Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК: Георги Марков с опасна аларма към България - ето каква бежанска криза ни заплашва, ако приемем пакта на ООН за миграцията
САМО В ПИК: Георги Марков с опасна аларма към България - ето каква бежанска криза ни заплашва, ако приемем пакта на ООН за миграцията
Дата
Дата
93381
Коментари
28
САМО В ПИК: Георги Марков с опасна аларма към България - ето каква бежанска криза ни заплашва, ако приемем пакта на ООН за миграцията

През юли всички 193 държави-членки на ООН, с изключение на САЩ, които се оттеглиха миналата година, одобриха Пакт за миграцията. Документът беше посрещнат на нож от много страни в Европа - Унгария, Полша и Австрия категорично отказаха неговото подписване и изразиха опасения, че пактът може да ограничи суверенитета. В България съдържанието на Глобалния пакт за миграция не е познато, а за официалната позиция на страната ни не може да се каже повече от дежурното изчакване да застанем зад такава на ЕС.

Вчера първо в ПИК Ангел Джамбазки алармира за очакваната опасност и публикувахме писмото му до патриотите за обща позиция срещу документа (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Интервю на Ивайло Атанасов

Г-н Марков, вие три години яростно атакувахте политиката на Меркел и излязохте прав – тя си отива. Как ще коментирате новата сага с пакта на ООН за глобалната миграция, който трябва да се подпише на 10-11 декември в град Маракеш, Мароко?

Глобалният пакт на ООН за миграцията е лудост и цинизъм. Той е зловещ, защото е гавра с жертвите в Европа от политиката на миграцията на ножа.

Пактът нарича миграцията ИЗТОЧНИК НА БЛАГОДЕНСТВИЕ И ПОСТОЯННО РАЗВИТИЕ НА СВЕТА, А ПРАВИТЕЛСТВАТА СЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА ФОРМИРАТ ПЪТИЩА ЗА РЕДОВНА МИГРАЦИЯ. Безсрамие! Миграцията на отворени врати в Европа доведе до масово избиване на християни, включително и малолетни и почерни хиляди семейства: да си спомним град Кандел, Германия, как бе заклана на площада малолетната Мия, защото не иска секс с афганистанеца-мигрант Абдулла; Висбаден, където беше изнасилена и удушена малолетната Сюзан от иракчани; Кемниц, Германия, където мигранти на местен фестивал заклаха млад германец; Кьотен, където трима афганци мигранти убиха с токовете на обувките си германско момче, премазвайки главата му; Рим, където сенегалци изнасилиха и убиха малолетна; Равенсбург, Германия, където насред бял ден афганистанец закла трима минувачи; Фрайбург, където седем сирийци седем дни изнасилваха момиче; Берлин, където на Коледа камион, управляван от мигранти прегази десетки християни на най-светлия християнски празник; Барселона, където също прегазиха хора на улицата; поголовните разстрели във Франция.

Вътрешният министър Жерар Колон подаде оставка заявявайки, че вече освен френска, има и ислямска нация и не ги делят девет планини от гражданска война.

След тази черна хроника, шефът на ООН си позволи да нарече миграцията ПОЛОЖИТЕЛЕН ГЛОБАЛЕН ФЕНОМЕН, а чичковците и лелките в ООН ръкопляскат. Пляскат на гробовете на жертвите. Позор!

Всъщност пактът е наречен глобален, но на практика засяга Европа.

Разбира се. Европейците не са тръгнали към Близкия изток, черна Африка и Азия, а ордите идват към Стария континент. Има и един латино керван, който Сорос изпрати предизборно на Тръмп в САЩ. Майка му на Гутериш била гледана от мигранти и той затова ги обичал. Ами да си ги вземе в Португалия! България 1300 години си гледа БЪЛГАРСКАТА МАЙКА ЮНАШКА. Да пази Господ мигранти с ножове да гледат родителите ни.

ООН провежда нов вариант на плана Сорос, който 2015 година в шест точки предложи Европа годишно да приема по 1 млн. мигранти, докато ликвидира християнския й характер. Неслучайно вече в Белгия коледните празници ще се наричат зимни, като при комунизма – дядо Мраз вместо дядо Коледа. Неслучайно се разбива традиционното семейство. ООН трябва да си посипе главата с пепел, защото не спря Меркел: "Елате, ще се справим”, каза тя. Те дойдоха и тя не се справи. Ерата "Меркел” свърши, а ерата "Макрон” също свърши, но преди да е започнала. Вчера френксите агенции признават, че Льо Пен му води с 21% на 19%. Ами как не – той нарича Орбан и Салвини проказа, а проказа всъщност са милионите мигранти, които минават незаконно границите на европейските страни.

Тръмп и Орбан отказаха пакта. Последваха ги още страни, а ние?

Шапка свалям на Тръмп, който изобщо отказа да ги слуша тези в ООН, защото пактът нарушава суверинитета на САЩ. Големият началник, без чиято армия Европа е със свалени гащи, при посещение в Лондон се обърна към западните псевдолидери с послание, че погубват християнската култура в Европа и създават среда на престъпност. Орбан посочи, че пактът е злокобен и създава правното понятие „право на миграция”, което никога не е съществувало и на практика поощрява миграция. Последва ги Австрия, Чехия, Полша, Хърватия и Словения. Идва ред на Италия, Словакия, Дания... Себастиан Курц, който председателства Съвета на ЕС, даде заедно с вицето си Щрахе забележителна пресконференция и заяви, че няма да отиде в Маракеш и няма да подпише пакта. Направи 28 бележки по него и каза, че Австрия няма да приеме бежанци поради бедност и климатични промени, както повелява пактът.

Хърватската президентка е в стрес. С очите си видях по унгарската телевизия как стотици мигранти, събрали се в Бихач в Босна и Херцеговина атакуваха с камъни и прътове хърватските граничари. Къде е армията си казах!

На 3 януари предупредих Борисов, че е жестоко подведен за Истанбулската конвенция. Излязох прав. Лоялността и уважението ми към него налага да кажа, че правителството не може да подпише пакта без решение на парламента, защото той засяга националния ни суверенитет и решава глобални въпроси. Непрекъснато дуднем, че сме парламентарна република, но това важи не само за президента, а и за правителството. Заобикалянето на парламента ще е нарушение на Конституцията, защото пактът не е международен договор и не подлежи на последваща ратификация от парламента, затова е необходим превантивен контрол и КОЛЕДЕН ПРЕДЗИБОРЕН ПОДАРЪК НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА. Аз няма да дам гласа си за пакта на ООН.

Напиши коментар »
(28)
1
Браво Марков !!!
2
В България се живее непоносимо хубаво,затова повече от три милиона плебс се евакуира от територията!На тяхно място ше дойдат полухора от Азия и Африка,без никой да ни пита дали искаме!Свиквайте!
3
К'о правиш при конвенционалната Тиква, щом си против еврогейския ред, който толкова настойчиво той налага??? Охранено лицемерче си ти!
4
USA MIGRANT ?? >> https://www.youtube.com/watch?v=2zamQnW3GYM
5
МРАЗЯ ИЗМИСЛЕНАТА УЖ ДЕМОКРАЦИЯ И ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ
6
Както те могат да правят каквото си поискат що и аз да немога.Зъб за зъб око за око.
7
АМАН ОТ КОМУНИСТИ МАРКОВ ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА ИМИГРАНТИ А ТЕ ПРЕВЪРНАХА ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ В ТАКИВА. АКО НЕ БЯХА БЪЛГАРСКИТЕ ИМИГРАНТИ ДА ПРАЩАТ СВЕЖИ ПАРИ НА БЛИЗКИТЕ СИ КОИТО ЕДВАМ ПРЕЖИВЯВАТ В БЪЛГАРИЯ ДОСЕГА ТОЗИ МАРКОВ И ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ЩЯХА ДА БЪДАТ БУКВАЛНО РАЗКЪСАНИ НА ПАРЧЕТА. ИМИГРАНТИ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ НО С КОНТРОЛ ЗАЩОТО ЕВРОПА И НИЕ БЪЛГАРИТЕ БЪРЗО ЗА 70 ГОДИНИ ЗАБРАВИХМЕ ЩО Е ТО ВОЙНА НО МНОГО ДРУГИ ХОРА ПО СВЕТА ЖИВЕЯТ ЕЖЕДНЕВНО В ТАКИВА УСЛОВИЯ.
8
Андрьо, по нашите ширини тази поговорка е "прогресивна": "Зъб за чене, око за две"...
9
...........МАРКУФ ЧЕРВЕИ Е КОМУНИЗ НА БАЦО !.....МАРКУФ.....ПРЪЪЪЦЦЦЦ....... ПРЪЪЪЪЦЦ.......НАПЪНИ ОШТИ МААЛКУ......Е НАСРА СА !.....
10
БСП е спонсорирана от Сорос, защото е лява партия, която е за миграцията и за джендъризма! С гласовете на БСП бе приета Истанбулската конвенция, Йотова бе основен глашатай на джендър идеологията, защитаваше Нинова,Станишев,Вигенин и 90% от БСП, които са латентни, скрити джендъри! ФАКТ! Сорос е евреин, който иска унищожение на Израел, Нинова е Мъж, която е противница на конвенцията, за да не бъде осветена! ФАКТ!
11
АКО ВСИЧКИ МИСЛЯХА ТАКА , СЕГА ДПС ,НЯМАШЕ ДА СЕ КАЧВА НА ГЛАВИТЕ НИ И ДОГАН ЩЕШЕ ДА БЪДЕ В ДРЪНГОЛНИКА,ДЕТО МУ Е МЯСТОТО--КАК ЗА 3,300 ЩЕ КУПУВА ТЕЦОВЕ,ЩЕ ИМА ОХРАНА,ЩЕ ИМА БЕЗБРОИ САРАИ,ДВОРЦИ, ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ И ТОЙ ЩЕ РАЗДАВА ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА,А ДАЛАВЕРИТЕ С ЦАНКОВ КАМЪК,А ОГЛЕДАЛОТО В КЪРДЖАЛИ----НИЩО НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ,А КОЙ ОКРАДЕ КТБ???!!
12
Веднъж доносник - цял живот гeй! Нещата в живота не се случват, защото има такива и такива закони или няма закони, а защото им е дошло времето да се случат. Регулацията на случващото е задължение на законодателя, а реалността в тази сфера е задължение на изпълнителната власт. Обществото поставя дневния ред и на двете власти. Явно в РБ няма условия за мигранти, защото живеем зле, т.е. българите до голяма степен са икономически мигранти в Европа и развитите страни. За да живеят нашите мигранти в тези страни, трябва да има закони, еднакво да се отнасят и към нашите мигранти в чужбина и ние да се отнасяме човешки към тези, които уж искат да живеят в РБ, сигурен съм, че такива няма, а оставащите тук, нямат друг избор, защото нямат пари да продължат пътя си към доброто. Никога не съм уважавал и няма вярва на бивш доносник, неговите разсъждения са в полза на водещите го "офицери"- банда комунистически мерзавци, които богатеят на гърба на народа прекомерно, които съм сигурен, че не мислят за обществото, а за себе си. За това, доказани доносници като Марков трябва да бъдат лустрирани, а ако са извършвали престъпления и съдени и осъдени.
13
...............ЗА ДОРОГОИ ПИКЕЗ......НАРОДНАЯ МЕДИЯ КОЯ МНО ПУМАГА НА СВУБОДНИТЕ ГРАЖДАНИ !.......НЕДЕЛА ......ШЕС ЧАСА......ПИЯНИ СМЕЛ МАИКИ.....И ПАРТИ...КОЕ ОХРАНЯВА ВЕРНАТА ЧАСНА ИМ ФИРМА.....ИНАЧЕ НАЦИОНАЛ ПАЛИЦЯТА НА НАРОДА !......ПУУЛЕН ШАШШ !......И......ЕДНА ПЕСЕН НА АДРИАНО ЧЕЛЕНТАНО......ЗА СТЪПКИТЕ КОИТО ОСТАВЯМЕ !......ЧУ ЛИ МА РЕДАКТУР УТ ПИКЕЗ ?.....АИДИ С БОГА АДРИАНО ЧЕЛЕНТАНО ФОРЦА ФОРЦА !.......И ЗА ДЕДО БАЦО БАНКЯ Е ТАЯ ПЕСЕНКА !......
14
bezrabotizata v balgaria bika 5 prozenta...a 3 miliona v zap.evropa ne gi li broim...
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
-Нема страшно! Мен ,като ме оноди симитлийскио кмет,първо ме болеше,после ме беше срам,но накрая бех щастлив !
17
Тиквун мълчи и се услушва като мишка,но ако подпише заключителния документ на мигрантския пакт на ООН в Мароко,ще ускори силно геноцида и унищожението на Мутристан,до 12-15 г. Над 10 европейски държави и САЩ отказват подписването на документа.
18
Ужас от прехода.Няма по добра оценка за ЕС, ООН от това хората да се движат и търгуват свободно.За всичко има общоприети от обществата морални норми които са актуални и в минало настоящето и бъдещето.!!!Този човек Марков е морално деградирал!
19
Не трябва, в никакъв случай не трябва да се подписва такъв пакт или каквото там е, независимо какво ще решат меркел или макрон Ако това стане факт правителството само ще си „изяде главата„ и ще направи безценен подарък на корнела и сие
20
отговор на коментар
В България 95 % от населението живее като емигранти .Бедност, незачитане на права, липса на справедливост, толериране на простотията и дори простащината, незачитане на умните и културни хора. Добре и даже отлично си живеят такива като аг.Никоlай
21
Нека там си останат. Хубаво е да ги интервюирате. Хвала.
22
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
23
Николай, спаси Майка България и българска майка юнащка, посъветвай Тиквата да махне Катя, която може да поръча да й купят самолетни билети да утиде да подпище пакта, за да се разходи до Маракещ, и го посъветвай да те назначи тебе! Само от тебе зависи спасението на България. И му кажи да гледа задължително унгарската телевизия. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
24
Дибилите в България освен ,че са тъпи ,но и много ,много злобни.Държавата се видя с малко пари и комунягите очите им са отново в тях .Готови са отново да ги лапнат.
25
Банален подстрекател. Който знае, че има по-прости от него и заиграва с тях. Фамилиарничи с Организацията на обединените нации (ООН). Георги Марков - Дантелата прави на салата ООН. Смешник.
26
отговор на коментар
Дори и доносникът на ДС да е по принцип прав, самият факт, че го твърди един провален и осветен човек, е показателен. Това лице няма право да се явява по медии и пр., защото е морално и политически дискредитиран. В очите на хората той е преди всичко агент, служил на комунистическата репресивна ДС. Покойният писател Иван Радоев-Мир на праха му !- казваше: Държавна сигурност не означава сигурна държава.
27
отговор на коментар
питагор, Българите не са емигранти в Европа. България е в Евросаюза и българите в Европа са си като в къщи при мама и татко.
28
Опасна аларма?!?!?! В пик-лювщината списват откровени ма.ло.ум.ни.ци.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?