Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК TV: Лидерът на СДС Румен Христов разбива лъжите на БСП за еврокампанията (ОБНОВЕНА)
САМО В ПИК TV: Лидерът на СДС Румен Христов разбива лъжите на БСП за еврокампанията (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
70841
Коментари
27
САМО В ПИК TV: Лидерът на СДС Румен Христов разбива лъжите на БСП за еврокампанията (ОБНОВЕНА)

Лидерът на СДС Румен Христов разби лъжите на БСП за европейски доходи и за край на ГЕРБ след кампанията за Европейски парламент.

"Времето за кампанията се скъси доста покрай празниците. За тези дни ще направим всичко, за да дадем мотивация на хората да гласуват. Вчера във Враца беше препълнено и хората искат да дадат отпор на БСШ, които не говорят какво ще правят в Европа и по всякакъв начин се опитват да изместят дебата", каза Христов. 

"Десните формации постигнахме основните геополитически цели - членство в НАТО и членство в ЕС. Икономиката се развива. Българите, за да останат да живеят в България, искат повече доходи. Това не става, както казва БСП във "Визия за България". Ако БСП управляват с "Визия за България", не дай Боже това да се случи", коментира той.

"За нас увеличаване на доходите може да стане с ръст на икономиката", обясни лидерът на СДС и добави: "Социалистите трябва да разберат, че няма социална държава, която да е бедна."

"Левите не трябва да идват на власт, защото в момента държавата с най-големите залежи на петрол в света бедства", заяви Румен Христов по повод ситуацията във Венецуела.

"В БСП имаме хора, които бяха на власт, когато заплатите бяха 3 долара, а пенсиите 2 долара. И тези искат да развиват социалната държава", негодува председателят на СДС.

Той припомни, че когато БСП е била на власт, ръстът на минималната заплата е бил 8%, а при ГЕРБ той е 30%.

"Всяка година нашето здравеопазване увеличава разходите си в рамките на 400 млн. лв. Нашата теза е, че ние не искаме да харчим повече средства, а искаме тези, които имаме да ги харчим по-ефективно", уточни Румен Христов.

По думите му през годините се е доказало, че държавата е лош стопанин.

"Недоумявам как хора, които се представят за представители на десницата, които не харесват своя конкурент, защото ГЕРБ ни е конкурент, биха подкрепили своя опонент. Това е непонятно за мен", изрази учудването си лидерът на СДС по повод подкрепата, която БСП получава от коалицията "Демократична България".

"Моят страх е, че антиевропейските парти ще увеличат своето присъствие в Европейския парламент. Затова ние направихме всичко възможно да обединим всички десни партии, които са членове на ЕНП", допълни той.

"В новия програмен период благодарение на влиянието на ГЕРБ в ЕНП и благодарение на активната работа на евродепутата Андрей Новаков, ние успяхме да увеличим с 4% парите си за следващия програмен период", разкри Христов.

"БСП се държи странно. Техният бивш лидер е председател на ПЕС. Независимо че левите са ни опоненти, ние смятаме, че мнозинството в европарламента, трябва да бъде от предсказуеми партии. Но в БСП харесват Орбан, стават националисти", коментира председателят на СДС.

"Всичко, което тече в момент, е една пропаганда. Вместо да задълбочаваме интеграционните процеси, ние говори за апартаменти. Това е акция от най-ниско ниво", отсече той.

"Елена Йончева има повдигнато обвинение за пране на пари. Но в БСП казват, че ще изчакат да мине разследването. В ГЕРБ, не искам да им се бъркам в политиката, но в тези случаи действат и прибързано. Водач със свален имунитет и повдигнати обвинения, това е резил в Европа", изригна Румен Христов.

"Хубаво е в дебатите БСП да кажат кое политическо семейство ще изберат, защото те унижиха лидера на ПЕС. Това е все едно Петър Стоянов или Иван Костов да бъдат председатели на ЕНП и ние да не ги сложим като водачи на листата, защото не ги харесваме", даде пример той.

"В БСП говорят за справедливост, но станаха червени олигарси и милионери. Каратя Бентлита, Ролс-Ройс-и, Майбаси, Мерцедеси. Говорят за ниски доходи, но от 1945 година до сега, те са управлявали повече 50 години, защо не оправиха доходите, докато бяха на власт. Подписвам се, че ако БСП дойде на власт, ще доведе България до загуби и дефицит", прогнозира лидерът на Съюза на демоктратичните сили.

"Относно апартаментите, това са частни сделки между физически лица. Има някакви основания да се смята, че изповядването на сделката по данъчна оценка води до спестяване на данъци, ами тогава нека го променим това в закона", уточни Христов.

"Ние гарантирахме със споразумението с ГЕРБ, че нашите депутати ще бъдат през целия си мандат част от ЕНП. Ние категорично ще подкрепим нашия кандидат Манфред Вебер. Ще работим за увеличаване на парите за България през следващия програмен период. Александър Йорданов би бил много полезен, защото ние смятаме, че интеграцията на Западните Балкани трябва да се случи. Виждам неговата роля като човек с опит, който може да обединява. Александър Йорданов е символ на цяло едно поколение", добави той.

"Уверен съм, че ще успеем да постигнем по-добър резултат от БСП и да реализираме повече евродепутати от БСП. Виждам мобилизация, хората се отърсиха от този шок, наречен апартаменти, защото това наистина не е важният дебат в момента. Така ще можем да фокусираме вниманието върху това, което можем да получим от Европа .Защото ние получаваме около 3-4 пъти повече от това, което даваме", категоричен е председателят на СДС.

Напиши коментар »
(27)
1
Google вече изплаща $ 15,000 до $ 30,000 на месец за онлайн работа от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 3 месеца и съм спечелил $ 24857 в първия ми месец от тази работа. Лесна и лесна за работа и печалбите й са огромни. Сега трябва да се опитате да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка. тук................>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
2
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
3
Ще гледам физиономиите на всички платени журналя на 26 ,когато просташка от Банкя почне да се обяснява за загубата
4
СДС! Къде го това СДС?! Отпдъци жалки ни пробутвате от онова СДС, което умре и го нема никакво! кой представлява автентичното СДС, че нещо не разбирам!
5
ЕДНО Е СИГУРНО , ЧЕ ВСИЧКИ ТИЯ КАТО ТОЯ ДЕТО СИ МИСЛЯТ , ЧЕ ГИ ИМА , СЛЕД ИЗБОРИТЕ ВЕЧЕ ИЗОБЩО НЯМА ДА ГИ ИМА!!!!!!
6
Глас от отвъдното или от умрял писмо.Даже не са и мумията се завръща,че скоро се споминаха и още дълго ще смърдят на мърша.
7
...............БЕГИ ГОФНАКЯ СЕДЕСКИ !.....БАЦО СЛУНЦЕ МОИЕ ГРЕИНИ МААЛКУ ТАИБАТАИБАФГЗО МАИЗКИ !.....НИ ПОПА ФРАНЦО ТА ГАЛИ ПОУ ТИКВАТА НИ ТАНТЕ ТЕ ДРУСА ПОУД ПАНТОЛОНИТЕ А И НИКОИ ВЕЧИ НЕ ТЕ ЛУБИТ !.......ШО ША ПРАИШ ДОРОГОИ ФУДБАЛИЗЧИК ?.......НОФ ГЕРБ ?......СУЖУК С ЦАЧКИ И ЛИЛЯКИ ?......ПЕЕРАЗКИ ШТАБЕ ЗА ЗАШТИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО УТ ИБЛИВИЯ ВОФКА ПУТИН ?......НОФ ГЕРБ НА ТРИ МОРЕТА ?.......ПАТРЕОТИТЕ ШЕИ СА УСЕРАТ НАИ МНО НА ВЕЛИКИТЕ ПОСТИ НАРЕЧЕНИ ИЗБУРИ !.......МИР НА ПРАХА ИМ !......АЛЕЛУИА !.....
8
..................И........ДОИДЕ 26 МАИ !........ДООЛЕН МАТРЯЛ РЕВЕ БАЦО....ПРИПАДА ДОЛЕ......ТИЧА МАРА ГАБРЯЕЛ ЗА ФОСТАТА ШО Е НОУВАТА ЦАЧКА......БАЦО НАМА ПУЛСАЦИЯ РЕВЕ ЦЕЛ ГЕРБ !........ГУБИМЕ ГУ ВИКА ЦЕЛ ПИРОГОФ !......А РАДЕФ САНИТАР !.......ИДЕ БЕЗ НОСИЛКА !......А КУРНЕЛЕИ БРЪЗА ПОМОЧ !.....ИДЕ СЛЕД 2 САТА !......ДАТА 26 МАИ 1919 !......СМЕНЕТЕ СИ КАЛЕНДАРИТЕ......2019 Е МНО ДАЛЕКО !......
9
Айде сега изровихте още един вмирисан политически труп. :-( ......... ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ.......
10
Тоа, що не оди да се прегледа?
11
Още една костовистка отрепка извадиха от нафталина.
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Мошеници и корупция. Това Иве магистралке са СДС и ГЕРБ
14
Мошеници и корупция. Това Иве магистралке са СДС и ГЕРБ
15
Как изобщо има очи да се изказва? Електората му е един файтон хора и то не пълен! Голям срам!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
ЩО ЗА ГРУПА Е ТОВА СДС.ОТПАДЪК,КОЙТО СЕ ЧУДИ КЪДЕ ДА СЕ ЗАКАЧИ ЗА НОВИ КРАЖБИ.
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Довиждане Шайка, за СДС те отдавна са си заминали. Гласувай за Герб получаваш студения резерв на Тец Варна. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
20
Този мухльо може да разбие само на Ива пърдялника !!!
21
Геш, Геш, ти с жена тиq kypа ми да ядеш !!!!!!!!
22
Само да попитам Импексовата курабия? Как така, аз нямам нито една къща за гости, построена с европари, а крадливата и лъжлива овшорна Импексова кучка Ел Йо има три! Само заради това, че не съм близала нечий сладолед ли, не можах да се вредя, или защото кучката Йо е близала сладоледа на правелните хора, като СС Момата, и нбанкера беглец ли е успяла, или защото е крадлива Цоцаалистка, а може би съвкупност от трите неща! Ако стана Цоцоалистка, ще цокна ли поне една къща за гости като твоята кучка, или едно Импексче като тебе!!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
От кога мнението на хората стана за вас нецензурно съдържания? Няма такава дебилна медия /целуваща слонския за@дник на Винету/
25
Господин Христов, народът български вече си е казал думата за вашата "партия" отдавна. Просто ви няма! И Изведнъж, начело с онова нещо Ал. Йо, започнахте да го поучавате! Ами малко имайте срам. И в следващитя парламент няма да ви има!
26
Ха, ха ха, кой беше този, че забравихме и докога ще ни занимавате с политически трупове, изловени от политическото гробище!
27
Мистър 1 % го хвана логореята яко.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?