Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Сидеров: Да си вземем от Европа това, което ни отне!
Сидеров: Да си вземем от Европа това, което ни отне!
Автор: ПИК
Дата
Дата
6627
Коментари
12
Сидеров: Да си вземем от Европа това, което ни отне!

Партия АТАКА връчи специална стипендия на дванайсетокласника Юлиян Парталев, който иска да учи международни отношения в Москва. С дарението младежът ще си помогне за образованието, а след като завърши, ще продължи развитието си в България.

Награждаването стана по време на закриването на кампанията на АТАКА в столичната галерия „Стил” 2, където беше открита и изложба „България – Русия”. „Днес честваме Деня на българските братя Църхо и Страхота, които са наречени по-късно Кирил и Методий. Празнуваме ролята на българите като цивилизатор на Европа. Днес откриваме изложбата „България – Русия”, защото, когато България пада под един мрак - турското робство, ние, 

българите, пренасяме светлината на познанието, на вярата, на книгите, на книжовността, на православието на руска територия. Там то се запазва, за да може да се върне към всички нас и ние отново да сме в това духовно пространство. Ние, българите, сме родителите на това духовно пространство, което днес се нарича Русия, България, Сърбия, Румъния, Гърция – православието”. С тези думи откри изложбата лидерът на АТАКА 

Волен Сидеров.

Той подчерта, че АТАКА в Европарламента ще защитава тезата да паднат санкциите срещу Русия и да не враждуваме с нея, тъй като България губи от това. „Да бъдем икономически, културно, социално и религиозно свързани. Това е нашата мисия в ЕП, тези от българите, които я споделят, нека да ни подкрепят”, добави Сидеров.

Той съобщи още, че преди два дни в Москва АТАКА е подписала протокол с управляващата партия „Единна Русия”, с която ще си сътрудничат занапред. Сидеров подчерта, че партия АТАКА ще продължи да насърчава младите българи и след кампанията, като им помага за обучението. 

„С изборите животът не свършва, искам да го кажа специално на някои, които са доста задъхани в кампанията. Животът продължава и ние ще подпомагаме млади българи да учат, да се образоват, да се върнат в България и да продължат това духовно пространство, което запази нацията ни”.

Водачът на евролистата д-р Георги Димов заяви, че АТАКА е най-пробългарската и патриотична партия. „Това го доказа ясно кампанията ни, видяхте, че когато вкарахме темата за еднакви минимални пенсии и заплати за всички страни - членки на ЕС, бяхме нападнати от НПО сектора, от чужди организации и от някои политически партии. Защото размътихме 

водата на олигархията и сивия сектор”, каза още Димов.

„Когато защитавам темата за православието, за историята, други партии, които явно имат за цел да разбият патриотичния вот, си замълчават и казват, че са християндемократи и консерватори. Това подсказва, че само АТАКА остава българската партия, която ще защитава българските интереси в Европарламента”, заключи Димов.

Мотото на партията за евроизборите е „Да си вземем своето от Евросъюза”. 

АТАКА е с номер 14!

Напиши коментар »
(12)
1
Този в уникално лепкав сАпол!!!
2
...е сладък Воленчо..."Да сме си вземели от Европа това което ни се полага"? Че на всяко дадено евро , те ни дават...четири! От Русия кога ще си вземем ,което ни се полага,най-малко архива който са завлекли! Прав е , че сме им дали и език ,и вярата,ама това само Попа го призна! За Путин и Каспаров, азбуката все още им идвала от "македонските"земи! И Путин кога ще се извини , когато на фона на турското знаме, се "загрижи" за нашия суверенитет?
3
Волен играе за който плаща. На такива им викат леки жени.
4
Искали да стават евро депутати, а постоянно говорят за Русия... Русия е много далеч от понятието европейски ценности. Повече русофили, отколкото българофили. Това никога не е здравословно за българското общество. Разбира се, важи и за американофилите.
5
Колко жена му ще си върне девствеността,толкова и Европа ще ни върне нещо !
6
Осъждан с жълт билет! Какво ти е взела, златния пръст ли, пурата от Варадеро, семейната партийна група, рублите по дюшека...
7
Жалкар, какво ни е отнела Европа?
8
подлоги - рублофили
9
на отлива от БСП
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Жалък Жальо се зажалвал да се жали, чак да го ожалиш... Извинисебе, извинисебе, извинисебе, извинисебе, извинисебе, извинисебе, извинисебе, извинисебе, извинисебе, извинисебе, извинисебе, извинисебе, извинисебе!
12
Русофили, какво ви взе Европа? Когато водача на листата ти е отявлен фен на Русия, то той няма място в Европейски Парламент! Баш патриоти сте вие. Това, което е патриотично е родолюбието и съществуването на народи и нации!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?