Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Сидеров отвоюва новата болница за съгражданите си в Ямбол
Сидеров отвоюва новата болница за съгражданите си в Ямбол
Автор: ПИК
Дата
Дата
7560
Коментари
0
Сидеров отвоюва новата болница за съгражданите си в Ямбол

Победа за АТАКА, победа за Ямбол! Приоритетът на АТАКА и лично на председателя на партията Волен Сидеров за нова болница в Ямбол вече е факт. За нея се отпускат 27 млн. лв., стана ясно по време на посещението на премиера Бойко Борисов в града.

„С Волен Сидеров сме говорили за болница в Ямбол. И той е поемал такъв ангажимент. И сега говорихме с него, преди да дойда”, каза днес пред журналисти Борисов.

Още в началото на мандата Сидеров обяви, че една от основните му цели като народен представител от Ямболския избирателен район ще бъде съгражданите му да имат нова болница, тъй като в момента условията там са изключително лоши.

По време на посещенията си в родния Ямбол Сидеров информира гражданите, че лобира лично пред премиера новата болница да стане колкото се може по-бързо.

През септември миналата година Сидеров обяви в ямболското село Маломир, че има уверението на Борисов. „Това да остане от моя мандат, ще бъде предостатъчно. Знам, че за Ямбол е огромен проблем. Ако бях в опозиция, нямаше да стане”, заяви тогава Сидеров пред медиите.

На заседанието на Министерския съвет утре ще бъдат отпуснати средствата.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?