Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК! Енергийният експерт Богомил Манчев с горещ коментар пред медията ни по сделката за ЧЕЗ
САМО В ПИК! Енергийният експерт Богомил Манчев с горещ коментар пред медията ни по сделката за ЧЕЗ
Дата
Дата
46565
Коментари
11
САМО В ПИК! Енергийният експерт Богомил Манчев с горещ коментар пред медията ни по сделката за ЧЕЗ

Енергийният експерт Богомил Манчев коментира пред медията ни сделката за ЧЕЗ и офертата на "Еврохолд".

"Тази структура е една от най-възможните, които може да направят тази сделка. Адмирирам факта, че такава фирма е кандидат-купувач", посочи той. И подчерта, че компанията има над милиард лева оборот, така че няма проблем да управлява големи потоци от средства.

Манчев обаче отказа да коментира съобщенията, че зад сделката стои Цветан Цветанов, тъй като бил приятел и състудент с Асен Христов, председател на надзорния съвет на "Еврохолд България".  

"О, и аз имам безброй съученици", възкликна Манчев и допълни, че от нас чува за подобна връзка. Той изтъкна, че след като компанията има капиталова адекватност, няма причина да има съмнения за покупката на ЧЕЗ.

"Говоря, че, когато една адекватна компания иска да купи друга, е важно тя да може да управлява големи парични потоци, а фирмата-кандидат очевидно може", допълни експертът. 

Много пъти съм казвал по темата с АЕЦ "Белене", че дори Бил Гейтс може да дойде и да стане собственик, защото той, със средствата, с които разполага, ще наеме адекватни специалисти, които да управляват централата. Ще се намери подходящ мениджърски екип, който ще управлява. Не виждам нищо странно в това, по-странно е, ако зад сделката изскочи някой магураджия или някое партийно величие, коментира още Манчев.

И допълни, че сделката подлежи на проверки от регулаторите, така че едва ли може да има проблеми. 

Междувременно бъдещата сделка бе дадена за проверка на ДАНС и в частност на финансовото разузнаване. Преди това обаче тя трябва да мине през КЗК и КФН.

Това е втори опит компанията ЧЕЗ да бъде купена, след като се провали опитът тя да бъде придобита от "Инерком" на Гинка Върбакова. 

Напиши коментар »
(11)
1
ДА СЕ ЗНАЕ ! Зад ЕВРОХОЛД Стои К-УРВАТА от ДС Атанас Тилев По-Известна Като Агент Румянцев ! К-УРВАТА от ДС и Наследника и ДАНС Първо я ЕБЕШ После Режеш ГРЪКЛЯНА, Като на Руски Окупатор в Кавказ ! К-ОПЕЛЕТО от ГДБОП Директно му Пръскаш ЧЕРЕПА, Като на Убиеца от СОБТ Емил Шарков ! За Семействата на К-урвите от ДАНС и К-опелетата от ГДБОП е Ясно: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
2
Народната Милиция я Преименуваха на Национална Полиция, но Останаха Същите К-УРВИ и П-ЕДЕРАСТИ ! Първия Шеф на ГДБОП (ЦСБОП) е Стефан Стефан Щатна К-УРВА от Държавна Сигурност ! Първия Шеф на ДАНС (ДС) е Петко Сертов Щатен П-ЕДЕРАСТ от II ГУ на Държавна Сигурност ! К-УРВАТА от ДС и Наследника и ДАНС Първо я ЕБЕШ После и Режеш ГРЪКЛЯНА ! К-ОПЕЛЕТО от ГДБОП Директно му Пръскаш ЧЕРЕПА ! За Семействата на К-УРВИТЕ от ДАНС и К-ОПЕЛЕТАТА от ГДБОП е Ясно: ИЗБИВАТ се до Девето Коляно ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
3
И Питека така мислеше,че финансист може да управлява здравеопазването,и сега мисли че финансово-застрахователна фирма може да управлява енергетиката.Ефекта ще е еднакво успешен!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
И какво общо има вашата любима Нинова с това? Тя ли краде в момента?
6
Защо не го следвате?
7
ЛЕЛЕ КАКВА ПОМИЯРЩИНА? ТО В БСП ЕДИН ЧИТАВ НЯМА!
8
А в шайката на банкянската мутра КОЙ е читавия бе, изтривалка мръсна на СИКаджийски маратонки? Там КОЙ е читав и въобще има ли такъв? Може би онзи с апартамента с личния асансьор или Пацо терасата, а?
9
ГЕРБ ЩЕ ПРИВАТИЗИРАТ И МОЯ ХОЙ.
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
отговор на коментар
Явно "требе" пловдивския свинар да купи ЧЕЗ та да мирясат червеногъзите макаци,да ама не-ще рупате трева
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?