Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Георги Марков: Бойко, не си Дядо Коледа! Стига прошки
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Георги Марков: Бойко, не си Дядо Коледа! Стига прошки

Г-жа Нинова говори небивалици и е като новородена, ДСБ на Радан Кънев е най-вредната партия

Дата
Дата
151425
Коментари
51
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Георги Марков: Бойко, не си Дядо Коледа! Стига прошки

Георги Марков е кандидат за народен представител от гражданската квота на ГЕРБ в 24-ти МИР в София. V Той е политик и конституционен съдия (от 1994 до октомври 2003 г.). На президентските избори през 2006 г. е кандидат за държавен глава и получава 75 478 гласа (2,716%). Обявява се за „единствения автентичен седесар“ сред кандидатите.

Роден е на 20 март 1950 г. в София. Преди 10 ноември 1989 г. е юрисконсулт на Столичната община, адвокат, асистент по административно право в СУ и главен секретар на списание „Държава и право“. Депутат e от СДС и член на законодателната комисия във ВНС от София и в следващото Народно събрание. През 1994 г. е назначен за конституционен съдия от президента Желю Желев. От декември 2005 г. е председател на партия „Ред, законност и справедливост“ (РЗС).

- Г-н Марков, влизате в надпреварата за 44-тото Народно събрание, какво ви мотивира – личната ви ангажираност към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов или конкретна кауза? 

- Като се замислих, аз съм единственият депутат от Великото народно събрание, който е в листите за следващия парламент. Това е и една от причините да приема поканата на г-н Борисов, защото имам опит. С Бойко се познавам от 1996 г. Правили сме си добрини. Той се оказа най-добрият управленец в България за всичките години на прехода. И неслучайно е единственият министър-председател, който спечели избори, след като е управлявал. А аз във Великото народно събрание направих закон заедно с моя приятел Васко Гоцев и със Сашо Джеров, с който бяха върнати 25 000 магазина на български граждани, без оглед на това кои са собствениците – сини или червени. Вкарах в предизборната платформа на СДС възстановяването на административното правосъдие. Тогава даже Желю ми каза: „Как така два върховни съда?“. Обясних му, че е имало Върховен административен съд преди 9 септември. Правният ми опит е безспорен. 

- Точно с опита ви на конституционалист не мислите ли, че основният закон за пореден път бе погазен – с отмяната не на задължителното гласуване, а само на санкцията, предвидена за неотиване до урните? 

- Задължителното гласуване, макар и прокарано от наши партньори, е абсурдно. То е най-тежкото нарушение на Конституцията в годините на прехода. Това беше отменено от Конституционния съд с помощта на омбудсмана г-жа Мая Манолова. По българската Конституция правото да гласуваш е основно гражданско право. Съгласно чл. 57 от Конституцията това право е неотменимо. И ако един ден има задължително гласуване, то не може да стане, както казва проф. Близнашки, без промяна на основния закон – Конституцията. Това беше много лош акт на Народното събрание, защото ако някой беше казал на 7 юни 1990 г. на митинга на Орлов мост, че ще има задължително гласуване, всички щяха да го обесят на орлите. Браво на Мая Манолова. Когато аз съм в парламента, мисля, че ще мога да предотвратявам такива неща. 

- Не са ли прекалено сходни обаче програмите на ГЕРБ и БСП, как да се ориентират избирателите? 

- Борисов още като кмет, след като победи кандидата на БСП Татяна Дончева със 70 на 30, сам, гол като пушка, само с един Цветанов, без партия, спря движението по бул. „Витошка“, което беше като на магистрала – щураха се баби и майки с колички, трамваи. Той и Фандъкова, и въобще ГЕРБ, направиха зрими неща. С метрото за 22 минути за половин евро се ходи от центъра до аерогарата. Можеш да отидеш да гледаш Григор, независимо дали си социалист или какъвто и да е. Защото преди нямаше зала. Борисов направи така да има пречиствателни станции, а не да ни е пълно морето с фекалии, да можеш да ходиш за три часа с кола до Бургас, да минеш Видин – Калафат не с раздрънкания ферибот за един час, а за пет минути. На църква не можеше да отидеш, защото тия атеисти, комунистите, бяха забранили празнуването на Коледа и Великден и нанесоха най-големия удар по християнството. Борисов им направи църкви да могат и те да ходят да се молят. Всичко това го направи ГЕРБ. И големият въпрос сега е – защо не го направи БСП.

 - Няма ли потенциал нещо да направи и Корнелия Нинова, ако стане министър-председател? 

- Аз уважавам българската дама и майка г-жа Корнелия Нинова. Не мога да я обиждам, но тя говори неща, които са небивалици. Тя се държи като председател на новоучредена партия. Като новородени са. Абе, извинявайте, да оставим периода на комунизма. След демократичните промени не един, не два пъти – пет пъти имаха възможност да управляват. В 1990 г., докато в другите социалистически страни комунистите паднаха от раз и демократичните форуми взеха абсолютни мнозинства, в България те спечелиха първите избори с абсолютно мнозинство – дали честно, дали нечестно – все едно. Страхът беше голям. Какво им пречеше да правят реформи? Хората припадаха по опашките. Заплатите бяха под едно евро. Как при заплати от едно евро след 20 години можем да искаме доходи като в Люксембург? Те направиха паралелната държава, когато по времето на Беров преструктурираха пространството. Свалиха Филип Димитров, свалиха Стефан Савов и заедно с техните приятели от ДПС започнаха да управляват задкулисно. Тогава Илия Павлов започна да управлява държавата и се създадоха силовите групировки.

Да не говорим за тройната коалиция на Станишев. Тя доведе на власт ГЕРБ, защото хората отхвърлиха разпределянето на порции. Да не говорим за безхаберието на Орешарски, който ни постави в изолация. За какви програми говорим? Хората не четат програми. Не сме на 28-ия ден на прехода. Хората знаят кой какво е направил. ГЕРБ направи зрими промени, без да има нито един път абсолютно мнозинство поради идиотския избирателен закон – пропорционална система с нисък праг за влизане. Стигнахме дотам да имаме 40 партии в парламента. Борисов се държа джентълменски, когато спечели изборите през 2014 г. Макар че победи БСП и ДПС заедно, можеше да хвърли страната в още едни избори и да ги довърши. Той, в името на България, направи широка коалиция, въпреки че му казвах: „Бойко, не я прави!“.

Качи на гърба си протестъри, бившия кандидат на БСП за президент Калфин, та Кунева, та партията убиец на СДС – ДСБ, най-вредната българска партия. Само и само мир да е. Беше така добър да покани Мишо Миков за председател на НС, а Мая Манолова - за омбудсман. Срещу това получи обругаване. Наричат го мутра. А при него на крака дойде най-финият министър-председател Дейвид Камерън, два пъти идва легендарният Виктор Орбан. В Будапеща го награди с кръст. И тогава, на 30 ноември, аз вече реших окончателно да стана депутат от ГЕРБ. Бойко вика: „Викторе, Викторе, ела да си направим обща снимка с Жоро Марков. Той ми е най-добрият риторик“. Няма за какво да четем програми. 

- Социолозите предвещават паритет между двете големи политически сили, възможно ли е след 26 март да се състави коалиционно управление във формата ГЕРБ – БСП? 

- На първия тур от президентските избори и уважаемият г-н Радев, и шефката на парламента г-жа Цачева заедно не можаха да вземат 50 процента. В този разпарцалосан български политически живот това, което трябва да се направи, е нов избирателен закон, по който поне половината от депутатите да се избират мажоритарно. Не само защото е имало референдум и така са гласували 2,5 млн. души, а за да има по-стабилни парламентарни мнозинства. Изключвам всякаква коалиция между БСП и ГЕРБ. Аз казвам дори на Бойко: „Не с БСП, моля ти се, приятелю Бойко, заяви, че няма да правиш коалиция с никого?“. Защото никой не заслужава ГЕРБ. Той направи коалиция с ДСБ, влачи го и го качи, да не кажа на какво, Радан Кънев. Заведе го да види на живо Меркел, цели министерства им даде, за да му викат „Бай Х*й“. Ако ГЕРБ спечели, трябва да има самостоятелно правителство на ГЕРБ. ГЕРБ държи управлението в големите градове. Другите няма да могат да изкарат и една година. Затова не коалиция, никакъв диалог. 

- Е, не са ли естествени партньори на ГЕРБ партиите от семейството на ЕНП? Защо сме свидетели на това разслоение в дясно – „Нова република“, „Да, България“, РБ-3? Хората напълно се объркаха, дори не ги идентифицират. 

- Реформаторският блок никога не е бил десен. Целият им речник и всичките им публични изяви са неолиберални. Бойко прояви голямо великодушие, типично за него. Аз му казвам: „Стига с тия подаръци, бе. Не си Дядо Коледа и стига с тия прошки. Не всеки ден е Заговезни“. Трябваше отдавна да е написал писмо на ЕНП да изхвърлят ДСБ. Какво правят там, щом гласуват с БСП вот на недоверие на правителството „Борисов“. И сега държат по-лош език от социалистите. Реформаторският блок беше изкуствено формирование. Събрани с по един, два и три процента, за да минат заветната четирипроцентова бариера. Тези хора за три години не можаха да си изберат председател. Едните бяха яко във властта, другите се переха в опозиция, но и те бяха във властта. Това е пародия на демокрация и парламентаризъм. 

- Що за партньор могат да ви бъдат Патриотите, част от които откровено гравитират около Нинова? Ще има ли отново златни пръсти в следващото Народно събрание? 

- Аз уважавам някои от становищата на Патриотичния фронт и на Краси Каракачанов. Дали могат да правят коалиция с ГЕРБ – ГЕРБ да си реши. 

- Ще успее ли кабинетът „Герджиков“ да гарантира честни избори, или те ще бъдат купени, както казва Борисов? 

- Основната цел на това правителство е не да прави ревизии, а да подготви честни и демократични избори. Надявам се, че на Герджиков ще му стигне капацитетът. Той е много добър юрист. 

- Ако не се реализира машинното гласуване, може ли да се иска касиране на изборите и служебният кабинет да продължи работата си заради този казус? 

- Аз се надявам, ако вляза в следващия парламент, да предпазвам ГЕРБ от подобни глупости под въздействието на коалиционни партньори. Ние не сме земеделски производители, та да ходим да гласуваме с машини. Гласуването не е аграрен процес, че да има редосеялки и комбайни. Нито сме някакви военни, та да има танкове. Каква е тая глупост – да има машинно гласуване? Това трябва да се премахне. Да сте видели някъде в Европа някой държавен глава или министър-председател да гласува с машина? Това е политическа олигофрения, както и гласуването с квадратчета „не подкрепям никого“. 

- Няма ли риск все пак от еднолично управление на президента Радев, ако процедурно животът на служебния кабинет бъде удължен? 

- Не, защото рано или късно ще има правителство. Най-много да има още едни избори през лятото или наесен. 

- Листите сега са пълни с артисти и журналисти. С какво те могат да бъдат по-добри законотворци от вас или Янаки Стоилов, това мода ли е?

 - Аз се изненадах, че Янаки Стоилов е отлюспен и не е в листите. Той щеше да е другият добър юрист, колега от Великото народно събрание. Връщам се назад. Във ВНС имах честта да се запозная с много видни представители на българската култура: Тошко Колев, Борис Димовски, Кирчо Маричков, Вили Цанков, Валери Петров, Васил Михайлов, Петър Слабаков. Беше елитен парламент. 28 години по-късно толкова слаби станаха парламентите, че „депутат” стана мръсна дума. Надявам се тези артисти, повечето от които не ги и познавам, поне да допринесат за по-интересни дебати, ако не друго.

 Още интервюта, коментари и интересни четива вижте на Retro.bg! 

 

Напиши коментар »
(51)
1
Баща на „нацията“ Тиквонии много НИ обичаше!!! Всяка година той страшно се ядосваше, че Дядо Коледа не НИ е донесъл подарък!!! И догодина няма да има подаръци , ЩЕ ИМА ПАК САМО "ТРИЧАНЕ"!!!!
2
Марков беше нормален човек , но всеки допир с Боко ти действа противопоказно!
3
Дълбоката Рада и мъжа с курабия между краката Пръднелия, а обслужвали устно Мавъра, и са крали под неговото крило.!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Годината е 2017, но електоратът на БСП отново ще има възможност да гласува за номенклатурните династии от времето на Народна Република България. По имената им ще ги познаете - това са мъже и жени на възраст между 30 и 40 години, със златни дипломи и знатни фамилии, деца, внуци и племенници на "заслужили другари". Сега те попълват вакуума, който ще се отвори след принудителното пенсиониране на ветерани-парламентаристи като Михаил Миков, Ангел Найденов и Янаки Стоилов. Смяната на поколенията може и да се случи, но партийната политика си остана "семеен бизнес". Сред новите кандидат-депутати на БСП е Иван Янчов Таков - внук на партизанина Пеко Таков, бивш министър на вътрешната търговия и заместник на Тодор Живков в Държавния съвет на НРБ. 37-годишният Таков е завършил финанси в Канада, директор е на компания за инвестиции в недвижими имоти, а през март ще се бори за мандат в Народното събрание от 24 МИР София. Две позиции след него се нарежда Ана Пиринска - дъщеря на бившия председател на 40 Народно събрание Георги Пирински и Клавдия Кашева, чийто покоен баща ген. Илия Кашев е дългогодишен началник на Пето управление на ДС - УБО. Пиринска е на 32 години, има диплома по политология от СУ "Св. Климент Охридски" и магистратура по "Политика и икономика на Евразия" в школата за дипломатически кадри на Русия - Московския държавен институт за международни отношения (МГИМО), през която са преминали хора като Андрей Луканов, Петър Младенов, Ирина Бокова. Номер 17 в листата за 24 МИР на "БСП за България" е Ана Ананиева - дъщеря на Нора Ананиева, бивш ръководен кадър в Института за съвременни социални теории към АОНСУ до 1989 г., вицепремиер в двата кабинета на Андрей Луканов, депутат от БСП между 1990-1997 г. През последните 10 години Ана Ананиева направи самостоятелна кариера в администрацията - започна като юридически съветник към Министерски съвет през 2006 г. в мандата на Сергей Станишев, през 2013 г. стана зам.-председател на Държавната агенция за закрила на детето, а от 2014 г. досега е зам.-изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане. В края на софийската листа, водена от Корнелия Нинова, са подредени още двама наследници на познати партийни фамилии. Под No. 20 е Тома Трайков - син на бизнесмена Марио Трайков (член на Националния съвет и на Контролната комисия на БСП), кръстен на дядо си - бивш началник в отделение Б на ДС от началото на тоталитарния режим. Трайков-младши се прочу по време на местните избори преди 2 години, когато на предизборната му диплянка се вееха едно до друго знамената на Русия и България. След него се нарежда Владимир Илиевски - син на Радослав Илиевски, който беше кмет на Долна Митрополия и депутат от БСП от 2001 до 2009 г. С номинация за депутатски мандат от Пловдив е и 34-годишният хирург Атанас Баташки, син на бившия народен представител от БСП и настоящ ръководител на МВР-Болница Илия Баташки. Кадър "трето поколение" е икономистът Стоян Мирчев - водач на листата в Силистра. Негов баща е социологът проф. Михаил Мирчев, който беше издигнат от БСП за кандидат-кмет на София през 2015 г. Дядо му е 86-годишният Стоян Михайлов, бивш ръководител на отдел "Пропаганда и агитация" към БКП и секретар на Централния комитет на партията до 1988 г., когато е отстранен от Тодор Живков. Това ще бъде втори депутатски мандат за 35-годишния Стоян Мирчев, който започна политическата си кариера през 2013 г. като началник на кабинета на Иван Данов - министър на инвестиционното проектиране в кабинета Орешарски. Водач на листата на БСП в Перник е Станислав Владимиров (38 г.) - племенник на дългогодишния ръководител на местната партийна организация и бивш депутат Ненко Темелков, потомък на известния активист на БКП от 20-те години на XX век Темелко Ненков. За Владимиров това ще бъде трети мандат като народен представител от 2013 г. досега. В листата за 21 МИР-Сливен е председателката на Младежкото обединение на БСП - Вероника Делибалтова (29 г., юрист по образование), чийто баща Атанас е пенсиониран полицай, общински съветник и лидер на градската организация на партията. Делибалтова беше част от червената "контрапротестна" група срещу Ранобудните студенти по време на окупацията на Софийския университет през 2013 г. Член на ръководството в младежката структура на партията от 2016 г. е и Мина Антонова Кутева. В Националния съвет на БСП влизат още дъщерята на покойния депутат Димчо Михалевски - Петя, дъщерята на бившия областен управител на Пловдив Тодор Петков - Ия Петкова-Гурбалова, и др. Няма как "децата на Партията" да не си приличат - те са представители на една и съща генерация, високо образовани, идеологически лоялни, родени организатори, партийци по кръвна линия. Тяхното политическо пълнолетие настъпи достатъчно късно, за да не изпитват угризения заради наследството от тоталитарния режим - но достатъчно рано, за да го помнят с добро заради известни фамилни привилегии. За разлика от бащите си, никога не са скандирали "Вечна дружба КПСС - БКП". За тях е въпрос на престиж членството в ПЕС, ръководена от сина на Димитър Станишев - Сергей. Научени са, че "демокрацията ни сполетя", но знаят как да се възползват от предимствата й. Вярно е, че повечето от тях получават по-скоро "почетни", отколкото избираеми позиции в листите (за сметка на партийни журналисти като Александър Симов или безпартийни капиталисти като Петър Кънев). До преди 5 години нито един от тях не влизаше на Националния съвет. Някои са фактически членове на партията едва от няколко месеца. Появата им на преден план изглежда като резултат от конюнктурната случайност - в случая, заради поредната чистка на "неправилните" лобита. А и не всеки наследствен социалист успява в опита си да направи пробив с политическа кариера (справка: Достена Лаверн). Но сред тях вече има лица, в чиито CV-та е вписан поне един депутатски мандат или ръководен пост в държавната администрация. Корнелия Нинова няма нищо общо с тяхната генеалогия, но и няма друг избор, освен да ги използва - особено след отцепването на АБВ, тоталния организационен срив в края на кабинета "Орешарски" и след кръвозагубата на местните избори през 2015 г. По всичко личи, че рано или късно те ще получат ключовете от "Позитано" 20 след Живкови, Станишеви и Добреви. ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] БСП ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". БСП направиха 3000лв.=$1 сега обещават повече пенсии и пари за хората. БСП, принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. БСП, взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността. БСП, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. БСП, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. БСП, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие. Забравихме ли...?
4
Този Марков не е герберист а слънчоглед.Винаги е бил с който е на власт-винаги!Защо ли?Ако и това е нормално......
5
според марков всички прости, неродени, само той най-умният. я по-полека и по-скромно, по-достойно. пропищяха ни ушите от теб. следай си пенсията и по-кротко.
6
АГЕНТ НИКОЛАЙ, МАЙ СКОРО ЩЕ РИПАШ КАЗАЧОК!!!!
7
Боже , тоя неврастеник докога ще се обажда ? От години дрънка едно и също. Типично поведение на хората от ДС.
8
Тоя бо.клук що не му целуне и гъ.за другите само i целуване на ръка минават.
9
С привличането на такива ДС ОТРОЧЕТА , ГЕРБ губи. Безкрайно неприятна личност . ОТ ГРАДИНКАТА НА НЕПОДПИСАЛИТЕ ДО НАЗНАЧЕН КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ. НУЛА КОМПЕТЕНТНОСТ.
10
Бойко, никой не ти е виновен! С такива хора в листата, толкова... Как можа тази партия да се изроди само за 10 г., та опря до това недоразумение???? Николайчо, скрий се в дупката си, бе, доносниче, и остави ГЕРБ да спечелят! Защото такива като теб, Десито, Антончо, Данка от Карлово, те се устремяват решително надолу.
11
НА БОРИСОВ НАРОДА ВЕЧЕ НЯМА ДА МУ ПРОСТИ И ТИ ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ БСП НЕ НАПРАВИ МЕТРО,МАГИСТРАЛИ...,ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ НЕ БЕШЕ ВЛЯЗЛА В ЕС ПО ВРЕМЕТО НА ЕС,КОЯТО И ПАРТИЯ ДА БЕШЕ ЩЕШЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА НАПРАВИ ТЕЗИ НЕЩА ТОВА Е ИЗИСКВАНЕ ОТ ЕС,ТАКА ЧЕ ДА НЕ СИ ПРИПИСВА ЗАСЛУГИ БОРИСОВ ЗАЩО НЕ КАЗВАШ КОЛКО ОБЕДНЯ НАРОДА,КОЛКО САМОУБИЙСТВА И УБИЙСТВА ИМАШЕ ПО ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ СЪС 140 ЛВ ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА ИЗКАРАШ МЕСЕЦА ,А В ГЪРЦИЯ ОТ МНОГО ГОДИНИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕТО И ТОВА Е ФАКТ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЛАНСИРАТЕ ГЕРБ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ НАРОДА СЕ НАСТЪРВЯВА ДА ГЛАСУВА ЗА ДРУГИ ПАРТИИ ЩЕ СЕ ПОВТОРЯТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ
12
да го показват, има съмнения за близост на собственика по доносническа линия.
13
Собственика е от доносническо семейство.
14
този марков е доносник и педааалче както и тиквата е доносник и пеедалче, добрали са се може и да се поебват в дупетата
15
гнусен седераст пак изпълзя на припек. Абе вие не можете ли да разберете, че такива олигофрени - специалисти по всичко не ни интересуват?
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Най-големият специалист по всичко е г-жа Решетникова.Вижте й трудовата биография- тук била 2 месеца, там била три, после била някъде от март до юни. Ай стига вече. И щяла тя, малодетната майка да ни прави 10 млн. А тя има само едно дете с гордото българско име Рафаел. Ей боже, жив да не бях. То много изкукала тази леля, бе.
18
ПРОДАЖНА ДУШИЧКО
19
Гнус ме е от този "човек"! Ужасно много ме е гнус!!!
20
Този паразит и отявлен ГЕЕЕЙ Агент Николай съсипа България, футбола в "Левски" и всичко до което се е докопал. Сега е ред на ГЕРБ. Никога повече моето семейство няма да гласува за Крадците ГЕРБ....и заради такива изклясъци.
21
ТОЯ ПЛАЗМОДИЙ ВЕЧЕ ОПРАВИ ЛЕФСКИ,СЕГА СА НАРЕД ГРОБ!
22
Георги Марков е един достоен българин, който в парламента ще отстоява интересите на модерна европейска България.
23
Този и да не го знаеш какъв е, само по мазната му физономия, разбираш, че е доностник и предател.. Не мога да разбера, що за поредно самоубииство прави, Бойко. След ''майката'' сега и този , неприятния. То е ясно , че всички са един дол дренки, но поне да са, малко по-лицеприятни, той би трябвало да го знае, най-добре, като беше по-млад, лелките се подмокряха , като го видеха и затова стигна до там ,където е сега, а не че е много умен......
24
И двамата амбриажа, незабавно в Симитли, кметът ви чака с нетърпение!
25
От близкото минало най жалки са доносниците на ДС.Отрепки......
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
28
а бе този няма ли да мре най после
29
Айдеее и тоя,агента почна да се взима много на сериозно.Леле майко,леле мила Българио до къде я докарахме. ААА знаете ли че открития участък преди половин година на магистрала Струма я спират за ремонти и проверка на новите тунели.
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Мръсен гаден доносник и то платен скрий се в дън земя и не се показвай Не те ли е срам гадино На теб и прошка не трябва да се дава защото с твойте мръсни доноси си объркал живота на много свестни хора МРЪСНИК
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Агент 008 дали ще целува ръка на ББ...или нещо друго ? Голямо слагачество , голямо чудо. Да си създаваш идол и да го БОГО-Бойко -ТВОРИШ.....Тотална липса на чест !
35
капацитетът на герджиков може и да стигне, но почтеността му - едва ли.
36
Новите лица на Герб -дуото Антон Тодоров и Георги Марков лаячи и доносници .С тези няма да гласуваме за Герб.Да са ви честити.
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Винаги съм си мислел, че такива персонажи като Агент Николай са възможни само във филмите. Субекти, които са изцяло негативни, без нито едно положително качество. Обаче реалният живот ме опроверга. Ето го! Ей къде! Георги Марков, по-известен като Агент Николай.
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
противни лигави твари
43
NASTY AND DISGUSTING BULGARIAN COMMUNIST PARTY AGENTS : NIKOLAY / MARKOV , AND BUDA / BOKO TIKVETO AGAIN POKE NOSE IN SOCIAL LIFE ... BUD ZDOROV , CAMARADEN COMMUNISTEN SECRET NASTY AGENTS , BOKO TIKVETO + MARKOV ...!!! / DON PEDRO IS JUST FROM SOFIA NAVEL ...THAT ' S WHY IS AMERICAN ...!!! / IN ALL CASES NOT FROM KENYA ...IN ADDITION KNOWS SHAKESPEARE , PERCY BYSSHE SHELLEY, GREAT MARK TWAIN, O. HENRY...ETC. ...!!!
44
EVERYBODY ' S CARRYING HIS SIN ...MARK TWAIN WROTE : JHO , THE NEGRO...!!! THAT ' S NOT INSULT FOR BARACKY OBAMA + JOHN LEWIS , ' CAUSE THEY ARE AFRICAN- AMERICANS , AND NOT NEGROS...BUT ANY HOW ...IN THE NEW REVISED EDITION IT IS " SLAVE JHO .." WHICH IS MUCH WORSE THAN " JHO , THE NEGRO ...!!! BUT LET THEM SAY ...!!! TAKE CARE ...!!!
45
няма за какво да се страхуваме от жоро. жорко е една пенсия, с логорея. повтаря едно и също.
46
Не ви ли вони? Л@йняна смрад се носи от екрана. Агент Николай пак е изпълзял от мутренския задник. Стой си там, там е мястото на л@йнарите.
47
БРАВО, Георги Марков! Великолепен анализ! Продължавайте, показвайте на глупавите и на заблудените какви некадърни боклуци са издънките на комунистите . Успех!
48
Наистина ли някой може да хареса тези двамата миризливи цървули на снимката?
49
този заедно с евгени михайлов са най гнусните червеи на бъгария. мръсно ченге, доносник, после се пребоядиса на седесар, после не знам какъв. сега е влюбен в бойко. нещастник не те ли е страх от господ?
50
Чудя се,какво е необходимо един индивид да се срине толкова ниско? Въобще всички подобни индивиди. Явно,имат подходяща среда,която ги подхранва. Жалко.
51
Пик, спрете да го пускате този лизач..Коквото ива да каже на Борисов, нали се виждат...какво е седнал да ни губи времето с лизачеството си! АМИ ТО ВИЖТИЕ МУ МАЗНАТА МУТРА! Отврат!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?