Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
СДС-Русе предлага на ДБГ или ДСБ да номинират кандидат за кмет на града
СДС-Русе предлага на ДБГ или ДСБ да номинират кандидат за кмет на града
Автор: ПИК
Дата
Дата
4566
Коментари
2
СДС-Русе предлага на ДБГ или ДСБ да номинират кандидат за кмет на града

Депутатът от РБ и зам.-председател на СДС Румен Христов заяви готовността на синята партия да отстъпи кметската кандидатура в Русе на партньорите си от Реформаторския блок.

Това стана ясно след Общинската конференция на СДС в града, която се проведе на 31 май 2015 г., при пълен кворум, съобщава пресцентърът на Реформаторския блок. Според Румен Христов е редно да се търси баланс в представителството.

След като депутатът на РБ от Русе е от СДС,  трябва да се даде възможност на една от другите големи партии в коалицията – ДСБ и ДБГ - да излъчат кандидата за кмет на предстоящите избори.

По време на конференцията беше проведен таен вот, с бюлетини и урна, за определяне на кандидатите за общински съветници на СДС-Русе, се казва още в информацията.

 

Напиши коментар »
(2)
1
Тези господа защо само си чешат езиците и се кокошинят , кой и как щели да предложат за кмет. Не виждат ли , че Стоилов направи чудесии с обновяването на града , в пъти по-вече от колкото Калчевци , Тасевци , Йотовци взети заедно. Може да е авторитарен в ръководството на пасмината наречена общински чиновници , но си струва . Пожелавам му още два-три мандата. Хората не са прости , те гледат и могат да смятат до сто. Дано само не се умори и вместо за града да започне да работи за себе си.
2
И да си ядосан ....това милиционерско нещо губи изборите. Русе никога не е обичала милицинери, ,ВКР..и така нататк. Ако толкова се кефиш от плочки,фонтани и други финтифлюшки...живееш в измислян свят .Всички центрове на големите градове са ремонтирани...това са европейски пари,а те са заделени за това. Виж ..че всичко това го правиха софийски фирми и един странен хотелиер е нещо което Русенци знаят. Тааааа ,ако в Търново, Бургас (също кметове от ГЕРБ)....парите подпомогнаха местният бизнес, те направиха много инициатив.,...реализираха се много повече посещения,много повече проходи от нощувки , ресторанти, повече средства за култура и тн .В Русе такова нещо няма ... има срив в хотелите, ресторантите ,строителство...май всичко !Това се казва лоша среда за бизнес и живот....сети се от раз дали този Стоилов ...,заедно със зам .кметицата :))) ,ще управлява !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?