Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК: Пиарът Цветан Фиков с шокиращи разкрития за лицето Христо Гешов: Не е журналист! Мами с пари за благотворителна дейност, рекетира много хора и лъже, за да е известен
САМО В ПИК: Пиарът Цветан Фиков с шокиращи разкрития за лицето Христо Гешов: Не е журналист! Мами с пари за благотворителна дейност, рекетира много хора и лъже, за да е известен
Автор: ПИК
Дата
Дата
120418
Коментари
25
САМО В ПИК: Пиарът Цветан Фиков с шокиращи разкрития за лицето Христо Гешов: Не е журналист! Мами с пари за благотворителна дейност, рекетира много хора и лъже, за да е известен

Шокиращи разкрития за лицето Христо Гешов, което се представя като разследващ репортер, направи пиарът и дългогодишен журналист Цветан Фиков пред ПИК.

Колегата разкри няколко скандални схеми на въпросния митоман, който се прочу скандално след порно клипове, публикувани в световен сайт. На тях се вижда как Гешов се е снимал, докато рови с цяла ръка в аналното си отверстие, след което си облизва пръстите, както и облизва тоалетна чиния.

Веднага след като се зашумя около видеата, въпросното лице изчезна, финтирайки охраната си от МВР. Тя му е поставена, защото се води защитен свидетел по дело срещу кмет. Фиков обаче изказва съмнения относно каквито и да било свидетелства от въпросното лице и разкрива, че той неведнъж е заплашвал и рекетирал различни лица с медийни публикации и съчинени разкрития, с цел получаване на пари. Той е алармирал и медиите, в които Гешов се представял за журналист, че не е такъв, но въпреки това незнайно защо сайтовете около подсъдимия олигарх Иво Прокопиев продължили да му дават трибуна. Именно те го представят като разследващ и алармираха за изчезването му, а снимки на ближещия тоалетни Гешов с Прокопиев показват близостта им.

Още преди години въпросното лице измамило с фондацията си десетки именити българи като певицата Йорданка Христова, актрисата Латинка Петрова, тв водещата кака Лара, актьорът Иван Ласкин, Дидо от „Д-2”, бившият футболист от ЦСКА Ивайло Петров-Пифа и др. Дарения са давали много партийни централи и отделни политици като Георги Първанов и Волен Сидеров, много институции и обществени личности.

Затова прокуратурата и МВР трябва по-внимателно да проверят свитеделствата му срещу когото и да било, както и да преосмислят нуждата му от защита, ако се окаже, че и заплахите срещу него са измислени именно с цел да получи така желаната от него популярност.

Ето шокиращите разкрития на колегата Фиков, направени пред репортер на ПИК.

- Г-н Фиков, преди време разкрихте, че сте измамен от лицето Христо Гешов по повод ваша съвместна работа, а вчера стана ясно, че това лице уж е изчезнало след разкрития за негови гнусни порно клипове в интернет. До колко го познавате и какво се случи с парите, които ви дължеше?

- Той беше обявил конкурс за пиар на фондацията си, която беше обявил, че се бори с хепатита. По това време аз бях решил да приключа с медийната дейност, тъй като преди това бях директор на "Канал" 3, после бях в "Европа" след това направихме телевизията "България" 24, но исках да се ориентирам към пиара. 

Обадих се по обявата, като бях проучил, че той вече е имал общи изяви с Йоана Драгнева и Теди Кацарова. Разбрахме се за определена сума, видях, че има някаква кауза за болни, имаше нормален офис и по нищо не личеше какво предстои. 

Когато започнахме да работим заедно ми направи впечатление, че често изпада в състояния като хистерия. Звънеше по цял ден на различни хора да иска да пари и който не му даваше, псуваше и говореше какво ли не. С мои контакти още в началото му докарах висши политици на една благотворителна вечер, на която трябваше да събере пари за скрийнингови тестове за хепатит из страната.

После го свързах и с тогавашния здравен министър Петър Москов и той му обеща мобилни пунктове за изследване на хепатит. Но Гешов като събра около 15 хиляди лева от тези благотворителни изяви, взе парите и изчезна в Червен бряг. Наложи се да се червя и да се извинявам на Москов, защото не съм подозирал с какъв човек имам работа. 

Първоначално по телефона обещаваше да се издължи, но после спря и да вдига телефона. Не плати и на мен, и на шофьора си, както и на неговата приятелка, която работеше в офиса на фондацията като секретарка. Затвори и офиса и потъна незнайно къде около Червен бряг. 

- Изплати ли ви парите и какво се случи след това?

- Плати някакви 300 лв. и не се появи повече. Спря да вдига на всички телефона. После видях, че е започнал да пише в "Офнюз" и се обадих да предупредя колегите с какъв човек имат работа и, че той не само не е журналист, ами и трудно пише, прави правописни грешки и май дори нямаше висше образование. 

- Излиза, че си е съчинявал и измислял доста неща. Вие на какво сте свидетел?

- Докато работех с него искаше да организирам влизането му в болница и да докарам отпред медиите, за да го снимат, както и да му уредя участие при Слави Трифонов. Не беше болен, но беше готов на всичко, за да получи известност. 

Затова се изненадах много, когато видях, че се прави на разследващ журналист, защото това е вероятно поредната му схема, с която опитва да намери пари и да получи популярност. 

Ако чрез разследвания се опитва да рекетира хора за пари, това е много сериозно. Той преди това правеше същото с фондацията и събираше пари уж за болни деца от много хора с всевъзможни молби. Искаше 200, 300, 500 лв., кой колкото даде, само за да му работи схемата. Срещу това не даваше никакви документи, както и нас не ни беше назначил и така и не ни плати. 

- Смятате ли, че може да е рекетирал и общинари и кметове по този начин, а след това да е станал уж защитен свидетел срещу тях с измислени свидетелства?

- Видях с очите си какви схеми и каши забърква. Предполагам, че това със защитения свидетел е отново някаква схема за изнудване. Като знам при колегите от бранша, с които съм работил, какви случаи има и искане на пари от кметове, за да не пишат едно или друго нещо, не изключвам случая да е такъв. Още повече, че той дори не е и журналист. Възможно е хората от страх да не пише нещо за тях, да са готови да дадат такива дребни суми, само и само да не пише, дори и да няма в какво да ги уличи. 

Наложи ми се на мен лично да се обяснява на хората, пред които го бях представил, че съм бил подведен и това е един мошеник, който си замина с парите от благотворителност да си кара празниците в Червен бряг и повече никакви тестове и дейности не направи в тази организация.  

- Казахте, че има и други измамени от него хора, какви са техните случаи и има ли дела срещу него? 

- За моя случай съм разказвал преди време по медиите и това е. А иначе с мен се свърза и езно момиче от Червен бряг, която е работила там за него и не й е платил. След това я е заплашил, че ще я пребие, ако продължи да си иска парите и тя търсеше съвет как да постъпи. 

- Как ще коментирате тези порно видеа с него, които скандализираха хората? 

- Не се учудвам. Той се представяше за болен от хепатит и като гледам тези клипове, не се учудвам. Още тогава ми бяха казали, че е обърнал резбата и е с друга ориентация. 

Няма да се учудя, ако всичко това е някаква провокация с цел привличане на внимание, защото ви обясних, че това е каузата в неговия живот - да бъде по някакъв начин център на внимание и да обръща прожекторите към себе си?

- Допускате ли, че това е целял с качването на тези клипове? След това изчезването му имаше опит да се превърне от някои медии в някакъв национален скандал, представяйки го като заплашен разследващ журналист, какъвто стана ясно, че не е...

- Няма да се учудя, защото се вижда, че е застанал да се снима сам. Изчезването му също е много странно, защото щом има 24-часова охрана от МВР, явно е направил всичко възможно да се измъкне и е имал желание затова. Защо се е измъкнал от охраната си, ако не за да се прави на изчезнал или да се самонарани и да го намерят пострадал в някоя гора.

Това няма да ме учуди, защото ви казвам, че пред мен искаше да му строя пред болница журналисти и той да се прави на тежко болен.  

- Значи е възможно и да се самонарани с цел привличане на внимание ли?

- Абсолютно! С чисто сърце мога да изкажа тази версия, защото имам личен опит с лицето и знам какви са схемите му. Абсолютно е възможно сега Гешов да опитва да привлече внимание, играейки си на преследван и заплашван. 

Още по темата
Изчезнал разследващ журналист? Да не е оня от видеото - дето си бърка отзад и си облизва пръста? После се снима с Прокопиев, а полицията го пази?
Часовник
11:00
Сайтовете на розовите грантояди плачат от снощи: “Изчезна разследващ, тормозен от медиите на Пеевски”. Бря! Някой си Христо Гешов, разобличил далавери на кмета на Червен бряг и на...
Напиши коментар »
(25)
1
Абе Пиклйовците че този не е журналист е ясно но откога подлогите на Шайката се помислиха за журналисти и почнаха да раздават морал.
2
няма отърване от червените миндили!!!!!!
3
тоз го остави. Знаем, че е човек на Прокопиев. Коментирай новината на деня:Главният прокурор Сотир Цацаров поиска от службите цялата налична информация за парите и имотите на политиците в чужбина. Той отправи съответното искане в писмо до шефа на ДАНС Димитър Георгиев. Цацаров настоява данните да се предоставят без забавяне и да са максимално конкретни. Той поиска агенцията и финансовото разузнаване да изпратят в прокуратурата данни за банковите сметки, инвестициите, имотите в чужбина и участието в офшорни компании на всички, които заемат висши публични длъжности и не са ги декларирали. В това число влизат политиците, правителството и висшите държавни служители. Такава информация се изисква и за имуществото, притежавано не само от тях, но и от свързани с тях или подставени лица.
4
Това не е вярно. Фиката е хомосексуалист, гей аз съм толерантен, но той е митоман и лъже за всичко. Няма такива работи. Нека да докаже. Интервюирайте министър Петър Москов, да ви каже, че това са лъжите на един хомосексуалист митоман. Взема от мене 300 лева и не го видях повече този Фиката.
5
К'ъв е тоя боклук не знам, ама толкова ли беше важно да пишете, че на някакъв клип, си бърка у ГЪ30?!
6
Световната общественост вече е уведомена! Скачай в Европа, рейтинг мой!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Гешов е престъпник! Къде е прокуратурата?
9
причиних си го. гледах му изпълненията. доповръща ми се. помисилих си кои са му дружките. стана ми още по-гадно. фащам самолета.
10
отговор на коментар
Ей сега го прочетох в свободна европа. Малиии, ам, мутрагеньо! https://www.svobodnaevropa.bg/a/29941802.html Аре, започна се!
11
Бахти смърдела е гешов.Трябва да му викат аналния палавник
12
Бахти смърдела е гешов.Трябва да му викат аналния палавник
13
отговор на коментар
Прокопиев червен?! Тъпанар!
14
Гешов подпали хиляди хора, но всички се страхуват ! Защо ли? Да, много се страхуват и има защо! Същият като Биловицата е! Прави се на жертва и като го разобличиш, започва да те заплашва! Иначе , все жертва е!
16
отговор на коментар
Прокопиев е лиляв болшевик,син на дон Джовани ди Костовезе и брат по приватизация на Нинова.Лилявите комуняци винаги работят за червените,това само д=билите още не сте разбрали.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Аз на n0PH0T0 Видях H3ДqЛK0$! HaDyneH Здраво! :)
20
отговор на коментар
Гещов да се покаже в червен бряг защото правят списък за връщане на парите с които е завлякъл много хора .Изрод мръсен.
21
С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g
22
отговор на коментар
Ще стане страшно в България,ако паднат герберите,ще настъпи ад и масово леене на кръв,ще настане ад,не предавайте България ,хораааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Обичам България и хората в нея и искам да ви предупредя и предпазя от ужаса който ще преживеете,това ще е краят на България,повярвайте ми! Готвят страшен сценарий за България,след изборите. Ако ГЕРБ паднат ще настъпи ад и масова смърт!Извърши се тихомълком преврат от чужди сили в България и с участието на маса нищо неподозиращи българи,вкарани в тази игра като заблудени агнета,които ако загуби ГЕРБ,ги чака заколение! Хораааа, осъзнайте се,без ГЕРБ сме загубени! БЪЛГАРИЯ Е В ОПАСНОСТ В МОМЕНТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГЕРБ са под силен натиск,насилие и контрол в момента,не могат да говорят и вършат каквото желаят,защото са под натиск,физически и психически,под тотален контрол, с опасност за живота им! Ако ГЕРБ загубят изборите,чужди сили ви кроят нещо много страшно за страната! Моля ви,хорааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!! Не допускайте този ужас!!!!!!!!!!! Обичам ви! Не се шегувам,аз умирам,не ми остава дълго да живея,опитвам се да спася България и хората в страната!!!!!!!
23
отговор на коментар
Ще стане страшно в България,ако паднат герберите,ще настъпи ад и масово леене на кръв,ще настане ад,не предавайте България ,хораааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Обичам България и хората в нея и искам да ви предупредя и предпазя от ужаса който ще преживеете,това ще е краят на България,повярвайте ми! Готвят страшен сценарий за България,след изборите. Ако ГЕРБ паднат ще настъпи ад и масова смърт!Извърши се тихомълком преврат от чужди сили в България и с участието на маса нищо неподозиращи българи,вкарани в тази игра като заблудени агнета,които ако загуби ГЕРБ,ги чака заколение! Хораааа, осъзнайте се,без ГЕРБ сме загубени! БЪЛГАРИЯ Е В ОПАСНОСТ В МОМЕНТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГЕРБ са под силен натиск,насилие и контрол в момента,не могат да говорят и вършат каквото желаят,защото са под натиск,физически и психически,под тотален контрол, с опасност за живота им! Ако ГЕРБ загубят изборите,чужди сили ви кроят нещо много страшно за страната! Моля ви,хорааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!! Не допускайте този ужас!!!!!!!!!!! Обичам ви! Не се шегувам,аз умирам,не ми остава дълго да живея,опитвам се да спася България и хората в страната!!!!!!!
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
НЕ Е ЖУРНАЛИСТ РАЗБИРА СЕ! ТО МУ ЛИЧИ КАКВО ГНУСНО СЪЩЕСТВО Е! ДОЛЕН ГНУСЕН ПЕДЕРСТ!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?