Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СЕМ да бъде закрит. Пробутват ни поредните анонимни калинки!
СЕМ да бъде закрит. Пробутват ни поредните анонимни калинки!
Дата
Дата
34077
Коментари
22
СЕМ да бъде закрит. Пробутват ни поредните анонимни калинки!

Крайно време е СЕМ да бъде закрит.

Мисля, че в гилдията всички са единодушни по въпроса.

Поне ще спестим малко пари на данъкоплатците. От високи заплати, служебни автомобили, шофьори, администрации, луксозни командировки.

В момента тече процедура по избор на нов член на Съвета. Кандидатите са Ия Петкова – Гурбалова и Галина Георгиева.

Кои са те ли?

Там е въпросът.

Никой не знае, никой не ги е чувал. Никой не обяснява защо точно те.

Сигурно в същността си са почтени и високообразовани дами, но каква е компетенцията им в телевизията? Какъв е авторитетът им, какъв е професионалният им принос? Имат ли собствено предаване, репортаж, разследване, заставали ли са пред камера, знаят ли как се пуска камерата изобщо и как се наглася микрофон…

Сигурно са велики теоретици на маса.

И все пак е обидно парламентарните сили да лансират подобна анонимност.

Сега Иво Атанасов си отива и в СЕМ остават някоя от гореизброените дами плюс София Владимирова, Розита Еленова и Ивелина Димитрова.

Моля?

Да, и аз не съм ги чувал.

Пък е и странно - СЕМ някакъв инструмент на феминизма в България ли е? Норматив ли е там да назначават само дами?

Въпроси много, отговори не чакайте. Никой от властта не благоволява да се допита до гилдията, да се завърже дискусия, да се номинират личности от занаята…

Пробутваме поредните послушни женички, поредните калинки. Като дойде важният момент, да гласуват „правилно“ - както им бъде наредено.

Тъжно е, защото през времето в Съвета са работили акад. Людмил Стайков, проф. Марко Семов, доц. Светлана Божилова, Стефан Димитров, Александър Томов.

Девалвацията е пълна, така че е най-добре СЕМ да бъде закрит. Няма да липсва никому.

Напиши коментар »
(22)
1
Която най-много е гледала BTV и Нова ТВ и АНАЛ 1 тях ги избират,Най -добрите кухи лейки
2
ГЛОБИХА ЛИ 1път ТРИФОНАКИС ИЛИ САМОЗАБРАВИЛИЯ СЕ РАЧКОВ, ГЛОБИХА ЛИ ЕВРОКОМ ЗАРАДИ ВУЧКОВ,ДИКОВ И ЛЮБКА.... КОЛКО ПСУВНИ И ЛЪЖИ ТРЯБВА ДА ПОНАСЯМЕ...СЕМ И ЗА СЕМЕ НЕ СТАВАТ.
3
Трите кифли, от петчленния състав на СЕМ.
4
пълна девалвация Посредствените Бетина , Розита, Ива ще оценяват високо образовани и ерудирани хора. И какви напъни , какви физиономии и строг глас ,за да изглеждат по-авторитетни Това са едни пеперудки случайно попаднали в телевизиите по времето , когато се оценяваха не по капацитет в главата , а по мурафети в леглото.
5
ПОНЕЖЕ СЕМ Е САМО ОТ КАЛИНКИ, КАКВО ДРУГО ДА ПРОБУТВАТ, ТОЛКОВА МОГАТ И НЕ СА ВИНОВНИ, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ГИ НАЗНАЧАВАТ СА ТВЪРДЕ ЗАКОСТЕНЕЛИ И НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ ТОЗИ ОРГАН НЕ Е СЪЗДАДЕН НЯКОИ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ. ГОЛЯМА СМЕШКА СА САМО ЧЕ СА НА НАШ ГРЪБ И ОСВЕН ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ ДРУГА ПОЛЗА НАРОДА НЯМА ОТ ТЯХ
6
Ми то в цялата държава на отговорни позиции съм сложил калинки вие се оплаквате. Аз ги намирам на магистралата която по добре се навежда тя получава поста. И затова с тоя матрял, ще управлявам още 10 години. Тъп и прост кат мен. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
7
гл. ас. д-р Ия Петкова-Гурбалова е главен асистент в катедра Стопанско управление на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ (Дисциплини: Управление на човешките ресурси, Организационно поведение, Лидерство в мултикултурна среда, Национални и организационни култури, Управление и развитие на организационната култура). През 2017 година работи за Европейския парламент в Брюксел, Белгия, а през 2002 г. за „Институт за световни ресурс“и (WRI) във Вашингтон, САЩ. Ия е работила още в социологическа агенция, като Ръководител Направление проекти, за финасови институции и неправителствени организации. Автор е на курса „Иновации в организационната култура“ към магистратура „Иновационен диалог – бизнес, публични политики, социални иновации“ към ВУЗФ.
8
КАК МОЖЕ НА СЛАВИ СЦЕНАРИСТЧЕТАТА ДА СЕ ГАВРЯТ С ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРИЯ И НА ВСИЧКО ТОВА ДА СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ... ЗАЩО МУ ПОЗВОЛЯВАТ НА ДЪЛГИЯ ДА ПРАВИ ПОЛИТИЧЕСКА АГИТАЦИЯ ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР... ОСВЕН ЧЕ Е СЪБРАЛ ДОБРИ МУЗИКАНТИ,ДРУГИТЕ И ЗА ПАЗАЧИ НЕ СТАВАТ...
9
как дишаше навремето , когато четеше новините ! По-възрастните и паметливи зрители още помнят как Бетина заковаваше мъжката аудитория пред телевизорите с превърнало се в марка тежко дишане, което звучеше като сексуални стонове, докато четеше новините по БНТ.
10
СЕМ трябва да се закрие, или да остане като технически регулатор. Срам и позор е генералните на БНТ и БНР да се избират от недоказали се професионалисти в тези области. Изборът за БНТ може да стане например като гласуват членовете на Филмаутор - автори , режисьори и оператори и членове на журналистическия съюз, като после изборът да бъде гласуван от комисията за медии и култура в НС.
11
Дякаа, всичките тия кретени дето ги изброи, са все известни ДС доносници комунисти. Как един нормален човек да допре до СЕМ, нали трябва да им се даде шанс да станат известни. Иначе трябва да поставим Костинбродската шафрантия, и бившата кучка Йо на СС Момата, те бая са известни със далаверите си!! ................................................................................................................................................................................... Затова продължавам да питам, импексовата Курабия, Румен Пъпката, омбоцмана Мая Костинбродска и СС Момата “защото са цоцаалисти“, както и Сарайската Чалма, как така крадливата кучка Йо, има три къщи за гости и то с басийни, а аз нито една. Как така Импексовата курабия, приватизира и източи милиони долари от Импексовото дружество, а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Как така Сарайската Чалма приватизира ТЕЦ Варна, а аз нямам дори един фотоволтаичен панел. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Толкова ли съм глупава, или само защото не съм цоцаалистка с шалвари, затова не можах да си вредя, или защото не съм била ДС доносничка, и не съм близала сладоледа, на ничий премиер с чалма, както Импекса и Кучката Йо!!
12
Авторката Радева да оди да живее на остров Белене.
13
Тона ли са компегентните експерти по медии? Никой не ги е чувал, нито имат сериозен опит зад гърба си..СЕМ се превръща все повече в политическо оръжие за назначение на удобни хора за директор на обществената телевизия..Да се закрие, защото няма никаква полза, тъй като не могат по закон да контролират работата и ефективността на работата на обществената телевизия...
14
отговор на коментар
Ами то добре, че беще Сла.ви ,бе , тъп.чо, че имаше някой да казва истината, че вече няма да има кой..А ти си сме.шен, пишван патриоте, защото сигурно и 2 свестни реда не можеш да напишеш, камо ли стихове и книги като сценаристите на Слави Иво, Светлъо, Иван..скрий се, бе ми.шок и ли.зач! Какъв патриот си, щом не виждаш, че БГ заги.ва..
15
Фльорци,задниците на които се запарват да дремят по цял ден в офисите си.Това са номенклатурни фусти,балдъзи,сестри,метреси с ходатайството на ония 240 калпаци от НС! Държавата бъка от синекурни длъжности,които изсмукват от държавната каса парите за нормални заплати и нормални пенсии.Това са потенциалните бюлетино пускачи на УП.
16
"ПИК", моля ви престанете с тоя театър и бутафория, всекидневно по няколко пъти наужким да оспорвате решението на СЕМ за избора на Кошлуков за генерален на БНТ ! Съмненията, че Кошлуков е близък освен на управляващите, но и на Д.П., като се върже, че вероятно и вие също не сте далечни с Д.П и с всеки на власт, вкл.и с настоящите.... Продължавйте, вярваме ви безусловно!
17
Въпреки изброените имена на някои професори и подобни,СЕМ не играеше никаква роля за качествена телевизия.Както БТВ най вече ,че и НОВА от сутрин до вечер бълваха долнопробни екшъни,най ниско качество за "възпитание",новините с особен акцент и интонация върху всичко лошо и негативно,с това се започваше и свършваше,докато хората сами се отказаха да гледат тенденциозни новини.Сега и тогава вървят сладникави сериали,бозави Гали и подобни и тук там нещо смислено.БНТ остана по интелигентния източник на предавания и продължава да се отличава от другите дивотии като тази с Диков и неговите простащини.Преди всичко ТВ медиите трябва да възпитава ,да бъде иновативна,интересна,а не деградираща.А СЕМ въпреки ограничените си права трябва да контролира кой минава границата ,защото свободата не е неограничена.
18
ПОДДЪРЖАМ КАЗАНОТО ОТ № 17. МОЖЕ ЛИ СЕМ ДА ИЗИСКА ОТ ТВ-ТАТА ДА ПОКАЗВАТ НОВИ ФИЛМИ-НЕПРЕКЪСНАТО ДАВАТ ОТЛИЧНИ,НО СТАРИ ФИЛМИ.ИМА СИ МЯРКА И ПО ТОЗИ ВЪПРОС,КОЯТО ОТДАВНА Е НАДХВЪРЛЕНА ОТ ТВ-ДАЖЕ СИ ГИ МЕНКАТ ТЕЗИ СТАРИ ФИЛМИ-ДНЕС ПО ЕДНА ТВ,УТРЕ ПО ДРУГА."ДА ГИ ГЛЕДАЛИ МЛАДИТЕ",Е ОТГОВОРЪТ.ДА ГИ ГЛЕДАТ,НО ПО ИНТЕРНЕТ,КОЛКОТО СИ ИСКАТ!!! ТАКА ЧЕ...
19
Не съм чула нито професионална, нито гражданска позиция от новите кандидати за проблемите в медийната среда. Не съм ги видяла и чула в медиите. Срам, срам, срам ...
20
Калинки, калинки, калинки. Къде е Бойко Борисов????
21
Толкова е срамно това, което се случва. Какъв регулатор, какви защити на медиите от политически и икономически натиск? Тези калинки ще защитават свободното слово?
22
Този СЕМ най-после ще заработи ли в интерес на българите и да спре рекламите по медиите на така наречените "хранителни добавки"?!Рекламират ги като чудо "ЛЕКАРСТВА",А ТЕ СА ПРОСТО ЕДНИ ХАРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ БЕЗ НИКАКЪВ ЛЕЧЕБЕН ЕФЕКТ.И забележете само на какви цени ги предлагат.Истинската им стойност е от 3-5 лева,а те се предлагат като бонус за 39,90 лева,но те уж стрували 157 лева.И кого обират тези крадци?Това са възрастните и най-бедни българи.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?