Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Сидеров: Изборите се броят от фирма с неизвестни акционери
Сидеров: Изборите се броят от фирма с неизвестни акционери
Автор: ПИК
Дата
Дата
11343
Коментари
6
Сидеров: Изборите се броят от фирма с неизвестни акционери

Едно акционерно дружество брои резултатите от изборите. ЦИК е институцията, която легитимира резултатите от Информационно обслужване (ИО). В ЦИК не се занимават с обработка на информация и с пресмятане. От ЦИК само може да се изисква да има повече контрол върху ИА. За съжаление, това го няма. Това каза в предаването „Неделник” Волен Сидеров във връзка с резултатите от отминалия евровот.

„Чувал съм през годините от хора, които знаят какво са избори – знаеш ли, че от тези парламентарни избори от "Атака" бяха отрязани не по-малко от 3 или 4 процента. Тоест дори когато сме взимали най-добрия резултат, са били отрязани някакви проценти. Основно това се случва в акционерното дружество”, коментира лидерът на "Атака".

„ИО” АД е дружество за „производство и търговия в страната и чужбина на информационни продукти и консумативи, научно-изследователска и развойна дейност, лизинг, включително финансов, отдаване под наем на собствено движимо и недвижимо имущество и техника, извършване на обучение и професионална квалификация с цел реализиране на доходи, посредничество при информиране и наемане на работа на български граждани в други страни

и на български и чуждестранни граждани в Република България.” Това е написано в Търговския регистър като предмет на дейност на дружеството.

„Само търговия с оръжие не са вписали”, пошегува се председателят на ПГ на ОП.

Информационно обслужване  е 99,5% държавно, 0,5 на сто е частното участие, като никой не знае как е разпределено и решено това да е така. То печели всички поръчки за броене на избори, а в съвета на директорите му попада и небезизвестният всичколог Михаил Константинов. „Кой

осъществява контрол върху най-важния стълб на демокрацията – вота на народа”, пита Сидеров.

Напиши коментар »
(6)
1
Стига досажда с простотии , бе другарьо !
2
Колко процента имаш,Волене ? Защо не гласуват за теб???
3
Чемодан, вокзал, в Москва!!!!!!
4
Воленчо бе , която и фирма да брои бюлетините , все ще ги фалшивицира ... ! Така беше и на предишните избори , това се случи и сега , така ще бъде и есента ... ! В Булгаристан е така ... !! Но мен ме вълнува въпроса ти що за птица си , щом всяка тодина си сменяваш перушината !?
5
Др Сидеров , вместо да си мълчи че му помогнаха да има дете ,той разлава кучетата .
6
А защо тоя малоумник не сигнализира за горенаписаното преди изборите а като шушумига изчака да излезнат резултатите и като видя че е "удавник"почна с простотиите?Когато малоумник е събрал себеподобни около себе си-така се получава!Но и той като К.Н."на калпав х..и в......му пречи!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?