Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК! Шефът на БСП-София Калоян Паргов: Да вярваме на „Маркет линкс“ на Румяна Бъчварова, дясната ръка на Борисов! В София има нагласа за ново мнозинство
САМО В ПИК! Шефът на БСП-София Калоян Паргов: Да вярваме на „Маркет линкс“ на Румяна Бъчварова, дясната ръка на Борисов! В София има нагласа за ново мнозинство
Дата
Дата
122863
Коментари
39
САМО  В ПИК! Шефът на БСП-София Калоян Паргов: Да вярваме на „Маркет линкс“ на Румяна Бъчварова, дясната ръка на Борисов! В София има нагласа за ново мнозинство

Председателят на градската организация на БСП в София Калоян Паргов коментира пред ПИК странното изследване на социологическа агенция „Маркет линкс“, според което Мая Манолова води срещу Йорданка Фандъкова в надпреварата за кмет на София наесен. Ако този сондаж не е фалшива новина, това може да означава само едно – че в София има нагласа за ново управляващо мнозинство, анализира Паргов.

- Г-н Паргов, имате ли коментар по смайващото изследване на социологическата агенция „Маркет линкс“, според което БСП е доста назад?

- Най-представителното изследване на общественото мнение са резултатите от изборите. А тези през май, за Европейски парламент, показаха, че в София разликата между ГЕРБ и БСП е под 4% или 15 000 гласа. Това е ясен знак, че битката в столицата, през есента, ще е много оспорвана. А данни от анкета, правена през интернет, не са меродавни.

- Склонен ли сте да вярвате, че това е сериозно и коректно изследване? На базата на какво се прави то, след като тези кандидатури всъщност де юре все още не съществуват, те са само хипотези в публичното пространство?

- „Маркет линкс“ се свързва с Румяна Бачварова, която дълго време бе дясна ръка на Бойко Борисов. Това, което е доста странно в тази анкета е, че според нея Фандъкова ще загуби изборите, а ГЕРБ ще ги спечели. Не звучи сериозно.

- Какво е вашето обяснение за това?

- Това е страхът на статуквото. София ясно показва, че иска друго мнозинство, ново управление и нов кмет. Това е сигурно. Има трайна нагласа за промяна. А и хората вече трудно се поддават опити на манипулация.

- Има ли реални податки за това, че Мая Манолова действително може да бъде кандидатът на левицата за кмет на столицата?

- Не съм чул от нея дали ще се кандидатира или не. Но е очевидно е, че тя има потенциал да бъде кандидат на промяната.

- Това означава ли, че може да бъде подкрепена от БСП?

- На този въпрос бих могъл да ви отговоря след няколко седмици, когато ще проведем заседание на Градската конференция. Тогава ще обсъдим всичките ни кандидатури за кмет на София. Сред тях са и Костадин Паскалев, и проф. Иво Христов и проф. Румен Гечев, както и арх. Здравец Хайтов, синът на Николай Хайтов. Аз също имам номинации. Конференцията ще реши кой ще бъде кандидатът на БСП за кмет на София.

Напиши коментар »
(39)
1
умрЕх си от смях.Комунист ще стане кмет точно пък на София точно пък никога.Особенно пък Мая-офцЪта!!!
2
НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА МАНОЛОВА ЗА КАКВАТО И ДА СЕ КАНДИДАТИРА. АБСОЛЮТЕН НАГАЖДАЧ И КАРИЕРИСТ. МНОГО ПРИКАЗВА, НИЩО НЕ КАЗВА!! ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА ДО СЕГА С НИЩО НЕ СЕ Е ЗАПОМНИЛА ПАРОДИЯ
3
отговор на коментар
Лилявите драгалевски комуняци ще подкрепят Галева,така както подкрепиха Фатмачко.
4
Боли мъ ФАРЪ за шайкаджийското смотано гето-ФАНДЪКСИТИ.....ади ДЖА и честит ви КУРбан байрям
5
но и от простотиите на ГЕРБ ми писна, включително на Фандъкова.
6
Мая Манолова е менте. Софиянци ще бъдат окрадени
7
Мачкай Мая герберастите дебелогъзи, народа е с теб
8
Никога няма да допуснем комуняга кмет на София . НИКОГА . Аф , аф , ау
9
СЛЕД КАТО ДНЕС ИЗЛЕЗЕ ПРОУЧВАНЕТО НА ГЕРБЕРСКАТА АГЕНЦИЯ НА РУМЯНА БЪЧВАРОВА " МАРКЕТ ЛИНКС" ЧЕ МАЯ МАНОЛОВА ВОДИ ОЩЕ НА 1-ВИ ТУР В НАДПРЕВАРАТА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ Е ИНИЦИАЛИРАЛ СРЕЩА С МАНОЛОВА КАТО В ЗАМЯНА НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ И ОБЛАГИ Я УВЕЩАВАЛ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ НАДПРЕВАРАТА. ЗАЩОТО ЗНАЕТЕ ПАДНЕ ЛИ СОФИЯ ПАДА ГЕРБ! СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕМ МАЯ ЩЕ СЕ ПОДДАДЕ ЛИ И ЩЕ ПРИЕМЕ ЛИ МИЛИОНИТЕ И ПОСТОВЕТЕ ИЛИ ЩЕ ПРЕДПОЧЕТЕ ДА СТАНЕ КМЕТ НА СТОЛИЦАТА. ЗАЩОТО ЗА ГЕРБ ТАЗИ БИТКА Е КАТО СТАЛИНГРАДСКАТА. СЛЕД КАТО АГЕНЦИЯТА НА БЪЧВАРОВА ДАВА СОЛИДНА ПРЕДНИНА НА МАНОЛОВА И ТО ОШЕ НА 1- ВИ ТУР СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАКВА Е РЕАЛНАТА ПРЕДНИНА?!?!
10
СОФИЯ СТАНА МОДЕРЕН ГРАД И ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА... ТОВА ЧЕ НЯКОЛКО ФИРМИ СЕ ИЗЛОЖИХА С ПОСТАВЯНЕТО НА ПЛОЧКИ И ПАМЕТНИ ПЛОЧИ НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ ДАНЧЕТО НЕ СИ ГЛЕДА РАБОТАТА... УМНАТА СОФИЯНЦИ И НЕ ИЗЛАГАЙТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НА ОПАСТНОСТ.
11
ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ДЕБИЛИ ОТ БСП:https://www.youtube.com/watch?v=06QFXphh0sg
12
Искам междублоковото пространство да е 1 метър. Така ще мога да прескачам до любовницата през балкона без жената да разбере.
13
Ами, данака даскалицата каква е бе, банкянска подлого? Да не би да е от БЗНС? Че тя е много по-голяма комунистка от сестра Галева! Тя е внучка на партизанин, активни борци, изверги и убийци! питай в самоков да ти кажат!! Никога повече софиянци няма да изберат комунист за кмет, никога! Така че, да не лиги, и двете комунистки - и банкянската некадърна, корумпирана и неграмотна даскалица Дана, която превърна красивата ни столица сметище и кич, нито пък наглата и безсрамна сестра Галева! "Аз предложих Делян Пеевски"! това ще преследва вечно Мая кюстендилската, ще я преследва докато диша! Освен ако тайно се е договорила с банкянската мутра, както се договори с него и да я назначи за омбудсман. Техни си тайни сметки и задкулисни мерзости! Ни вярвайте на ,комунисти българи, не им вярвайте! Без значение дали са банкянски или позитански! Един дол дренки са!к
14
Когато врагът те хвали,спри и помисли къде си сгрешил. Явно ГЕРБ знае как да победи Майчето и затова им е удобен кандидат. Мъжлето на Пчеличката е dженdър и много лесно могат да отвратят електората на БСП.
15
Когато врагът те хвали,спри и помисли къде си сгрешил. Явно ГЕРБ знае как да победи Майчето и затова им е удобен кандидат. Мъжлето на Пчеличката е dженdър и много лесно могат да отвратят електората на БСП.
16
Изследването хич не е странно. Рейтингът на Манолова е доста по- висок от този на Фандъкова. Все пак зависи КОЙ и как брои бюлетините.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
ТРИТЕ ЧЕРВЕНИ САМОДИВИ МАЯ КОСТИНБРОДСКА,КУРНЕЛА ИМПЕКСОВА И ЛЕНКА МИЛИЙНЧЕВА ПРЕД ДАНЧЕТО СА КАТО ЧУДОМИРОВИТЕ КАКА СИЙКА,БОНА КЕВИНА И КИЦА СЪБЧОВАТА ПРЕД РАЙНА КНЯГИНЯ!
20
Леле тези са много зле! Веднага кълват! Абсолютни шарани!
21
отговор на коментар
Само така смело напред мачкайте ги и се дръжте здраво ,Измучете го на всички в ГЕРБ>нали сте все гладни и жадни .А и добре възсядате :)))))))))))))))))))) с меките си части
22
Дана селяндурката е пътник, Мая ще е отвее като луда крава телето!!! Дана просто разсипа града, толкова простотии сътвори, че още един мандат и града ще е презастроен! Тя ще избяга с милионите си, както и Закрилника й, Бочко Трети Пристий, който фалшифицира изборите. Давай Мая, разбий тези крадливи и тъпи герберуги, които бе само София а и България разбиха!!!!!
23
Кандидати били и професорите Иво Дебило80% Христов и РуменГечев - Хиперинфлацията.
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Тоя като е бил ма мору му е литноч чадъра!
26
Голям аматьор си паргофф....
27
Малей, съвсем слънчасаха суджуците! Първо ги удари новината че обдусманката ще се кандидатира за кмет на София и се очаква при избора да отнесе даскалицата както бръмбар сламка, а сега и тяхната придворна агенция допълнително ги закла и накара тиквите да квичат в коментарите като чумави прасета на заколение! Голям кеф!
28
Ако софиянци я изберат за сетен път ще покажат, че по-тъпи и нищожни хора няма.
29
За да не я уволни,както ще постъпи с Фатмака,пусна интифа че много се харесва като кметица :)Ако Йотова не бе толкова коварна,Фатмака да е уволнен отдавна поради некадърност,но за момента е удобен,хем да се хвалим,че сме дали власт на БСП,хем да го бием по канчето за да си правим кефа :)
30
Не бързай момко за китка. В София БКП абсурд...
31
Да явно изгонването на г-жа Румяна Бъчварова от Министерски съвет е оставило дълбоки следи в съзнанието и. След провала на кликата на Прокопиев да свалят правителството с фалшиви, манипулирани анкети и протести преди Европейски избори (с активното участие на дъщерята и зетя й) явно е постъпила нова команда. Г-жа Бъчварова не чака и една седмица да встъпи официално в длъжност "Посланик на България в Израел" и с тази анкета се надява да формира нов Отечествен фронт зад "независим кандидат" под мъдрото ръководство на голяма част от подсъдимите олигарси. Да братята комунисти начело с Курнелия няма начин да не се хванат като удавник за сламка на подадената ръка както направиха с мъдрия избор от другаря Решетников на другаря Румен Радев за президент а и помнейки историята че Отечествения фронт излъга прогресивните българи и доведе комунистите на власт през 1944 та чак до 1989 па и след това с ОФ властта на Царя, БЗНС, ... и винаги безрезервната подкрепа на ДПС.
32
Това е човекът за София
33
Маркета пак сваля рееалните проценти на Мая. Честно казано не знам кой ще гласува за Фандъкова след тоталния и управленски провал. Иначе партийните листи са така. Ясно е, че трудно ще има мнозинство в Съвета, но това може да бъде положително за София.
34
С руска филология все едно, че си пълен неграмотник на кметското място, но може би точно за това и Борисов я трупоса там. Точно защото е неграмотна Фандъкова не си дава сметка, че откраднатите милиарди от софиянци рано или късно ще лъснат. Разду СО с шуробаджанашки калинки за да настани фамилиите на видни гербери, каквото е пипнала за ремонт всичко се поправя по няколко пъти, въпиюща корупция и увеличаване на такси и билети, всичко се прави на тъмно, така осигури и минимална печалба от 17% на Софийска вода, въпреки че качеството и обслужването е отвратително.Надмина по гешефти прословутия Софиянски! Да се връща в училище или на село, все още има избор
35
Брей,цял отряд от комуноидни и деградирали дебили ще свалят Фандъкова???:):):)Паргов от Пернишко,Мая от Кюстендилските села,Дебил Христов и Гечев....!!!:):):)Някоя софийска будка за вестници ще спечелят с този потенциал!!!:):):)
36
Искали " независим" кандидат анкетираните,та както е приказката от него нищо да не зависи!А Мая и Слави едни" независими",и толкова " обичани" ,толкова ,че социалните мрежи ги оплюха тотално и реално и двамцата,по много известни причини,е тук там по някой трол,видяха си рейтинга ,че не стават,но пуста алчност ,изведнъж включиха провантивно подкрепата на задкулисието с фалшив рейтинг!Така ,да е ясно ,че не са независими!А това София да прилича на Виена ,какви забивки,какви тъпотии!Вдяка столица си има добствен облик!Че Чалгаря и Мая ще заместят Хабсбургите ли, които 5 века са управлявали империя?Лицето на Виена са техните дворци ,опера,Сиси ,Моцарт,с което печелят туристи,но това е създадено когато България е в границите на Османската империя ,когато София е била едно село!Днешна София се създава по време на Третото българско царство!Иначе какво са оставили осмамците,по някоя джамия или конак!Колкото до приликата с Виена,можем да построим една статуя на чумата,когато победим АЧС и всички други чуми които тормозят обществото!
37
То ще е било 0,5 % за Галевица,а за Слави " Ку- ку" - то - 0%,затова цоц агенцията наду болона на макс,пусти мангизи,не се траят с тези фалшификации,знаят ,че никой не им търси отговорност,та по старата отработена схема да е на едро,за да стигне резултата поне до средата..Както с рейтинга на Лена Кучкова и другите лъжкини.Но Мая се излага с тези платени рейтинги,докъде стигна .И пак игри, манипулации,след като разбра,че никой не я брои!Няма да има честни изяви,все се врат от задния вход наготово,и става любопитно кой поръчва музиката и кой е диригента?
38
Анкетите се пишат у дома без да се питат хората.
39
ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?