Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК! Спас Гърневски посече Румен Радев: Говори като самовлюбен политик
САМО В ПИК! Спас Гърневски посече Румен Радев: Говори като самовлюбен политик
Дата
Дата
68612
Коментари
34
САМО В ПИК! Спас Гърневски посече Румен Радев: Говори като самовлюбен политик

Новата сесия на Народното събрание започна на 4 септември със скандал, забъркан от изказването на президента Румен Радев. От трибуната на парламента той заплаши с улични вълнения и бунтове, а от БСП му пригласяха в заплахите. 

Червените пък хвърлят всичко или нищо в поредния си опит да дестабилизират държавата твърдейки, че местният вот в София, ще свали законно избраното правителство, подкрепяйки кандидатурата на едновремешното си острие Мая Манолова. По актуалните политически теми, с които започна есенният сезон на 44-ото Народно събрание, агенция ПИК потърси за коментар депутата от ГЕРБ Спас Гърневски. С него разговаря Ивайло Атанасов:

- Г-н Гърневски, новият парламентарен сезон започна. Президентът Румен Радев направи нещо като уж обръщение към нацията, което отново имаше за цел да раздели обществото. Редно ли е трибуната на Народното събрание да се използва за такива грозни политически цели?

- Още в първия ден на есенната сесия на Народното събрание стана ясно, че пребоядисаните комунисти от БСП не са си взели никаква поука от загубата на евроизборите, а с партизански плам възобновиха своята жажда за власт.

Вчера те свалиха маските и играха ва банк, като в битката за местната власт на 27 октомври хвърлиха най-високопоставените си представители. Направиха го както винаги по техния начин - показно, нагло и арогантно.

Вчера на трибуната на Народното събрание излезе най-тежката артилерия на червените реставратори. Президентът Румен Радев в объркана и неподредена реч убедително ни показа своята абсолютна некомпетентност за законовите механизми, по които функционира държавната власт. Трябва да отбележа обаче, че доста компетентно прокара нови разделителни линии в обществото, предвещавайки напрежение, уличен хаос и метежи. Тук е време да попитаме: кой и как говори вчера от най-високата трибуна в държавата - българският президент или един комплексиран самовлюбен политик, който копнее за власт, но се мъчи да се добере до нея през задния вход на политическия храм?

- Мая Манолова се впусна в надпреварата за кмет на София, представяйки се за надпартиен кандидат. Наистина ли тя е такъв кандидат, не е ли твърде явна връзката й с БСП?

- В червената предизборна одисея се хвърля друг червен кадър от най-висок ранг. Това е бившият омбудсман на Републиката г-жа Мая Манолова. Тя обаче е по-известна като г-жа Афера Костинбродска. След провала на дамския тандем от пролетните избори Нинова-Йончева, очевидно в боя е призована да влезе третата най-изкусна манипулаторка на общественото мнение в партията. Забележете - тя ни е представена като независим кандидат!

Тук едно е безкрайно ясно - че след като лидерката на лявата пустиня Нинова прибягна до този ход, то краят на левицата в това си издание е настъпил. Да бъде издигнат кандидат за кмет от партия като БСП уж защитникът на слабите и онеправданите, от партията, която винаги е потъпквала с демагогия, терор и грабежи съдбите на обикновените българи - това е върхът на политическия цинизъм. Но може би Омбудсманът се завръща просто в истинското си амплоа.

- Какво имате предвид? Нейната партина дейност преди да заеме този пост беше всеобхватна, а биографията й - спорна.

- Преди всичко, г-жа Афера Костинбродска трябва да отговори на няколко въпроса, свързани с политическото й битие като народен представител от БСП в периода 2005-2015 г. Аз ще ги припомня и ще я попитам: при приемането на новия гражданско процесуален кодекс кой прокара текстовете в пленарната зала, свързани с изпълнителното производство срещу длъжниците изцяло в полза на кредитори, банки и т.н.

Кой бе персоналният депутат на братя Галеви и кой пропагандираше налагането на бандитския модел на печално известните бизнесмени, като казваше, че той трябва да бъде приложен в много от населените места в страната? Ако случайно и недай Боже вземе, че стане кмет на София, дали тя ще приложи модела на братя Галеви на столичани; кой е вносителят на промените в Наказателния кодекс, станали известни като поправката "Ванко 1“? Тук трябва да се изясни , че ролята на Татяна Дончева е силно преувеличена, тъй като тя защитава текстовете така както са изработени от вносителя.

Кой внасяше поправките в закона за търговския регистър, с които 3 години подред се отлагаше влизането му в сила, за да могат определени фирми да го доработят; кой защитаваше един митничар пред ръководството на МВР, че станало някакво объркване и той нямал нищо  общо с контрабандата на цигари; кой подаде сигнал пред 2013 г. в предизборния ден за размисъл на парламентарните избори, каква от изнесената информация в сигнала се оказа вярна и най-вече къде са моторните и въздухоплавателните средства с двойни дъна,които за броени часове преди изборите тогава трябваше да превозят нелегални бюлетини включително и до чужбина? 

- Задавате съвсем резонни и много ясни въпроси задавате...

- Отговорът им е ясен. Има и още много въпроси, на които може би ще бъде даден същият отговор, но трябва да се напомни и начина по който се е водела кампанията й при избора за омбудсман. При него не са избирани никакви средства , за да печели подкрепа. Тя най-добре може да обясни какви точно са били тези средства. 

- Едва ли ще отговори, това е лично мое мнение, с което не ангажирам никого. Но пък мнозина от обкръжението й казват, че в работата като омбудсман, е свършила огромна работа? 

- Бих искал да щрихирам и обърна внимание на още един интересен факт, касаещ юридическата грамотност на кандидат-кметицата. Откакто е встъпила като омбудсман ,са предявени десетина искания пред Конституционния съд за обявяване на противоконституционност на определени разпоредби от действащото законодателство. Интересно е колко от тях са били уважени. Нека помолим медиите да направят тази справка, за да разберем как са били защитавани интересите на гражданите и трябва ли този съд да бъде причисляван към институциите, които са възпрепятствали изпълнението на задълженията й като омбудсман.

- Засега обаче Корнелия Нинова се въздържа от заявяването открито на подкрепа към нейната кандидатура. 

- Тук искам да се обърна към всички здравомислещи софиянци, които всеки ден виждат как се променя към по-хубаво и по-хубаво градът пред очите им. Уважаеми столичани, очевидно г-жа Мая Манолова е най-доброто, което БСП може да ви предложи като кандидат-кмет за иначе прекрасния ви град. По-добро от нея биха били единствено Елена Йончева и разбира се лидерката им Корнелия Нинова. Само че и двете в момента са заети.

Йончева тръпне в очакване в европейския парламент да й бъде свален имунитетът, заради проблемите й с правосъдната ни система. Нинова пък непрекъснато актуализира новата си визия, заради която изключително успешно загуби евроизборите, включително в секция първа в родната й Мизия. Още от днес е пределно ясно, че това ще й се случи и на 27 октомври в избирателните секции в българската столица. Да, двуличната троица Манолова-Нинова-Йончева, е най-доброто оръжие на БСП за блокиране развитието на София, но София е във възход, защото в нея живеят мислещи хора. 

Напиши коментар »
(34)
1
Спасе, понеже си Гърневски, затова ли си, На всяко Гърне, Мерудия
2
Браво на Спас. Зашлеви едни голям шамар на Фатмака и го посече
3
заради мръсните му приказки страда внучката и семейството и но това не се спира
4
Спасчо , я разкажи как вареше буркани в задния двор на печатницата и ги товареше у багажника на Дража.....жена ти знае ли, че твойта любовница беше най-залюханата и грозна ПУДКА у Пловдив Ъ ?????
5
Гърневски говори за пребоядисани,той колко пъти се пребоядиса.Много грозно е депутати да коментират къндидати за местната власт по този пошъл начин.Гърневски е типичен гьонсурат.
6
реч на ширбетяВ ...“ ДАЙТЕ пържолите от Крушаре , развейте знамето “Свобода или смърт “ .., ходете боси по асфалта и то по време на ЧУМА ...ВЪОРЪЖАЙ СЕ С къмънье и дървье..“ ....нЕУКИ И ЗЛИ пролетари от Крушаре развяхя знамето от Априлското въстание , лично кмета на Крушаре го извади от кметството ....ТОВА Е МЕРЗОСТ ! Това ли е улицата бе , която ще помете “ статуквото “ БЕ...Радкоооуууу......СЪБОДИ СЕ ....!
7
Смешна работа!Бивш бсп-ар с мнение.
8
Хайде, време беше да застъпи на смяна и и пълдинското гърне - много грозно, много противно, чиста проба политическа проститутка! Нищо, всеки ден го показвайте, всеки час и всяка минута! Само така все повече можете да отвращавате нормалните, а и всички останали хора от герберастката пасмина, която вече загуби изборите! С вашата неоценима помощ! Браво, ПИК, браво Спасе, браво Гърне!
9
Фъpчилoто и Плeвняtа трябвa да сe oмъжaт -тe ще са новите __азис и китaеца_Фъpчилoто и Плeвняtа трябвa да сe oмъжaт -тe ще са новите __азис и китaеца__
10
В Крушаре наистина ходиха боси по асфалта и то по време на ЧУМА , после си хвърлиха карантиите в реката и деретата ...УУУЖАААССССС.....Радееееееввввв , това ли е “ улицата която ще помете статуквото“ ....?....ахахаах...въййййййй....Радев полуде ..ВЪН от там ! Нарочно внася РАЗКОЛ на всякъде където има РЕЧ ДА ИЗФЪФЛИ !
12
За този има само едно определение - МРЪСЕН КАНАЛЕН ПЛЪХ !!!
13
Спас наистина е безсрамник! Без достойнство и чест, плазмодий от висша степен. Дайте да сравним Спас с президента, миже ли? Невъзможно е! Интересно ми е, прелитал от партия в партия, до вчера писал оди за Сталин, Ленин, Димитров, лизал комунистически зафници, днес там плюе. Президента каза много верни неща които вижда всеки нормален българин. Какъв е бил неговия житейски път, какъв е на Спас? Спас е един пребоядисвал се червей, който утре ще целува за((ника на Нинова и моли за милост, ако тя вземе властта. Отвръщаваш Спасе, много при това!
14
minalite.izbori.zaradi.milion4eva.zagubixa.sega.zaradi.manolova.4estito.b.s.p.
15
Пиянката от полиграфията пак на масата!Колко пейки и столове е осрал и опикал,даже и той не знае,но други са ги броили!
16
В духа на компроматите на ПИК, Спасчо така си говори винаги, когато в момента с два вибратора отзад. Това е политика на сайта.
17
Доносник педерас
18
Пендалко отвратен съм от вас спирам парите. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
19
Нивото на тоя кенеф тук е такова каквото е на избирателите на Герб. Долно и Гнусно. А тоя Гърчевски няма какво да се коментира, стига ти да му видиш физиономия та. Ужас и Срам.
20
Каква смрад се носи от това осрано гърне,направо не се трае.То и в лицето прилича на задн..ка си,но вместо да се скрие в миша дупка,наглецът даже се изказва.Това противно нищожество мърси земята,по която стъпва.
21
Спасе, ти къпеш ли се с топла вода ??? Интересна миризма се носи!!!!
22
Е, няма да те огрее нито Пловдив(той не е за такива алчни простаци като теб, нито какъвто и да е пост повече.И с наркотрафиканта ти и скъп приятел и боклук ячев...си го духайте взаимно Никога лилипути като вас не могат малкия пръст да докачат на Радев
23
Е, няма да те огрее нито Пловдив(той не е за такива алчни простаци като теб, нито какъвто и да е пост повече.И с наркотрафиканта ти и скъп приятел и боклук ячев...си го духайте взаимно Никога лилипути като вас не могат малкия пръст да докачат на Радев
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Всички арогантни безмозъчни гербераски крадливи дебили умират от страх октомври губят кметските избори из цялата България догодина губят изборите за парламент и няма да могат да крадат от държавата както го правят сега и затова квичат на умряло.
27
Нещастни социалисти: - Наричате Гърневски грозен, миризлив,сменил партии, а той успява да Ви извади кирливите ризи, даже да Ви свали и гащите, да ви изработи и да победи на всички избори, а Вие още до София не можете да се доберете. Какво сте Вие тогава????
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
нормално е , защото ви вади кирливите ризи, непримирим е към простотията и червената проституция. Браво Гърневски, дерзай
31
гърневски е една муха която винаги намира ново ла но на което да кацне познавам го и не му прощавам 1984 най викаше да живее бкп
32
тоя е едно миризливо ла но
33
Интервю с фурнаджийска лопата.
34
Ако се намери режисьор който да филмира политическите превъплащения на хамелеона Спасчо Гърневски, ОСКАРА В КЪРПА МУ Е ВЪРЗАН.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?