Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СИГНАЛ ДО ПИК: Таен заговор за пуч срещу ГЕРБ – БСП, екорекетьорите и Иво Прокопиев с протести в цялата страна, фейсбук групи атакуват кандидат кметове на управляващите по места
СИГНАЛ ДО ПИК: Таен заговор за пуч срещу ГЕРБ – БСП, екорекетьорите и Иво Прокопиев с протести в цялата страна, фейсбук групи атакуват кандидат кметове на управляващите по места
Автор: ПИК
Дата
Дата
93570
Коментари
49
СИГНАЛ ДО ПИК: Таен заговор за пуч срещу ГЕРБ – БСП, екорекетьорите и Иво Прокопиев с протести в цялата страна, фейсбук групи атакуват кандидат кметове на управляващите по места

Таен заговор срещу ГЕРБ събрал в общ комплот из страната хора на подсъдимия Иво Прокопиев чрез неговите еко организации и БСП. Това разкриват източници от централата на "Позитано" 20 в сигнал до ПИК.

Проверка показа, че във Фейсбук вече са създадени и няколко групи, които приканват хората да се включат в тях. Голяма част от хората, получили покана, изразяват своето възмущение, че без тяхно съгласие ги прикрепят към тези групи.

Наглостта не спира до тук - от "Позитано" 20  задължавали служителите не само да станат част от тези групи, но и да са активни в тях, иначе ги грози уволнение. Нинова обяви още преди месеци, че започва сериозно съкращение, защото БСП няма пари в касата си и така щели да бъдат отстранени всички, които не съдействат на каузата срещу властта.

Намерението на Прокопиев и Нинова било да покажат огромната сила на протести в различни градове на страната, чрез които да сломят ГЕРБ. Планирали да започнат изключително черна и мръсна кампания за кандидатите на ГЕРБ по места. Основен рупор за това пък щели да са медиите от кръга на Прокопиев и присъдружните им, както и въпросните тролски групи във Фейсбук.

Планът бил протестите на хората на Прокопиев, менте еколозите и БСП в лицето на техните младежи, да превземат цялата страна на старта на кампанията. В коридорите на "Позитано" 20 се говорело, че вече готвят опорни точки, които всички трябва да следват и изпълняват.

А от сайтовете на Прокопиев "Дневник" и "Капитал" и присъдружните му "Медияпул" и "Клуб Зет" ясно се вижда започналата вече анти-ГЕРБ кампания. 

Активните им действия целят да сломят Борисов, който не е един път е става обект на техните подмолни сценарии.

Напиши коментар »
(49)
1
На нас врагове не ни трябват имаме си бъсъпъ и дъпъсъ антибългарски терористи взривявали църкви и влакове
2
Няма нищо по-гнусно от позитанските комуняци освен драгалевските комуняци на Гаргамел и прасето Прокопи!
3
Борисов пряга целият си репресивен апарат за разправа и задушаване свободата на словото, профсъюзни искания, митинги и протести. А обслужващите го медии бълват мръсна и фалшива пропаганда, оплювайки най-гнусно друго мислещите.
4
НИЕ СМЕ ОСЪЖДАНИ МНОГО ПЪТИ И ТО НА ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ
5
ТИЯ НАСТЪПЕНИ ЖАБИ ПОЛИТИЦИ И ОЛИГАРСИ ОТ БСП, ДСБ, ДБ, ЗЕЛЕНИ, БЕНЧО, БАНЕВ, ФРИЗЬОРКАТА, ПИНОКИО, ПРОКОПИ, ЦВ. ВАСИЛЕВ, КАКА КУРИ, ПИКАЕЩИЯ В ШАДРАВАНИ И МНОГО ДРУГИ ЖУЖЕТА ДЕСЕТ ГОДИНИ СЕ ГЪРЧАТ НА КУЧЕТО В ГЪЗЪ, КЪДЕТО ГИ НАВРЯ БАТЕ БОЙКО! УРА ДРУГАРИ!
6
след като всички власти, институции, служби, медии-бухалки са в ръцете на управляващите? Кой казва, че ще има преварт?
7
НАОРУЖИЯ, БРАТЯ! ТАЗИ СВОБОДИЯ "ДЕБЕЛИЯ" НИ Я ДАРИ', И САМО С КРЪВ ЩЕ Я ДАДЕМ! ДА ЗАЩИТИМ НАЩИЯ КУМИР-СВИНАРЯ-ЦАР, ИВАЙЛО1...БОЙКО, ДЕ....ТОЙ СИ СКЪСА ЦЪРВУЛИТЕ ЗА НАС, НИЩО, ЧЕ ПАК ГО ДУХАМЕ!!!!!!
8
на Корнел унуката язди кон, коза, прасе, майките с децата, сега и Решетников изхвърча към Зимбабве заради нея
9
Корнелата драпа със зъби и нокти ,поне едни избори да спечели,макар и мръснишки ,но да спечели!Инак знае че ще и фръкне зелката !Сега загуби ли...край с лидерството!
11
хехе...,ПИКНя, че сте неграмотни и идиоти знаем всички, но вече яко ви тресе параноята
12
Да имаме си на власт коалиция с ГРОБ и дъпъсъ
13
Българи от селата и градовете упражняваите денонощно наблюдение и контрол на всеки жив социалис и ако се съмнявате поне малко в техните противодържавни деиствия,незабавно сигнализирайте МВ Р на тел. 112. Те са озверели за влас, но не трябва да ги допускаме до властта ,те ще погребът нашата родина България.
14
Ееййй, гадни МЪРШИ са тези комунисти! Ненаситни, крадливи и долни БСПари.
15
Бил съм се бил напил... Стига сте сънували конспирации и таласъми ! Йок, сакън ! Никой и да не си и помисля нещо против Божеството !
16
Ай стига бе....ама нов 9 септември ли или нов 10 ноември.? Кажувайте ги тез неща по отрано , да знаем какви плакати да си приготвим.На маймуни ни направихте....мааму стара...)))))
17
Пик Вие съвсем изтрещяхте, то не бяха пучове, метежи, революции и тем подобни. Що не си зададете въпроса в кои ръце са репресивните апарати като войска, полиция , жандармерия и тогава говорете, щото сега олекнахте още повече.
18
Моментална промяна на мярката на иванчева! в задържане под стража. Защо иванччева която е под домашен арест ходи на протести? защо с 20 години присъда е оставиха на свобода? защо прокопиев с три висящи дела в спецсъда не е задържан под стража? защо клуб рекет около костовако прокопиевци и биволци не са с задържане? това са секта терористи и скоро ще почнат да убиват и хора в болните си амбиции за нещо си!
19
Краят на задкулисието идва . Сега българските политици - еничери служещи на американските евреи имат два силни и непобедими противника . Българския народ изтощен от бедност и унижение и братска Русия .
20
Боклук ти ще го духаш и при Кърмела и БСП. Знаеш ли защо.? Защото си прост мерзелив боклук червен. По добре няма да сте никога. С БСП ще настане глад и немотия...защото са социалисти.
21
Ужас много сте тъпи бе боклуци. Що не ходите в Русия да си живуркате там ..
22
Точно копие си на товарищ Сталин но добре Е че нищо не можеш да направиш чати си по компа и се надувай като риба балон но внимавай да не се спукаш,че ще отровиш Блатото.......Но сега на Изборите Ще те треснат зад вратът и ще целунеш Бойковия асфалт тъй кат не се яде.....А на другаря Давид когато му бръсня половите органи ще му сложа една по-голяма глава кромид от Сибир та да му изпъкне онова което Е за бръснене,че на Ходжата му се Е схванал пръста когато бръсне кадъните и аз го замествам.......Анадънмо Аркадаш......????
23
Този път не - "Терорът долу...съюз със СССР" , а всички срещу шайкаджиите и питеците в страната. Не може простаци като оня в Банкя с мушамата да държи страната 10 години на последно място в света, а ние да му ръкопляскаме. Срам е за всички нас , че този примитив ни е управлявал толкова дълго време.Не може Heдялковци да ни поучават и назидават. До тук с тези мръсници ! Питеците , които не харесват коментара ми да ходят да eбaт майките си.
24
На кафяви медии не вярвам!
25
Пази Боже това да е алтернативата на Борисов
26
КОЙ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ГО ОПРЕДЕЛЯ ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ТО НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!ПОЛИЦИЯТА ДА НЕ ДРЕМЕ!КОЙТО СЕ ОСМЕЛИ ДА ПРАВИ КРЪВОПРОЛИТИЯ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО-БОЙ ДО ПОСИНЯВАНЕ!АКО ИМА НАПАДЕНИЕ ВЪРХУ ПОЛИЦАИ-РАЗТРЕЛ НА МЯСТО!
27
много си смела ма, кукличке уродлива, да ти еbа мката грозна
28
1500 човека. Нямат шанс за влизане в политиката и затова отмениха днешните "протести".
29
Защо Иванчева още не е заключена. ГЕШЕВ СПИШ. ЦАЦАРОВ СПИШ
30
Боже,пази България от БСП,Прокопиев и такива като тях! Тези ненормални хора(жадни за власт )ще предизвкат гражданска война. Нонова толкова ли е ”загрижена”за хората?! Като ги вкарва в кръвопролитията? Годпод ще ги удари тия мерзавци там където ще ги заболи най-много. Той никога не забравя.
31
Лелеееее, много страх ви тресе бе Осмукалковци!! И на кого се каните бе дори мишки тук, хайде, нападайте тези които не искат да бъдат управлявани от един Питек и две розови свини!!! Много мръсотии извърши Питека и го знае, поради което непрекъснато ди увеличава охраната! И с целия си мозък на гугутка е дал разпореждане да уловят "шпионите" на Русия. А шпионите ба Турция на които дори плаща, имами, джамии, какви ли не. Над 300 са НПО ЦИК у нас. Всяка една получава пари отвън. Тях защо не проверяват? Имамите получават 2 милиона от Турция всяка година!!!! Да не би да се трудят за Християнството? Друг път, врагове са ни!!! Нищо у нас от този род не става без знанието Му и санкцията Му! Нямал нищо обшо???? Този дебел и безкрайно проЗД Чичак защо подценява българите? Явно съди по себе си. И до каква информация са имали достъп? До никаква. И какви шпиони са тези? Така някога падна Бай Тошо, започна да души всякакви сдружения като Гласност и други подобни. Когато змията умира хапе най-лошо!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Падаш, Тик вуне, падаш...
34
Аре бе Бойко, дай най после оставка... Че и аз син в Америка храня, в манхатън апартамент да копувам... То само с позитанската хазна не става.... Моята те бееее
35
НЕКА ПРОКУРАТУРАТА ДА ПОКАЖЕ МАЛКО ФАКТИ ОТ КРАЖБИТЕ НА ТИЯ ШПИОНИ И ЩЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ИЗБЯГАТ С БЕЛИЯ АВТОБУС... А ОНОВА МЕКЕРЕ ЦВ.ВАСИЛЕВ СЪРБИТЕ ДА ГО ПРАЩАТ ЩОТО БОЙКО ЩЕ ГИ ПУСНЕ В ЕС,КАКТО НАС ХОЛАНДЦИТЕ НИ ПУСКАТ В ШЕНГЕН... ТОЕСТ НИКОГА.
36
Дори и да има такъв заговор, ГЕРБ сами наливат вода в мелницата на враговете си, с уникалните си безумия.Ибиха без причина животните на хората, съспипаха поминъка им, харчат милиарди за ненужни самолети , които даже още не са произведени, че и заеми теглят...за капак- безумната акция срещу русофилите,с която рискуват да провалят всички икономически проекти с Русия.Борисов така и не разбра, че безропотното слугуване на ЕС и САЩ няма да доведе до нищо добро както за държавата, така и за него самия.Какво получаваме в замяна на това слугинско послушание?- американците наливат милиарди в Полша и Прибалтика, също и в Чехия, а швабите ще подарят завода на WF на Турция...за нас- "потупване по рамото и "европейски ценности"..на народа взе да му писва от тая работа!
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
ЦВ.ВАСИЛЕВ И ОНЯ ЧЕРВЕНДАЛИСТИЯ С КРАДЕНИ ПАРИ И НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ---ПАРТИИКИ,ТЕЛЕВИЗИИ НА САШКО ДИКОВЦИ, ЛЮБКИ КУЛЕЗИЧИ НА ЦИГАНИ ЗА МИТИНГИ РАЗДАВАТ ПАРИТЕ И ОЩЕ СА НА СВОБОДА.... А САШО ДИКОВ СЕ БЪЗИКА С ВЕЖДИ РАШИДОВ...КАКВО БЕЗОЧИЕ ОТ ТОВА ПОДОБИЕ НА ЧОВЕК----ДИКОФ.
39
Има комунистически заговор :) Ванга го е казала , Маркс го е предрекъл , Путин е участвал в заседанието ....Какво толкова има ЗАГОВОР и това е > На кого му трябват доказателства на тази с дебелият задник ...Маг .....ва ли ? :)
40
Наистина ли сте толкова наивни,че вярвате в измислиците на ПИК?Нали преди време пак щеше да има преврат организиран от Румен Радев,Слави и Манолова!Само плашите хората,защото виждате,че за!почват да разбират от къде идват проблемите им
41
превратът го готвят тези които организираха провокацията на 9 септ с шпионския скандал там ги търсете искат да ни върнат към 1925 г
42
В Русия такива проблеми се решават по следния начин_ пристигат автобуси с надпис Омон, слизат едни здрави момчета с калашници товарят цялата измет и всички е ок.
43
Получили сигнал от Позитано, сигурно приятеля на Борисов с подаръка от 42 милиона ще да е!!!
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
КО НЕ, ОТКЪДЯ НА КЪДЯ ША ПРАВЯТ ПУЧ БРЯ. КОЙ ЩА ПРАЙ СФИРКИ, ИМПЕКСОВОТО КУРАБЕ ЛИ ИЛИ ПРОКОБАТА БРЯ, ЗА ДА СЕ НАРЕДЯ НА ОПАШКАТА.
46
Пак ли ПУЧ ще има,или МЕТЕЖ някакъв ??? То май на ГЕЙ парадите има повече присъстващи. Дали и те нещо не замислят.....???
47
Е те може да искат много работи,но да издевателстват върху гражданите е поредната лудост на изтрещялите за власт .За личното благоденствиетна Нинова ,рушветчийката Иванчева, подсъдимия Прокопиев ,крадеца банкер и останалите боклуци да се изнудват избиратели,не беше ли престъпление?Беше!Както гласи закона " Купуването и продаването на гласове е престъпление" ,но кой от тях да помни.И зад всичко стоят тлъсти пачки на крадци бегълци и баламурници гласоподаватели да се продават на дребно за 50 лв. за да облагодетелстват мафиоти, занапред,а после да глупеят защо сме най долу?.На Ивчо кой му пълни касичката ,отдавна е време да се разбере официално?Не може да продължава с този порочен кръг,вредно е за развитието на страната .
48
Нинова и Прокопи подготвят цирк !Първо ще "свалят "аджаба,но после кой кого ще изяде не ми се мисли!Но не си и струва да им гледаме сеира ,защото ще е за наша сметка.А ако се включи и " Цеци " Малофиев ще хвърчат перушини.
49
отговор на коментар
Думите излизат преди мисълта, поради липса на мисъл. Свобода на словото има, но истината е, че комунистите не обичат прозрачността така, както не призна вината за афиширането, разграбването на над 100 млрд. $ и приватизацията+РМД-та. Изнесените 55-60 млрд.евро по времето на Станишев и 3-ната коалиция. Същото се случи и с пирамидата КТБ. Дебилите изпратиха обвиняемата МИЛИОНЧЕВА като евродепутат. Да не говорим за недоказалият се режисьор А. СЛАБАКОВ, но умело възползващ се от бащина слава. Дано там го научат на чистоплътност и възпитание. По същият начин се получи и с парашутиста "прецедент", който с всяко отваряне на устната кухина, злепоставя Б-Я по цял свят, но умело защитава Русия. Коя държава го изпрати в САЩ за натовски генерал, звание, което не заслужава. България или Русия. Надявам се, че помните случаят със "загубените" секретни документи от Станишев. За благодарност го изпратихме в Брюксел. Днес гледаме сеира по телев.екрани на М. КОСТИНБРОДСКА (сестра Галева), известна като мъжемелачка в Кюстендил, Закона "ВАНКО1", предложението и на ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ. Днес се опитва да изиграе нова "костинбродска" афера с билбордове, лепене стикери с ликът и по колите на гражданите, скъсана шатра, всичко умело подготвяно от самата нея. Доказа се като некомпетентна, без компетентни хора, не познаващ спирките в София, без морал и достойнство. Това ли ще е кметът на Синя София? НИКОГА! Все повече се убеждавам, че при някои хора, главата е декоративно приложение към зад@ника! Моля ви, използвайте сивото вещество в главата си по предназначение. Не я носете само за равновесие. Аз заставам твърдо зад най-успешният компетентен кмет на СИНЯ СОФИЯ-Г-ЖА Й. ФАНДЪКОВА!!! Тя преобрази София. БЛАГОДАРЯ! РЕСПЕКТ Г-ЖО ФАНДЪКОВА!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?