Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК TV: Нидал Алгафари със смразяващи разкрития за подкупите в БСП - кой е давал 30 млн. лв. за лидерския пост (ОБНОВЕНА)
САМО В ПИК TV: Нидал Алгафари със смразяващи разкрития за подкупите в БСП - кой е давал 30 млн. лв. за лидерския пост (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
208047
Коментари
45
САМО В ПИК TV: Нидал Алгафари със смразяващи разкрития за подкупите в БСП - кой е давал 30 млн. лв. за лидерския пост (ОБНОВЕНА)

Режисьорът и имиджов експерт Нидал Алгафари прави смразяващи разкрития за гешефтите с лидерския пост в БСП, борбата на президента Румен Радев с корупцията и репутацията на репутацията на партиите и магистратите преди изборите за Европейски парламент след "Апартамент гейт".

Припомняме, че вчера избухна шокиращ скандал покрай БСП след разкритието, че е имало предлагане на подкупи за лидерския пост. ГЕРБ попитаха Корнелия Нинова дали е предлагала 30 млн. лв. на Михаил Миков да се откаже от надпреварата за лидер, а по-късно Георги Гергов разкри пред ПИК, че е чувал подобни неща. И сам призна, че са му обещавани постове в партията срещу подкрепа за Нинова, но тя го е излъгала.

"Бях пиар на БСП и работих за тях, докато имаха някакви реални цели. Но ги обхвана невроза на властта и забравиха за хората, а започнаха да работят за себе си.

Вече не им вярвам и затова спрях да работя с тях. Ако имам вина, тя е, че съм ги обличал в красива опаковка, така че да се харесат на хората. Но щом го разбрах, се оттеглих", заяви Алгафари.

Скандалът "Апартамент гейт" според него удря ГЕРБ, не защото само там има замесени, а защото те изповядват европейски ценности и веднага подават оставки, за разлика от опонентите им. 

"Не мога да сложа всички случаи под общ знаменател и да сложим равенство. Всеки случай трябва да се разглежда поотделно и да излязат и да си обяснят. Логично е Лозан Панов да излезе също и да обясни. Ако не може да се обясни, тогава да хвърли оставка", каза Алгафари.

Според него не е редно хора, които са опитни в политиката, толкова лесно да се оттеглят, тъй като стигаме до етап, в който няма кой да участва в политиката и управлението. 

Като медиен анализатор и експерт Алгафари заяви, че разбира страха на Елисавета Панова от определени медии, тъй като тя няма опит и сила да застане лице в лице с неудобните въпроси, заради което си е избрала само удобните.

"Когато гониш медии, показваш слабост и правиш медиите свои врагове. БСП ви изгони, защото вие правите брифингите им интересни. А те не искат такъв интерес от обществото и затова и вече журналистите спряха да ходят на тези пресконференции. БСП после се сърдят, че никой не ги отразява. Така ще е, защото събития се създават, когато имаш комуникация със силни журналисти, а не само такива, които нищо не питат и не могат. Това е много голяма грешка, която скоро ще се отрази", каза Алгафари. 

Според него огромна греша е и излизането им от парламента, тъй като не изразяват никакви позиции. "Ако толкова не можеш да стоиш там, събираш си на улицата електората и сваляш властта. Но те и това не могат да направят, едва се събират и на събрания, камо ли някакъв електорат сериозен", каза анализаторът. 

Друга грешка, която посочи, е, че Корнелия Нинова е отстранила всички ярки, способни, опитни хора от БСП, които са се обиграли в годините в политиката, като Янаки Стоилов, Михаил Миков и много други. Същото се случва и с недопускането на Сергей Станишев в листата на БСП, който е председател на всички социалисти в Европа. "Бил е в много тежки ситуации, има опит, 13 години е бил председател на БСП. Но тя не го иска заради личното си его, за да не разклати трона й. Тя се страхува, че ще обедини всички недоволни от нея и затова го отстранява. Но реално именно това стана и сега - тя направи така, че всички недоволни се обединиха около него", каза още Алгафари.

Номинацията на Елена Йончева за водач на евролистата според него също е признак на слабост от страна на Нинова, тъй като така казва, че БСП няма достатъчно силни и способни хора, които да излъчат, а се налага да слагат външни хора.

Другата цел на номинацията й е да причинят болка на Сергей Станишев, както и да парират неговите възможности за реакция, защото той като неин бивш партньор и мъж, не би си позволил да тропне по масата. "Смятам, че трябва да го направи и да е остър, защото срещу него именно така се играе. Но той запазва добър тон", анализира още политическият пиар. 

Относно скандала с подкупите за лидерския пост, Алгафари заяви, че може доста хора да са участвали. Той припомни, че около кандидатурата на Корнелия Нинова навремето са се обединили необединими врагове като Янков, Гергов и Добрев с целта да махнат Михаил Миков.

"Мислеха, че тя като жена ще бъде лесно контролируема. Заложиха на нея срещу Миков, но се объркаха. Тя не успя да се справи след напускането на важни кадри, като Паскалев, например. Партията се разпадна, няма организация, закриват се структури, нямат хора за кампания и не правят никаква предизборна кампания. Останаха без опитни кадри и се оказаха излъгани.

Сега се надяват единствено на разочарованите от ГЕРБ и Бойко Борисов, за да запазят някакво място в политиката. Но с такъв кандидат ще им е трудно, защото тя е много лесно атакуема. За разлика от кандидатите на ГЕРБ, срещу които няма какво да се извади", каза още Алгафари. 

Според Алгафари президентът Румен Радев все още не може да преглътне обидата, нанесена му от Бойко Борисов да изправи срещу него жена като Цецка Цачева. "За егото на един генерал явно това е проблем, който не може да преглътне. Той все още не се е отърсил от факта, че беше толкова подценен, че ГЕРБ да издигне Цачева. Радев е наясно, че който и друг да беше - Томислав Дончев или Димитър Николов, той нямаше да стигне дори до втори тур.

Затова сега прави всичко възможно да се докаже и да се противопоставя на ГЕРБ. Всичко, което е прави е от комплекс. Сега свиква консултативен съвен за апартаменти, какво е това? Несериозно и необяснимо. Не вижда ли наркотиците, които се продават сред децата ни? Това не го ли интересува? А и не пита за имотите на Елена Йончева, което също е показателно. Това показва, че той не се интересува от нацията и това да е баща на нацията, а от личното си его", каза още Нидал Алгафари.

Гледайте на живо по ПИК TV!

 

Напиши коментар »
(45)
1
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
2
НЕКА ДА ЗАСТАНЕМ КАТО ЕДИН ЗАД БОЙКО БОРИСОВ И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СРЕЩУ КУРУМПИРАНАТА ЛАУРА КОВЕШИ
3
..............ГЕШЕФ ОШТИ У 1943 Е ВИКАЛ СИЧКИ СТЕ МОИ......МРЪТАФЦИ !.....ЗА БКПЕ СТАА ВАПРОС......А БСПЕ Е СРАНО УТ ГЗО НА БЕКАПЕСА КОМУНЯЦА ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ !......ЖИФ ЦОЦЯЛИЗ НЕМА А ИМА АКУ НИЕ САВЕЦКА USA ТУРИМЕ ТАБЕЛА.......ГЕРБ И БКПЕ СА ВАШТЕ РОДИТЕЛ 1 И 2 !......КОНЯРКА УТ КРУШОВИЦА СА ТААРСИ УТ ПАЛИЦЯТА.......ЗАЕДНО С КИРЕ ДОБРЕФ ТЕРОРИЗ !.....
4
Манго само се върти на ляво, на дясно! Циганска работа!
5
Тоя соросоиден сириец пак се обади неподготвен!
6
И какво каза този ? НИЩО..Язък за заглавието
7
.............ИМА И НАГРАДА АКУ НЕКОИ ВИДИ НА УЛИЦАТА ЛЕНЦЕ ЛУДАТА УТ КРАСНО СЕЛО !.....А СЕ УБАДИ ВЕНАА НА ПАЛИЦЯТА !..........А АРАПА У ТОЯ МУМЕНТ Е МНО ТОЧЕН !......НАПРАО ГААРМИ ПУЗИТАН У ТИКВАТА !......
8
Аз пък чух че Тиквата дал на Цвъки 30 милиона за да напусне парламента !!!
9
Нямам думи.. Заглавието бомбастично статията НИЩО общо със заглавието
10
Деса мерцедеса след целувката с червило се скри
11
нечистоплътното сайтче „Чур“ отново се забърка в жулти фейкнюз и то за едната заплата. Няма хонорари, няма командировъчни, няма бонуси. Беднотийка. И всичкото това за да се првят лицеви опори в краката на Първия. Позор за демокрацията
12
Да бе, да, ше го слушаме и тоз кирлив мангасарин, ама друг път.. Да си продава мурафетите в Сирия. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!
13
ПИК, и от тази сирийска трънка не изкочи заек. И ко прайм ся?
14
12 простотии от един дебил с много имена.
15
Откакто тиратжиите ме пуснаха на един кон да ми го нап-раска ми викат ОКОТО, защото едното ми око изхвръкна от зор, но това е дълга история ............................................................................................................................................................................................................. И тоя е близал сладоледите на бая червени главатари, но сега отказва ближе клитурите на Импексовите кучки, което е все пак нещо. ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха. Да!!!!!!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Не се разбра само кой на кого е дал 30 милиона. Това го има само в тикв@та на Ив@ Николов@. А пък Алгафари доказа, на на сириец вяра да нямаш. Ще те продаде за няколко сребърника.
18
Как ко прайм ся? Ся пускаме Ивчето и чекаме гЪрнето...
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
От лява прашка акъл.......
21
много вярно.
22
крадливата селянка крие милиони в земята закопани със специално проектиран източник за извличане на влага ..да проверят има ли парен котел ръчно изработен с водни ризи във вид на парно в къщите при роднини на Корнелия Петрова Нинова ..не 30 ,а 300 милиона има тая национална крадла на народни пари ...наши пари на българския данъкоплатец
23
– Ти фашист ли си, бай Димитре? Изправяйки се и гледайки Кръстю Андонов право в очите, той каза високо и ясно: – Да. Щом всички тук, които съдите са фашисти, значи и аз съм такъв. Гордея се, че в този момент се намирам между тях, а не между вас! Всички те са добри и честни хора! В залата настъпи оживление, а съдиите свъсиха вежди. Неговият съселянин Иван Гулев, в качеството си на съдия го запита: – Ти, бай Димитре, какво разбираш под думата фашист? – До момента на моето арестуване аз не я знаех тая дума и никога не бях я чувал. Преди да дойдете вие на власт, никой на никого не викаше фашист. Но когато дойде на власт вашата партия, разбрах, че аз и много други хора сме фашисти. Така ни именуваха онези, които казваха за себе си, че са комунисти. Вие, откакто взехте властта, започнахте да делите хората на фашисти и комунисти, а след както не съм комунист – значи съм фашист. Според вашите разбирания, фашисти са тези, които са добри стопани, не пиянстват, не крадат, не закачат чуждите жени, а работят от тъмно до тъмно. А комунисти са тия, дето не им се работи, които крадат и пребиват имотните, за да им вземат имота. Те нямат нищо, защото никога през живота си не са работили. Те са тези, които псуват, бият, пиянстват и викат „Смърт на фашистите!“ С тези думи бай Димитър си подписа присъдата. Неговото прочувствено слово предизвика такава ярост в състава на съда, че всички започнаха да жестикулират срещу него, а пияният прокурор Стайков изрева: – Смърт за това Михайловистко куче! При такава „делова“ обстановка се провеждаха заседанията на „народния“ съд в Неврокоп… Откъс от автобиографичната книга на Никола Шайков „Пътят“. Никола Шайков от село Делчево е бил близък съратник на водача на ВМРО Иван Ми­хайлов. Шайков успява да се спаси от комунистическите куршуми, кирки, лопати и напалени варници, като емигрирал в Канада. В своята автобиографична книга той описва целия си живот, включително и процеса срещу него след окупацията на България на 9 септември 1944 г.
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
БСП и ГЕРБ - ВЕЧНА ДРУЖБА ! Хвани едните,блъсни другите ,ако българите не разберат ,че има само един политик,който говори само истини, а той е Валери Симеонов , ще гледаме безконечни сериали за апартаменти и милиони , но ще ги гледаме на гладен корем.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Плезир дента е глупак, и некадърник. Той не става за този пост.Всеки ден ни го доказва. Да се маха и да вървим напред. От неговите уста само злоба и ненавист. Tова не ни трябва.
28
Е бан Рош ко,помня,че и двамата ти родители бяха партийни членове,батьовото.
30
Много точен анализ от човек, който е бил в кухнята на БСП! Хареса ми!
31
!!! ----- Който не направи поне 50 коментара срещу ГЕРБ и Борисов ---> НЯМА ПЛАЩАНЕ ---------- !!!
32
Е тоя път непозна,ама хич.През целият си съзнателен живот и двамата ми родители са мразели две неща:комунизма и комунистите!!!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Трябваше наш Рош^ко да го абртираме навремето! Сега на стари години нямаше да се червим,че пияни руснаци са го е бали в Холандия,и че е единствения Трол разкрит в нета...От А до Я...
35
Идиота Точки към заглавието на всяка статия ли е приличен? Кой го търпи тоя дебил? Усрал е целия сайт.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Ама герберския осветен трол от №34 е егаси и лапнишарана гламав..Как е взел тираджийска книжка !?
38
няколко поста Е баното Роше му отговаря : „а не-моите родители не са такива„----ха ха ха ха ..Баси и тъпия гьотверен ...ха ха ха ...
39
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - напълно към по-добро! Разкажете какво правя Започнах...........>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
40
Бойко даде на Гергов 32 милиона за дупката във Варна и той му се отплаща....
41
Ха, ха, ха, този ни взема за много наивни и ни мисли за някакви склеротици, забравили как лакомо пълнеше гушката си около партийната софричка, докато имаше ахмаци да му вярват, ама дойдоха хора, които разбраха нищоправенето му и го изритаха! От тогава не спира да трупа актив от плюнки и храчки по Столетницата, белким го забележат другите и го настанят на тяхната софричка!Ама се оказаха и те гнусливи хора, та ще трябва още дълго да чака!
42
По тъп анализ не бях чел. Само един пример Радев се обидил защото имал за опонент жена Цачева- сякаш в политиката си поръчваш противника. Сега вече знаем защо от бсп са го натирили. Повече не ми се пише за този помияр особено намека , че в пик били силни журналисти - те журналисти ли са или л,а,й,н,о,м,е,т,и.
43
ПИКинези ся ....баш до сирийския клон на Ислямска Държава ли опряхте ве ИЗМЕКЯРИ
44
тоз чист българин се взе по български
45
Вие може всякакъв да наричате Алгафари /моля погледнете се вие в огледалото/, но той казва истината и две мнения няма по въпроса.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?