с надежда, че Вие и Вашата институция можете да бъдете символ на справедливост. Не се давайте на провокации, важно е за цял народ!
17
Кака Кури се на..сра
18
Власт, пари и медии в едно копито !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?