Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Обраха къщата на Ани Цолова
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Обраха къщата на Ани Цолова
Автор: ПИК
Дата
Дата
593512
Коментари
14
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Обраха къщата на Ани Цолова

Родната къща на Ани Цолова била непрекъснат обект на ромски набези. Имотът се намирал във врачанското село Михайлово, където журналистката живяла до седмата си година. Къщата била наследствена. Първо я притежавал дядо ѝ, после покойният ѝ баща, а накрая я наследила тя.

Съселяните на тв звездата споделят, че тя рядко се прибирала в родния си край, но не била оставила имота съвсем на произвола на съдбата. Поддържала контакт с някои от комшиите, които я информирали, когато имало нередности. Въпреки статута си на публична личност Ани не можела да се пребори с една от местните ромски фамилии, които непрекъснато влизали в къщата и крадели каквото им видят очите. Същите преди години били заподозрени за брутално убийство на 40-годишна жена от селото.Серията от грабежи вбесили Цолова, която веднага потърсила съдействие от службите на реда. Макар че пускала жалби в районното полицейско управление, ефект от разговорите на крадците с униформените нямало. Журналистката искала да си сложи и СОТ, но се оказало, че никоя от фирмите във Враца не се занимава с обекти в затънтеното селце. През ума на телевизионерката неведнъж минавала идеята да продаде къщата, но за да не накърни паметта на баща си, се отказвала.

Оказва се, че родената в дълбоката провинция тв звезда не произлиза от какъв да е род. Нейният баща Георги бил добре познат на всички врачани и бил едно от знаковите лица на прехода там. Покойният татко на водещата бил учител в Роман, но с идването на демокрацията се отказал от даскалския занаят и подхванал частен бизнес в града на малък и голям Искър. Станал един от основателите на Асоциацията на месопреработвателите у нас, а във Враца най-известна била фирмата му „Ескусиана 96“ ООД. През 1996 г. бизнесът му завладял врачанския пазар с производството си на колбаси. Замогвайки се, таткото на Цолова вдигнал рязко стандарта си на живот и си намерил скъпо хоби. Станал основен финансов източник за футболния отбор „Ботев“ – Враца и призовавал цялото население на северозападния град да пазарува от неговите мръвки, за да подпомага тима.

С приходите от саламите той искал да върне отбора отново в елита, от който изпаднал през 1989 г. Възходът му обаче продължил едва 10 години, а през 2005-а фирмата му обявила несъстоятелност. Въпреки това той успял да подсигури Ани и брат ѝ Стоян повече от солидно, затова безработната водеща била преспокойна и продължава да живее като господарка, макар месечната ѝ заплата от 8 бона в Нова телевизия вече да е само спомен.

Напиши коментар »
(14)
1
НА КЪФ ЯЗЬИК Е ГУВОРИЛ КИМОНО СУЖУК УТ БАНКЯ ШИМБУН ?....ТУКА СИЧКИ ЖАПАНКИ !...
2
би в село седяла , не би чудо видяла ! Ама зер и тя да е софиЕнка , че и на телевизора ѝ гледа Ганьо бая време резила !
3
Анка е от Плевен и семейството и живее там.
4
.....СА ЗА ТАНТЕ МУТА ТУСКА ДЕДЕ УНКЕРО ТАЯНИ СЕЛЕНИНА И СИЦКИ ГЕИЗ ПОЛОВАЦИ !.....ДАИБА МАИКЯВИ ОТЕПАНА ДЕТУ ПРОДАДОХТЕ УБАВАТА ЕУРОПА !.... БОРИСОФ ТЬИ СИ САМО ЕИН НЕИЗРЕЗАН НОКЕТ НА ДЕДО УНКЕР !.....
5
ПРЕДИ СЕДМИЦА СЪЩО!
6
Тя много ги защитаваше мангалите, и те сега от благодарност и го връщат. И все пак защо оставиха колегата и Женчо а нея махнаха, си остава загадка и липса на всякаква логика..
7
На Анито в....задния двор да ора
8
щом не си се сетил до сега защо - да ти кажа - защото е малоумна!
9
Обраха я значи. ТАКА Е ТРЯБВАЛО. КРАДЕ СЕ ОТ КРАДЕНОТО..ТОВА Е СПРАВЕДЛИВО.
10
не само неината кьща е обрана на всички ни дядовите кьщи са изтьрбушени
11
демокранично племе-обират и убиват наред без да се съобразяват кой кой е
12
нали нейната телевизия бтв и тя самата по цял ден плачат за ромите
13
Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги http://bit.ly/2BMZArR
14
Последно от къдя е Анна,от Дъбник или Роман.Тва журналята поне се четете един други кога пишете.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?