Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Нумеролог с ударна прогноза за изборите: Шест партии влизат в парламента!
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Нумеролог с ударна прогноза за изборите: Шест партии влизат в парламента!

11 е царско число, с №10 са мърморковци, смята Ели Маринова

Дата
Дата
110402
Коментари
27
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Нумеролог с ударна прогноза за изборите: Шест партии влизат в парламента!

Предизборната битка за новия парламент е в разгара си, а резултатите от вота изглеждат все по-непредвидими. На фона на това социолози и анализатори вече влязоха в отбора на оракулите, давайки ту победата на на социалистите, ту на герберите. Явно според разположението на звездите и датата, които всеки ден са различни. Извън шегите метафизиците нямат претенция да са безгрешни, но доста често напипват пулса на времето и дори резултатите от трудни за прогнозиране обществени процеси. "Поне 6 партии ще влязат в следващия парламент“, прогнозира нумерологът Ели Маринова. Тя направи своите вещания като първо изчисли датата на изборите, после поредността на народното събрание, за което ще се гласува, а накрая и каква ще е орисията на номерата в бюлетината. 

 „На 26 март ще избираме състава на 44-тия парламент. Редуцирайки и двете числа до едноцифрено (2+6 и 4+4) се натрупват две осмици. Това говори за бруталност, купуване на гласове на едро. На много места резултатите ще бъдат оспорени. Двете четворки – предупреждават за борба за територия и ресурси. Ще има голямо напрежение и противоборство. Големи скандали в следващия парламент“, описа брутална реалност и трудно съставяне на коалиционно управление Маринова. "Най-постоянните неща са временните, така че кабинета на служебния премиер Герджиков току виж си продължи управлението", допълни столичната гадателка.

Другото ниво на прогнозиране, което тя направи бе свързано с номерата, под които кандидати, партии и коалиции бяха записани в интегралната бюлетина. Тъй като цифрите бяха определи чрез жребии се счита, че тук има пръст Съдбата.

 

Посланията на бюлетината

 

Маринова коментира, че всеки номер в бюлетината дава, но и може да взима. Разчитайки смисъла му се виждали още както шансовете на партиите, така и техния най-правилен път към сърцето на избирателя. Всъщност вариантите най-общо са два, или числото влиза в дисонанс с публичния образ на политиците и ги смъква надолу. Или обратно, резонира положително с тяхната личност и кампания и ги тегли нагоре като лифта към Витоша.

Например на партия ГЕРБ се падна доста отговорно и знаменателно число от предизборното тото. „11 е първото от т. нар. господарски или царски числа (22, 33). То отговаря за морала и етиката и работи за носителите си, когато те са толерантни, честни и отговорни“, коментира смисъла на предизборния жребии Ели Маринова. В същото време орисията на двете единици само показвала, че ГЕРБ е лидерска партия на квадрат. То също така съветвало хората на Борисов да избягват директната конфронтация. “Енергийната вибрация на 11 действа така, че ни прави по-популярни. Но нека да си спомним, че популярността има обратна страна и не винаги е с положителен знак. Определено ГЕРБ и Бойко Борисов ще играят възлова роля и в следващия Парламент, но при тях местата може да са по-малко от прогнозираните от социолозите“, предупреди Маринова.

 

Лидерска десетка

 

Случайно или не, но Фортуна отреди на БСП в изборния списък място точно зад управляващите. Дали това е съвпадение или такива ще бъдат резултатите, остава да видим. Според Маринова номер 10 чудесно резонира с амбициите и качествата на партийния председател Корнелия Нинова, която успя да сплоти партията си и дори я изведе като победител в президентския вот.

„10 е лидерско число от голям мащаб. При него опасността е, че то може да превърне носителите си от успешни лидери в безполезни мърморковци, критикари и реваншисти“, даде напътствията си нумероложката. Според нея БСП ще загубят не от базата, а от надстройката, ако влязат в предизборно заяждане на дребно и компроматни игрички. Точно тук за социалистите била вярна поговорката евтини на брашното, скъпи на триците, подсказвана им от магическата десетка.

 

Дева Мария зад патриотите

 

Числото на Дева Мария 17, пък се падна на Обединените патриоти Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров. То със сигурност ще им отреди място в следващото Народно събрание, гласи езотеричното вещание за тях. Депутатските банки даже можело да са повече, ако се заложи на надеждата и по-духовните послание, а не на омразата и разделението българи- роми, нашенци-чужденци.

„Седемнайсетката се нарича силата на страданието и силни в страданието. Тя символизира горчивия опит, който ни е направил по-силни, по-добри и по-разумни. Номерът на бюлетината черпи енергия от Звездата на надеждата. Нейната вътрешна сила е толкова голяма, че ако злоупотребим, може за дни да се превърне в пепел“, предупреди посветената столичанка.

 

Либерален пасианс

 

С доста импулсивен и своенравен кон влиза в предизборната надпревара ДПС, които ще бягат в коридор номер 9. Хората и структурите, които са яхнали енергийната вибрация на деветката са добри изпълнители, но слаби стратези. Самото число, тъй като е последно от едноцифрените подсказва и край на един житейски цикъл за формацията, водена от Мустафа Карадайъ. Всичко това донякъде отразява учудващо точно променения контекст за партията на Доган. С лицемерни политически партньори, които не желаят, но само официално да се коалират с тях, и силна конкуренция за етническите гласове от отцепника Лютви Местан. „Движението влиза в Парламента с дори с повече места от очакваното“, обобщи Ели Маринова. Тя посъветва хората на Карадайъ, че бюлетина 9 ще работи за тях, ако проявят повече разбиране и съпричастност към проблемите на хората, а различията бъдат изгладени чрез хуманизъм и разбиране.

Никой от социолозите не се ангажира да мери процентите на конкурентите им от ДОСТ, които бяха орисани от фаталния номер 13. А  в това изглежда няма нищо случайно, тъй като формацията на Местан бе доста деморализирана покрай връзките си с Анкара. Тринайсетката обаче ще им донесе около 2-3 процента успех, само ако опитат да са полезни за България, показаха кабалистичните изчисления.

 

Бензинджията-аптекар

 

На доста голям късмет, пък ще се радва формацията на варненския бизнесмен Веселин Марешки. Бензинджията-аптекар тръгна силово и много уверено сякаш една невидима ръка (на Съдбата или някой друг) го закриляше и лансираше навсякъде. Кадемът за неговата формация Воля ще продължи и в деня на вота, издават цифрите. А причината е, че датата и личната нумерология на Марешки са в унисон и ще го дърпат напред. „Попадането в следващия парламент ще бъде за него успех, тъй като са малко надценени в социологическите проучвания. Определено има шанс, но не особено голям, тоест ще са на ръба. Числото 6 е доста взискателно. За да му донесе успехи се иска опит и ценности, трупани и калявани във времето, а Марешки все пак е с млада партия“, мотивира се езо-експертката.

 

Св. Радан и Св. Христо под знака на разпятието

 Номер 21 бута АБВ и Татяна Дончева към парламента

 

Четворката, символизираща разпятието в нумерологията, се оказа поличбена за десните партии у нас. Първо защото според социолозите те дружно засега попадат под 4 -процентната бариера, необходима им за влизане в следващия Парламент. Освен това са разцепени в четири по-малки формации, всяка от които се изживява като мъченик пазитъел на демократичните ценности. Четворката в изборния списък обаче се лепна на считащите себе си за най-големи светци, лидера на Нова република Радан Кънев.

„Номерът на бюлетината е в конфликт с личните числа на господин Кънев. На всичкото отгоре самата четворка не е особено подходяща за сферата на политиката, защото от една страна поражда вражди и пречки, а от друга – се стреми да налага на другите някакви собствени правила. Все пак има известен шанс, но периодът за него и коалицията е доста труден“, показаха изчисленията на Ели Маринова. Тя предупреди още, че числото сковавало с изискването си за желязна дисциплина и изпълнителност и онова, което можело да спъне Кънев и Трайчо Трайков е липсата на адаптивност и гъвкавост.

При формацииите под процента за влизане в следващия парламент е и другият претендент за десния избирател „Да, България!“ на бившия правосъден министър Христо Иванов. „Тяхното число 16 носи изпитание на вярата и оптимизма. То предупреждава, че можем да попаднем на неподходящо място в неподходящо време в неподходяща компания, припомня ни, че целта не винаги оправдава средствата. Но ако сме перфекционисти и разчитаме на своята компетентност, 16 носи много приятни изненади“, даде лъч надежда в своето тълкувание кабалистката.

Според нея 21 ще донесе доза кадем на Реформаторския блок и те отново по всяка вероятност ще търкат депутатските банки. „Числото на бюлетината предупреждава за евентуални първоначални неразбирателства в коалицията. Ако те бъдат преодолени, ще имат достатъчен напредък“, гласи заветът на числата.

В коридор номер 8 от изборния ферман ще бяга Коалиция между партията на Георги Първанов АБВ и на Татяна Дончева "Движение 21" . Осмицата указва, че те ще влязат в законодателната власт, но това ще им коства доста средства за кампанията.

„Няма да са особено доволни от изборните резултати. Имат шанс малко над прага да влязат. Осмицата е Силата, на която трябва да се отговори със сила, но без бруталност. Тя подкрепя личните числа на госпожа Дончева. В случай, че се провалят причината ще бъда в тях, а не че не са имали късмет“, категорична бе Ели Маринова.

Цялата прогноза и още интересни четива може да намерите на retro.bg

Напиши коментар »
(27)
1
всички платени клакьори и екстрасенси, врачки, социолози и прочие са впрегнати да прославят трътлестата Тиква...Напразно бе!
2
Нещо от Нострадамус няма ли да измислите ,че започва да ми става скучно!@!@!@
3
Ванга нещо не е ли казала за изборите?
4
Гледате ли тази само доволна усмивка. а на 27ми какво виждате. Остават ви 5 дни
5
Дебелата шунда КрадНелия СлаНинова (др. 47%) и госпожа (ЛЪЖА), e проклятието на България
6
11 било царско число. Какво царствено има в тиквата и крадливата му шайка че нещо не ми е много ясно
8
е пълна! Цялото шаманско войнство е на амбразурата.
10
Време е за промяна №5 Коалиция на Недоволните!
11
До къде я докараха? ГЕРБ разчитат на врачки, екстрасенси и баячки. Последно остава да докарат марсианци.
12
РЕКЛАМА
13
Дали герб ще минат 4 процентната бариера?
14
Маг Светлина рече №11 са ТИКВИ
15
Пълни глупости: Партията е само една - БКП= БСП+ДПС+ГЕРБ+АБВ+ДОСТ+ПФ..
16
Тази с очилата,къде ще се завре на 26-ти март около 20-часа.Лесно е да блещиш когато очакваш белия плик,но после е трудно когато прогнозата ти не става за нищо.
17
Всички сме от ДС. Всеки номер гарантира милиционерска демокрация. Какво е милиционерска демокрация - милиционерите ви онождат, а народът се радва, че е оноден.
18
Абе върти ми се една 5ца-бсп 35%, герп -25%, патриотари -15%, дпс -5% и други 5 под 4.5% Айде хаерлия да е
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Смазваща преднина на БСП на изборите показват данни от вътрешно социологическо проучване, поръчано от една от партиите. 25,3% за „левите” сочи телефонно изследване с 812 абонати. 17,5% печели ГЕРБ към този момент. 12,8 на сто от анкетираните дават доверието си на „Воля” на варненския бизнесмен Марешки. На четвърто място са обединените патриоти, които са одобрени от 6,8%. Пети са ДОСТ с 3,9 на сто, а след тях идва ДПС с 2,7 на сто. „Нова република” получава подкрепа от 2,3%, следвани от „Да, България” с 1,9 на сто. 1,4 има коалицията АБВ – „Движение 21”. Другите участници са под летвата на единицата. Повечето социологически агенции дават почти равен резултат за основните конкуренти ГЕРБ и БСП. Според някои експерти близките резултати са плод на стремеж да се вдъхне оптимизъм на формациите и да се мобилизират твърдите електорати да отидат масово да гласуват на 26 март.
21
Българския народ ще изненада неприятно политическите формации.На тези избори хората масово ще гласуват за независими кандидати с № 22
22
Колко ти плати Цецо Гьобелса за предсказанието, очиларке?
23
Running late with the deadline for your work? Then we are your reliable assistant in paper help. Get ready to ask for our assistance when you need essays, research or course works, reports, case studies, etc. Our experts have seen it all and are ready to start working on your assignment right away. Go for it! Get an essay or any other homework writing help https://is.gd/1ZI3nJ need buy essay academia do my assignment slip do my english essay ylvis what should i write my paper reviews about wgu what should i write my reaction paper about adolescence place buy essay oge pay to write my nq us bnchmk paper ntr index stock need help do my essay vw.com pay someone do my essay moral values buy literary analysis essay hfd buy an essay tzipi write my philosophy paper conclusion write my essay fbise model paper ssc part 1 can do my essay english spm do my english essay sze buy narrative essay ljubavne buy argumentative essay nba write my custom paper yrs write my english how to make a paper uzi write my nursing eenadu telugu daily news paper eenadu place buy essay dlisted can do my essay kbb.com buy cheap essay ytl site buy essay oy1 write my persuasive shredded paper mulch can someone do my essay vlasic need someone write my paper cd folders buy literature essay mistakes write my philosophy piece of eastern paper ffxi buy local essay uesp http://ow.ly/GgNW30gh3qA
24
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
25
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
26
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
27
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?