Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК: Славчо Атанасов алармира: Ислямът тропа на вратата ни, не трябва да подкрепяме пакта на ООН за миграцията - това ще означава край
САМО В ПИК: Славчо Атанасов алармира: Ислямът тропа на вратата ни, не трябва да подкрепяме пакта на ООН за миграцията - това ще означава край
Дата
Дата
36194
Коментари
14
САМО В ПИК: Славчо Атанасов алармира: Ислямът тропа на вратата ни, не трябва да подкрепяме пакта на ООН за миграцията - това ще означава край

Всички 193 държави-членки в ООН, с изключение на САЩ, които се оттеглиха миналата година, одобриха предложение от главния секретар на организацията Антонио Гутериш т.нар. Пакт за миграцията. Документът обаче беше посрещнат на нож от много страни в Европа - Унгария, Полша и Австрия категорично отказаха неговото подписване, като изразиха опасения, че пактът може да ограничи суверенитета им. 

Вчера първо в ПИК Ангел Джамбазки алармира за очакваната опасност и публикувахме писмото му до патриотите за обща позиция срещу документа (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА), а днес депутатът от ГЕРБ Георги Марков заяви, че Глобалният пакт на ООН за миграцията е лудост и цинизъм. "Той е зловещ, защото е гавра с жертвите в Европа от политиката на миграцията на ножа". ПИК потърси за коментар по темата депутата от "Обединени патриоти" Славчо Атанасов.

С него разговаря Ивайло Атанасов:

Г-н Атанасов, ислямският свят чука на вратата, а с този пакт на ООН за миграцията, около който се вдигна шум и Австрия и Унгария отказаха да го подпишат, сякаш това мюсюлманско преселение се улеснява?

Този пакт на ООН е изключително опасен. Какво ще се случи го пише още преди 30 години Самюел Хънтингтън във великата си книга "Сблъсък на цивилизациите”. Навсякъде в Европа населението е застаряващо. Имаме дисбаланс и почти навсякъде в Европа имаме демографска криза, а България в това отношение е рекордьор. В същото време ислямските страни имат бум на раждаемост. Ислямският свят има старшно много младо население. Това младо население притиска самите държави, безработицата там е огромна, тези млади хора трябва да работят. Това младо население тръгна към Европа, след като паднаха диктаторите – Али в Тунис, Кадафи в Либия, Хосни Мубарак в Египет и Саддам Хюсеин в Ирак. Това население го задържаха там чрез диктатура, те задържаха и крайния ислям – т.нар.  уахабитски ислям, който проповядва Саудитска Арабия. Във всички тези държави се наложиха крайните ислямисти. В Саудитска Арабия са забранени всички християнски празници – Коледа, Великден са тотално забранени, защото противоречат на доктрината на исляма.

Белгия дори смени името на коледните празници и те вече ще се наричат зимни...

Това се нарича политическа шизофрения на Европа. Европа се крепи на християнската цивилизация. В Белгия 30% от населението вече са мюсюлмани. Тази промяна тръгна от град Гент, който е роден град на Балдуин Фландърски – може би най-известният кръстоносец.  Стигна се до абсурда в един от християнските центрове Кьолн, където се намира най-голямата катедрала, европейците да построят най-голямата джамия в Европа и Ердоган отиде да я открие. Това е груба духовна намеса в чуждо духовно пространство. Това е все едно да построиш църква в Мека или в Кайро. Европа във своята криворазбраност бяга от своите корени. Затова и този пакт е опасен.

А дали въпросът с непрекъснатите мигрантски вълни не става вече и политически?

Това е инвазия, това е завладяване на Европа. Това в момента е завладяване. Причините вече не са само икономически, а станаха и политически. Това нещо е изключително опасно. Тези млади хора, които идват тук, са обучавани и заразявани от краен ислямизъм. Те са заразени от фанатичния ислям, тези хора не могат да бъдат интегрирани, не искат да се впишат в обществото. Те са учени, че са по-висша религия от християнството. Един мюсюлманин много рядко ще си смени вярата, защото е научен, че тяхната вяра им дава чувство за принадлежност към ислямската общност. Коранът казва, че всички други, които не са мюсюлмани или ще трябва да се покорят, или ще трябва да загинат.

В момента това заливане на Европа от исляма е политически процес и това преливане, което в началото тръгна като мигранстско, вече стана и политическо и Европа се завладява мирно, това е политически процес. Аз твърдя, че това мюсюлманско население беше насочено по политически причини към Европа.

-  Защо е толкова опасен този пакт за България и защо не трябва ние да го подкрепим?

Ние не трябва да го подкрепяме в никакъв случай! Ние сме на пътя им, ние сме първата държава! Този пакт на ООН е изключително опасен за нас. Ние сме на пътя на исляма, ние сме първите в  Европа, които ги посрещат. Моето мнение е, че е изключително опасно да подкрепяме този пакт. Неслучайно Австрия и Унгария, които са много по-далече от нас реагираха и категорично отхвърлиха този пакт.

Ако подкрепим този пакт, самата международна общост ще ни принуди да си отворим доброволно границите. Това за нас ще бъде катастрофа. Нямам нищо против всеки да си изповядва религията, но когато ти влизаш в едни територии, в които от векове целият манталитет, цялата култура на населението се крепи на едно основно нещо и то се нарича християнство и когато това християнство е непрекъснато заливано от вълните на исляма, неминуемо ще последват сблъсъци. Никой няма против нашето малцинство, което е в България да си изповядва исляма. Отворим ли си границите, ние християните в хилядолетна християнска България, тук ще се наруши балансът на верите. България винаги е принадлежала към християнския свят.

Значи ако подкрепим този пакт, то рискуваме ние да изчезнем като нация и Европа като цивилизация?

50 000 само да дойдат тук и веднага ще нарушат баланса. Германия, която е 80 млн. население се разклати, Меркел затова си отиде и затова дойдоха на власт там крайнодесните.

Ние сме от така наречените разломни държави, така ни нарича Хънтингтън. Това са държавите, които са точно на границите на големите цивилизации. Той казва, че големите конфликти предстоят и те ще започнат точно в тези държави, каквито сме ние тук, на Балканите, там предстои сблъсъкът между цивилизациите.

Такива държави, които смятат, че тяхната цивилизация превъзхожда останалите, какъвто типичен пример е с исляма, Самюел Хънтингтън ги нарича, че са обхванати от мираж на безсмъртието. Те смятат, че са най-великите, че тяхната цивилизация е най-хубава от хубавите, нещо малко фантазиите на Хитлер за световно превъзходство и господство. Тях ги мами миражът и те се смятат за безсмъртни и такива цивилизации  са много опасни.

Напиши коментар »
(14)
1
Късно е чадо, Еl- Precedente вече го подписа и с това успешно следва предписанията на работодателите си решетников и нинова, под кравешкия одобрителния поглед на травестита за който се е оженил. Клепоухчо, предполагам знаеш, че това се нарича държавна измяна. Накарай селската пръчка да пита някои който може да чете, да ви разкаже какъв е завършека на такива деяния
2
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
3
Отмъщението на евреите за изгонването им от йерусалим от Адриан и последвалите гонения от всяка една държава в европа без изключение, несъмнено винаги заслужено. Просто израел изпъляват чрез сащ плана си да си го върнат на европа като я разрушат от вътре и подменят населението, както палестинците са подменили за 2000г напред евреите, след потушаването на възстанието им от Адриан. Няма израел няма проблем.
4
По добре ислям и честен труд с достойно заплащане, отколкото комунизъм и бивши комуняги да ни ограбват всеки ден!
5
ние изчезваме и без пълчищата мигранти - още 2-3 мандата на Шайката и край!
6
Ако не си чул, Шербета Радеф вече ни е продал на закуска от джолани в Щатите..
7
тропа му дъската на този
8
Точно този ли селянин от карловско ще дава акъл за неща от които не разбира. Мазно кариеристче докопало се до депутатските кюфтета и дясна ръка на ментора си - небезисвестния другар Гергов.
9
антонио гутериш да прибере мигрантите у тях.мигрантите да се връщат в родината си.за тях сме гяури
10
алах вилик си4ки 6те омрети алах акбар
11
Перфектен както винаги. Поздравления г-н Атанасов
12
браво.жалко че такива се броят на пръсти в парламента
13
Трола на тъмно-червения мутренски ПИК, пак се развихри. Главната мутра,която обслужва,ако подпише заключителния документ на мигрантския пакт, вече с кочината ще бъде свършено по-бързо,отколкото неговия мандат.
14
Как бе публикувано това интервю в ПИК и мина,без манипулации или фрази от подтекста не зная. Браво ПИК,можете да бъдете и отговорни,това касае цялото общество.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?