Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
СВЕТКАВИЧНО: Пръскат още днес срещу комарите след заповедта на премиера Борисов
СВЕТКАВИЧНО: Пръскат още днес срещу комарите след заповедта на премиера Борисов
Автор: ПИК
Дата
Дата
6219
Коментари
3
СВЕТКАВИЧНО: Пръскат още днес срещу комарите след заповедта на премиера Борисов

Още днес започва дезинсекционна кампания по поречието на река Дунав, след като вчера премиерът Бойко Борисов нареди на заседаниета на Министерски съвет моментално да се спасят хората от тази жестока напаст.

Унищожаването на насекомите ще се осъществи чрез повсеместно пръскане на засегнатите площи по цялото поречие на река Дунав. Кампанията ще се извърши чрез авиационно третиране с цел масовото унищожаване на комарите и предотвратяване разпространението на болести по хората и животните в тези рискови региони.

Напиши коментар »
(3)
1
Е, за пчеличките друг път, но за комарите и главанашките бръмбари, немедленно.
2
Каква е причината местната власт да не си върши работата? Некадърност, безпаричие, кражби, непукизъм или какво? Мислете за кого гласувате и гласувайте за да не ви управляват пак тези, които не си вършат работата!
3
„Благодарим Ви, че гласувахте за нас. Вдъхновени от блестящата изборна победа с цели 6,8%, ще продължим с нови, още по-големи сили да крадем апартаменти, мезонети, тризонети, къщи за гости и партийни субсидии от вас. Гарантирано е - от ГЕРБ." (Като първа стъпка - покачване на цените на тока, парното и топлата вода от първи юли. Втора стъпка – получавате по един гол ... чадър на плажа само за 25 лв., а с 2 шезлонга – само за 40 лв. наем. Трета стъпка – хапане от комари и кърлежи – засега е на безплатна промоция.)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?