Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен дневен хороскоп
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен дневен хороскоп
Автор: ПИК
Дата
Дата
43046
Коментари
3
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен дневен хороскоп

ОВЕН

Отнасяйте се предпазливо към новите си познати. Някои от тях ще се домогват упорито да информация за вашия личен и професионален живот и ще се опитат да ви злепоставят, за да заемат вашето място. Не рискувайте на работното място, защото сте застрашени от грешки заради разпиляване.

ТЕЛЕЦ

Разширете вашите делови контакти. Очаквайте полезни запознанства. Подновяването на стари познанства ще ви даде нова възможност за професионална изява, но бъдете предпазливи и преценете дали хората не са се променили. Следобед е възможен неочакван разгорещен спор на работното място, в който не е добре да взимате участие.

БЛИЗНАЦИ

Заради грижите, които ви създават ваши роднини, сутринта ще ви се развали настроението. Липсва ви желание за работа, но сте длъжни да проявите отговорност. Справете се със задачите си на работното. Избягвайте грешки, които трудно ще поправите.

РАК

Денят е напрегнат и изпълнен с ваши лични и професионални трудности. Въпреки това се очертават възможности за печалба. Не ги пропилявайте. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не им се доверявайте веднага. Не прекалявайте с активността си. Не ви препоръчвам да променяте работното си място и да търсите допълнителна работа.

ЛЪВ

Не сте настроени за активна работа. Въпреки това завършете започнатите задачи и проведете неотложните разговори и срещи. Вечерта си останете у дома. Не разчитайте на късмета си. На работното място се предпазвайте от конфликти, породени от вашата импулсивност. Отложете деловите срещи и разговори. Не планирайте пътувания.

ДЕВА

Осъществете желанието си за постигане на мечтаните цели. Очаквайте нови предложения. Начинанията са успешни, но ви създават проблеми в личните отношения. Бъдете внимателни и предпазливо започнете да ги реализирате в ранният следобед. Не се карайте с колегите си, а спокойно им обяснете къде са пропуските им.

ВЕЗНИ

От сутринта ви е трудно да се справите със задачите си. От вас зависи да избегнете проблемите. Бъдете внимателни. Причината за вашите делови проблеми е в прибързаност и в необмислените ви приказки. Извинете се, ако сте наранили ваш колега. Не сте уверени в себе си и ви е трудно да вземете важни решения, затова оставете тази задача за друг ден.

СКОРПИОН

Бъдете предпазливи при разговори с ваши познати, ако са свързани с бъдеща съвместна делова дейност. Вашите неприятели правят всичко възможно да ви разорят, особено сега, когато Меркурий е ретрограден. Не споделяйте плановете си, за да избегнете финансовите загуби. Разчитайте на интуицията си и преценете дали не сте поели в погрешна посока. Ако е така, бързо я променете.

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте при срещи с делови партньори, които не познавате. Не проявявайте активност при взимане на общи решения. Оставете ги да говорят повече и се постарайте да разкриете слабостите им. Очаквайте трудности и недоразумения. Бизнесмените да не се изкушават от предложенията за обединяване на бизнеса си. Вземете важни, дълго отлагани делови решения.

КОЗИРОГ

Не позволявайте появилите се проблеми да ви отклонят от основната ви задача. Бъдете внимателни и отговорни. Заемете се със задълженията си. Трудностите ще направят невъзможно общуването с вашите колеги, защото сте неотстъпчиви. Събитията около вас ще окажат влияние върху работата ви.

ВОДОЛЕЙ

Отложите пътуванията и деловите срещи, Меркурий е ретрограден. Всеки опит да надскочите себе си може да ви навреди заради допуснати грешки. Работете задълбочено, за да ги избегнете. Преди да правите изводи анализирайте вашите действия. Ще се наложи да взимате важни решения.

РИБИ

Стабилността ви ще се отрази добре на отношенията ви с вашите колеги. Замислените нови проекти може да обсъдите отново в днешния ден. Определете датата, на която ще поставите тяхното начало. Ще успеете да постигнете целите си за деня. Новите занимания няма да са успешни, ако колегите ви не са съгласни да ви подкрепят.

Напиши коментар »
(3)
1
Една и съща зодия, различни характери. От родопчаните има много възпитани. На 30,от 20 г. На запад, красиви и бб бих му препоръчал за ченге, с английски, строител, заможни, с едно и второ ще имат, дай боже повече като това семейство, а не цигани някой друг родопчанин бб да ни пробутвате, и някои си да ни казват бг комуняги от сега в герб, тук не е жилището ап. Вече за ченгетата, не съм на нейното мнение, не вярвам на зодии, а на хора като това семейство, нищо че нямат во, важно е да си добър човек с всички, а от вън повечето са и вака и така, така на 35 без да са били с ж, а нормални, скромни или будали, няма на кого, на татко или.. Едни зодии, коренно различни... Може и без публикации
2
Тази ако е астрложка, аз съм космонавт.
3
АНКЕТИТЕ НА ПИК СА ИЗСМУКАНИ ОТ ЗАДНИЦИТЕ НА ГЕРБ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?