Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкри двойната игра на Румен Радев в полза на Корнелия Нинова, БСП и пълзящия преврат (ОБНОВЕНА)
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкри двойната игра на Румен Радев в полза на Корнелия Нинова, БСП и пълзящия преврат (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
102414
Коментари
49
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкри двойната игра на Румен Радев в полза на Корнелия Нинова, БСП и пълзящия преврат (ОБНОВЕНА)

Политическият психолог проф. Антоанета Христова разкри двойната игра на президента Румен Радев в полза на Корнелия Нинова и пълзящия преврат на БСП срещу управлението на ГЕРБ. Преди това, проф. Христова анализира дебата по телевизията между Мария Габриел и Елена Йончева.

"Дебатите са много ценно и полезно нещо за избирателите, когато се колебаят. Много съм "за" дебатите. Страдам, че те не се използват ефективно. От началото на кампанията това трябва да бъде форма на конкуренция. Не може един човек да бъде в един дебат. Смятам, че водачите на листи да имат само един сблъсък, е малко. Бих препоръчала да имат още.

На второ място е важно, когато имаме такъв тип избори, да имаме и лидерски сблъсъци. Би било ценно да има дебат Бойко Борисов и Корнелия Нинова. Липсва национална медийна кампания и на ГЕРБ, и на БСП", коментира дебата по Нова телевизия от тази сутрин между Мария Габриел от ГЕРБ и подсъдимата Елена Йончева.

"Двете бяха в различни пространства и полета. Те нямаха допирателна. Елена Йончева тичаше изцяло по линията на пиарското журналистическо приплъзване покрай фактите и формулирайки общи тези. Избирателите на БСП са бедни хора, хора по-възрастни и хора, които искат да наказват. Тези хора искаха да чуят и припознаят проблемите в държавата, без да се интересуват за какво се бори съответният кандидат", анализира участието на Елена Йончева гостенката ни в студиото. "Има такъв феномен, в който човек пропуска казаното. Проблемът тук е, че избирателите на БСП, този тип избиратели, не са активни гласоподаватели. Това е едната лоша новина за такова говорене. С това говорене се изпускат активните и информираните, които не носят ярка реваншистка нагласа", допълни тя.

"Мария Габриел обективно изглеждаше победител. Тя беше заложила на това да не звучи на ниско ниво. Когато в дебат сравняваме двама души, обикновено този вид позитивно протягане на ръка се гледа с добро око. Тя демонстрира завидно ниво на информираност. Отговорите й бяха коректни. Третият й залог беше да бъде позитивна, да не сваля разговора в женско съскане. Да, Йончева също не го направи. Личеше, че Габриел изпъкна с толерантност и компетентност. Габриел сме я чували и в друго, типично брюкселско говорене. Тя достигна до таргета си. По-важният въпрос е кой иска да слуша. Ако всичките скандали бяха планирани да се случат точно в предизборната кампания, не можеше ли да бъдат преди кампанията, за да се види, че те са принципни, за да не бъдат използване за черна пиар кампания. Задавам въпроса - какво постигаш? Хората се отвращават до такава степен, че да формира позиция на база на дебат.", коментира участието на Мария Габриел в дебата с Елена Йончева. 

"Да извадиш цифра и с тази цифра да удариш противника. Тази цифра може да бъде манипулативно формирана. Проблемът на цифрите на Елена Йончева е, че тя започна да вади цифрите избирателно. Тезата беше излъчена - нещастни, бедни хора, които гладуват в провинцията, корупцията беше повторена няколко пъти. Отговори се, че това е неверна интерпретация. Йончева е интелигентен човек, за да усети, че загуби. Затова започна да сменя информационната база. Дебатите са сложно нещо. Трябва да се готвиш не само атакуващо, а да се готвиш като компетентен човек. Хората те оценяват по дрехите и външния вид, но най-важното - по топлината, с която излъчваш съответното послание", отчете още проф. Христова.

"За мен това е въпрос на очевадност. Той откровено си харесва БСП и отправя посланията си в стила на БСП. Опитвам се видя баланса в него, но ми се отдава трудно. Почти няма публична изява, в която той да не е влязъл в обувките. Иво Христов каза, че президентът е опозиция на управляващите. Той си го етикетира сам открито. За мен той е легитимирана опозиция, с ясно заета ниша на поведение. Когато си в опозиция, ти си на едната страна. Опозицията е заедно с президента. Битката е между ГЕРБ и БСП", отсече проф. Антоанета Христова. 

"В ГЕРБ имаме две роли. Борисов след тези удари, които претърпя ГЕРБ, пое нещата на ръчно управление. Правилна е тактиката, че се включи. Там има и друг ръководител на щаба. Имаме оперативен щаб, който се ръководи от Цветанов и имаме щаб, който се ръководи от коалиционните партньори. Той не е чист шеф на щаб, за което го обвинява БСП", анализира гостенката ни поведението на премиера Бойко Борисов и това дали той участва в предизборната кампания.

"Имам усещането, че Борисов активно подава ръка. Отсъствието на Иво Христов наистина ще направи диалогът между институциите много по-възможен. Лошото е, че "Фолксваген" замразява до октомври това къде ще направи инвестицията си. Никой не може да ти направи лошо, ако ти сам не си го направиш", коментира проф. Христова.

"Категорично съпругата на президента да си позволи такова писане. Там има проблем с този вид компетентност за публичност в политиката. Вярвам на тази жена, че е била искрено ядосана на "Луфтханза". Тя няма това познание и самоконтрол, а и може би около нея няма кой да й го покаже или да е довери на някой, който да и каже как да се обира. Такова нещо тя не може да си позволи. Точка!", заяви проф. Христова скандалите, които отново забърка самоопределилата се за "първа дама" Десислава Радева.

"В момента социологията показва изравнени сили. Не вярвам на данните към днешна дата. Не вярвам, защото процедурите, подборът на извадките и изследванията, формулирането на въпросите и респондентите, до които са стигнали, не предполага висока достоверност. Второто нещо обективно е играчите, те са два основни. На мен те са ми интересни. БСП в момента има проблем, че техните избиратели са настроени реваншистки, които може и да не отидат да гласуват. Вторият проблем на БСП е "Коалиция за България".

От другата страна са активните избиратели, тези хора са гласопователите на ГЕРБ. Това е плюсът на ГЕРБ, че дават гаранция, че няма да има предсрочни избори. В дясната страна става това, че след всички тези скандали има оттегляне на по-меките избиратели на ГЕРБ. Те няма да гласуват за БСП. Аз съм последният човек, който ще нарече дясна партия "Демократична България". Тази формация би могла за меки политически хора, които имат желание да гласуват, биха представлявали интерес. Скандалите тръгнаха от източници, близки до тях. Истинска е войната между ГЕРБ и "Демократична България". И двете партии имат своите проблеми, които да разрешат", анализира ситуацията на финалната права на предизборната кампания проф. Христова.

"Много правилен е ходът на Ахмед Доган. След случката с Местан, ситуацията на ДОСТ е тежка, там са разбити нещата. Това доскоро беше проблем на ДПС. Там имаше хора, които бяха обидени на ДПС. Това е обръщение и извинение към тези хора. Сигурна съм, че Доган знае какво ги е обидило", коментира днешното обръщение на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, в което той поиска извинение.

Напиши коментар »
(49)
1
A ГЕЙберастите ДА СИ EБABAT MAЙКИТЕ.....хахахахахаха....
2
Айде и професорката по всичкология и тя се обади ! И Каролев и той . Остават Тончо улавия от Раднево , аналлизатора Харизанов , Спас гърнето , Томи бичето и нежното миризливо острие от Дулово Деска . Явно изявлението на Доган и оставката на неговия човек Порожанов им показа ,че отиват по дяволите !
3
С ФИЛМИ ПРАИШ ЛИ
4
Тази набедена професорка от Чехия непрекъснато фабрикува хибридни фейк новини само и само да угоди на мутромилиционерската шайка. Излиянията и на простакеса се харесват само на гербаците. Нормалните хора вече усещат, че се свличате в асансьорната шахта и виете на умряло. Минава ви времето. Стига суджуци , апартаменти с тераси и асансьори
5
Пълзящ преврат ли беше , когато президентът вчера се срещна и с Цацата! Що сте толкова ненормални,бе!
6
Другарке , бъдева се пънеш да измислиш нещо и увъртиш нещата , за да си удобна на господарите ти !
7
КОГА ЩЕ ИЗРИГНЕ И ГЪРНЕВСКА. МЕН ДА ОНЯ ДЕТО ГО СЪДЯТ ЗА НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ.ГЕРБ СИ ОТИВА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ.
8
Маазната пача ли? Професор? Ай схтир!
9
в Брюксел Йончева щяла да се съ бу ди като в България и щяла да поиска от Станишев коми сията "Бюд же", за да контро лирала парите, обаче то май било друга коми сия
10
Пълзящ грабеж е правилното определение за управлението на Шайката.
11
Истината е че Порожаната я натвариха на Фолцфагена. Скоро и други....
12
Йончева на няколко пъти се опита да приземи брюкселския жираф но уви робота си е робот !!!
13
Както вече знаете, от известно време г-н Габриел и икономът му вечер ме заковават в ковчег. Вечерта преди полета, с ужас усетих, слагат ковчега ми в някакъв трап и работници и при това говореха цигански! хвърлят отгоре с лопати горещ асвалт.... Димът проникваше в ковчега и беше задушлив... Щях да умра. Сутринта икономът на мъжа ми ме извади посиняла... А раните от горенето със свещ на интимните ми части, отзад и зърната след посещението на Папата в българия още не са зарастнали.....
14
Като се има каква изфабрикувана професорка по заслуги е Христова и колко милиона и бутна Борисов по програми няма смисъл дори и заглавието да се чете!
15
След последните разкрития, за секс аферите на бившата кучката на СС Момата, ще излезе, че ватмана е имал много повече баджанаци, от Румен Пъпката. Без да броим цялата глутница от сомалийски пирати, които са плющи дъртата му крадлива кучка групово!!!След последните разкрития на секс аферите на кучката Йо, ще излезе, че СС Момата май е имала, много повече баджанаци, от Румен Пъпката. Без да броим цялата глутница от сомалийски пирати, които са плющи дъртата крадлива кучка групово!!!
16
Тая слугинажна подлога що не всеме да се гръмне, ами още се мъчи? Кой изобщо я отразява?!
17
Антоанета беше професорка , сега е АКАДЕМИК !
18
Коментарите по-горе ДОКАЗВАТ, че България ще гласува за Ленчето Йо., а не за КРАДЛИВИТЕ и МИРИЗЛИВИ ГЕЙберасти.
19
..........КУ.РВА ТОЧКА ГЕРБ !.....И КОИ ША ПРАИ ТОЯ ЧЕРВИФ ПРЕВРАТ ?.......ЧЕРВЕИТЕ !......ЛЕЛЕ !.......ПИКЕЗ ИНСУЛТ ?......
20
.........................ФАШТАИ БАНКЯ ПАРДЕЛКО !......
21
отговор на коментар
до 5: А на теб на какво ти прилича/Първо не е в правомощията на президента да избира главен прокурор - той само подписва указа.И що за простотия е това - да се среща с главния прокурор да обсъждат критериите за избор на главен прокурор.И какво да каже Цацаров - ами да сподели тези критерии които най много биха паснали на неговата кандидатура.
22
По- прости човеци от комунистите няма. Хора без интелект махленски клюкарки. Господа комуняги що не си поискате от вашите хора паричките които изнесоха с куфарчета. Освен да крадете и интриганствате за друго не ви бива. Шумкари си бяхте и шумкари ще си останете.
23
Наляха се пари???? В къщи за тъщи.. Преди малко „фалшива“ новина – „моралния“ Порожанов и той даде фира.. Поредния министъркинин на Баце.. Който от март 2011 го турнаха УЖ да разчиства обора, в който една Калинка Малинка на ПП ГРОБ „много, ама много са трудела да го стъкми.. И след ОСЕМ години – обора взел, че станал АВГИЕВ.. 2014 -2020 имаме разрешени 7,5 млрд евро.. На книга.. Но както казва Цвъцко Цецероноф: “ Силното и стабилно управление на правителството на Бойко Борисов осигурява европейски фондове””… А матряла го допълва – „И сутрешния изгрев на слънцето…“ Пък по отчетите на ГОРАНЧОВОТО МИНИСТЕРСТВО от 2014-та та досега сме „усвоили“ 1,9 милиарда евро.. Но сме внесли 2,1 милиарда евро като вноска..
24
Няма боклук, който Герб не са привикали на барикадата. Мръсни корумпирани подлоги, продали си душицата за няколко сребърника.Срещата на Радев и Панов идва точно навреме, за да напомни на тиквите, че времето им изтича.
25
Пълзящ преврат, пълзяща диктатура - тези като си харесат някоя дума, не спират да я използват под път и над път, докато не ни втръсне! Само че диктатурата вече е изпълзяла - всеки ден ББ се изявява като единствен и незаменим - мин. председател, министър, зам министър, председател на не знам какво си, регулировчик, шофьор, пилот, а бе каквото се сетиш! Някой сгафил и той- оставка! Всичко е решено! Скрито-покрито! Парите -в него - той ги вади от джоба си! За болница, за асфалт, за заплати, за самолет - все са от джоба му! И това не било диктатура!
26
За какво в дундуркаме и хрантутим тази най-нищоправещата държавна институция - ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ! От тази бездънна яма, където се наливат немалко народни пари и задръстена с огромен брой съветници, баджанаци и роднини до сега нищо смислено и в полза за България не е излязло.Особено пък сега, когато начело е един главозамаял се и некадърен бивш военен воден за носа като циганска мечка от куп алчни за власт и пари червени лелки ! Само екскурзийки и шопинг на аванта по света гарнирани с купища гафове и селски изхвърляния.....
27
НЕ ПИТАЙТЕ ЗАЩО ПРЕМИЕРЪТ НИ Е ПРОСТ, А СЕ ПИТАЙТЕ ЗАЩО ПРОСТАКЪТ НИ Е ПРЕМИЕР.
28
ужаассс..тиа дИ..БИ ЛИ ...РАДЕВ И ГЕНЧЕВА СА ЛУДИ ЗА ВРЪЗВАНЕ..
29
Радев , качи се поне веднъж в метрото , за да дадеш пример за “ ЕДИНЕНИЕ “ ...а Генчева да ръкопляска ..това е популист болшевик ..инак не става ..
30
Точно заради избирателите на червените крадци ние българите сме най-бедните жители на Европа. Има опасност същите избиратели да върнат отново Лукановата зиме,,обезценяването на лева при властта на червените престъпници и разпада на държавата и мизерията пак, при управлението на идиота Орешарски. Братя българи, /комунистите не са българи, а руски подлоги/ да дадем решителен отпор на неграмотните идиоти, които целят да отклонят европейска България от нейния естествен евро-атлантически път! българин
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Искаме да видим публикациите на тази пачавра - г-ца и да се смеем без край. Това е нагледен пример за проста и елементарна изродка с титла, това грозно и подобие на жена с помачорски виснал нос е смехотворно.
33
Кога ще бъде ЗАБРАНЕНО на неграмотни, осъждани, следствени, психично болни да гласуват?! Кага бкп/бсп ще се ЗАБРАНИ?!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Казах, само че е НЕДОКЛАТЕНА.
36
Да живее червена България ! Кой ви е виновен че за 30 години не можахте да се справите с нас ! Сега ревете,вие сте си виновни! Слаба ракия сте,няма дясно,няма център,силно в ЛЯВО ! Др. Радев президент,др.Нинова мин.председател,др.Йончева и клонингите и ,в европарламента !!! Идилия ! Нас Червеното знаме роди.....!
37
Пример,че не трябва да се смесват професиите-или си на пътя или политолог.Двете работи заедно са лоша комбинация.
38
Аз пък съм дрът ГЕРОНТОФИЛ и баш ЯКО мъ възбуждат изкуфели гербаджийски бабички с очила......ухааааа таа шъ я мандръсам урболешката
39
Знаеш ли къв жираф щи дам на тебе невежо шумкарско прасе след 26 май си при червеите скъсана канална мишко!
40
Аз съм Гошко социалиста от 12 коментар пратен съм и платен тук от кутевската фейк тролска банда, извинявам се на всички нормални хора че съм гейзер по природа и изпускам само фъшкии в сайта но след 26 си отивам завинаги в тоалетната чиния и моля бат Бойко да ми пусне сифона!
41
А бе господа, къде се покри баба Ива дъртата парантия?
42
На колежката няма ли кой да й каже, че цифрите са от 0 до 9. Йончева цитираше числа.
43
ТУК Е ПЪЛНО СЪС ЧЕРВЕНА СМРАТ МИРИШЕ ЧАК ТА СЕ НЕ ТРАЕ ..ДУ...ХАВАЙ ЧЕРВЕНИ ПЛЪХОВЕ
44
ТУК Е ПЪЛНО СЪС ЧЕРВЕНА СМРАТ МИРИШЕ ЧАК ТА СЕ НЕ ТРАЕ ..ДУ...ХАВАЙ ЧЕРВЕНИ ПЛЪХОВЕ
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Една фалшива професорка,кампанийно се появява в гледаните тв,говори клишета като ръждясала латерна изхвърлена в мазата и забравена.Защо не си обективна бе тикво празна?Защо разделяш българите с идиотското си ломотене.И малките деца разбраха,че си пълниш з.....а предизборно с кинти подадени от Цецо домоуправителя.
47
пРезидентът Радев Корнелия Йончева БСП с НПО Атака на В.Сидеров и другипро руски настроени организации водят обща организирана кампания за проникване чрез европейските избори в европарламента с цел защита на руските политически и икономически интереси в ущърб на България и за разпадане на ЕС и излизане от НАТО Всичко това бе организирано след обявяване на новите гео стратегически позиции на Русия да възвърне отново източно европейските държави под своя надзор.За това български граждани не давайте своя вот на изборите на БСП Атака Възраждане и всички про руски организации.Свободата на България е по скъпа от всичко друго Мислете за вашите деца ивнуци за тяхното бъдеще което отново е застрашено
48
Честно казано,не знам кого визираш!По големи комунисти и наследници на мандраджии от тези в Герб няма.Поне прочети произхода и миналото на депутатите.
49
На такива като тази,стария режим и даде всичко,но не е само тя.Сега пак плюе ли плюе.Повръща ми се от такива,които преди вееха знамената,а сега са най-големи демократи.Вълкът козина не мени,без значение в коя партия е.Хора,които скачат от партия в партия не заслужават грам доверие-примери много.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?