Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК: Депутатът от НФСБ Валентин Касабов изригна за евроизборите: Започна надпревара на великите лъжи на социологическите агенции - срещу пари надуват измислени партии!
САМО В ПИК: Депутатът от НФСБ Валентин Касабов изригна за евроизборите: Започна надпревара на великите лъжи на социологическите агенции - срещу пари надуват измислени партии!
Автор: ПИК
Дата
Дата
75022
Коментари
32
САМО В ПИК: Депутатът от НФСБ Валентин Касабов изригна за евроизборите: Започна надпревара на великите лъжи на социологическите агенции - срещу пари надуват измислени партии!

Депутатът от НФСБ Валентин Касабов коментира ексклузивно пред ПИК поредното напрежение, свързано с циганската общност в Куклен. Как да се върне държавата в махалите и има ли решение на кризата? .

- Г-н. Касабов, в Куклен се стигна до напрежение, предизвикано от циганския етнос, заради което отново се заговори за наболелия проблем, има ли решение той?

- Това, което се случи в Куклен не е нещо ново. Страшното е, че това е ежедневие от години, защото държавата я няма в циганските махали.

Преди година и половина, когато се стигна до напражението в Асеновград, се намеси тогавашният вицепремиер Валери Симеонов и показа на действие как държавата трябва да се справи с това напрежение. Всъщност, това е стара наша идея.

Ние имаме програма по въпроса. Лошото е, че България и правителството нищо не правят. За жалост имаме и вицепремиер, който отговаря по линия на МВР. Но този вицепремиер в момента предпочита парадите, командировките в чужбина и гръмките думи. За съжаление действия няма.

Държавата не влиза в тези цигански анклави. Там законът не действа. В момента, в който влезе полиция, бият и пребиват полицаите или чупят колите им. А има няколко прости действия и ние сме го казвали много пъти. Но никой не слуша.

- Готови ли сте да предоставите тази програма на властите?

- Нашата програма по въпроса я писахме две-три години. Със специалисти. Ползвахме опита на чужди държави. Можем да я предоставим на всички онези, които искат да се занимават с този проблем.  Не сме се отказали. Просто в момента нямаме нужните лостове, за да наложим наистина тази програма.

- Защо се бяга от проблема според вас?

- Може би, голяма част от доказалите се партии на статуквото бягат от проблема, защото разчитат на гласовете на тези групи, най-вече по време на изборите. Но това не може да продължава до безкрайност. Има начини.

- И какви са те?

- Един от тях е профилактика в тези цигански махали. От време на време трябва да влиза полиция за да може, както сега в Куклен, да бъдат търсени и установени голяма част от виновниците и задържани. Това трябва да се прави редовно.

Трябва да има полиция, тоест присъствие на държавата, и да се знае, че има ред, законност и държавата да си влезе в правата. Но там държавата я няма. Питам, къде е премиерът, къде е вицепремиерът? Тези проблеми, някак, остават встрани. А това е една от големите бомби със закъснител.

Разбирам голямата драма на българите, защото разделението се задълбочава. Набезите, примитивизма, се оказват часто от нашето ежедневие. Няма в нормална държава който и да било да посегне на полицай и той да не му отвърне.

Само че нашите полицаи са наплашени, защото в момента в който той извади оръжие да се защити или гръмне някой от тия цигани, веднага ще скочат куп неправителствени организации и ще го обвинят в убийство и още в незнам какви грехове.

И ще почернят момчетата, полицаите, които опитват да вършат професионално задълженията си и да защитават закона. Това е обърнатото мислене на нашите политици. Ние казваме, че трябва действие, не думи. Няма нужда от празни приказки, да се тупаме по шкембетата и да казваме колко сме велики.

Трябва нещо да се прави. И ние сме го показали това в лицето на Валери Симеонов. Иначе анклавите ще растат. А там, където има цигански анклави, там няма България. Защо няма България? Защото няма държава там. Защото държавата се страхува. Великите политици, които до този момент управляват държавата, нищо не правят. Това е истината.

- Стартира предизборната кампания за евроизборите. Очакванята ви за предстоящите избори какви са?

- Започна една надпревара на великите лъжи от страна на социологическите агенции. Срещу сериозно заплащане започнаха да се появяват разни партии, коалиции, партийки, които са полузабравени или с малки възможности, които социолозите надуват с едни огромни проценти, което е безсмислено.

Това влияе по един или друг начин на електората, на хората, които ще гласуват. Това е част от непочтенната предизборна кампания. Така че, ние продължаваме в посоката, която сме започнали. Кампанията ни е насочена най-вече към обикновения човек, към малкия и средния бизнес. Към онези, които са подавали ръка и разчитат на нас. Например, хората които се занимават с варенето на ракия, собствениците на малките бензиностанции, търговците, които се занимават със снабдяването с храни за училищата, защото от Министерството на земеделието се опитаха да ги махнат и да дадат възможност на двама-трима едри търговци да се занимават с този бизнес.

Пресякохме ги навреме. В тази посока се движим. Доказали сме, че сме хора на действето, а не на празните приказки. Най-вече лидерът ни Валери Симеонов, който е локомотивът, който дълго време дърпаше в правилната посока и вагоните на правителството и въобще на държавата. Гледаме напред и знаем, че резулатите от изборите ще бъдат много добри за нас.

- Реалистично, на какво може да се надява НФСБ на тези избори?

- Мисля, че в момента, по предварителни проучвания, се очертаваме с около между 5,5 и 6,00 процента, които биха гласували за нас на предстоящите избори. А още сме в началото на предизборната кампания. Но изборите са за това, за да видим крайният резултат.

Наясно сме, че ще има и доста разочаровани. Не е напразно, че далеч преди старта на самата кампания, започна кампания срещу Валери Симеонов с измислените компроматни атаки и удари под кръста, които са смешни и жалки. Мисля, че имаме много силна листа. Хора, които са извън ареала, на който твърдо разчитаме, също ни подкрепят. Заради това и говорим за 5,5 – 6,00 процента. Мисля, че е реалистично да говорим, че имаме шансове за двама, може би и трима евродепутати. Двама, мисля, че имаме почти сигурни, а за третият, мисля, че трябва малко да се понапънем и ще стане.

Разчитаме на хора, които имат свои лобита и подкрепа, хора с авторитет сред бизнес средите, сред младите хора. Бъдещето ще покаже, като дойде 26 май.

 

.

Напиши коментар »
(32)
1
Може да имате повече проценти само от МВРО и Джамбаза който нищо не свърши за 5 години...Вие ще имате 0.7% а онези 0.5%
2
Споко другари. Колкото и да надудате проценти отивате в историята след 26.05. ГЕРБ бие с поне 20% БСП. Плюванетосрещу вятъра дава резултати БСП умира. Със злоба другари не се живее. С лъжи също. Вашето време мина. СЛАВА БОГУ.
3
РУСОФИЛ ще Води Евролистата на Атака , ЦИГАНИН пък ще е в Евролистата на НФСБ ! Каквато е Държавата, Такива са "Патриотите" - Продажни СЛАВЯНО-МАНГАЛИ ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА СЛАВЯНО МАНГАЛСКА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВАЙТЕ Комунистите, ТРЕПЕТЕ Милиционерите, Най-Вече ПОТОМСТВЕНИ, Те не са ХОРА 30 Години ФАЛШИВ Преход ! 75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт! 141 Години ЗАДУНАЙСКА Славяно Мангалска Губерния ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
4
Гласуването е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, Изборите НЕЗАКОННИ ! Който Гласува на Задунайски Избори е К-ОПЕЛЕ ! Който Работи и Плаща Задунайски Данъци е К-УРВА ! Гласувайки Вие Признавате и Легитимирате НЕЗАКОННА 75 Годишна Комунистическа Власт ! Вместо Бюлетини Трябва да се Броят ТРУПОВЕ ! Всяка Избирателна Секция Трябва да Стане Масова ГРОБНИЦА ! Истинския БЪЛГАРИН Ходи на Избори в Задунайския Болшевишки КЕНЕФ Само с ОЛОВО, ДИНАМИТ и ТЕНДЖЕРИ ПОД НАЛЯГАНЕ ! Партии с Участието на Комунисти, Деца на Комунисти и Внуци на Комунисти са НЕЗАКОННИ. Избори с Участието на Комунисти, Деца на Комунисти и Внуци на Комунисти са НЕЗАКОННИ. Власт Придобита от Незаконни Партии Чрез Незаконни Избори е НЕЗАКОННА. АКО СИ БЪЛГАРИН: НЕ РАБОТИ. НЕ ГЛАСУВАЙ. НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ. ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 75 ГОДИНИ. ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ. ДА СЕ ЛИКВИДИРА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
5
И тоя АЛКОХОЛИК се обади.Има ли по-големи лъжци от САМОЗВАНИТЕ патриоти и ГЕЙберастите?...НЯМА.....Да каже нещо за ТЕСКЕРЕТАТА и за МИНИМАЛНИТЕ ПЕНСИИ, ТАЯ ПИЯНА CBИHЯ.
6
На колко ракии е този случаен депутат? Правете интервюта рано сутрин преди да се налочи и да почне да фъфли и ругае. Вън алкохолиците оп Парламента!
8
Този става само за казанджия за варене на ракия!
9
Поради что станахте ортаци на Тиквата ? А ,сега ревете ! Облажи ви се властта ! Предадохте много хора с другия -Волен.За шкембеджийницата ВМРО ,не питам.Там винаги девиза е бил-който е на власт ние сме с вас.
10
Ех мечти, мечти Касабов под 1%сте и го знаете затова лаете но така е след като се продадохте на Шайката. Довиждане дебили
11
поредната порция фекалии. Този е безинтересен!
12
Журналистите и цацаpатурата да го проверят !
13
Ха, ха, ха, ама изчакайте това янлъшпатриотче и "заклет въздържател" малко да поизпусне от "ароматните пари"и чак тогава му задавайте въпроси, иначе става за смях!
14
касаб ти си поредното крадливо недоразумение което е само за боклука
15
Евала Бате , ама кажи как караш само на ракия , а водата само за миене ? Да додеш да си земеш новата дето сам ти изпекъл - огин , огин ти казвам !
16
Съпартиецът на Порканчо в НФСБ Славчо Атанасов,усилено подкрепя и сътрудничи на хората,които в момента прокарват сатанинският закон за детето.Друг голям поддръжник на този закон е и Мая Манолова.Но за нея не е учудващо,защото тя се опита да прокара Истанбулската конвенция.
17
Чета коментарите, и виждам нагласата на народа, когато липсва "вещата" намеса на модераторите на PIKливия cайт. Лошо ТИКВА, лошо ПЪПЕШ, лошо БОСТАН, МНОГО ЛОШО.
18
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
19
И то какво се оказа. От трите партии в обединени патриоти,двете партии ВМРО и НФСБ са за либералните сaтaнинckи ценности.И двете партии бяха хващани в схеми и и използване на служебните си положения за да се облагодетелстват.Май само Атака,ще се окажат без кражби,облаги и издънки.Май само Атака не се отклониха от идеологията си и не се възползваха от власта и със седем депутати,се борят колкото могат.Аз не ги слагам под един знаменател трите партии.Тотално различни са.
20
това човече не разбра ли че не трябва да говори и да се показва защото е отврат
21
колкото и кал да хвърляте. Има хора, които виждат. Не всички са коне с капаци.
22
Дo 19 : Прав си за разликите. А приликата им е, че и трите партии са ортаци на Шайката.
23
Червеногъзите "социолози на повикване" пак ще живнат и ще натрупат състояние от лъжите си. Госпожа "Лъжа", социолози лъжльовци, Милиончеви - лъжльовци, ей тези наистина нямат довършване. Ама не само много лъжат, но и много крадат.
24
Борбата с примитивизма куца , защото същия примитивизъм и безхаберие се ширят и най -горе във властта.
25
НЕЩАСТНИКО...КАКТО ВИНАГИ ВАШТА МАЙКА Е ЛЪЖАТА. ПЪРВО НЕ Е САТАНИНСКИ ЗАКОН ЗА ДЕТЕТО , А Е СТРАТЕГИЯ ВЯРНО САТАНИНСКА ЗА ДЕТЕТО И Е ИЗГОТВЕНА ОТ ГЕРБЕРАСТИТЕ. СЛАВЧО АТАНАСОВ НЯМА НИЩО ОБЩО С НЕЯ, ДАЖЕ ПУБЛИЧНО СЕ ОБЯВИ СРЕЩУ ТОВА БЕЗУМИЕ И СЕ БОРИ СРЕЩУ НЕГО. ПАК ЛЪЖЕТЕ БЕЗСРАМНО ГЕРБЕРАСТИ ДОЛНИ ТОТЕВИСТИ. ЗАСРАМЕТЕ СЕ - ШЕФА ВИ ТОТЕВ Е НАЙ - КРАДЛИВИЯ КМЕТ В ИСТОРИЯТА НА ПЛОВДИВ
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Касабов , Касабов , поне го "давайте" малко по скромно , нали се сещаме , че без големия брат сте "нищо" , "повярвахте си" , е верно г - н Симеонов поде инициатива за "страхотни" неща и в един момент се "издъни" и каква полза от това ?
29
99% ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ В БЪЛГАРИЯ, УЧАСТВАЩИ В ЕВРОИЗБОРИТЕ НАИСТИНА СА ИЗМИСЛЕНИ И ЗАТОВА НЕ Е ВАЖНО ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАШ, ВАЖНОТО Е ПРОТИВ КОГО ЩЕ ГЛАСУВАШ. АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ЕВРАЗИЯ. българин
30
Тази партийка, заедно с вожда им трябва отдавна да са в ЗАТВОРА!!!
31
Мдааааа КАЗАНДЖИЯТА Касаб-ага пак се изходи......малката шайка отива при Голямата Шайка....в КИРЕЧА.....анадънму ве шайкаджии......Пътници Сър....
32
Тая пияна манерка Касабов, бившо ченге от ДС е в алкохолна абсиненция.Личи си по погледа , движенията и най вече по приказките му.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?