Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СЕНЗАЦИОННО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ПИК: СЕМЕЙСТВОТО НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА С 3 КЪЩИ ЗА ГОСТИ НА МОРЕТО. Усвоени 400 000 лв. европари. Къщите не работят, вътре купонясват Елена и мъжът й (СНИМКИ/ДОКУМЕНТИ)
СЕНЗАЦИОННО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ПИК: СЕМЕЙСТВОТО НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА С 3 КЪЩИ ЗА ГОСТИ НА МОРЕТО. Усвоени 400 000 лв. европари. Къщите не работят, вътре купонясват Елена и мъжът й (СНИМКИ/ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
557579
Коментари
145
СЕНЗАЦИОННО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ПИК: СЕМЕЙСТВОТО НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА С 3 КЪЩИ ЗА ГОСТИ НА МОРЕТО. Усвоени 400 000 лв. европари. Къщите не работят, вътре купонясват Елена и мъжът й (СНИМКИ/ДОКУМЕНТИ)

И водачката на евролистата на БСП Елена Йончева изплува в афера с "къща за гости".

Комплекс от 3 китни вили в близост до морския бряг си е построило с евросредства семейството на Йончева в странджанското селце Велика, непосредствено до курорта Лозенец.

Това показва разследване на ПИК за скандална схема по усвояване на субсидии от Министерство на земеделието, задвижена от мъжа и свекъра на червената депутатка, както и от свързани с фамилията лица. 

В момента обаче комплексът не работи по предназначение, а съществува полукриминално. Няма сайт, тарифи за настаняване, официален телефон за контакт. Според свидетели, чиито имена ПИК пази в редакцията, в уж "къщите за гости" купонясват единствено Йончева, мъжът й Пламен и техни приятели.

Това е сериозна нарушение на правилата на Програмата за развитие на селските региони, по която са отпуснати европарите.

Ето и цялата история, която донякъде преповтаря сагата с подалия оставка зам.-министър на икономиката Александър Манолев.

11 години по-младия мъж на Йончева - архитект Пламен Тодоров, и баща му Анатоли Тодоров Стоянов стоят зад фирмата „Парк Велика“ ООД. Родителят е управител и съсобственик на фирмата. Тя е усвоила близо 400 хил. лв. по програма на Министерство на земеделието за развитие на селските райони, показват документите от разследването на ПИК.

Срещу тези пари са си построили вили, в които семейството и техни приятели, както и самата Елена Йончева, си отдъхват край морето през лятото. Основната дейност – туризъм и отдаване под наем на къщи за гости, изобщо не се извършва, показа още разследването на медията ни. Нарушението е видно и подлежи на санкция от страна на прокуратурата и ОЛАФ, тъй като се касае за измама с евросредства. 

Компанията строи 3 вили в едноименния природен парк, който е само на 3 км. от плажната ивица на Лозенец, с пари от еврофондовете. През 2011 г. от фонд „Земеделие“ по мярка 311 са им отпуснали 376 646 лв., след като декларират, че целият проект ще струва 538 066 лв. Според експерти строителството на три къщи по 125 кв. м. им е струвало значително по-евтино.

За капак проектирането и плановете на строежа са изпълнени не от кого да е, а от мъжа на Елена Йончева и брат му чрез архитектурната им фирма „Зуум студио“. Това е видно и от сайта им, където гордо са публикували снимки на имотите, както и интериора.

Излиза, че голяма част от въпросните евросредства директно са се върнали в семейството – бащата ги дава на фирмата на синовете си.

Парцелът от 1500 кв. м. и е купен от фирма „Парк Велика“ ООД пред 2008 г. от частно лице. Година по-късно е направена оценка по ОВОС, тъй като районът е екологично чист и се води защитена зона в парк „Велика“, чието име заимства дружеството.

По същото време община Царево осигурява на фирмата без конкурс и поръчка и ползването уж като пасище на още 1 декар общинска земя, за която плащат наем в продължение на над 10 години с поетапно удължаване на правото на ползване.

През 2011 г. фирмата ипотекира и трите къщи, като по този начин си осигурява свежи парични потоци, вероятно за останалите проекти на амбициозното семейство.

Странен е фактът, че въпросните къщи за гости изобщо не се отдават под наем, а дейността на дружеството е съмнителна. Фирмата на свекъра на Йончева не изпълнява нито едно от изискванията, заложени в програмата на Министерство на земеделието, с което са спечелили сериозното финансиране.

Комплексът няма сайт, нито публични контакти, чрез които евентуални гости да си наемат някоя от вилите. Единственият телефон за връзка, до който ПИК достигна чрез дълги мъки, е на управителката и съдружничка на свекъра на Йончева – Яна Куцарова.

В разговор с наш репортер (записът се пази в редакцията) дамата бе видимо притеснена от въпросите около възможностите за наем на вила. Тя заяви, че изобщо не знае дали ще бъдат давани под наем през лятото и смотолеви, че две от трите къщи били заети и авансово платени през целия сезон. Зимата целият комплекс не работел. 

Куцарова се измъкна с оправдания за предстоящи ремонти, а на въпроса за цените напълно се обърка и каза, че няма конкретна тарифа и трябвало да попита съдружниците?!

Всичко това е в тотално нарушение на правилата, тъй като по правилника на евросубсидията компанията трябва да поддържа дейността целогодишно, да има бизнес план за 10 години с предмет на експлоатация, указан в договора. Това обаче не само че не случва, но и справка във финансовите отчети на дружеството сочи, че то регистрира нищожни приходи от дейност. За 2014 г., например, те са 9 000 лв. и няма нито един нает работник, което също е основно изискване на поръчката.  

Напиращата за европарламента Елена Йончева съучаства в семейна схема за неправомерно усвояване и разхищаване на европари. Александър Манолев подаде оставка след съмнения за подобна схема. Как ще постъпи "моралната" Йончева?

Съдружничката Яна Куцарова пред ПИК:

Всички къщи са заети предварително, цената не сме я определили още

Разговор на репортер на ПИК, представил се за клиент, пред когото съдружничката Куцарова признава, че цената на къщите не е ясна, няма сайт и контакти и къщите са заети.

- Здравейте, комплекс "Парк Велика" търся. Искам да запазя къща за лятото, кога имате свободни дати?

- Не е точно комплекса, но кажете.

- Ами с кого разговарям, защото този телефон взех по справки. Една приятелка ми препоръча този комплекс, защото го е виждала и ни харесва. Търсих сайт или телефони, но няма никъде. 

- Яна Куцарова съм аз, мога да попитам, но доколкото знам този сезон са авансирани къщите. Ще се прави и ремонт и едва ли ще има някаква възможност.

- Кого трябва да попитате и каква е цената, ако искаме за месец например?

- Съдружниците трябва да попитам. Не знам каква е цената.

- Все пак приблизително - 2000-3000 лв.?

- Ами толкова вероятно, но те съдружниците си решават. Трябва да се види колко ще е сега, защото има увеличение на цените, на тока...

- А кога ще е ясно? Защо нямате сайт, аз много трудно ви открих.

- Те си знаят, не ги решавам аз тези неща. Казвам ви, че няма възможност и е заето.

- Ами ако отидем сега, не може ли да се срещнем на място с някой, който отговаря?

- Ааа, не, сега е заключено всичко. Само лятото има хора. Оставете си телефона и аз ще предам.

 

ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ В ПИК - НОВИ ИМОТНИ АФЕРИ НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА В СЪДРУЖИЕ СЪС СКАНДАЛНИ ЛИЦА!

Свекърът на Елена Йончева е съдружник във фирмата "Парк Велика" с дама от Черноморието, с която се свързахме по телефона и е заета да поддържа къщите на място - Яна Куцарова. Другият управител Людмил Недялков пък е съдружник със брата на арх. Пламен Тодоров - Теодор Тодоров.  Така семейните връзки около дружеството лъсват с пълна сила

Деверът на Елена Йончева - Теодор Анатолиев Тодоров, на когото е кръстен синът й, е съдружник в друга фирма със същия Людмил Недялков, който е и ортак със свекъра й в "Парк Велика"

Справка от Министерство на земеделието сочи колко са взетите по мярката за развитие на селските райони евросредства - 376 646 лв., след като обявили, че имат нужда от 538 хил. лв.

Според отчета на фирмата за 2014 г. то има едва 9000 лв. приходи от основна дейност, а предходната дори по-малко

За 2014 г. комплексът не е платил и лев за персонал, което показва, че не работи и не са спазени правилата по европроекта 

Категоризация на къщите от комплекса сочи, че имат една звезда, въпреки лукса, създаден от арфитектурното студио на мъжа на Елена Йончева. Общата леглова база е 18, но както ПИК разкри достъп до тях имат само приближените на фамилията

Комплексът в село Велика се намира на 3 км от морския бряг на курорта Лозенец

Напиши коментар »
(145)
1
Права е поговорката, че крадеца вика дръжте крадеца, това важи със пълна сила за двете Импексови миризливи и крадливи кучки, а дебилите я пращат на яка хранилка в Европа!! Червените тролове са стъписани и чакат указания!!
2
недеите така бе хора,ама те са цоциалисти,тях закони не ги ловят,те са тези които имат изисквания,за други не може,така де,те са над законите !!!!!!!
3
хаха голямо ровене из бумагите е паднало. Някой яко се е уплашил от Йончева и е впрегнал маса подкупни пудебчето, заедно с общиски служители и други платени хорица да пускат глупости за нея, че така да се заглуши собствената им воня
4
Ко ше каш сега
5
БРАТЯ БЪЛГАРИ ???? ВИЖТЕ КЪДЕ СА ВИ ПАРИТЕ И ЗАЩО СТЕ БЕДНИ. НЕКА БИ ТИ ВИ ?? ДА ОБСЛЕДВАТ ТЕЗИ ИМОТИ И ДА ГИ ПОКАЖЕ НА БЕДНИЯ НАРОД .??? ДА АМА НЕ ??? ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ.
6
Комунистите от герб усещат краха си, а слугите от пик нищо няма да променят. Просто са жалки и смешни. Комунизмът няма почва другари гербери.
7
Ами сега Ако това е истина... Оставките са малко. Трябва и затвор за измама с евро средства. Абе червените безстрашната ви Елена май е изпечен мошенник тя и цялото исемейство. Да живее БСП. Те ще ни оправят....след като оправат първо себе си.
8
За съжаление комуноидният шизофреник не го интересува това. Ако беше къщи на някой от управляващите стой и гледай. Но на Партията винаги е простено каквото и да направи!
9
Напънал се слона и родил.....Тиква
10
Шайката е обречена, Пъpдялкo.
11
Očakvame informacija za šureto na badžanaka na očinajkata ....
12
Očakvame informacija za šureto na badžanaka na očinajkata ....
13
И какво ще дойде бе БСПдираст недоклатен, Чалмата, Клепоухия, Импекса, и бившата кучка на СС Момата. Все доказани крадлви и лъжливи цоцаалисти и чалми!!!
14
Е това е било през 2011г това не се брои
15
ура другари !!! гласувайте всички за БСП !!!! Те най добре знаят как да заграбят ( пардон --да усвоят ) парите ни !!! ураааааааааааа , бяяяяяяяяяяяяяя, бяяяяяяяяяяяяяяя,бяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!
16
А паветата в комплекса от къде са купени, имат ли фактура защото никъде не се продават. Или като пазаруването от мандрите преди 1944г. ???
17
https://www.youtube.com/watch?v=nmsOGuXLteo
18
Че то в герб освен комунисти други има ли? Там са тия, които са възхвалявали и учили дедите ни за светлото си бъдеще, че религията е опиум на народа, равенство за всички... Другарите комунисти от герб забравят, че дори Станишев и Доган никога не са били комунисти и милиционери-факт.
19
Аз си построих барачка с европари.В нея,всеки Петък ръгам Тиквичката до припадъци.Много мучи говедото.Ненаситен е.
20
ОБРЪЧЪТ СЕ СВИВА И ОЧАКВАМЕ В СКОРО ВРЕМЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА ЗА ИМПЕКСОВАТА НИНОВА И ТЯ ДА БЪДЕ НАСТАНЕНА В СЛИВЕН НА ПОЧИВКА.
21
Направили са си къщички за почивка за сметка на европейския данъкоплатец. Не знам защо толкова много плюят Европа, а точат пари от там. Няма кой да ги разследва тези руски подлоги!
22
Отдавна са извън 5 годишният задължителен мониторинг
23
На тая корветина щяха да и събират пари за гаранцията, че е бедна!! Защо изтрит коментар 2, обърнахте подредбата, и дадохте възможност на Импексовия БСПеераст, да пише пак!!!
24
...............ЛУДАТА ЛЕНЦЕ БЕШИ МНО ТИХА ДВА ДЕНА У ТИВИ САНСТЕФАНСКА......ГЛЕАШЕ НАДОЛЕ И ТРАЕШЕ ......МНО БЕШИ МААЛЧАЛИВАЯ И СКРОМНАЯ .......ОДЕШЕ КОТУ СЕЛЕНКА И КАИФЕ НЕ ПИЕШЕ !..........САМУ ДААРЖЕШЕ МИКРОФОНА И ГЛЕАШЕ ТАПО.......А СА КВА Е БИЗНИЗ ДАМА !.........ХИ ! .......ХИ !.........ТВА Е НАИ ГААДНИЯ ГОЛЛ ОХЛУФ КОИ СА Е РАЖДАЛ !..........
25
Какво? По-удобно е някак да “лапнеш” чужди парички и заблуждаваш електората! Какво ли ще стане, ако се наместят по-удобно на държавната софра?
26
Жан Виденов беше единствения що-годе свестен и разумен политик от червената партия. Затова и другарите му спретнха подобаващо и по ленински преврат и изритване от голямата политика и на негово място възкачиха основния приватизатор и унищожител на България - другаря Иван Костов и сивия му кардинал - другаря Муравей Радев. Резултатите са на лице. Видната им ученичка и последователка – дугарката Нинова прилапала Техноимпекс в едно с алчната Йончева и клепоухия Каун всячески отклоняват вниманието, бавят правосъдието, мъчат се да замитат следите от разбойническата приватизация и още по- успешно затриват и последните остатъци от комунистическите наивници и пенсионирани баламурници !!! А ти спиш Цацаров ! СПИШ !!! ДОКОГА ???
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
ЗАЩО ? Нима БСП= ДЕБИЛИТЕ не са най Имотни и Милионери ????????????????
29
По принцип съм стигнал до извода, че ПИК не се спират пред никакви инсинуации и лъжи. Така, че съм убеден, че фактите са изопачени. Откъде са тия снимки с цъфналите цветя, също е малко странно, вероятно са взети от рекламна брошура, което показва, че все пак къщите се предлагат а и срока за дейността по тия европейски проекти не е 10 години а 5 . Не е ясно сега кои са собствениците, всичко е омотано за да се направи услуга на герб, да не говорим, че когато това е изградено Йончева живееше още със Станишев,!
30
ПиГГГГ, да ви имам бомбата:))))))) Та те са отдавна извън задължителните условия бе, слугинажи на гробаджии:)))))) МалИИИИ, как е възможно да сте толкова тъпи??????? Елена може да не е безгрешна, ама 2011 какво общо е имала тя с тази фамилия?????
31
вече ми омръзна от замерянето ви с къщи, компромати и ла--на. некадърници, ненаситници, крадци, мошеници, лицемери, паплач, долна шайка разбойници, профани, машини за ла--на! отвратена съм!всички сте еднакви с различни имена!всички в обора, там ви е мястото
32
Боже тази Йончева не е човек а звяр, крадец и измамник! Няма ли съд, няма ли поне малко справедливост?
33
Гадни клепачи от БСП. Същите сте кото ГЕПИ. За това.сте мълчали по Апартамевтгейт. Няма да гласувам за вас. Ще гласуваме за Възраждане.
34
ЗАЩО , да не би ФАТМАКА да е “Свещена Крава “ ???
35
Елена къде е в тази история? Та тя и брак няма с бащата на детето й? Много е далечна връзката.... Изтекла абсолютна давност..........Нищо няма да им се случи.
36
Накрая и Вас- Пик, Йончева ще ви осъди! Това Вашето , вече е от безсилие! Бездарно творчество ! Измислете нещо по- достоверно!
37
Егати айдуците,егати управленците!? Народе спиш ли или си кьорав и глух та ни ги пометем тези дерибей.Идва, идва Видов ден...
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
отговор на коментар
От комунист да станеш демократ ДА защото такова е било времето! Но от СДС да станеш червено БСП е това е върха на сладоледа!!
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
отговор на коментар
Е ,и ?Ровене ,не е ровене това е дереджето ! То и Милиончева постоянно се рови ама на нея и се радваш като рови ?! Обаче когато разровят за нея и изкарват кирливите ризи ,не е хубаво !Що така бе Миме ! Май се оказва че бореца за правда е борец когато му отърва иначе си похапва от медеца !А иначе медеца при Милиончева явно не е събиран пчелички !
42
ПИКлювци тези документи където ги показвате си ги ползвайте в тоалетната защото никъде не се среща името на Йончева Всичко е строено преди брака и с архитекта от неговата фамилия Търсите под вола теле но няма да намерите А впрочем осветлете ни за какво Йончева осъди ББ защото изобщо не отразихте тази новина Сигурно ще ме изтриете но пиша реално
43
Свалям доверието си от тази змия. Бях заблуден умело. Извинявам се за което. Предлагам на ИС на БСП да я оттеглят от листата за ЕП. Това е срам за БСП. Очаквам. адекватно решение от г-жа Нинова.Това няма да ни се размине .Това е удар и срещу мен. Уволнение веднага ...
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
НА ВТОРАТА ГОДИНА ОТ ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕВРОПЕЙСНИЯ СЪЮЗ БЯХА СПРЕНИ ВСИЧКИ ФОНДОВЕ ПО РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВО .СТАНИШЕВ И ДО ДЕН ДНЕШЕН РАЗПРАВЯ НА ЛЯВО И НА ДЯСНО ЧЕ ПАРИТЕ БИЛИ САМО “ ЗАМРАЗЕНИ “...ЕТО КЪДЕ ГИ Е ЗАМРАЗИЛА ЙОНЧЕВА И НЕЙНИТЕ ДРУГАРИ ..И КАТО Е БИЛА Г О Л Е М “ РАЗСЛЕДВАЩ “ ДЕЯТЕЛ , ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВА ГРУПАТА НА БАНДИТЕ НАГЛИ И КРОКОДИЛИ , КОИТО ОТВЛИЧАХА ХОРА И ОБИРАХА ХОРА ПО ПЪТИЩАТА
46
Ужас. Кучката пак е гепила пари и ги е прала, за са има толкова много палати. Гласувайте за ГЕРБ
47
Ударът, и то от такъв близък до ББ е унищожителен. Затова е тази истерия с остарели партенки.Няма да се получи.
48
..............ПИКЕЗ БАШТАТА НА ЛУДА ЛЕНЦЕ Е НАИ ГУУЛЕМИЯ БАКЛУК !........ЧЕРВЕИ !......МАИКЯТА Е РУСКАЯ СЕЛЕНКА С ГУУЛЕМ АПАТАИТ......АПЕТИТЕ.....МНО Е АЛЧНАЯ......ОНА ЯДИ И ПИЕ КОТУ СФИНИА !.....И АКУ МОЕ НЕШТО БЕЗ ПАРЕ !......ТЕЯ СА ЗАРЕДИЛИ ЛУДАТА ЛЕНЦЕ С ТВА КОИЕ ВАДИТЕ НА СНИМКИ !......А ГЕЯ БЕШИ ЖИВОТНО !......ТООЛКУ ЗА ФАМИЛИ ИОНЧА !.......АЛЧНИЕ ДИВИЕ СЕЛЕНИ !.....
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
БОЙКО БОРИСОВ ИМА ЗЛАТНО СЪРЦЕ... АКО БЯХ НА НЕГОВО МЯСТО,ТЕЗИ ОТ БТВ И НОВА ЩЯХА ДА ПРОДАВАТ СЛАДОЛЕД...А САШО ДИКОВ ОТДАВНА ДА Е СТАНАЛ МАЙСТОР В ПРАВЕНЕТО НА БОЗА...
51
,,Ние твърдо заставаме зад нея.Тя е една от нас ,нашата пътеводна звезда.Ех колко му е на човек да се обърка,тя се е възползвала по инерция, ако знаеше че ще я хванат никога нямаше да направи така.,, Така е Лецо, като се водиш по акъла на онази хубавица.Хубаво те прекара.
52
в опит да спасят опг ГЕПИ
53
Щом се отнася за Милионерчева , това не е далавера и клажба, а политическа атака.
54
после П И Ш да не се оплаквате че пак никой не ви отразявал фалшивите новини :)))))
55
56
СЛЕД 1989 Г НИКОГА НЕ ИМАЛО В БЪЛГАРИЯ ПРО ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ АНТИ КОМУНИСТИЧЕСКА ВСИЧКО Е МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ . ИЛИЯ МИНЕВ ГОРКИЯ УМРЕ В СТАРЧЕСКИ ДОМ КАТО КУЧЕ . ТОЙ ВИ КАЗВАШЕ ПАЗЕТЕ ОТ ВНЕДРЕНИТЕ КОМУНИСТИ ТЕ СА НАЙ ОПАСНИ . НО ВИЕ СЛУШАХТЕ ЛАКАРДИЙТЕ НА ЖЕЛЬО МИТЕВ ЖЕЛЕВ ЛУКАНОВ И ЛИЛОВ . ЧЕШАЙТЕ СИ ЕЗИЦИТЕ СЕГА И ПИТАЙТЕ КЪДЕ СЕРАТ ГЛАДНИТЕ . И НА ИЗБОРИТЕ ПОД СТРОЙ КАТО ОВЦЕ.
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Наистина "шайката" е обречена , но "шайката" това са червените крадци като тебе, защото при Новия световен ред ще скриете в миши дупки, изроди гадни, но ще бъдете намерени и съдени. бг
59
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
60
Алчната кучка един ден ще си получи заработеното с мръсотии, измами, далавери и кражби! Червените боклуци са най-големите врагове на България! Никога не гласувайте за крадците от бкп/бсп!
61
ЗА ТОВА ЛИ КУЧКАТА ВОДИ ЛИСТАТА НА БСП, А ГЕЙЧО Е ПЕТИ? ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ПЪК Е ВТОРИ В ЛИСТАТА НА ДПС?
62
Google вече изплаща $ 15,000 до $ 30,000 на месец за онлайн работа от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 3 месеца и съм спечелил $ 24857 в първия ми месец от тази работа. Лесна и лесна за работа и печалбите й са огромни. Сега трябва да се опитате да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка. тук.........>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
63
отговор на коментар
Другарю, уплаха в няма. Антон Тодоров подобни разследвания ги прави бързо и качественно, а и съм сигурен че го е направил и с голямо удоволствие.
64
Някакъв архитект имал пари, защото работел работата си и правил проекти, другарю 3.14дялко, ти ли да имаш пари, бе неосъден престъпнико, а? Проучи, дали Елена има брак с това момче и тогава се опитвай да манипулираш общественото мнение, ще те осъдят да плащаш много пари за тази публикация, усеща се, че не работиш добре за архитект-сержант Цветан Цветанов - богатият мозък от помощното училище във Вършец. Другарю 3.14дялков от 3.14К, архитектите, както преди 9 септември, така и днес продават високоинтелектуален продукт, който струва много пари за проектиране и т.н. на кв. м. Фактът, че някакъв архитект имал имоти е обясним, а вие със стария 3.14дялко, можете ли да обясните как по времена комунизма закупихте къщата на бургаски архитект - национализирана и пълна със селяндури като вас на пъпа на града на безценица, а?
65
Поредните глупости на пик . Понеже няма какво да напишат , и пишат глупости . Вица се краят на шайката която покровителства пик и не-до-да-лко ! Вече сте в истерична агония мръсни крадливи суджуци .
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
Хайде сега разследване и всички в панделката!!!!!
68
хич да не и пука на Елена Йончева а направо да прехвърля къщите на Корнелия Крадни Импексова (нинова) !!! Тя е специалист по санирането на следи а е и най много гласовита в упражнението да крещи "КРАДЕЦЬТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"
69
Вижда се краят на крадливите комунистически престъпници и затова глутницата вие на умрело! ХА ХА ХА ХА ХА!
70
Виж к,во е написал батю ти : Събития с лица свързани с компанията ПЛОДОВА ГРАДИНА (ЕИК: 202442348) ,няма данни за участие в обществени поръчки, няма данни да е бенефициент на европейски фондове, няма данни да е изпълнител на проекти по Оперативните програми на ЕС 2013-2020,няма данни да е бенефициент на проекти по ПРСР 2007-2013, няма данни за дългове към НАП (към 28.02.2018). Колкото до парка, той работи и един клик в търсачката го показва, че даже има и отзиви на почиващите там. Ам ся, пойде коню у ряката пак с лъжи.И да изтриеш поста като "нецензурно съдържание", пак ще го напиша!
71
Пак се оаквате. Няма сайт, никой не е влизал в комплекса, а вие от къде ги извадихте тия снимки, че и от вътрешното обзавеждане, да не би да сте спали в тая спалня? И сте си пили кафето в хола? Айде посмалете малко!! Елена не може да носи отговорност за делата на свекъра си!!!
72
сега Цветанов ще трябва да се чувства като засрамено чавдарче на фонът на кака си Ленче?!Амчи то “апартамент гейт“ на фонът на Еленагейт е като кухненски пасквил!Десет човека с “апартаменти“ не могат да застанат на малкият пръст на дрогарката еврокандидатка с няколко лекораздвижени имота по разните дестинации на България!Амчи трябва дрогарката Йончева да си има по няколко къщи на морето,на Балканът, в столицата и да видим по нататък,къде ли не още!!Тя е много работлива дрогарка,много разследваща “журналистка“,много работи,много са измаря и трябва да си почива в много къщи и имоти,щото при нея всичко е много,даже и гьонсуратлъкът и най вече!!
73
Хеехехе, дали някой ви вярва? Никой, вие сте подлогите на буда. Може да всякакви лъжи да напишете.
74
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
75
Пик е сайта на полуистините и откровените лъжи. Покажете договора с ДФЗ. Там пише всичко. Хайде пик. Друг път , колкото показахте справка от имотния регистър за Радев. И последно Йончева ли е стройла, приятеля й, били ли са приятрли по това време, заобиколени ли са закони. Комплектовате документите и в съда. Който е виновен да си плаща геволъка - червен , син , зелен и тн. Пик документите в съда веднага иначе сте едни обикновени клепаджии.
76
Съд народен съд за Елена бой с камъни до последно
77
Абе будали,хората нали затова гласуваха за ГЕРБ,за да няма такива неща и за нов морал в политиката!Накрая ГЕРБ същите излязоха!!!Ако Йончева ви е мерилото,сте тръгнали яко надолу!Не виждам какво ви топли това,като и вашите сюндюци са същите!!!
78
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
79
Айдук до айдук мила моя майноле! Ето защо бърза да я закара в Брюксел нейната приятелка - да не се ровят в имотите и.Срам ме е - бях адосан че снахи с чужди фамилии ще ни представят в ЕП но вече ги приемам.
80
БСП-Станишев си гласува амнистия за престъпления по служба,включая заменки и Батко,Братко,Татко, два дни преди да падне и Бойко да дойде на власт!Дори амнистия по давност да има, КОНПИ търси доказване на доходи, като при Арабаджиеви!Конфискация е следващата стъпка,след което съд,присъда и новото крило в Сливенския!Мая Костинбродска, не случайно издейства ново крило за БСП в Сливенския!
81
Опа, ега си лапането - то не бяха парички на КТБ , европарички за личния уикенд -рахатлък на морето, .......И всичко това на гърба на клетия български електорат......Цинизъм, арогантност, злоупотреби и политика вървят ръка за ръка ! Май добре е да дойде Кьовеши......
82
отговор на коментар
Само в твойта тъпа тиква усещаш крах.. Ще видиш на изборите..
83
...по-добри от "усвояването" на чуждите пари от Позитанци! Сега май остана единственото обяснение като за дебили..."тогава те не са били във властта"! Макар че , Корнела като зам. министър лично с подписа си харизваше "подаръци"като Пловдивския панаир!
84
отговор на коментар
До "ха ха" Явно много си приличате с Йончева, за.да я защитавате така яростно!
85
МАШААЛА! Яд че че съм се родил тук!
86
каква е връзката на елена с бизнеса на свекъра и през 2014
87
отговор на коментар
Добре е да се поразходиш из други, сериозни сайтове, и да ползваш търсачката на Гугъл, ако изобщо знаеш как да я използваш. Да висиш само в този сайт и само тук да търсиш "информация" и "истини" е дело безполезно.
88
От комунисти станаха ЧЕРВЕНА ВЪРЛА БУРЖУАЗИЯ!!!
89
...са сладки комунетата, та тя даже "нямала "и брак с бащата на детето си! Ха , че тя за "кумовете" на Делян Добрев орева телевизиите , а това даже и не е роднинска връзка! И ако някой журналист и зададе въпроса , трябва да се пази , да не го замеря я с някой микрофон, я с някоя кофичка кисело мляко! Истерична си е жената , затова и ни я пробутват...Цирк да става! Проблемът е , кой плаща накрая!
90
Алчността няма граници !!!
91
Крадливите комунета от ГЕРБ срещу крадливите комунета от БСП, цирк и половина.
92
отговор на коментар
Ква стана тая,Елена Кучкина светица,а мъжът и крадец.Лозан Панов светец/да се свети името МУ/,а жена му крадла.Интересно е защо ?
93
отговор на коментар
до 87 най точната информация може да намерите в ,,Информиран. Нет ,, нали.Като например :Управляват ни изроди,Заради ГЕРБ Б-я намалява с 144 души на ден,Дъщерята на ЦЦ с 100 000 лв заплата,Успехи те на ГЕРБ 2 млн емигранти и кокаин по плажовете.Това според Вас е обективната истина в един сериозен сайт нали.Същият ни осведоми че Борисов има 16 млрд в офшорка и невероятен замък в Барселона.A може би се информираш от Евроком ТВ
94
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
95
Червена олигарша съскаща от червеният змиярник. Всеки който гласува за нея и БСП е тъп тъп тъп и глупав до ента степен.
96
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
97
Много станаха на клона червените олигарси и олигарши, затова се опитват да я заточат в Брюксел
98
Че сте най гнусната най крадлива ниша част от населението на моята РОДИНА,за пореден път доказахте че сгрешихме 1989г. и не ви поставихме до стената и разстрел до 9коляно,както се прави защото сега децата на уродливите изпълзяха и те със кражба и шашма си пробиват път в нашето общество,децата ни избягаха по чужди държави а те снижиха и пак са в кражбите съмнителните сделки.ТАКА СЕ ОТБЛАГОДАРИХА НА ДЪРЖАВАТА-АМА НИЕ СМЕ ВИНОВНИ НИЕ КАК ЩЕ НИ ПОГЛЕДНЕ СВЕТА РАЗСТРЕЛ И ВЕЧЕ ВСИЧКО ЩЕ Е ЗАБРАВЕНО.
99
Кой разреши и даде парите.Кои бяха на власт тогава.Кой трябваше да следи за какво се ползват.Защо чак сега се повдига този въпрос който е провокативен и не достатъчно осветлен а пристрастно представен.Кога ще разкриете далаверите и на Гробарите на България или тях закона ги пази
100
когато Кори стане премиер да се обади на моя приятел от цигански произход и каракачански произход от София , който работи в дърводелски цех за обличане и ремонт на мебели и се интегрирал и работи и има книжка за кола , защото има образование по специалността дърводелство и ремонт 0889697633..съвсем отговорно му давам телефона и чакаме Кори премиер ..вижте човека как си оставя телефона , не го е страх и не иска нищо , просто си изразява мнението щото му е писнало ..не знам дали знаете ,той го е писал тук , но пак ще го напиша и аз ,баща му и майка му са в чужбина от края на 2008 година , точно заради такива лъжци от БСП , които обещаваха работа на ляво и на дясно само по време на избори било то местни или други .
101
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
102
Ха, ха, ха, "милото, умно и обичано"сайтче-кенефче ПИК продължава упорито и без прекъсване да ни забавлява с разни "блудкави"историйки ,от които се носи натрапчивия мирис на суджук и "ШАЙКА-джийска воня и как само се наежиха и напериха гребена фенчетата им,показвайки колко малко му трябва на немислещото човече, за да се зарадва! Да подскажа и нещо на "мойте приятелчета-умничета"от кенефчето-Зная че много държите на фенчетата си и благодарение на тях въртите долу цифрите,ама защо не вземете за благодарност и да им проведете един курс по ограмотяване, за да не им се смеят на коментарите!
103
отговор на коментар
Господа комунисти,защо допуснахте две злобни жени да ви се качат на главата и да ви правят смешни?!
104
отговор на коментар
Другарю не сте прав. Блудкави или не, както г-н Президента Радев обича да пита, има ли нещо в изнесените данни което да не е вярно?
105
Niamam dumi To biva biva ama 4ak takav zinizam i bezo4ie ot strana na Milion4eva ne biah vijdal To ne biaha darjavni hranilki to ne biaha o6forki i nakraia da se bie6 po gardite 4e si borez sre6tu korupziata Sramota lasnaha vi gadnite aferi I ako ima moral otkajete se ot tiah i varnete parite na naroda!
106
А вие си EБABAЙTE MAЙКИТЕ....хахахахаха.
107
Когато се смесят трева, синтетика и алкохол, някои хора тръгват да свалят ГЕРБ, гласувайки за БСП, но иначе били десни (да не вярваш). Десни, но в листите им левичарите-рекетьори от еколозите, които дори не биха се присъединили към ЕНП, ако можеха да влязат в Европарламента. Истината е, че по-големи разбойници от БСП няма и че тази партия трябва да се държи настрана от властта, докато не минат няколко поколения и не забравят родството си с комунистите.
108
Е БАНИЯ ,ОКОТО ти каза да се именуваш Путколин Лапнишпексов ,е бан помакооо......хахахаха..Ето те-----------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!------------------------ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
109
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
110
koe e necenzorno piklovci ot pik
111
Всички с тези къщи - в затвора и да възстановят средствата Измамницата и перачката на пари , както и крадлата на Техноимпекс - първи. Борисов и ГЕРБ да не се помайват - чакаме пълно разкриване на всички факти, свързани с БСП - обирджиите на България Сега са хвърлили око и на резерва!
112
Нагло подвежсане и мани пуччлация: 1.: Манолев когато е правил тези неща е бил във властта, Елена никога..нито мъжа й.. 2.Когато са пловили гозш проект-2011 год. сем. На мъжа, тя още изобщо не беше с него , нито е можела да им даде проект. 3. Стотици такива къщи бяха построени по тази програма, всеки който е имал възвожност да го направи е пробвал-не е престъпление са спечелиш проект и да го реализираш- къщити са налице:)) Умирате от страх че ви розкриха далаверите на люцивзите и се чудите вече как да плюете юелана' под пэт и нод път, наг ляриии!
113
Борисов веднага да действа- да даде резерва на общините за усвояване.................................А да видим тогава дали комунягите ще драпат за властта.........
114
Съветската БКП КГБ свиня да връща и повръща всичко откраднато,да я арестуват и да отговаря сега!
115
ПИК и ГЕРБ СЕ ГОТВЯТ ДА ГО ПОЕМАТ С ШИРОКО ОТВОРЕНА УСТА И ОПУЛЕНИ ОЧИ
116
ПИК и ГЕРБ СЕ ГОТВЯТ ДА ГО ПОЕМАТ С ШИРОКО ОТВОРЕНА УСТА И ОПУЛЕНИ ОЧИ
117
как ще рабите сега бе, вие ли ще отидете на плаж
118
119
А така а сега покажете и последната и "супер евтина" придобивка в Бевърли хилс осъществена чрез подставено червено мекере от пералнята на КТБ-то !
120
Ами сега :) пак честни сини очи- май няма да видят Брюксел.
121
ЧУДЯ СЕ АЗ КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА БГ ДОМАТИТЕ,ОНЕЗИ ВКУСНИТЕ,КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ВНОСНИТЕ"ПАВЕТА" МЯЗАЩИ НА ДОМАТИ,А ТО КАКВО СЕ ОКАЗА-ПРЕФАСОНИРАЛИ СЕ В РАЗНИ КЪЩИ ТУК И ТАМ-НА МАНОЛЕВ,НА ТАЯ ОТ СНИМКИТЕ И КОЙ ЗНАЕ ОЩЕ КОЛКО ИМА,ВМЕСТО ТЕЗИ ПАРИ ДА СЕ ВЛАГАТ В ДОМАТОПРОИЗВОДСТВО ТУК,У НАС!!!! ДА ВИ ПИКАМ НА КЪЩИТЕ-ПРОДЪЛЖИТЕЛНО И НАПОИТЕЛНО...!!! СРАМОТА Е!!!! ГЕШЕВ,ЗАПОЧВАЙ УДАРНО,БРАТ!!!СЪС ЗАМАХ,БЕЗ ДА СПИРАШ!!!!
122
отговор на коментар
Ръгаш дясната си ръка.Гледай да не прекаляваш,че ще ти излязат мазоли хахаха
123
Ленчеееееее, ела при мене да ви направя акт.10 от 2014г./замразяване на строит./ уж си специалистка в тази област-хонорара ми е.................
124
Всеки нормален българин ще си зададе въпроса: защо сем. Баневи са в затвора а Е. Йончева е все още на свобода? Отличният репортаж с доказателства на ПИК показва, че от години за тези имоти няма никакви постъпления? А служителката твърди, че е имало такива и за сега няма свободни места през лятото. Въпреки, че са ползувани сериозни суми от еврофондовете. За това и М-вото на туризма от 5 години не регистирара всички обекти предлагащи туристически услуги, както го има в цяла Европа. Или годишно не само с тези къщи за гости, но и други облекти се краадат милиони.
125
Хайде ленче осъди редакцията за един милион както ги осъди джасим че три месеца виеха като линейка
126
Нали аз таковата парите за апартамнтите ги взимам от скрина на тъщата! Е, само 6 апартментчета и едно асансьорче такованката. А тая видиш вили н морето за 300 милиона и кусур ми то цело село построила! ОСТАВКА! ДОЛУ БКП И КПСС! САМО МУ СОЛИНИ!
127
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
128
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
129
Само неудачници и необразовани хорица биха гласували за организираната престъпна група - НАЦИОНАЛЕН СЪВЕТ НА БСП. Семейна, кланова мафиотска групировка разпостраняваща се по кръвен път (КАТО СПИН - АНТОН КУТЕВ). И тъпаците и селяците верват, че БИЕСИЕПИЕТУ ше ги оправи. Ше ви оправи тъпаци! Защото нямате мозък, очи и памет. Електората на БИЕСИЕПИЕТУ цял живот сте били неудачници и такива ще си останете.
130
Катюша да отиде, да види и стане кучка в публичен дом, щом и харесват кучките!
131
отговор на коментар
МАЙ СИ УМЕН КОЛКОТО КРАВА!! ИЛИ ГЕРБЕРИТЕ ТИ ПЛАЩАТ ДА ТРОЛИШ??
132
отговор на коментар
...АЗ ЗНАМ, АЗ ВЯРВАМ, ЧЕ СИ ПРАВА, КОГАТО СЪГРЕШИШ ДОРИ! - Хр. Радевски; "Към Партията"
133
Къде точно видяхте името на Елена Йончева в документите? И защо не изчакате проверката на компетентните органи? Или просто надъхвате тези, които и без друго се връзват без проблем на манипулативните ви статии?
134
Мно го сте жал@ки! Първо, името на Елена не фигурира никъдеь Когато те са спечалили проекта ш са построили къщите Елена още беше сэс Станищев! Долтопробни скалъ пени обви ниния! И ов цете вярват!
135
А декларации в ГИТ , НАП и НСИ дали има ??? Защото не съм съвсем сигурен , но и на трите места трябва да се подават за различни неща ...
136
До тук добре. Има следа и доказателства и какво от това. Нищо няма да се случи. Закони и всичко от което могат да се възползват е в служба на тези мошенници. Срамувам се и заради вас. Мразя и много гняв. Ама то българина е просто племе. Вижда ,знае и трае .
137
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
138
ПИК да Ви цензурират Вас мюслюманите!
139
ПИК, кога ще напишете статия за повдигнатото от прокуратурата обвинение към подалия оставка зам. министър Александър Манолев (ГЕРБ)? Доказателства разни открили при проверката, гаранцията му е 100 000 лв....
140
отговор на коментар
Не й бъди адвокат! Нещо си в грешка, по това време не е живяла със Станишев. Тя е живее с новия си "партньор" от 2000 г. Има документи, с които се доказва какъв е бил статутът на къщите, когато са били построени. И какво?! Взимаш парите и закриваш дейността за има, нама 5 години. Дават ли още европейски пари, да взема и аз да си спретна някаква дейност, за която да взема някоя европейска пара. Май всички, които са взели такива пари, са закрили дейността си. Познавам един такъв човек - утрои вложеното, взе парите и закри дейността
141
Чудех се кой е този мъж така влюбен в Елена Йончева, по-възрастна от него с 11 години. А то крушката не пада по-далече от дървото.. :) :) :) А и тя, хем богата, хем с връзки.
142
Хванах съпруга си, че ми изневерява и свалих 24 килограма за 2 месеца! Това ми върна самочувствието!https://bit.ly/2DcqUz1
143
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
144
Каква е разликата за комунетата? При бае Тоша с наште кинти се праеха едни кокетни кантони е*балници между населените места, където другарете се сабираа на апване и пииване и е теа три неща, ни плащаа данъци, ни ток, ни вода, ни хотел, ама водеа засукани секретарки или кой кво има там за е*бване фор фрее на гърба на целокупния български народец. Сега па същото- ама с ЕВРО-кинти- па те и па същите и па същото. И все за тех има. На чужд гръб. Къде са дремали тия милиционери и прокурори и НАПаджии 20 години, та ча сега се дига шум и пушилка? Да не би да са ни подгонили от Евросъюза, щото комунистическата ПАПЛАЧ писна на целия свят???
145
Е,драги привърженици и гласували за БСП-доволни ли сте? Изпращате в б Брюксел една компрометирана личност,която едва ли ще защитава интересите на България.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?