Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК TV: Бившият началник на президентски кабинет Илия Лазаров с разтърсващи разкрития за врътката на Румен Радев и Иво Христов на "Дондуков" 2
САМО В ПИК TV: Бившият началник на президентски кабинет Илия Лазаров с разтърсващи разкрития за врътката на Румен Радев и Иво Христов на "Дондуков" 2
Автор: ПИК
Дата
Дата
135999
Коментари
31
САМО В ПИК TV: Бившият началник на президентски кабинет Илия Лазаров с разтърсващи разкрития за врътката на Румен Радев и Иво Христов на "Дондуков" 2

Главният секретар на СДС и началник на кабинета на президента Петър Стоянов - Илия Лазаров, прави разтърсващи разкрития за врътката на Румен Радев и шефа на кабинета му Иво Христов, който уж напусна президентството, за да влезе в евролистата на БСП, но остана начело на Стратегическия му съвет.

Какво се крие под двойното дъно на трампата между държавния глава и червената лидерка Корнелия Нинова?

"Президентът трябва да бъде съхраняван, който и да е той. И да бъде пазен. началникът на кабинета на президента е неговата сянка. Нашият президент е с не малко власт", поясни Илия Лазаров как стоят на теория отношенията между държавния глава и  началникът му на кабинета. По казуса "Иво Христов" той каза, че няма как да се оттеглиш от президентството и да останеш в Стратегическия съвет. "Няма лошо, че той е в евролистата на БСП. Но трябва да се оттегли от всички постове в президентството. Аз бях шокиран от негови постове във Фейсбук. Началникът на кабинета по принцип няма лично мнение. Той трябва единствено да изразява политиката на президента", поясни Лазаров. 

"Не му беше на Иво Христов мястото на началник кабинет. Той е експанзивна фигура. Началникът на кабинета е важен дипломатически пост", каза Илия Лазаров. Той припомни, че предишните президенти са имали за началници на кабинета дипломати. 

Има ли механизми, с които президентът може да се възползва от един държавен преврат, попита водещата. "Аз съм голям скептик, че в България може да се направи военен преврат. Трябва да има строго йерархизирана армия. Нашите военни са достойни хора. Имат велика история", отговори Лазаров.

Лазаров уточни, че трябва да се предотврати евентуално управление на БСП в България. "Аз съм удивен от присъствие на проф. Румен Гечев в евролистата. Неговото име се свързва с Жан Виденов, който катастрофира държавата", категоричен е Илия Лазаров. Според него, ако се върне Румен Гечев в управлението "бог да ни е на помощ". 

БСП дори не били комунисти, а много сложна организация. 

"Готов съм за всякакви дебати. Доста съм труден, за да ме схрускат Елена Йончева и Иво Христов. В БСП има много интелигентни хора с европейска визия. Сергей Станишев е такъв. Може да не сме съгласни с неговата позиция, но с него можем да говорим. С Румен Гечев няма за какво. Той е като мегафон", каза Лазаров. 

Напиши коментар »
(31)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Импийчмънт за преврат, хора на Радев лятото водят Цветан Василев в България да свидетелства срещу помилване , че герб са източили ктб, хората сами ще свалят герб, истината не е важна, хората искат да чуят желаното и да вкусят кръвта на управлението
3
Абе ПИК, от'де ги намирате все так'виз боклуци да ни занимават с просотиите и измишльотиниците си, като гладни кокошки де само просо сънуват?!!!
4
Ало Гепи Груп ли сте. Поръчаха от президенството раирани костюми за всички от шайката. На петима вече уших. Пристигам да взема мярката на останалите
5
Ало Ленче шайка ли сте,питам и слагам ? Поръчаха от службата в съда за въдворявани и настаняване на бъдещи осъдени нежни милионерки и контрабандисти райрани тоалети,този път червени с черни раета,както подобавана такива специални правоимащи другари.Марката им вече я вземаха,сега кроят костюмите.
6
Защо трябва да четем тези глупости?
7
е досущ същият боклук като баща си Димитър Лазаров - една от най-одиозните фигури във външно министерство, бивш партиен секретар, а след 1989 г. образец на продажност и подлост.
8
погледнете изражението на де..би ля номбар 2 Иво ...прилича на паметник на БОЛШЕВИКА .БСП казват че “ нямало свобода на словото “ , тъй като ако плюеш по правителството тогава има свобода на словото , ако НЕ плюеш тогава нямало свобода на СЛОВАТА .Виждате ли на каква маргинална основа им са лъжите и манипулациите и увличат лоши хора след себе си и тъпчат демокрацията .Радев Румен е същия като тях.
9
ТАКА ЛИ , ЦВЕТАНОВ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ В ГЕРБ , А ИВО ХРИСТОВ НЕ , НЕ МОЖЕЛ ДА ОСТАНЕ В СТРАТЕГИЧЕСКИЯ СЪВЕТ НА ПРЕЗИДЕНТА ?????? АКО НЕ БЪДЕ ИЗБРАН - СИ Е ПАК В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ....
10
Този льольо дори не съм му чувал името. Представям си какъв началник кабинет е бил. Били дипломати- за това Стоянов преди костов заговори да дадем въздушно пространство на сащ да бомбандират Сърбия. Всички президенти преди Радев работеха в чуж интерес, кой за Русия, кой за сащ. Радев единствен мисли за обикновенните хора и влиза в битка с шайката.
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
от както се разбра че беглеца , отшелник Василив и Йончева са крали КТБ , Румен Радев и дума не е казал по въпроса , а преди само няколко месеца Радев и БСП - ту внушаваха и питаха “КОЙ ОГРАБИ КТБ “ -ту...нали помните нюансите на Радев ...дааааааа...така беше..
14
Седесарски президент продал интелектуалната собственост на България за място на жена си в ООН отговаряща за интелектуалната собственост, доста преди плевньо да награди джебел, работещ за гугъл... Не е случайна коалицията.
15
чукай у главата тикви, кратуни и пипони
16
Всякакви плужеци изпълзяха сега,даже и такива от кохортата на Фернандел.
17
Деса и човекоподобния индивид обикновенно пребиваваш под чехъла и превърнаха президентството в цирк!!!
18
Спокйно, идва Служебното правителство на Радев. Ще става интересно. Килиите няма да стигнат. Каратиста-футболист ще бъде заедно с Апартамнтаджията, да не скучаят. Да си спомнят миналото с тъга на сърДцето!
19
Ха ха ха , щом тоя ортодоксален комуняга Васил Танчев от " Сова Харис" си признава, че ГЕРБ бие Импексовата шайка, значи Импексовата БСПдирастия сама е паднала в собствения си капана с интригите на двете Импексови кучки!! ......................................................................................................................................... Стига с тия измислени тераси и Бановци бе. Едни крали заводи, панаири, банки, хотели и къщи за гости, БТВ заедно с НОВА услужливо мълчат, друг си купил нещо и е виновен, реват на висок глас поръчковите сайтове, и телевизиите на повикване. Ега ти Импексовата БСПдирадска държава сме беe, и после защо сме най бедната и изчезваща нация! Време е комунистическите кучки крали много, да влезнат в затвора. Жалкото е, Импексовата барсала и СС Момата няма да са първи, а ще е тяхната смърдяща кучка!!
20
Не видях нищо разтърсващо в текста, освен глупостите на това изкопаемо Лазаров и параноичното желание на ПИК да обругава президента, за да угоди на господаря си Борисов! Такава елементарщина и тъпотия рядко може да се срещне в друга медия!
21
ИДЕ РЕДЪТ НА ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ТИКВИ-БОЙ ПО СПЛЕСКАНИТЕ ВИ КАНЧЕТА! пОСЛЕДНИЙ НАПЪН е настал и ще ви е понасрал на"понасрано № кой ли е.еше?
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Явен е конфликта при Иво Христов. Да си подава оставката и да избави Радев от неудобството да го уволнява!
24
които спят да се събудят и да не заспиват повече никога!!! Тези избори са най-решаващите за България- не става дума за Европа, а за България!!! Ако спечелят ГЕРБ-СДС ще се разбият на пух и прах пъклените планове на КГБ-ГРУ на Русия да ни засмуче отново, след като всичко за тях през тези 30 години вървеше безпрепятствено, благодарение на тяхната много послушна агентура тук!!! Защо безпрепятствено- на първо място не позволиха на друг за тези 30 г. след 1989г. освен ренегати на БКП и нейните наследници БСП да помиришат власт, а от тук и пари!!! На второ място-чрез наложения див постсъветски олигархичен мафиотизиран насилнически метод с помощта на техните бойни групи-мутренския башибозук отгледан грижовно в Москва не позволиха създаването на нормална средна класа, защото най-големия класов враг за болшевика е точно тази средна класа!!! На трето място- вече няма свеж паричен поток към Москва от фирмите тук, които 99% са на КГБ-ДС служители!!! На четвърто място- парите от ЕС насочени към България веднага се пренасочваха към Москва, благодарение пак на КГБ-ДС фирмите, които изпълняваха уж поръчки на държавата по европейски програми-затова сме най-пропадналата държава в ЕС!!! 2020г. чука на вратата, т.е.-спират се паричните потоци от ЕС към нас, следователно Москва вече няма интерес да сме в НАТО и ЕС, затова постави Румен Радев и компания, като основната му задача възложена му от Москва е да ни измъкне от НАТО и ЕС и отново да запеем дружно за българо-съветската/руска/ дружба!!! Побиват ме тръпки от ужас само при мисълта за успех на този план на КГБ-ГРУ!!! ГЕРБ-СДС също са комунистически ренегати, но те бяха такива до момента , в който не пожелаха американските ф16. Доказателство за това, че не сме вече троянския кон на Русия в НАТО и ЕС е точно тази сделка!!! Всички, които говорят срещу нея са подлоги на Москва!!! Искате ли сърп и чук в главите или свобода и истински икономически възход!!! Ако сте за силна икономически, военно, а оттук и политически България-изборът е един ГЕРБ-СДС!!!
25
П...то наречен президент ? С извинение към институцията .
26
ПИК = ГЕРБ = фекалии.
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Ха, ха, ха, ама откъде пак ги изровиха тези вкаменелости и колко малко им трябва на останките от изританото, смачкано и спукано синьо балонче да си повярват, че някой все още ги базари за нещо!
29
Този свин от снимката Илийката е син на агента на ДС и дългогодишен Татов хрантутник "посланик" Лазаров. Комисията по досиетата отвори десет тома доноси на този гад. Бойко, нещо да кажеш по темата? А защо не я питахте тая Илийка има ли диплом за висше образование и от къде?! Няма. Твърди, че е завършил международни отношения, ама всъщност е учил в Киев някакво измислено полу-висше училище, което дори не е завършил! Бойко, СДС ще ти приседне!
30
аз разчитам на румен гечев да разрови еврофондовете от 2007 до сега кои в българия е получавал пари за какво затова е този вои срещу него защото се знае какво ще излезе така и не разбрахме каква е врътката от горното писание
31
отговор на коментар
Че това си е публична информация, какво има тепърва да се рови? Не е нужно да си Евродепутат. Ама нали трябва да заработваш, милите ми кутвечета, умилителни сте в малоумието си.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?