Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК: Коалиционен партньор на Корнелия Нинова зове за преврат: Да хванем пушките и да свалим ГЕРБ от властта!
САМО В ПИК: Коалиционен партньор на Корнелия Нинова зове за преврат: Да хванем пушките и да свалим ГЕРБ от властта!
Автор: ПИК
Дата
Дата
116671
Коментари
65
САМО В ПИК: Коалиционен партньор на Корнелия Нинова зове за преврат: Да хванем пушките и да свалим ГЕРБ от властта!

Време е да свалим насилствено ГЕРБ от властта. Да хванем пушките и да ги свалим. 

Това е призовал един от новите коалиционни партньори на Корнелия Нинова за евроизборите - шефът на Военния съюз полк. Ангел Тюфекчиев. Напъните му са преврат са изречени по време на тайната среща на ченгета от Държавна сигурност и бивши военни с лидерката на БСП, за която първо ПИК разкри и показа на живо по ПИК TV по-рано днес.

На явката, която е проведена тайно извън централата на БСП на "Позитано" 20, за да не се привлича обществения интерес и негодувание от страна на социалистите, Нинова скандално е подписала обединение с паравоенните формирования. ПИК разкри голяма част от присъстващите, които са с дебели досиета в ДС и лъсна факта, че целта на лидерката на червените е именно възкресяване на този комунистически модел начело на държавата. 

Припомняме, че въпросните военни, сред които и бивши генерали от военно-въздушните сили, открито подкрепят и президента Румен Радев и прокламират създаването на негова партия. На потайните им сбирки, една от които ПИК разкри час в хотел в Тетевен, те държат речи за преврати и сваляне на законната власт. 

Шефът на въпросното обединение от ченгесарски и военни асоциации КООСО е о.р. полк. Иван Иванов, бивш кадровик на военното ведомство, който напусна армията по време на управлението на ГЕРБ, като остро се противопостави на реформата, а след това стана зам.-военен министър в кабинета на Пламен Орешарски. На същия принцип на напускане и противопоставяне на властта президент стана и Румен Радев, когото те подкрепят и в свои официални декларации.

Сред 22-те паравоенни структури в КООСО влизат и председателствани от Лазар Мурджев, който е син на личния телохранител на Тодор Живков ген. Мурджев, оскандаленият покрай пловдивския транспорт бивш общински съветник на БСП Ангел Батаклиев, о.р. майор Мирослав Писов.

ПИК вече съобщи, че социалистите са в ужас от разширения състав на КООСО и намеренията да се щурмува властта чрез Румен Радев по насилствен път. 

Преди дни ПИК разкри и нова скандална схема на въпросните формирования, които готвят провокации за изборите. 

Близката до ченгетата от КООСО също военна организация НАС (Национална асоциация Сигурност) е пуснала писмо до ЦИК с искане нейни членове да станат наблюдатели на изборния процес.

Както ПИК вече разкри, НАС е председателствана от бившия полковник от тайните служби Чавдар Петров, баща на уволнения от КОНПИ за изнасяне на класифицирана информация Кирил Петров.

Разследване на медията ни показа, че Петров - младши е разкривал тайни за разследване срещу заместника на Корнелия Нинова – Кирил Добрев.

Бившите военни и ченгета от ДС около Петров бяха засечени от екип на ПИК на тайна сбирка в Тетевенския Балкан, където заговорничеха за сваляне на законно избраното правителство на Бойко Борисов.

После ги документирахме и на „явка“ в столичен ресторант заедно с бизнесмена от Виена Стоян Стайков и близкия до израелските тайни служби Асен Пейчев.

Към кръга около Чавдар Петров гравитират и генерал Златан Стойков, бивш шеф на Генералния щаб при Станишев, представители на Асоциацията на разузнавачите от резерва на Горан Симеонов, ВКР-тата на Чавдар Борачев, мистериозното гражданско движение "Брод за България", основано от Лазар Мурджев, син на телохранителя на Людмила Живкова от УБО Димитър Мурджев.

Сега ченгетата около Чавдар Петров, обединени покрай „Позитано“ и президента, умуват да вкарат наблюдатели в изборните секции, а след края на вота да коментират пред медиите, че са попаднали на десетки фалшификации. И да обявят изборите за манипулирани в полза на ГЕРБ.

ПИК научи, че сред присъстващите на сбирката са полк. Пламен Халачев (директор на Център за изследване на политиките в отбраната- ЦИПСО), синът на охранителя на Тодор Живков Димитър Мурджев - Лазар Мурджев. Той е шеф на организацията "БРОД за България".

Видни участници в срещата са и шефът на Военния съюз полк. Ангел Тюфекчиев, който е правил призивите за преврат, членът на УС на КООСО Румен Кисьов, Димитър Попов, ВВС генералът и ДС агент ген. Евгени Манев. 

Присъстват и полк. Георги Цветков също от ЦИПСО, Йордан Георгиев, бившият зам.-началник на отбраната ген. Стефан Василев, полк. Константин Болярски също от КООСО, както и Генади Ганчев, който е известен политически номад, а в последните години се самоопределя като „любимеца на Корнелия Нинова“.

Сред видните военни на сбирката са и ген. Димитров, полк. Митко Йоцов, който на предишните местни избори се яви с ВМРО в Шумен, полк. Константинов, полк. Иван Иванов също от КООСО, полк. Анев, полк. Димов.

На сбирката е и бившият началник на Главния щаб на Военновъздушните сили ген. Володя Цветанов, който е и експерт към Министерство на отбраната, както и ген. Йохан Петков - бивш аташе по въпросите на отбраната на България в Русия, както и неуспял кандидат депутат от "Коалиция за България". 

Всички присъстващи военни са с принадлежност към бившата държавна сигурност, сочи още справката за биографиите им.

Нинова държи събитието в тайна, защото подобно обединение, в което вкарва партията, е неприемливо за голяма част от социалистите. Затова и медията ни бе изгонена от събитието. 

Напиши коментар »
(65)
1
че пеели "Шумете дебри и балкани""..... Вече сте досадни бе! Никой не ви се връзва.!
2
Питам импексовата Курабия, паразита Везира Енчев има ли един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанела начело в БСПдирадската си партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допря до тоя Мерзавец, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тоя мерзавец, доносничел и за любовниците на жена си! ............................................................................................................................................................................................... Питам Импексовата курабия, Мая Констинбродска и Румен Пъпката? Как така, аз нямам нито една къща за гости построена с европари, а крадливата и лъжлива овшорна Импексова кучка Ел Йо има три! Само заради това, че не съм близала нечий сладолед ли, не можах да се вредя, или защото кучката Йо е близала сладоледа на правилните хора, като СС Момата, и на банкера беглец и затова е успяла, или пък защото е крадлива Цоцаалистка, а може би съвкупност от трите неща! Ако и аз стана Цоцоалистка, ще цокна ли поне една къща за гости като вашата кучка, или едно Импексче струващо милиони, като Импексовата Барсала!!
3
Вчера и изследователска агенция СПЕКТЪР даде преднина за БСП на предстоящите избори,а днес и МЕДИАНА. Предишните дни такава преднина дадоха и АЛФА РИСЪРЧ,ТРЕНД,ГАЛЪП и Европейския изследователски център базиран в Брюксел който даде над 3% преднина за БСП. Иначе казано преднината е вече толкова голяма че не може да се скрие. Разбира се ние не вярваме на социологическите агенции а само на ПИК където в анкетата им ГЕРБ води на БСП с 63 на15 %. Ето такива ще бъдат резултатите на изборите след 16 дни хахаха. До тях вече ГЕРБ ще има не 63 а 70 %. Победа с пълно мнозинство...
4
На кой е тоя сайт ? Плюе Президента, БСП, ДСБ и никога ГЕРБ и ДПС...!!!! Чудна работа !!!!
5
ДРУГАРИ ПЕНСИОНЕРИ, ХВАЩАЙ ТЕ ПУШКИТЕ И В ГОРАТА! ЩЕ СВАЛИТЕ ГЕРБ САМО НА ИЗБОРИ И С ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ, НО ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ. НАРОДА СИ ИСКА ГЕРБ.
6
А аз, като гавазин на бай Тошо, ще участвам ли в преврата?
7
Ало, "умничета-интелектуалчета"0от наведеното, сайтче-кенефче ПИК, кво става с обръщането на мача, какви работи публикува тази "Медиана",това ли да намерят подходящ рефер, за да обърне мача! Малей, сега като прочетат тези последни социологически проучвания, вазелшнмето от аптеките ще вземе да свършва! Дайте нещо по-оптимистично бе, лапачи на подхвърления суджук, няма ли някакви ваши по"истински и реални"проучвания за да ни"зарадвате"!Малей, голямо отчаяние!
8
На ПИК и на неговия собственик са им гръмнали панцерите
9
Що не пишете кой е авторът на тази глупост?! Съвсем сте откачили! Преврат не се прави на маса! За преврата се научава след като е станал, сиреч вече е факт! Ако това са превратаджиите от които се страхувате значи сте пълни идиоти!
10
ЩОМ ФЛИНСТОУН Е ДО ИМПЕКСОВАТА БАРСАЛА, ЩЕ СЕ СНИМА ПОРНОФИЛМ. ТИЯ ДЪРТИ БСПдирунгили ДС ДОНОСНИЦИ, СА СИ ХВАНАЛИ НЕКРОЛОЗИТЕ И МИРИШАТ НА ПРЪСТ, КАКВИ ПУШКИ МОГАТ ДА ХВАНАТ. МОГАТ ДА ХВАНАТ БОЙКО ЗА ПОЖАРНИКАРСКИЯ, И ДА МУ ГО СМУЧАТ ОЩЕ 10г. ПОДРЕД!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
А ДАНО КРАЙНО ВРЕМЕ Е
13
Червените кенефи са отворени затова изпълзява такава смрад от там. Хора мислете преди да гласувате. Преди а не след 26.05. Да не съжаляваме всички. Сега някои съжаляват за избора на зеления чорап но какво от това.Късно е.
14
Да червените водят според всички агенции между 3 и 5%. Но няма място за тревога. Ние заедно с коалиционния си партнъор ДПС които ще имат около 9% ще имаме повече от БСП. Страшното е ако БСП ни одере с повече от 10% но засега ни бият само с 5......така че няма място за притеснение
15
Мафията БСП да бъде забранена със закон, а всички БСП-едераси арестувани и пратени зад решетките както те правеха с неудобните за тях хора по времето на комунизма
16
A с гьостерици става ли ?!!!
17
Щом и това са готови да направят другарите значи Борисов много интереси е настъпил - много пари ще загубят другарите - всички срещу Борисов.Корнелия крала ама това било отдавна и тогава може би хората са живели добре а днес крадат за сметка на бедните българи.Сутринта една червена другарка Пиргова каза че сме на последно място по доходи но не чак толкова - ако се разрови сивата икономика може друго да се окаже.Заприличахме на времената по Живково време - той така се шегуваше - Аз им давам по 100 лв а те спестяват по 200.Не искам да обиждам комунистите - такъв беше строят - нямаше СДС - но техните наследници са наглеци - ограбили народната пара и сега искат върху трупове да вървят но да вземат властта.
18
Всички тези са обикновенни чиновници от МО! Цял живот са седели зад бюрата. Ако хванат пушките ще се гръмнат сами, защото не знаят как се държи такова нещо!
19
Сложете отрова по едрите банкноти или в безплатния суджук и шайката сама ще се гътне.
20
СЛУЖБИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАХВАНАТ С "ПРЕВРАТАДЖИИТЕ"ПРЕДИ ДА ИМ ХРУМНЕ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО.
21
СЛУЖБИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАХВАНАТ С "ПРЕВРАТАДЖИИТЕ"ПРЕДИ ДА ИМ ХРУМНЕ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО.
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Да хващат пушките ли, тия все повече не са наред, помня времето в което един каза.. Да изкарат танковете.. Тая пушките, все революционно настроени тез хора бреее...
24
Абе френд, кога са МЕСНИТЕ избори?! За МЕСОТО питам.Кога ще го избираме?....Хахахахаха, ГЕЙберастки ТЪПАНАР.....Избори ЗА МЕСО.....хахахаха, МАЛОУМНИК....ХАХАХАХА.
25
Преднината на ГЕРБ пред БСП в момента е повече, отколкото беше на последните парламентарни избори в този етап на кампанията. Но, не се знае, още какви шашми ще направят кремлофилските човечета до деня на изборите. Да, в състояние са да ни изненадат.
26
Както каза колежката Кaтюшa опасното е ако червените ни одерат с около 9-10 процента. Засега ни млатят под 5. Сигурното е че взети заедно гласовете ни ГЕРБ+ДПС ще имаме повече от тях и няма да има основание за оставка. Защото и двете сме десни партии,гласуваме заедно в НС и имаме негласно коалиционно споразумение. И затова няма да има основание за оставка. Защото управляващите ГЕРБ и ДПС взети заедно ще имаме повече гласове от БСП.
27
Трябва да си напълно отчаян за да финансираш крадливата Нинова,нали всички са наясно,че е г-жа 80%, заедно с Елена Офшорната! Борисов ще спечели изборите с посланието, че няма да подаде оставка при загуба. Така "Борисов си отива" на "Позитано"20 увисва. Каза го ден преди идването на папата, повтори го ден след заминаването му, демек - "външните фактори" са с мен. БСП и "цялото президентско войнство" не можаха да организират масови протести и да покажат на "външните фактори", че НАРОДЪТ НЕ ИСКА БОРИСОВ,защото Народът вярва на Борисов и го е страх от истеричната Нинова и озлобения комплексар Радев.
28
Леля Корни ни разби.Направо ни EБA MAMATA. :-(
29
Наистина прекалявате с простотиите,които пишете!Ставате за смях!Отвращавате хората!
30
Нинова съвсем ще истеряса, а Радев ще отиде до РФ да пълзи пред Путин за помощ от Червената армия! Руските джипове и мотористи не са достатъчни за да свалят Бойко, ще иска и ракети и военни поделения за да направи един майдан!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
За да изкаже такъв призив Тюфекчията, значи Бойко Борисов има неграмотни опоненти, значи че този полковник няма и представа от военната мощ на Свободния свят, нито има представа какво ще се случи на такива герои като него при опит за комунистически преврат в европейска страна, членка на НАТО и ЕС. Нищо чудно полковникът да се е пошегувал...
33
до 1 те и през 1925 никой не им се е връзвал ама са оставили църквата без покрив
34
А пък аз си купих 2 хил кв метра за 70 000 $...
35
И ЩЕ МУ ГРЪМНА В УСТАТА.
36
БСП С ДПС ЕДВАМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯХА НА ГЕРБ, ЧЕ СЕГА САМИ? ТРУДНА РАБОТА, НАПРАВО НЕВЪЗМОЖНА. КУРАБИЯТА С ПУШКА НА РАМО, ЯХНАЛА ЧЕРНА КОБИЛА С КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛОЗУНГИ И МИЛИОНИ В ЩАТИТЕ? БАЩИЦАТА СТАЛИН - ТАКИВА ГИ ЗАСТРЕЛВАШЕ НЕМЕДЛЕННО! ТОВА КИРО, ЙОНЧЕВА, ГЕРГОВ, БЕНЧО, БАНЕВ, НОНА, ЛЕЧЕВА, ЖАБЛЯНОВ И МН. ДРУГИ ВСЕ МИЛИОНЕРИ, ПРИВАТИЗАТОРИ, КРАДЦИ! А БАЩИЦАТА ЗА МНОГО ПО МАЛКО ПРОВИНЕНИЕ ИМ Е ПУСКАЛ ОЛОВО В ЧЕРЕПЧЕТАТА. А ТОШО ДА ГИ Е ЗАСЕЛИЛ НА ОСТРОВ БЕЛЕНЕ!
37
Винаги съм знаел , че Корнелия , Елена и случайно попадналия в президенството Румен не са сами . Че са подставени лица е ясно , но срещу какво и колко ????
38
Копоите на Пик душат ли, душат, но не бяха допуснати до събитието.Яко им треперят гащичките. Става забавно.
39
...време е ,плъховете да излязат на повърхността , че всички да ги видят! Май нещо , боят им е като за последно! Като гледам до какви убавци са опрели в листата , като Румен Гечев/Профана/, и Велизар Енчев/руския копой/ , верно ,тия с пушките могат само да си ги заврат в ......! А и като сложим ариергарда, Изцъкленото Ленче с пискливия фалцет, и идилията е пълна?
40
голям преврат ще става с тези 80 годишни превратаджии абе пик нямате умора в простотията си
41
Какво друго може да се очаква от редовите фатмаци на главния фатмак Мунчо. Глупости и тъпизми намерени под моста, когато минали под него. Някой ще каже, че не са фатмаци. Фатмак не е длъжност или военно звание, а прозвище, с което редовите военни наричат тъпите си командири от всички военни звания.
42
САМО ГЕРБ !!!!!
43
Няма ли кой да светне тъпата червена тиква на този другар, че ако народа гласува в подкрепа на някоя партия никой не може да се опълчи срещу неговия глас - глас народен глас божи. Тия винтяги живеят още в социализЪма и мечтаят да се върне.
44
Гласуваш за мутрата-получаваш суджук и голяма тераса-бонус.
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
СЕГА СМЕ 2019год БЕ ГНИДО, ДА НЕ ЖИВЕЕШ ОЩЕ ПРЕЗ 1943. НАЙ МНОГО ДА ХВАНИТЕ ПУШКИТЕ НА МЛАДИТЕ МОМЧЕТА ОТ ГЕРБ.
49
Без разлика ни е. Всички крадохте. От 1970 е започнало краденето, но последно много. Имаме доказателства, но кой те чува теб е, дребно нещастно човече. Най-много да те отправят всички в лудницата. Така могат да ти почернят живота, че.. Едно е ви кажа. Плачат адвокати, паат доктори и кой ли не.. Парите са в определени хора, а останалите не могат на адвокат, лечение, ако ще и фризьор,... ПАРИ-СТОКА-ПАРИ-ИКОНОМИКА КОЙ Е УЧИЛ ТОЙ ЗНАЕ. НЕ Е МОЯ ИЗМИСЛИЦА. СВАЛЯТ ТАБЕЛИ, ЗАЩОТО НАЕМ НЕ МОГАТ, ДАНЪК НЕ МОГАТ, НЯМАТ КЛИЕНТИ И ИЗВЕСТНИ ДОКТОРИ, ЗЪБОЛЕКАРИ, НЯМАТ ПАРИ ЗА НОВА АПАРАТУРА. С ВЪРЗАНИ РЪЦЕ, НА АВТОБУС ЛИ, КОЛА НЯМАШ, ОСТАВЯТ ТЕ НА ИЗЖИВЯВАНЕ. НАГЛОСТ, ТЕРОР, КОЯ ПО ЛОША ДУМА ДА УПОТРЕБЯ. НИЩО ОБЩО НЯМАТЕ С ЦАРЯ САКСКОБУРГГОТСКИ НИТО С АНАСТАСИЯ МОЗЕР, ПРОСТО ВСИЧКИ СТЕ НЕ СЪС СИНЯ, А С ЧЕРВЕНА И ТЪМНОЧЕРВЕН КОМУНИСТИЧЕСКА КРЪВ. ЕГОИСТИ. ТОДА, КОЕТО БИХ НАЗОВАЛИ, СРАМНО Е, УМИРАЩИ МЛАДИ И МАЙКИ У ДОМОВЕ, ЕЛА ДА ТЕ ЗАВЕДА, НЕ В ЕДНА, А НАД СТО И ПОВЕЧЕ. ЛУДОСТТА ВИ Е ОТ КАКТО МАЙКА ВИ Е РОДИЛА, ВМЕСТО ДА ВИ ИЗХВЪРЛИ НА 2 МЕСЕЦ. НИЩО ОБЩО С ЕС. И ТАМ СЕ КРАДЕ, НО ТУК ПРИКАЛИХТЕ,
50
Егати простотията , тоя сайт съвсем изтрещя! А анкетата е трепач!
51
Комунистическите неграмотни малоумници са изтерясали, защото на тези избори Бойко Борисов ще ги измете веднъж завинаги! Нищо ново не са научили, нищо старо не сме забравили!!! Дигнат ли меч срещу нас от меч ще умрат!!!
52
Шумкарска ти работа ние по цял ден сме платени да цапаме сайта а тези маймуни сега ни карат и пушките да хващаме ама няма да стане щото ще ни затрият 90% -овата герберска вълна а аз после ще я карам на огризки от кофите за боклук!
54
Ако след загубата на 26 май Тиквата не подаде оставка и това може да стане защото на народа му писна от крадци некадърници и бандити !!!
55
алоуу превратаджиите..0889697633..много внимавайте как говорите ..щото каквото си пожелаете ще ви го дадем както си го заслужавате а превратаджията да ми се обади ...давай мъж ли си Ангел си си що ли си не знам
56
кой запали в Бургас асфалтираща техника и нанесе щети на тролейбусната мрежа ..с това лъжливо говорене и инспириране на радикални настроения БСП и лично Нинова е отговорно за пътния саботаж в Бургас ..номер 55 е куражлия щом си остава телефона ..аз също се присъединявам към номер 55 ..
57
Не "месни" бе, тъпак! Изборите не са за месо, неграмотнико ! Толкова сте тъпи, червените тролове!
58
Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.....Само ние и диваците в Северна Корея продължаваме да ги търпим и дундуркаме, вместо цялата им върхушка БеСеПераси начело с Импексова и протежето и в президентството отдавна да е в панделата !!! Докога ??? Спиш Цацаров ! СПИШ !!!
59
отговор на коментар
Срещу минимум апартамент в Манхатън
60
отговор на коментар
Че ко праиш в този сайт бе?Чети епицентър,там че там всички плюят ГЕРБ и никога БСП и ДПС..!!!!. Да ти се чуди човек!!!!
61
Гласуваш за ГЕРБ - получаваш Делян Пеевски и агент Сава! Те вече дори не се крият като основен партньор в това престъпно управление!
62
до 4 Този сайт е на КОЙ?
63
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
64
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
65
отговор на коментар
До 61-SOS Думите " Ако не гласуваме за Пеевски ,правителството пада" са на другаря ти Станишев и става въпрос за правителството на Орешарски и избирането на Пеевски за шеф на ДАНС. Така,че не се опитвайте да пришивате Пеевски на Борисов! На него и един Цветанов му стига. Пеевски си е ваш!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?