Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК: Тома Биков разкри преди конгреса на ГЕРБ - очакват ли се сътресения и "изненадващи завои"
САМО В ПИК: Тома Биков разкри преди конгреса на ГЕРБ - очакват ли се сътресения и "изненадващи завои"
Автор: ПИК
Дата
Дата
140899
Коментари
39
САМО В ПИК: Тома Биков разкри преди конгреса на ГЕРБ - очакват ли се сътресения и "изненадващи завои"

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков разкри пред ПИК очакванията си преди утрешния Конгрес на ГЕРБ. Той говори за това, може ли да се стигне до изненади на форума и какво очаква да чуе. Депутатът взе отношение и по въпроса за предстояща дискусия за увеличаване на членския внос на членовете на ГЕРБ, след като партийните субсидии бяха намалени от 11 лв. на глас на 1 лв.

- Г-н. Биков, предстои Конгрес на ГЕРБ. Можем ли да очакваме някакви изненади на форума?

- Не мисля, че на предстоящия конгрес на ГЕРБ ще има нещо неочаквано и нещо извънредно. Отдавна е ясно е, че конгресът се свиква за промени в ръководството и те ще бъдат направени. Може би, ще бъдат направени и промени в Устава. Според мен, форумът ще протече в рамките на нормалното и очакваното.

- Ще бъдат гласувани и оставки на членове на Изпълнителната комисия...

- Оставките в Изпълнителната комисия бяха обявени още преди месец. Така че, те не са някаква новина. Не мисля, че може да се стигне до сътресения, поне в рамките на това, което виждам в Парламентарната група и впечатленията ми от организациите с които имам ангажименти. Определено не виждам някакво напрежение, някаква изнервеност. По-скоро хората очакват този конгрес за да могат веднага след него да влязат в реална предизборна кампания за местните избори. И аз мисля, че този конгрес ще бъде ориентиран и към това. Към задаване на посока на предстоящата кампания и мисля, че структурите ще бъдат достатъчно добре мотивирани да се представят успешно на тези избори.

- Да приемем, че Конгресът ще бъде реално старт на предизборната кампания на ГЕРБ за местните избори, така ли?

- Да. Едновременно старт на предизборната кампания за местните избори и, може би, равносметка за отминалата предизборна кампания за Европейските избори. Това очаквам да бъде по-сериозното послание. Иначе, всички други неща, мисля, че вече са коментирани и ясни още веднага след европейските избори. И оставката на господин Цветанов, и оттеглянето на госпожа Бъчварова. Така че, не мисля, че точно в тази посока може да се очаква нещо изненадващо.

- Значи, да не очакваме някакъв изненадващ завой по отношение на тези оставки?

- Не мисля, че може там да има някакъв завой. Госпожа Бъчварова вече е посланик в Израел, така че там завой не може да има. По същия начин и господин Цветанов е подал оставката си. При нас завоите не се обявяват на конгреси. При БСП правят такива неща на подобни форуми. Такъв е бил стилът на господин Борисов винаги, че едно решение може да се обмисля дълго време, но когато се вземе, обикновено е крайно. Това са въпроси, които са коментирани и преди време.

- Лично Вие както очаквате да чуете на Конгреса?

- Лично аз, тъй като съм от гражданската квота, ще бъда само гост на Конгреса. Иначе, очаквам там да чуя какво предстои в бъдеще, а не какво се е случило преди.

- Госпожа Даниела Дариткова обяви, че предстои дискусия за увеличаване на членския внос на членовете на ГЕРБ, който в момента е 2 лв. Мнението Ви по този въпрос?

- Въпросът за обсъждането на членския внос за членовете на ГЕРБ е един резонен въпрос, който със сигурност трябва да се обсъди предвид това, че субсидията се свива от 11 лв. на глас на 1 лв. ГЕРБ, както се вижда във финансовите отчети, има добра събираемост на членския внос към момента, просто той е много нисък. Според мен трябва да се помисли за увеличаване, и то трябва да се помисли по-сложно.

- Какво имате предвид?

- Не съм член на партията и не ми е работа да давам съвети в тази посока. Но, по принцип, има различни форми на членски внос и не е задължително да е еднакъв за всички. Може да има за пенсионери, за студенти, за работещи, за младежи. Това е въпрос, който идва на дневен ред за всяка партия, а не само за ГЕРБ. Защото това ще се окаже и едно от основните пера, от които една партия би могла да има приходи.

Напиши коментар »
(39)
1
Бойко извадиго Импекса да пръдне, че не и останаха лъжи. Ха ха ха ха ха Да!!!!!
2
Tukвата ще направи опит да резне на гущера опашката, но Народа иска да му бастиса главата!!!
3
Нищо ново.Като на гей-парад .Простащината продължава.
4
На зла мракобесна партия, зла Импексова свеня, за да ги държи във вечна опозиция, докато ги ограби и ликвидира, както направи с партията на Мавъра. Импексовата Барсла е ясна, това лъжливо, крадливо, и миризливо противно и злобно женище, е жадно за власт та две не види! Но и СС Момата, беше същата противна и гнусна, лъжлива и крадлива болшевишка курабия, и тя като Импексовата свиня оставка не подаваше, да неговорим и за бившата му крадлива кучка Йо. После подаде като Барсалата, оставка тип, ”Тати ще ми купи колело а ма друг път” . Затова винаги съм се чудела, коя от трите червени курабии е по вредна за България. Не, че при Румен Пъпката, Импексовата БСПдирастия, ще цъфне и ще върже! Тоя мерзавец, откакто спря да вдига самолета, и близа сладоледа на Путин, от него и чеп за зеле не става!!
5
Браво на ГЕРБ. Искам да започнат да мачкат БСП-едерасите още по-силно и болзнено
6
ГЕРБ и БСП са Двете Крила на БКП ! ГЕРБ-ЯШАР-и Около Тодор Живков и БСП-ТКЗС-ари Около Андрей Луканов ! Виж Кой те Управлява! Всички са Деца на ДС и Стари Комунисти, Тоест К-ОПЕЛЕТА ! http://vchas.net/57588/ Задунайския КЕНЕФ 75 години се Управлява от Комунисти и Милиционери, Тоест Терористи и Убийци и от Децата и Внуците на Тези Терористи и Убийци ! Срещу Терористи и Убийци се Действа САМО със Средства на ТЕРОР и УБИЙСТВА.Комунисти,Деца на Комунисти,Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
7
Всички напъни да се омаловажи победата на Бойко над Корнела са жалки и несъстоятелни!Народът си каза тежката дума,БСП може само да е в опозиция!Нинова обеща,дори с 1 глас ако спечели,да разруши България,за да изпълни детската си мегаломанска мечта и да стане Министър Председател! Да,ама Не!Господ на бодлива крава (Биволица),рога не дава,а тя искала с Йончева да ни яхне и като Импексче да ни фалира!БСП трябва да умре,а Нинова и Йончева на държавна издръжка в Сливен!
8
бе Биков, ти не беше ли при ,не каза ли че Винету не става за диктатор и мястото му е в Централния, а сега говориш за стила на господин Винету, ах ти к@рво недна
9
Слави пусна тикво , тиквано ..тумбеста тиква ..заради червените кратуни и жълтите им лъжи ..нали Сиромахов каза ...Веско пее от времето на комунистите и пее за комунистите
10
тоя злобен селяк какво смята , да векува ли на народна хранилка ?
11
То и БКП и Тодор Живков мислеха че ще са вечни....а този е член на БКП всички така мислят и после......ох кво стана
12
Спря ли му мензиса?
13
Мълнии и светкавици в сайта на Герб Пиш от 1 юли Герб има нови членове Миков, СерГея и разбира се Свинаря от Пловдив. Затова сътресенията ще са Биков трябва да освободи поста и мястото си а Харизанов да върне парите от тръбите. Гърневски ако до довечера няма стихосбирка за партията майка Шайка ООД и той отива на майната си. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ.
14
Този в от най-мазните смукачи! Онзи ден щеше да вкарва в бумбака Балканската Меркел, днес целува с нежност стръкчето Му магданоз, дано оцелее, щото това са парички, много парички! Човек с достойнство и чест е юнака, честен и неопетнен!! То в тази партия на Гробарите само такива, възпитани в БКП и ДС, били добри пионерчета и комсомолчета, но за една нощ прозряли, че са демократи!!! И така от партия в партия, където има келепир, кви толкова, семейства имат, деца хранят. Честно, няма такива смешковци, полски мишки и продажници.
15
ако беше умен тоя дърдорко,отдавна да е в др.партия...идва времето на консервативните партии-тези които пазят традиционните ценности на един народ...
16
Такива като бавноразвиващия се плазмодии Биков, може да роди само БКП.
17
Герберастките паразити (тении, метили и др.)са ни налазили яко. Тяхната еволюция се дължи на прехода към паразитизъм. Храносмилателната им система е с един отвор и остатъците от червото им излизат през устата. Нервната им система се състои от окологлътъчен пръстен само, а кръвоносна нямат и разнасят воня. Безгръбначни са, не могат да стоят изправени. Пълзят, седят в МС, НС, ведомства, медии,сайтове и съдебни палати или висят по телевизионните студиа. Пази, Боже, напоследък много ни налазиха.
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Биков,мама ти мръсна недоносена мажеш ли се сутрин с интимохел за вагинални проблеми
20
Ха, ха, ха, този сам си казва че не е член на тикнената партия, но това изобщо не му пречи да е вечно налапал и да духа на герберското кавалче!
21
...всъщност Биков нищо ново не казва,освен че ще има промени които са известни от месеца! А цялото тролско смърдящо войнство се упражнява по словоблудство на тема Биков и ГЕРБ! Докато разчитат само на заливане на "класовия враг" с помия, успехите на Столетницата ще стигат до усмърдява е на поляните на Бузлуджа! Успех "другаде"!
22
naprejenie v GERB,KATO VSICHKI SA SS RAZSTROISTVO I SA SE NAPISHKALI OT STRAH. vsichko e v racete na BUDA,KAKVOTO MU SKIMNE TOBA STAVA KOITO E V SPISAKA DUPE DA MU E IAKO,,,,A takiva niama da sa malko,shto kazvavelikia mislitel TOMETOa,toi e vtori Anton Todorov i znae vsichko,no tozi pat IADEC - ne vsichko !!!!!!!Bokata e spodelil,che veche toia Dikov mu e omraznal,kato Veselin Marinov ha ha ha SBOGOM MARIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23
БСП е стогодишна партия и ще продължава да съществува за сведение на 4 и сие. През разбойническия преход се появиха много партии и партийки, но от тях няма и следа. Щом СДС, което имаше огромна подкрепа, се стопи, ГЕРБ е следващия изчезващ вид.
24
Пиш не ви ли омръзна да пускате такива доказани боклуци, знам че го правите заради коментарите. Все пак Блица има повече коментари и повече посещаемост от тоя кенеф тук но така губите и последният дебил който ви вярва. Остават само платените тролове на БСП или простаците тролове на ОПГ Шайка. Май ви харесва че след 10 години България ще спре да съществува. За тези който могат да четат изхода е ясен Терминал 2.
25
То и Техноимпекс беше едно богато външно-търговско предприятие, но във вещите ръце на добър ликвидатор , бързо приключи! Колкото до "малките " партийки , всичките те бяха създадени от партията- майка с точно определена цел...един да ликвидира земеделието, друг да проведе пладнешка приватизация...! Крайно време е Столетницата да си плати за всички злини които натвори на този народ , и да си отиде където и е мястото ..в историята! Корнелия засега се справя великолепно!
26
Вижте си кметицата на ГЕРБ в Казанлък какви смешки прави... Уволнява неудобните гербери,назначава своите протежета! Изгони хората от ГЕРБ,наесен ви чака поражение.... Борисов спиш... Ела в Казанлък и виж какво се случва...
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Очаква се на конгреса на Партията- другото крило на БКП- БКП-живковисти- да изберат за член на тяхното Политбюро агент Николай, за да укрепят милиционерското крило в Партията. Един милиционер излиза, друг влиза. Коалиция с народната милиция. И техният повелител Т. Живков първата му служба е била началник на милицията, тогава са ставали най-много убийства и погроми- през 1045-1949г.
29
Кой ще замести Цецерона? Това е въпросът.
30
Ето част от точните думи на Ивица Дачич: BOJKO S OBZIROM DA SI PEDER MORAM DA TI KAZEM BOJKO BOG TE MRZI, BOJKO JEBO TE BOG! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Джамболина наряза салата и опече една пица пеперони във микровълновата и бех го накарал да ми купи една бутилка Финландия па той зима да си налива от нея без да ме пита! Ядосах се, ама какво да го бия ли и излезнах да пуша една цигара и ей ги тия суринамци съседите. Говорят холандски испански и английски. Музиката била денсхол. А ние едно време харесвахме Ролинг стоунс и Лили Иванова. Баща ми ме водеше и по свадби, затова ритмичната музика ми е в кръвта. Изкарвам за врата Джамби да ми превежда, той по слипове. Те пък го загледаха негрите. Искаха да го пробват. Един вади и ми дава една такава голяма таблетка зелена. Аз му правя с пръсти две. Той дава втора, викам с пръст – демек още. А той ми прави с пръсти не, само 1. Вика муи фуерте муи фуерте. Говориме на испански, аз разбирам Джамбазко мълчи като пукал. Каня ги да влезнат вътре да го пробват, а те искат в тях. Еее, да ама аз съм режисьорче, търтей, син на паразит. Знам, че мое да имат скрити камери, уредбата им е хубава, то се чува. И те си мислят същото. Викам Джамби да ги пита кога ще подействат таблетките. Джамби превежда оня вика след един час. Викам да му каже, че ако ме излъже свят ше му се завие. Джамби нещо му каза ама не баш това. Започна да иска Джамби да влезне в тех, и като му отказахме почна си иска обратно таблетките, аз лапнах едната а другата си я турих в джоба. След това му казах, че Джамби ей сега ще дойде, венга венга синко минутос синко минутос гарантидо и вкарах Джамболина обратно, турих й една перука и я гримирах набързо, нали съм режисьорче умея това онова от Ерна съм се учил, извадих една перука бех турил между матраците ако се наложи да преобличам Джамби като жена, турих му едни фалшиви обици с клипсове и ланеца ми с кръстчето, черните ми очела и им го докарах. Докато се върне така се бех направил от тая таблетка все едно съм на Марс. Като ме пусна не бех в състояние да вземем другата и изпих водката тя салатата се беше сплула и пицата също.
33
КАКТО Е ТРЪГНАЛ БОРИСОВ ,МОЖЕ В ЕДИН МОМЕНТ ДА СЕ ОКАЖЕ ,,САМ ЮНАК НА КОНЯ ,,. ИЛИ. ,,И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН ,, ......А ТАМ В ГЕРБ Е ПОЧТИ КАКТО ПРИ КОМУНИСТИТЕ -КЛИЕНТЕЛА ДО КЛИЕНТЕЛА ! ! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА КОРУМПИРАНИ КМЕТОВЕ ИЛИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ. ! !.............
34
А ЗА ОЯДЕНИТЕ КМЕТОВЕ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ( ЧИНОВНИЦИ )ЧЛЕНСКИЯ ВНОС ТРЯБВА ДА Е НЕ ПО МАЛКО ОТ СТОТАРКА НА МЕСЕЦ. ! ! !
35
Г-н Борисов,ГЕРБ в Казанлък загива.Кметът Стоянова е протеже на Цветанов и вече работи срещу ГЕРБ.Отлюспете я,,проваля ви.Работи против Борисов.Тя бола над ГЕРБ,никпй неможел нищо да и стори. Повярвала си е. Местен феодал...
36
Някой мисли ли сериозно,че партия състояща се от клиентелисти и мутри може да се проведе чистка за честност? Ееее...кой ще остане в тЪз партия.
37
Появиха се първите лъчи на утрото и пастирът тръгна с овцете в посока към слънцето. "На тях никога не им се налага да вземат решения - помисли си той. - Сигурно заради това стоят винаги близо до мен." Овцете се нуждаеха единствено от вода и храна. Овцете се задоволяваха с вода и храна, това им беше достатъчно. В замяна щедро предлагаха вълната си, компанията си, а понякога дори и месото си. "Ако днес се превърна в чудовище и реша да ги убия една по една, те ще разберат това едва когато почти цялото стадо бъде изтребено - помисли си момчето. - И понеже ми имат доверие, са отвикнали да разчитат на собствения си инстинкт. Само защото ги водя до храната им."
38
Появиха се първите лъчи на утрото и пастирът тръгна с овцете в посока към слънцето. "На тях никога не им се налага да вземат решения - помисли си той. - Сигурно заради това стоят винаги близо до мен." Овцете се нуждаеха единствено от вода и храна. Овцете се задоволяваха с вода и храна, това им беше достатъчно. В замяна щедро предлагаха вълната си, компанията си, а понякога дори и месото си. "Ако днес се превърна в чудовище и реша да ги убия една по една, те ще разберат това едва когато почти цялото стадо бъде изтребено - помисли си момчето. - И понеже ми имат доверие, са отвикнали да разчитат на собствения си инстинкт. Само защото ги водя до храната им."
39
Самият Тома е чудесен пример за ИЗНЕНАДВАЩ ЗАВОЙ във вижданията и партийните си предпочитания ! А дали е положителен или отрицателен , всеки сам би могъл да реши. Където хранят и галят , винаги шма нужда от услужливи лакеи , нали ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?