Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Санкционират Марешки за агитация с касови бележки
Санкционират Марешки за агитация с касови бележки
Автор: ПИК
Дата
Дата
9271
Коментари
4
Санкционират Марешки за агитация с касови бележки

На "ВОЛЯ" и на Веселин Марешки ще бъде наложена санкция за административно нарушение в изборния ден. Причината е агитация, съобщи председателят на РИК - Варна Велин Жеков,цитиран от "Петел".

Агигацията е извършвана бензиностанция чрез касови бонове. На гърба им е имало призив за гласуване за политическата формация на Марешки. Комисията е направила проверка и така е потвърдила, че нарушението е факт.

 

Още по темата
Марешки гласува: Очакваме да сме в първата тройка
Часовник
14:46
Дадох гласа си за това децата на България да се върнат у дома - тези, които са избягали, а тези, които са тук да имат желание да останат и да градят дом и семейство в България. Очакваме да сме в...
Напиши коментар »
(4)
1
Този влиза в парламента с една единствена цел - да си оправи личния бизнес с лекарствата и горивата. А как ще го оправи - с натиск, изнудване, заплахи. Скоро ще го види цяла България що за стока е този субект.
2
Стига с пумияри опитали се да се самопрескочат
3
Наивниците, които се вързаха на Марешки и го вкараха в НС скоро ще му видят истинското лице и ще се срамуват заради глупостта си. Този щял да се бори с монополите, а самият той е монопол в аптекарския бизнес, що за наглост?!
4
Магарешки де се вреш при асовете.Малко е да ти одерат кожата.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?