Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Сензационни летни оферти от издателство "Милениум" - криминални класики на невероятни цени за плажа
Сензационни летни оферти от издателство "Милениум" - криминални класики на невероятни цени за плажа
Автор: ПИК
Дата
Дата
15661
Коментари
1
Сензационни летни оферти от издателство "Милениум" - криминални класики на невероятни цени за плажа

Сензационна лятна оферта от издателство „Милениум” покорява вестникарските павилиони тази седмица. От днес в София, а от утре и в цялата страна търсете криминалните класики „Убийства в открито море” и „Вратата със седемте ключалки”, част от поредицата „Златни криминалета”, в пакет на цена само 4 лв.

„Убийства в открито море” разказва за фаталното околосветско пътешествие на голяма приятелска компания. В легендарен лондонски хотел е удушен американски богаташ – един от участниците в екскурзията. При всяка следваща спирка от круиза на сушата остава нов труп. Дали убиецът е някой от групата, или смъртта дебне в пристанищата? Какво проклятие тегне над участниците в приключението и случайна ли е последователността на убийствата? Случаят е поет от инспектор Чарли Чан - дебел китаец с проницателен ум и пословичен изказ. Ще успее ли детективът да разкрие коварно маскирания килър, преди да стигнат следващия порт?

Автор на книгата е Ърл Дер Бигърс (1884-1933 г.) - американски драматург и писател, автор на десетки криминалета с постоянен герой инспектор Чарли Чан. Образът бързо става любим в Холивуд и всички сюжети от книгите са филмирани с огромен успех.

„Вратата със седемте ключалки” пък разказва за детектив Дик Мартин и неговото разследване на загадъчната смърт на известен крадец и взломаджия, когато за пръв път попада на странна история за врата със седем ключалки, зад която се крият несметни съкровища. Всеки от ключовете се пази зорко по различен начин, а към драконовите предохранителни мерки се притуря и древно проклятие. В историята внезапно се появяват екзотичен богаташ и единствената му наследница, чиято красота едновременно стимулира и обърква полицая.

Шедьовърът е излязъл изпод перото на Едгар Уолъс (1875-1932 г.), английски писател, сценарист и журналист. Съвременниците му го определят като „кралят на модерния трилър”. Именно в неговите детективски истории за първи път престъпленията се разследват от професионалисти – полицейски инспектори от небезизвестното управление Скотланд ярд. През 20-те години на ХХ век в Англия книгите на Едгар Уолъс са на второ място по продажби след Библията, а голяма част от тях са филмирани. Авторът работи и като сценарист в Холивуд. С неговото име се свързва дори сценарият на култовия филм „Кинг Конг”.

Търсете невероятното лятно намаление на двете завладяващи книги само тази седмица за невероятните 4 лв.

Още по темата
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ (3-9 август)
Часовник
13:35
Сензационната биография на легендарния двоен шпионин Олег Гордиевски „Гордиевски. Шпионин и предател“ от Бен Макинтайър с логото на издателство „Милениум” оглави класацията...
Напиши коментар »
(1)
1
Клaнът Heдялkови - лиpици и полoвина... "Jе tаimе", милeниБКлaнът Heдялkови - лиpици и полoвина... "Jе tаimе", милeниБум
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?