Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК! Спас Гърневски с ударен коментар пред медията ни - разпиля БСП, Радев и психодесните
САМО В ПИК! Спас Гърневски с ударен коментар пред медията ни - разпиля БСП, Радев и психодесните
Дата
Дата
159399
Коментари
48
САМО В ПИК! Спас Гърневски с ударен коментар пред медията ни -  разпиля БСП, Радев и психодесните

За тези, които следят отблизо политическите процеси в страната са наясно, че БСП и президентът Радев вече втора година са в единен фронт срещу ГЕРБ. Все по-добрите резултати на управляващата коалиция вгорчиха дотам дните на червените реставратори, че от неприкита завист, поведението им прерасна в реваншистка омраза. В мераците за отстрелване на ГЕРБ поетапно беше включена цялата артилерия на червените - от прикрити топченгета до водещи червени остриета като Мая Манолова. Това каза в ексклузивен коментар пред агенция ПИК депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Той коментира отминалите избори в София, които бяха загубени от уж независимата Мая Манолова, който на втория тур получи безпрецедентна подкрепа от страна на психодесните от ДеБъ и гейдружинката "Смучи София" на Борис Бонев, които отвориха общ фронт с БСП срещу Йорданка Фандъкова и ГЕРБ.

"В битката за София те съзряха своя шанс за разплата, за подмяна на всичко, което се случва на европейската ни столица, а оттам и на България. Като допълнителен ресурс в изборите бе хвърлен и мимикриращият отдавна съюзник на социалистите - т.нар. градски либерали, с години представящи се за десни", посече поведението на хората на архитекта с палавата приятелка Борислав Игнатов, които удариха здраво рамо на Манолова на балотажа. 

"Тук вече не просто паднаха маските на играчите от червеното ОФ, от синьо-червената мъгла - разсъблякоха изцяло скверните си души и нечистоплътнитес и помисли. Бяха готови да удавят в грях София и в безнадежност България, за да угодят на безродните си кукловоди и вътре, и извън страната. Та кой е допускал, че т.нар. "градска десница", ще сключи пакт с дявола и ще гласува за едно от най-безочливите червени остриета за София, за сметка на сатанинската им подкрепа за районните им кметове. Не е ли това политическата измама на прехода? Не е ли това един съвременен Отечествен фронт? И ако той би успял, представяте ли си какви щяха да бъдат последствията за страната? Възниква въпросът колко години е подготвян този сценарий, за да стигне, слава Богу, до неуспешния си дебют в София?", попита емоционално Гърневски.

Той не пропусна да коментира и яростния отказ на Румен Радев да издаде указ за назначаването на Иван Гешев за главен прокурор. По думите на бившия гранодачалник на Пловдив, именно Гешев е човекът, който води мъжка борба с олигарсите, а това явно плаши всички, свързани с тях - от БСП, през ДеБъ, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Иво Прокопиев.

"Възниква и още един въпрос - въпросът за червената цена. В дните след изборите, президентът Радев показно отказа да подпише указа за назначаването на прокурора Гешев. А не е ли именно този прокурор най-голямата мишена на градските продажници, за да пресекат мъжката му битка с олигарсите, чиято недосегаемост за първи път от 30 години, е изведена без чадър на светло? Конспиративната хватка на БСП и в този случай рухна - остана с пръст в устата в София. Но е добре, че показа наяве прикритите си съюзници от синьо-червеното ОФ. Спечелиха истинските и достойни столичани. Те вече са наясно кой кой е в София и колко надпартиен е президентът", отсече Гърневски. 

"А иначе в страната няма промени. В над две трети от страната печели волята на народа за европейска България. Тази воля спечели включително и в Славяново, Крушовица, Кюстендил и Мизия. Изглежда тук някъде приключи и илюзията с Ниновата "Нова визия"", завърши народният представител, като не пропусна да изтъкне изборните загуби на лидерите на ляво-дясната революционна банда по родните им места.

Още по темата
САМО В ПИК! Спас Гърневски посече Румен Радев: Говори като самовлюбен политик
Часовник
11:22
Новата сесия на Народното събрание започна на 4 септември със скандал, забъркан от изказването на президента Румен Радев. От трибуната на парламента той заплаши с улични вълнения и бунтове, а от...
Напиши коментар »
(48)
1
на кого е кметът на Пловдив с 28 процента изб активност касиране на изборите
2
яж у й трол долен
3
Не-дялко,дай некой взривяващ коментар от изрода напоител Гошето Харизанов!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
НИМА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ВИЖДАТ ,ЯСНО И ТОЧНО , ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ , НАРЕКЛА СЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА НАЧЕЛО С КОРНЕЛИЯ НИНОВА И РУМЕН РАДЕВ И СЕГА МАЯ МАНОЛОВА ИМАТ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ : ДА ДЕЗОРГАНИЗИРАТ ДЪРЖАВАТА И ПО НЕЗАКОНЕН ПЪТ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА.
7
Браво, и този *** Гърневски се изказа в подкрепа на Гешев. Време беше маските да паднат и ГЕРБ открито да застане зад своя кандидат, ама чакаха да минат изборите, че ако може някой "десен" да се излъже за тях.
8
разпиля , попиля , съсипа , направил на пух и прах и прочее
9
Из спомените на Дража Вълчева, бивш първи секретар на ОК на БКП в Пловдив (стр. 146): „Ползвах Спас Гърневски за чирак и шут на вилата си. Разсмиваше ме с весели стихове, переше, гладеше, носеше дърва за камината, поливаше цветята, окопаваше малката бахча….лазеше в краката ми. Спомням си, как в деня на сватбата на Меглена Кунева-Пръмова Спас носеше на гръб персийския килим който подарих на младоженците. Казваше ми, че е написал над 80 стихотворения за възхвала на БКП и на Георги Димитров и още толкова за славата на Съветската армия, как е плакал на колене пред паметника на Альоша. Посветил е стихотворение и на Альоша. Той беше комунист в сърцето си, макар и без партийна членска книжка. Беше повече комунист от много други членове на БКП. Спас водеше дружеска надпревара с Heдялкo Йopдaнoв в писането на текстове за песни възхваляващи правилната Априлска линия на БКП. Помогнах и на двамата. Назначих Спас за директор на Държавната печатница в Пловдив, макар и безпартиен. Държах го на тази длъжност до 1989-та, цели 14 години, когато наши другари направиха преврат в държавата. Тогава видях другото лице на Спас. Той е бил лицемер и ренегат".
10
ПИК не мога да разбера какво преподават тия професори по икономика и в частност финанси като сме толкова зле със финансите! Като Гечето като Орехчето и так дале!
11
Виждам как Пик ЗАЩИТАВАТ яростно Борисов, ГЕРБ, Цацаров, Гешев.....за Пеевски се правят на дръж ми шапката.....та се пита в задачката....БЕЗВЪЗМЕЗДНА ЛИ Е ТАЗИ ЗАЩИТА....!????!!!!!???????
13
Само да попитам, БСПдирастите и вибраторите от Дай България, Татарчев, Филчев и онова пиадле Б. Велчев със какво състезание бяха назначени за прокурори, или само защото те бяха посочени от БСПеерадското мнозинство воденo от Гнома, Рада, Кауна и Импексовата Барсала, застанало сега зад Костинбродската брантия може, а сега не!! ЗАЩО е така, НЕДОУМЯВАМ и чакам някой да ми ОБЕСНИ... Или по важно, е Клепоухия Каун (ветото) да се прави на мъжленце, пред Импексовите крадливи курабии.? Време е ген. Деси да му набие канчето, и да поеме юздите от тая куха картуна, че тоя осран Каун така вони, че са не трае...
14
"Другарю-господин" Гърневски,а ЗАЩО да не потърсим и ПРИЧИНИТЕ в "партията" водена от "другарят"Борисов нарекъл я "герб"? Що за "партия" е ТЯ,след като се води от "другар",нали така?! С КАКВО този "другар" е по-различен от "другарите"Манолова,Фандъкова,.........?! Ех,"другарю-господин"Гърневски,КАКВО ли толкова ПРИКРИВАТЕ,от КАКВО ли толкова се СТРАХУВАТЕ?! ПОЖЕЛАВАМЕ Ви ПО-МАЛКО участия по медиите,защото вече ДРАЗНИТЕ и "другарите" от "герб"!!!
15
Ако някой ми кажеше преди година-две, че в България милионери и милиардери могат да влязат в ареста, щях да се изсмея , но при Гешев ,Прокуратурата започна да ни впечатлява, и българите това го разбират! Но че ще почнат да реват в хор ,Фатмак, Крушовишката Биволица и психо-десните, това надмина очакванията ми! Тези хора явно си мразят държавата и продължават да си мечтаят за червен терор, и да си крадат безнаказано! И този рев май,е най-добрата атестация за работата на Гешев! Да е жив и здрав, и нека продължава в същия дух!
16
Незабавна оставка за Корнелия Нинова!Веднага!Оставки за Гуцанов, Миков, Станишев, Пирински! Искам оставките и на Георги Димитров, Васил Коларов, Георги Кирков и Димитър Благоев! Оставки за Ленин, Сталин, Карл Маркс и Фридрих Енгелс!Сега и веднага! Само другаря Бойко Борисов е достоен за председател на БСП!
17
Ха ха ха, абсолютно точен Спас, нашиба го на Импексовите БСПеерасти и жалките психо вибратори с крак!!
18
При Гешев идва ВИДОВ ДЕН!
19
spase,kak besche-vodi me partio,vodi me,pod boinite si znamena-mrasniko...
20
podlez i prostitutka vasch spas
21
Пълни глупости-Манолова стопи около 5 процента от разликата с Фандъчка,най-вече заради гласоподавателите на Бонев които масово я подкрепиха на втори тур.Психодесните повечето не гласуваха на балотажа,или използваха опцията "не подкрепям никой".В същото време много хитро "подхлъзнаха" Манолова,за да овладеят цели 8 района :)
22
Дори в родното село Славяново не е добре приет,особено след като се намеси да защитава Радев старши,който пиян гази инвалиди и не излезе от мерцедеса дори,защото бе кютюк пиян!Видя се #Кой го е страх от възмездие и Гешев!Към Цветан Василев и Прокопиев се присъедини и Радев!Голям страх да не се разследват далаверите им!Радев се нерви,че спонсорите му не са осъдени още,защото не може да ги амнистира!За какво са си дали парите Ветко,Миню,Митю и другите,ако Радев не може да ги помилва,както помилва над 600 престъпника с негови укази,за да ги прати на протестите!Щом престъпниците не харесват Гешев,значи той е народния избраник!
23
Спокойно, идва часа на Възмездието! Всички вкупом ще бъдат натъпкани в конските вагони, за Международния съд в Хага!!!! За геноцид!!! Едва тогава ще се разбере гигантската лъжа - те всички са под влиянието на Русия!
24
Тиквата и Курнела отдавна си се договарят,не се заблуждавайте.Тиквата им даде президент,издигайки възможно най-неизбираемата кандидатура-дори компрометирания Чехлю Плевнелиев щеше да има по-голям шанс срещу Радев,от мама ви Цецка.После Курнела направи всичко възможно да загуби и парламентарните,и евроизборите,които иначе можеше да спечели с лекота.Сега пък се договориха да "подхлъзнат" Манолова,която беше почнала да става неудобна и за ГЕРБ,и за БСП с високия си рейтинг като омбудсман.Истината е че поне 10-тина процента от комунягите в София не излязоха на балотажа.В замяна,Тиквата даде на Курнела 4 областни града,както и апетитни общини като Банско,Созопол,а бих казал и Несебър,и по тоя начин я бетонира на лидерския пост.Да видим какво са намислили за по-нататък...p.s. както виждате,Кури мълчи за Гешев като партизанка,което си е негласна подкрепа ;)
25
за да може част от дебилите да гласуват за явните комунисти, а другата част да гласуват за маскираните комунисти
26
Ейййй, бай Спасе ! Направо ма шашна с тая твоя ,комунистическо -бодряшка пламенност ! Знаем бай Спасе ,че нищо от това ,което го говориш, не го мислиш ...споделял си сред приятели ! Врещиш от трибуната и тук в сайта ,само за да те забележи Бойко и в другия мандат ,пак да те вземе депутат ! Че кинтите са хубави, много са ...а инак ,като изпаднеш от каруцата....лошо
27
Спасе, Спасе .....нас€а се отново. Утре като Тръмп изрита Бащицата и Кака Кури стане премиер, ще тичаш ли да и целуваш дебелия за@ник? Сигурно, така както си целувал нс Дража Вълчева по онова време. Поне си написал поеми за Партията които ще и четеш вечер преди са заспи.
28
C 61%. Ивайло Крачолов е избран на кметския пост в Чирпан , след управление на Българската социалистическа партия през последните два мандата. За това време в Чирпан не бяха изпълнени проекти с европейско финансиране и общината беше доведена до фактически фалит и този факт принуди не само партиите, но и хората да потърсят алтернатива и желание за промяна… Да му мислят къкъв дебел и корав ги чака в Русе, Перник и другите проиграли шанса си градове и села , допуснали червената пасмина да се докопа властта !
29
В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха - другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах (МВР).“ – март 2006 г., (http://old.segabg.com/article.php?id=261561) Прав е г-н Борисов да напусне МВР, за да остане член на БКП, защото народът е казал: „Веднъж комунист – цял живот комунист.“, а народният представител Александър Сталийски е заявил от високата трибуна на 36-то НС: „Бивш негър, бивша –урва и бивш комунист - няма !”
30
Във България,всеки втори пълнолетен е защитил професорска диплома,те се раздават на килограм,всеки които иска да е професор си плаща и става професор. А колкото до бедността на Българите това не е вярно,елате на село да ми видите авто парка ,обзавеждането ,хладилника и фризера. Работа има. Беден е този които не иска да работи.
31
Кой се страхува от Гешев, КОЙ, КОЙ, кой??? Ами ПРЕСТЪПНИЦИТЕ се насират от страх и се разчекнаха , не остана назад и пРЕЗИДЕНТА ..ПФУууууууу...ГЕШЕФТАРИииии смърт за вас!
32
До 9 - А, Дража не пише ли в спомените си , как килотите и стояха в жабката на колата на бай "ТОШО"
33
ЛИ Е НИНОВА ? ГЛАСУВА ЛИ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ СЪПРУГЪТ Й САМ , КОГА И КЪДЕ ? КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДА НЕ ЗАСТАНЕ ДО ЛИДЕРКАТА ПРЕД ИЗБИРАТЕЛНАТА УРНА....
34
Митето на Нинова е разбрал за мераците на жена си към млади момчета партийни другарчета и ….като честен комунист я е поизоставил.
35
Спасчо, я иди овално човече на паметника на Альоша и си лъскай главата пък може и да поумнееш!
36
Ха, ха, ха, сайбийчето на главанаците от порно-сайтчето ПИК най-после се обади, за да разберем колко го гони шубето, че може да загуби измъкнатите през задния вход на КТБ овчарчето и от смущения пак не отвори коментари, за да не го щипят по задника хората!
37
Става дума за Бойко Борисов. Неговата наглост и всекидневните му лъжи нямат синор. Ето днес какво е казал: „Много съм огорчен от нашите приятели / става дума за софийската десница/, но трябва да спрем да ги наричаме десница. Това са децата, внуците на червената номенклатура“, отсече Борисов. И кой го казва това? Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти. Десет години се е върдалял в леглото на снахата на кандидат – члена на политбюро Иван Абаджиев – Цветелина. Сам се е предложил за охрана на Тодор Живков. Първи присъства на откриването на неговия паметник в Правец. И го казва в присъствието на Фандъкова – бивш член на БКП, на Менда Стоянова – член на БКП и партиен секретар. Да не говорим за партизанската внучка Лиляна Павлова, за сина на шофьора на шефа на Държавна сигурност Григор Шопов – Цветанов, за партийната секретарка Цецка Цачева, за неговия гениален избор за президент – синът на висша партийна номенклатура в Благоевград и комсомолски секреткар – Плевнелиев… Половината му парламентарна група е израсла в топлото комунистическо гнездо. И този безогледен наглец бил антикомунист и десен. Все едно проститутка от околовръстното в София да се обяви за девственица. По наглост и лъжи Борисов оглавява първото място – безопелационно в Европейския съюз
38
Бесепарите са абсолютни извратеняци след като са си избрали за водачка курни крадливата крушарска циганка която като млада чевръста седесарка заради импекса била изяла де що седесарски чеп видяла и след това преминала на рязани депесарски суджуци и всяка година на Бузлуджа целува тъпия си електорат със същия помиярски сурат
39
Е долен лапач на рязани депесарски чепове и бесепарски рубладжийско тролче., лизач на миризливите разпрани шунди на Мая общата миризливата Кюстендилска слива и курни крадливата крушарска циганка. Мокс Вълчев се наричам и да лапам всякакви чепове обичам. Де що е бесепар е дебилен олигофрен и долен крадлив мангасар
40
Този ли Спас е писал стихове за ПАРТИЯТА , която ни води към светлото бъдеще ? И как живота без нея е немислимо невъзможен ? Пламенен привърженик е бил явно. Така както сега е запален фен на шайката. Но така е , щом това те храни охолно и предоволно , НАЛИ ? Хамелеоните сега царуват , колят и бесят. Вижте вожда му и неговите видни апологети и апостоли , като Марков , Биков , Харизанов , Тодоров , Спас. Всичките минали през различни идеологии , партии , власти.....Истински хамелеони. Елитът на нацията ни. Пример за подрастващите подлеци и плазмодии.
41
Вижте това и разберете простака - авторитарист ......lentata.com/page_16107.htn
42
Ех, колко ми липсва Спас, неговият партиен плам и вяра в Светлото комунистическо бъдеще. Но най-ми липсва, че така сладко ми слугуваше, цепеше дърва и пееше песента Знамето Червено днес. Миеше ми тослетната и пееше Катюша, а когато лъскале обувките ни, рецитираше Маяковски. А за др. Живков написа няколко стихотворения и една поема, Води ни Вожде наш, води. Ще ни липсва и на децата ми, как им сменяше пелените и мише ду//етата. Надявам се, че като падне Вожда, ще пише отново партийна поезия. И ще се върне в лоното на БСП.
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Браво Спасе, така им го навря в червените задници, че направо се задавиха!
45
На Спасчо Гърнето тъкмо да му дам забравените лекарства и той взе, че се осрааааааааа!
46
отговор на коментар
Когато не познавате дадена личност от близо, да спестявате коментарите си. ГЕШЕВ е достойна личнпст за гл.прокурор. По времетп на Г. ПЪРВАНОВ,, Б. ВЕЛЧЕВ беше избран за гл.прокурор като единствен кандидат. ЗАЩО К. ИМПЕКСОВА и М. ГАЛЕВА не организираха протести? Защото тяхните олигарси финансираха партията им щедро и бизнесът им процъфтяване (без да внасят ДДС в държавният бюджет), използващи безскрупулно ресурсите на Б-Я, заедно с крадливата партия БКП/БСП. Баневи остави хиляди без работа и препитание. Време беше олигарсите да понесат вината си. Ето защо, страхът им от ГЕШЕВ е голям: Це. Василев (чрез поставени фирми, открадна спестяванията на хората) така, както преди 30г. Р. ГЕЧЕВ участваше във фалита на 16 банки; ПРОКОПИЕВ; ВЕТКОВИ; АРАБАДЖИЕВИ и т.н. Достатъчно комунистите фалираха, разграбиха и приватизираха държавата. Днес видната приватизаторка К. ИМПЕКСОВА, РУМЕН ВЕТОТО, М. ГАЛЕВА, Р. ГЕЧЕВ и др.с всички средства се стараят да дестабилизират държавата и излизането ни от ЕС и НАТО, обещание, дадено на РЕШЕТНИКОВ и в РУСИЯ. Ако им позволим, Б-Я ще се върне 30г.назад, а ние отново с пенсии от 6$. Този път разграбването ще бъде катастрофално и окончателно. Те ще станат още по-гомеми милионери, а виею..? Това ли искат българите? Време е тази вредна за държавата партия, да получи заслуженото, което им се прости преди 30г. В Берлин празнуваха 30г.от падането на берлинската стена, в Б-Я дебили искат връщането на комунизма. Днес Б-Я върви в правилната посока. Съгласна съм, че за мързеливите търг си и неграмотните няма работа. ЗАЩО нямат професии, защо не се ограмотяват. Новите технологии изискват квалифицирана работна ръка. ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ! И да продължим смело напред! ИСТИНАТА Е, че трябва да признаем развитието на държавата и промяната започна преди 10г. Комунистите съсипаха д-вата и я оставиха като разорана целина. Б-Я Е НА БЪЛГАРИТЕ, НЕ НА ШЕПА РУСОФИЛИ! ДА ЗАПАЗИМ ДЪРЖАВАТА СИ БЕЗ РУСКО ВЛИЯНИЕ!
47
отговор на коментар
С този текст доказваш, че главата ти е декоративно приложение към зад@ника. Неговата ф-ма охраняваше бай ви СОЦА, когато беше време за да успееш, трябваше да си член на БКП. Хиляди са, които са станали по принуда, за да успяват да се развиват, но не и по убеждение. Откритите "против" отиваха в БЕЛЕНЕ. А ти, като си много умен, направи партия и тогава да те видим. Много е лесно само да плюват по форумите. Това е поколението от соца, тъпи, безмозъчни дебилно търтеи, очакващи някой да мисли за животът ви. Животът е личен привилегия и какъвто си го направиш, такъв ще го живееш.
48
Ако до тоя опряхте да ви прави ''разгромяващ'' анализ на БСП значи много сте го закъсали в подкрепата си на шайката... Тоя завалия дето се чуди кого да хвалебства когато е на власт за да се отърка в авантата му за себе си реален анализ не може да направи ама за другите според парата направо избива рибата..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?