Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СИГНАЛ ДО ПИК: Кървав кошмар на "Капитан Андреево" - зверско меле, линейки и полиция заради тапата на тировете, паркинги няма и хората гинат в жегите (СНИМКИ)
СИГНАЛ ДО ПИК: Кървав кошмар на "Капитан Андреево" - зверско меле, линейки и полиция заради тапата на тировете, паркинги няма и хората гинат в жегите (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
253287
Коментари
10
СИГНАЛ ДО ПИК: Кървав кошмар на "Капитан Андреево" - зверско меле, линейки и полиция заради тапата на тировете, паркинги няма и хората гинат в жегите (СНИМКИ)

Невероятен кошмар се разиграва втори ден на "Капитан Андреево" заради огромна тапа от тирове, които за задръстили изцяло едната лента и всички коли и автобуси чакат часове наред в другата.

Задръстването от камиони снощи е довело и до кървав инцидент, при който шофьор на джип едва не е загубил живота си. Това алармираха самите тираджии пред ПИК , изпратили и снимки от зловещото меле. Шофьорът се е ударил в километричната колона от тирове, блокирала лявата лента и буквално е влязъл под един от камионите. 

"Човекът изобщо не очакваше, че задръстването започва на километър от границата и в тъмницата се е нацепи директно в спрените тирове, които са паркирани там с часове без никакви сигнализация. Откара го линейка и изобщо не знаем дали е жив. Предницата на колата е смазана и автомобилът е неузнаваем, дано е жив!", разкриват очевидците пред ПИК и допълват, че мелето е станало преди влизане в Турция. 

По думите им кошмарът се разиграва втори ден и тираджиите се оплакват, че опашките са ежедневие. Висяло се с часове в тапата, тъй като камионите по правило се обработвали с внимание на границата, на излизане от ЕС. 

"Нормално е да отнема повече време да се огледат документите на товарните превози, но в нормалните държави е помислено за това и никъде не се виси директно на платното. Тук постоянно е задръстена лявата лента и ежедневно стават по няколко мелета", разкриват още пътуващите. По думите им няма тоалетни, няма заведения, няма нищо, а всичко наоколо е в боклуци и мизерия.

Проблемът лесно може да бъде решен от държавата, ако от двете страни се изгради необходимата инфраструктура и има паркинги, на които тировете да бъдат отбивани и да престояват, колкото е необходимо. 

"Ние нямаме дори къде стоим на безопасно място. Животът не и застрашен постоянно, защото сме директно на пътното платно и като се опитаме да слезем, може някой да ни отнесе. Нямаме и къде да отидем до тоалетната или да се изкъпем. Това го няма на Запад, там си има тир паркинги и всичко е измислено. Няма катастрофи, няма жертви. Загубите и за нас са сериозни, когато се случи такъв инцидент и ударят камиона. А ние реално няма къде другаде да спрем и да няма такива мелета", разкриват още шофьорите в сигнала до ПИК и недоумяват защо държавата нехае.

"Хората гинат в жегите, полицията е тук постоянно и те също се чудят какво да правят и да създадат ред. Дори да искаме да спрем някъде и да намалим трафика, няма къде. Това е най-големият проблем, за който ви молим да алармирате", казват още те. 

Колата е неузнаваема след зверския удар в нощното задръстване

И към момента ситуацията на "Капитан Андреево" е кошмарна с километрично задръстване

И към момента 

Напиши коментар »
(10)
1
ne gi e sram edin parking niama turcite imat 3
2
отговор на коментар
Това си е чиста лoтaрия, това, че живeем в България. Това се прави yмишлeно, с цел кpъвoпролитияТова си е чиста лoтaрия, това, че живeем в България. Това се прави yмишлeно, с цел кpъвoпролития...
3
ЯДОХ ПИХ И СЕГА ЛЕГНАХ НА ХЛАДНО В КЪЩИ! БУДАЛИТЕ ДА СЕ МЪЧАТ!
4
отговор на коментар
Бyдaлата си точно TИ-нaбий си гo в tъпaта крatуна,, и с квo право ми щpакна минyс? Шta нaгьзaааа...
5
отговор на коментар
Искам да се срeщнем в някоя тъмна уличка в 2 посреднощ, навиt ли си? :(
6
Обичайно за държавата на мутрата Тиква.
7
Да е беше претрепало копелето с джипа. Тия с джиповете си мислят, че всички на пътя трябва да се отбиват, за да им направят мя сто, че те са най-важните.И тек се е наврял, защото е искал да е по-умен от тия преди него. Да, ама не.
8
гледам боко и се чудя ,идиот ли е роден или е карал допълнителни курсове
9
Асфалта не се яде, ревеше СС Момата пред БСПеерадските дебили, и със крадливата си кучка Йо, отидоха да цокат на тлъста европейска хранилка, защото са цоцаалисти! Сега същите дебил и гинат мохи, заради липса на асфалт!!
10
Строиме и развиваме страната,скоро и в ЕС ще направят заплатите като в България и ще сме на ЕВРОПЕЙСКО НИВО! К’ ВО толкова мрънка МАТ’РИАЛЪТ ей ви на автомагистрали карайте, за к’во са ви паркинги а? Само юруш и давай гас до дупка и хайде на гьола.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?