Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК: Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов с ексклузивно интервю пред медията ни: Елена Йончева дължи много отговори на българското общество за имотите си!
САМО В ПИК: Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов с ексклузивно интервю пред медията ни: Елена Йончева дължи много отговори на българското общество за имотите си!
Дата
Дата
133808
Коментари
55
САМО В ПИК: Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов с ексклузивно интервю пред медията ни: Елена Йончева дължи много отговори на българското общество за имотите си!

Евродепутатът от ГЕРБ и кандидат на партията за следващия европарламент Асим Адемов даде ексклузивно интервю пред агенция ПИК, в което коментира листата на партията, очертаващата се предизборна битка, както и скандалите с имотите на Елена Йончева.

Припомняме, че агенция ПИК разкри, че водачът на листата на БСП за евроизборите притежава имоти за 2 млн. лв, сред които луксозни апартаменти, хасиенди и гори.

Интервю на Асен РАШКОВ

- Г-н Адемов, как оценявате евролистата на ГЕРБ за предстоящите избори?

- Мисля, че имаме най-добрата листа - с едни изключително подготвени кандидати, запознати с правилата, дейността и институциите в Европейски парламент. Хора, познати на обществеността. Не са излезли още другите листи, но аз смятам, че нашата е най-подготвената, най-боеспособната и готова за победа.

- Вие сте на на 5-о място в листата на ГЕРБ и според абсолютно всички социологически агенции ще бъдете част и от следващия европарламент. Какви ще са приоритетите и програмата Ви по време на предизборната кампания?

- Основната цел е да се проведе една кампания, като се има предвид, че става въпрос за европейски избори, надяваме се да имаме европейско поведение от страна на кандидатите и на останалите политически сили. Надявам се да спазваме добрия тон. Оттам нататък аз и моята партия ще наблегнем на европейските теми, които вълнуват нашата страна, за да запознаем избирателите със спецификата на изборите, а не да слизаме на нивото битови проблеми и битови кавги, както се опитват някои наши опоненти да направят.

Разбира се, за мен важна тема ще бъде образованието в контекста на мястото на България в Европейския парламент. Знаете, че това е основна тема и основен приоритет на правителството. Считам, че темата е много важна и точно по нея смятам да бъда говорител и да представя нейната важност пред избирателите.

- Споменахте, че Вашите опоненти се опитват да принизят диалога на битова основна. Вече е ясно, че Елена Йончева ще бъде водач на най-големия опонент на ГЕРБ в лицето на БСП. Самата Йончева е в основната на всеки скандал срещу властта. От друга страна водач на листата на ГЕРБ е Мария Неделчева-Габриел, която е съвсем друг тип човек и се изявява по много по-различни теми и избягва скандалите. Може ли това да изиграе лоша шега на ГЕРБ?

- Ние в България много обичаме да повтаряме фразата, че страната ни е член на голямото европейско семейство. След като сме членове на това голямо европейско семейство, ние трябва да се занимаваме и с неговите проблеми. На мен много ми се иска ние да не се превърнем в едни консуматори, които виждат в Европа възможността само да се възползват от европейските фондове и европейските пари, а когато трябва да се говори за тези проблеми, да бягаме от тях и да казваме, че Европа не ни интересува. Нещо подобно виждам и в поведението на Елена Йончева. Тя се явява водач на листа за европейския парламент, а не засяга нито една тема, важна за това голямо европейско семейство.

По всеобщо мнение, а и мое, разбира се, Европейският съюз се намира в един много труден етап от своето развитие, може би най-трудният до сега. Там трябва да бъде насочено нашето говорене - кои са тези проблеми, как виждаме тяхното разрешаване, а не да свеждаме дебата до това махленско ниво, както правят нашите опоненти. Именно такъв представител е нашият водач Мария Габриел. Тя е човек, който има изключително голямо присъствие в Европейския съюз - казвам го като човек, който от 2 години е Европейския парламент. Тя постигна изключителни успехи като еврокомисар, демонстрира едно европейско поведение и познаване на институциите и проблематиката. Аз съм дълбоко убеден, че Елена Йончева се чувства много неподготвена за един такъв дебат и спор. Затова и винаги досега бяга от този дебат и насочва своя посока в съвсем друга посока, далеч от европейската.

- Популизъм ли е това, което прави Йончева, използвайки скандалите у нас, за да събира рейтинг за евроизборите? Такъв пример от последните дни е и сагата с имотите... Докато громи властта за апартаментите, закупени от "Артекс", умело избягва темата за своите имоти за милиони, които ПИК показа.

- Много е удобната темата в случая, но когато посочваш грешките на другия, е хубаво да погледнеш и себе си в огледалото. В този смисъл едва ли Елена Йончева е човекът, който трябва да се прави на моралния стожер на обществото, защото по темата за имотите тя дължи много отговори на българското общество. Далеч съм от мисълта да я обвинявам, но след като има въпроси, тя е длъжна да даде отговори за своето имотно състояние.

Виждаме обаче, че БСП и в частност тя са много далеч от тези високи морални стандарти, които има в политическа партия ГЕРБ. Ако се върнем назад във времето, от създаването на ГЕРБ до наши дни, и направим един анализ, ще видим с колко депутати и министри се раздели партията и при най-малкото съмнение, а в последствие тези съмнения отпаднаха в съда. Въпреки това тези хора платиха с оставките си. Ние поддържаме един висок морален стандарт, който е много далеч за нашите политически опоненти, а за Елена Йончева въобще не може да се говори в случая.

- Смятате ли, че от тази сага с имотите ГЕРБ може да излезе по-силна? Все пак от парламента си тръгна Цветан Цветанов.

- Би трябвало. Очаквам обществото точно така да погледне на нещата, защото всеки в крайна сметка разбира, и ние като членове и симпатизанти на ГЕРБ, а и нашите опоненти, какво означава г-н Цветанов за партията. Той имаше доблестта, честта и достойнството да даде един морален отговор на това, което се случи с този гейт. Очаквам точно това да оцени обществото, че ние в ГЕРБ не сме се вкопчили във властта на всяка цена и когато има такива укори, просто всеки е готов да се оттегли. Това би трябвало да има положителен знак.

Още по темата
НОВА БОМБА В ПИК! ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА С ТАЙНА ЛУКСОЗНА ХАСИЕНДА НА МОРЕТО В ЛОЗЕНЕЦ - ДО ПАЛАТИТЕ НА БРЕНДО! Вижте резиденцията, в която денонощно се вихрят купони за милиони (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Часовник
17:57
През летата Елена Йончева се шири в просторна хасиенда в тузарския курорт Лозенец, научиха ексклузивно „Ретро“ и ПИК. Това е поредната луксозна имотна играчка на водачката на листата...
Напиши коментар »
(55)
1
Ха ха ха, откраднеш Импексово дружество от народа си за стотици милиони долара, е нищо и е морално, а за една тераса е супер престъпление. Откраднеш ТЕЦ Варна пак нищо и е морално, обаче замениш два апартамента и доплатиш разликата от 40кв. по 2500лв. е пак супер престъпление и не е морално. Това ли е паралелната държава, за която ни говори лъжливата Импексовата Барсала, и една татарска разгонета дърта и крадлива Кучка, наречена от народа си Милиончева!! ...................................................................................................................................... Разгонени кучки и БСПеерасти, това е съдържанието на Импексовата БСПдирадска партия, която ни натресе един разгонен клепоух Каун, а сега се готви да ни натресе, една разгонена кучка мастия, крадлива повече от Импексовата си господарка. Да не забравяме, че тая червена кучка, е близа сладоледа на СС Момата, но не можа да се окучи от него. Сега от кого е това нечистокръвно пале помиярче, не е ясно. Но според изказа му, има нещо общо със сомалийските пирати!!
3
Шефът на КПКОНПИ г-н Пламен Георгиев си е купил апартамент на половин цена спрямо офертната цена на продавача и спрямо пазарните цени на подобни имоти в този район. (https://www.facebook.com/AnticorruptionFund/photos/a.330337120735549/657897361312855/?type=3&theater) ++ Помолен за коментар за драстичното разминаване между декларирана и пазарна цена на апартамента, г-н Пламен Георгиев е отговорил, че лично той много внимателно е проверил сделката и не е открил нищо нередно. Като консултанти е поканил и двама изтъкнати юристи – г-н Цветан Цветанов от милиционеро-физкултурната правна школа и г-жа Цецка Цачева от водещата угърчинска правна школа. Г-н Цветанов и г-жа Цачева щателно са изследвали казуса и са констатирали, че всички законови изисквания са спазени. Г-н Пламен Георгиев, г-н Цветанов и г-жа Цачева са заявили, че ще продължат все така усърдно и неуморно да се трудят, защото го правят не за себе си, а за хората.
4
Пик,не разбрахте ли,колкото и да се опитвате да очерните Йончева,няма да Ви се получи,макарче..давайте,имате това право,но не вярвам хората да са чак толкова кухи лейки... И през 3 минути да пускате “черни” вести за нея,все тая :) честно !
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Абе Йончева остави ВСИЧКИ ТЕ СИ НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ ПРИ ЦВ. РИЗОВА...ВСИЧКИ РАЗБРАХА САМО ГЕРБЕРИТЕ НЕ РАЗБРАХА ИЛИ НЕ ИСКАТ ДА ГИ ПРОЧЕТАТ...иначе бърборите много
7
СХЕМАТА, Цветанов - Добрев - Борисов! ГЕРБ не е класическият тип мафия, защото не извършва престъпната си дейност в противоборство с държавните институции, а цялата дейност на тази престъпна група се реализира благодарение и с помощта на държавните институции. На върха е Боса – Буда – Бойко Методиев Борисов. Нищо не се случва и никой не мърда в тази държава без знанието, разрешението и без да си е платил на Вожда. Закон. Схемите за плащане и отчет към Вожда минават през областните координатори на ГЕРБ (бригадирите на мафията) Във всяка област има по един такъв и той е до болка познат и до болка мразен от жителите на съответните области. Тези хора кадруват, рекетират и изнудват местното население и бизнес, отчитайки събраното към Вожда. Всяко назначение минава през областният координатор на ГЕРБ. От чистачката в детската градина, до шефа на НОИ. Всяка обществена поръчка минава през областният координатор на ГЕРБ. Всеки заблуден инвеститор , излъгал се да стъпи в България минава първо през областният координатор на ГЕРБ. Това са местните феодали-дерибеи. В Хасково това е Добрев, във Видин – Тошев и тн. Профила на тези хора е еднакъв навсякъде – бивши военни, бивши милиционери, ченгета, комунисти, или деца на комунисти, ченгета и милиционери. Без изключения. Буда не контактува лично с тях, това е ролята на Цветанов. Така Буда остава недосегаем и не може да бъде свързан пряко с престъпленията извършвани от неговите бригадири. Цветанов лично контролира всички бригадири и техните действия. За финансовите потоци се грижи един от другите сиви кардинали в ГЕРБ – Ц. Паунов. Има още неколцина, които следят дейността на мафията по отрасли – Велчев, Танева, Фидосова (не е грешка). Другите са мутропълнеж на средно и ниско ниво. За дейността си Цветанов използва пряко МВР, ДАНС, Прокуратура, НАП, ИТ и всички останали държавни институции. В буквалният смисъл. Пример – фирма обжалва обществена поръчка спечелена от фирма на ГЕРБ. Всички държавни институции се впиват като кърлежи в тази фирма и следва или оттегляне на жалбата, или унищожаване на фирмата. Втори пример – човек със собствен бизнес си позволява да критикува герберската мафия. В един ден му се пращат ИТ, НАП, Пожарна и НОИ за проверки и ревизии (личен опит). За да дублира източниците си на информация и да следи контролира и собствените си бригадири (областните координатори/ Цветанов използва и собственият си частен ДАНС. Бивши ченгета, барети и мутри. Това са SS отрядите на Цвъки. Те вършат и черната работа – рекета, изнудването, срещи с непокорните и ‘неблагодарните“. Добре платени професионалисти. По тази схема се правят и листите за общински съветници, депутати и кметове на ГЕРБ. Бригадирите предлагат, Цветанов проверява и донарежда, Буда одобрява. Разни събрания на местните партийни организации , номинации и подобни глупости са пълен цирк и гавра с хората. Всичко се решава в малкото НДК на 17-ия етаж. Там пристигат и куфарчетата. Там се издават присъди, назначават прокурори и съди, решават се човешки съдби и се разпределят бизнеси. Та, така се управлява България. Така се правят и избори в България. Така се „усвояват“ и фондовете в България. Така се крадат бизнеси в България. Така бяха източени и фалирани общините в България. Това управляващите наричат „стабилност“.
8
АМА МЪЛЧИ КАТО ПАРТИЗАНИН НА РАЗПИТ ТАЯ БАБА,ЙОНЧЕВА ГОВОРИ САМО КОГАТО ЗАД ГЪРБА И ИМА СОМАЛИЙСКИ ПИРАТИ,ПО СКОРО ШЕПТИ НЕЖНИ СЛОВА-И СЕРГЕЙ(който не е гей)СЕ ОПЛАКА ЧЕ МЪЛЧАЛА В ЛЕГЛОТО СЛЕД ЗАВРЪЩАНЕТО ОТ СОМАЛИЯ
9
И да искам да гласувам лишена съм от това право.Живея извън ЕС.Дано сънародниците ми гласувт отговорно и не за БСП.
10
И да искам да гласувам лишена съм от това право.Живея извън ЕС.Дано сънародниците ми гласувт отговорно и не за БСП.
11
чу се че има и втора самоличност и паспорт с който е изнасяла пари на екзотични острови ..нали беше втората първа дама на Станишко ..пътувала е с екзотично име из цееел свят ..под маската на УЖЖЖ журналист..
12
Милиончева да подава оставка и да ходи в Сливенския.
13
ХАНЪМ ОКО, не страдай другарю.Ние всички ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ те подкрепяме и стоим плътно зад теб.Скоро тъгата ти по пилот ефенди ще отмине и ти пак ще заработваш нашите мижави ТРОЛСКИ заплати по ТИР паркингите. Дръж се наш велик водачо -ХАНЪМ ОКО.Ти никога няма да предадеш своите ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ.
14
КОГАТО СТАНИШЕФ БЕШЕ ШЕФ НА БСП-едеруги , МилиЙончева му се натиска и стана ГАЖЕ ! И Когато КУрнела стана ШЕФ НА БСП-едеруги Ленчето почна да смуче ДЗадника и сега са Неразделни ГАЖЕТА - ДЖЕНДАРИ
15
Оказва се, че Пламен Георгиев яко ни баламосва
16
Чува се олигарсите скоро е се разплащат с мутрата . Вярно или не - добра вест !
17
Оказа се, че Елена Милиончева ни баламосва
18
ДОБРЕЙ Е БИЛО НА КУЧКАТА ПРИ СОМАЛИЙСКИТЕ ДРУГАРИ, ДВА МЕСЕЦА ЛИ ИЗКАРА ТАМ, ДОКАТО СЕ ИЗРЕДИ ЦЯЛОТО ПЛЕМЕ? И НАКРАЯ ДЪРЖАВАТА ПЛАТИ МИЛИОНИ, ЧЕ ЛЕНЧЕТО СЕ Е ЕВАЛА? ТЯ ВЯРНО Е ГРОЗНА, НО ЗНАМ, ЧЕ НА НЕЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПЛАТИ, ВСЕ ПАК ТОВА Е ТРУД?
19
червените от Перник не си губят времето...от изпълнителната агенция “Автомобилната администрация“ хванати с подкупи хахаахх
20
отговор на коментар
до 3:Ами продавача що не си го продал на пазарната цена?Отговор:Едно е да искаш - съвсем друго е да получиш.Цената на имота не е тази която искаш а тази която ти дадат.Предишния собственик е вкарал терасата на покрива в една надута цена която никой не му е дал.В крайна сметка е взел това което е трябвало.И разни алчни брокерчета разпространяват едни цени но не обясняват за какво са.Било 2500 евро кв.м.Да но как изглежда имота за тези пари - кухмя поръчкова с уреди - минимум 90 000 лв.За другото обзавеждане няма да коментирам.А колко много са и тези продавачи които искат една цена - например 100 000 евро а брокера го предлага за 130 000 евро.Цялата система за пазарна оценка и продажба на имоти най вече през агенция за имоти е сбъркана.Няма как един брокер да защитава интереса и на продавача и на купувача.Никъде по света го нямаТова се казва конфликт на интереси.
21
ТЕЗИ" ЦВЕТОВЕ "НА НАЦИЯТА, ОТ ГЕРБ ,С ЙОНЧЕВА ЛИ ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТ!!!!!Е КАК НЕ СЛЕД КАТО ТОЙ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ НЕЯ!!!!
22
Оказва се, че Пламен Георгиев яко ни баламосва Оказва се, че Пламен Георгиев яко ни баламосва
23
Зорница Атанасова блести с джип Рейндж Роувър с шофьор -охрана. Любопитно е и това, че жената до заместник – шефа на КПКОНПИ Антон Томов Славчев, който пък би трябвало да проверява шефа си Пламен Георгиев, Зорница Атанасова Тодорова има фирма Юнивърсъл консултинг и Ко ЕООД. Фирмата е свързана е с фирмите ПСТ Груп ЕАД, НОВА ТЕХНО БИЛДИНГ ЕООД, ЕВРОПАК ПРОДЖЕКТ АД и НЕОМОН ЕООД. Има над 12 спечелени обществени поръчки основно по оперативна програма ОПОС. Най-голямата поръчка е била в община Чупрене област Видин, на стойност 6 967 418 лв. Най- много обществени поръчки има с община Кочериново, с които има сключени договори за около 11 000 000 лв. Другите общини са Якоруда, Челопеч, Несебър и други. Апропо, Антон Томов Славчев е добър приятел със Светлозар Лазаров, известен като „Гелосаното“ в МВР, като екс главен секретар на МВР.
24
Алуууууу не се занимавайте с Елена Йончева,нейните имоти са по наследство и са придобити преди да влезе в политиката.....Алууууу господа и госпожи крадливи,корумпирани,некомпетентни КАЛИНКИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИ точно вашите имоти са придобити с огромниииииии кражби и огромнааааа корупция,как се купуват лукс апартаменти с размерите на Олимпийски стадиони и то с лични асансьорчета....на 26 май България ще каже НЕ на корупцията,НЕ на мизерията в майка БЪЛГАРИЯ....ДОЛУ ДОЛУ ДОЛУ РОБСТВОТО и ГЕНОЦИДА на ОПГ Гепи Груп-герб ЕООД
25
ДО ИЗБОРИТЕ ДА СЕ НАДУВА ВСЕКИ ДЕН СИРЕНАТА ЗА ДА СЕ ВМЕНИ НА ХОРАТА , ЧЕ ЙОНЧЕВА Е ОБВИНЯЕМА ПЪК КОЙТО СЕ ВЪРЖЕ .... ВСИЧКО В УСЛУГА НА ШАЙКАТА НА КОЯТО ПИK СЕ ПРОДАДОХА
26
БЪЛГАРИЯ чака деня X в който ще види цецу айдука и останалите крадливи,корумпирани КАЛИНКИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИ.оковани с пранги както беше окована кметицата Иванчева и на народен съд.....Бойко официално толерира и оправдава организираната престъпност на своите си КАЛИНКИИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИИ.....ЗАЩО .....мястото им е в съседната килия с бат Баневите....няма да гласуваме за герп никога
27
Йончева е дърта крадлива пачавра, агент на чуждо разузнаване с баща агент на ДС и КГБ работил срещу запада и починал в следствие на алкохолно натравяне. Тя не получи ли над 700000 лева докато серГея беше на власт за да му се води любовница, а реално му прикриваше разпрания гейски гъз
28
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук.-------------------->> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
29
Ей,ЧЕРВЕНА ТРОЛСКА главо! Тук да не ти е някой ПСИХИАТРИЧЕН КАБИНЕТ,че ни занимаваш с душевните терзания на вашия водач-ХАНЪМ ОКО.Пийте си хапчетата и не ни занимавайте с вашите ПРОЛЕТАРСКИ неволи.ХА ХА ХА ХА.
30
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
31
sa6to teo sina na milion4eva kasva 4e maika mu raboti ku4ka -tova viarno li e ---mruse -gaden sozialis ne triiiiiiiiiui
32
А ти кой си бе,крадлива послушна мастия.
33
ЕТО те помако Е БАН----------------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
34
moje da stane 4ovek ot teb no malko trudno --do tosi deto trie
35
ЕТО те помако Е БАН----------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
36
Забрана на мафиотската антибългарска рубладжийски организация БСП, конфискация на откраднатото от наследствено обременените от дебилните и клептомания комунета, съд и затвор за всички тях довели страната до няколко национални катастрофи в мирно време, екстрадиране на червените тролове в любимия им Сибир, където ги очакват за да им разпорят хастара на продажните гейски задници. БСП е сборище от доказани провинциални гейови, дърта селски крадливи уруспии и Джендъри. Де що е бесепар е дебилен олигофрен и долен крадлив мангасар
37
ЕТО те ромако Е БАН---------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
38
ЕТО те помако Е БАН--------------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
39
ЕТО те помако Е БАН---------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
40
ЕТО те помако Е БАН--------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
41
Баща ни Рошшко не е пе де раст! Шизофреник е ! Сам си пише, сам си отговаря !Той ни е разказал навремето за нелепия холандски инцидент.. Напили го и са злоупотребили с него.Но иначе е бил в някакъв харем при някакъв шеф...И оня му викал ту Рошана, ту Людмила,ту Руслана !
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Ти пък кой си,бе мухльо?На тази жена можеш само да й целуваш задника!Ти сигурно и войник не си ходил,та камо ли в държави с престрелки и бомбардировки.Нещастник недоносен,първо поколение с обувки!Човек може да напусне селото,но селото НИКОГА не напуска човека.
44
отговор на коментар
От ТЕХНОИМПЕКС не издадоха документи необходими при пенсиониране за работа в чужбина. Госпожата е пълна "ОТЛИЧНИЧКА"!!!!
45
Браво на Сашка дала е пълна и точна характеристика по точно на БСП-то.Едно време като бях малка децата пееха една забранена от комунистите песен със следния текст:От как дойде БКП-о със ОФ-о оголя ни дупето.Обаче внимавахме пред кого я пеехме щото пращаха хората в лагери за вицове и такива песни .Та дойде време да си кажем истината на комунистите без да се страхуваме Браво Сашке!!
46
Абе Помак Читак недорязан, ходи си в Рибново да си носиш цървулите.
47
След като Йончева е получила имоти за 2000000 от наследство,то брат и също трябва да е получил толкова .От къде родителите на Йончева имат имоти за 4000000.
48
и да я плюете Ленчето е почтен и достоен човек.Ако имаше нещо ГЕРБ щяха да я изядат с парцалите и съд,прокуратура мълчат.Хората и вярват
49
Шайката е много уплашена, щом постоянно реве по Йончева.
50
ДругарЕ, не вЕрвайте на тоя буржоазен пасквил. Сами знаете,че нашата мила Льоначка е наследница на знатен род:баща от ДС и майка,другарка от братския Съветски Съюз, членка на нашата побратима КПСС! Следователно другари на др.Льоначка всичко и е позволено.Защото тя винаги е била и ще бъде по-равна от равните!!!!!! А вие другаркЕ и другаРе честни и отрудени комунисти си дрънкайте жълтите стотинки по джобЕте и гласувайте за биесиепиетУ. Ура другари! Венсеремос !!!
51
Абе,Рошаночка,кво са те правили тея двама руски тираджий,бе !?.То е било баси и сексчевермето..
52
Е БАНИЯТ КАШМЕР,пак са ти подали уягата..Много пъти.Да ти е сладко,Рошана.!
53
А така ..... ТУРЧИН за ЕВРОДЕПУТАТ......ама то нали Боко Тиквата си подаде ауспуха на Чавушоглу....явно тва е част от сделката....АНАДЪНМУ ве ШАЙКАТА....ЕШЕК-гиби гьонсуратлъ
54
отговор на коментар
няма да ви се получи и на вас селски отрепки от миналото-няма да се върне а по-скоро вие ще си заминете с него та храчете си до като можете да дишате защото друго за вас няма да има-ПОНЯЛ???
55
Сливенският затвор очаква с нетърпение червените пачаври- краднелия и милиончева! Килиите са с изглед към Техникума по електротехника и гробището!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?