Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК! Георги Марков за пазарлъците в ЕС: Елиминирането на Тимерманс (Сорос) е победа на християнска Европа! Холандия получи отплата, че дискриминира и се гаври с България
САМО В ПИК! Георги Марков за пазарлъците в ЕС: Елиминирането на Тимерманс (Сорос) е победа на християнска Европа! Холандия получи отплата, че дискриминира и се гаври с България
Дата
Дата
84914
Коментари
42
САМО В ПИК! Георги Марков за пазарлъците в ЕС: Елиминирането на Тимерманс (Сорос) е победа на християнска Европа! Холандия получи отплата, че дискриминира и се гаври с България

Пазарлъците кой да оглави ЕК възмутиха Европа и света. Но една кандидатура особено много скандализира хората на европейския континент - тази на Франс Тимерманс. Холандецът, освен човек на Сорос, е яростен защитник на Истанбулската конвенция, престъпният Пакт за миграцията на ООН и още безчет родоотстъпни идеи на ментора си.

С отхвърлянето на кандидатурата му, Европа беше спасена, поне за момента. Агенция ПИК потърси за експертен коментар на безпринципните пазарлъци и скандалната кандидатура на Франс Тимерманс, бившия конституционен съдия Георги Марков. С него разговаря Ивайло Атанасов:

Г-н Марков, вие познахте, че нито Вебер, нито Тимерманс ще бъдат избрани за шефове на ЕК. Издигането на Франс Тимерманс от Германия и Франция изглеждаше повече от надеждно. И все пак бе бламиран. Какви са основните изводи?

- Бламирането на Тимерманс (Сорос), е знаково. За първи път Германия и Франция не можаха силово да назначат шефа на ЕК. На 30 юни цели 11 държави се обявиха против. Срещу тях се създаде як блок от Вишеградската четворка и Италия, към който повлякоха крак и прибалтийски, и други страни. Диктатът на Франция и Германия бе дотук.

Елиминирането на Тимерманс (Сорос) е победа за християнска Европа, защото той е ярък поддръжник на миграцията и на пакта на ООН за миграцията, който се опитваше да ни внуши, че тя е източник на благоденствието ни до 2013 г. и яростно се опитваше да наложи Истанбулската конвенция в България. Неговият девиз е, че трябва да свикнем, забележете – С МНОГООБРАЗИЕТО. С други думи – ислямизацията на Европа, еднополовите бракове и джендър идеологията.

При него никога няма да чуете думата християнство – той е Сорос на квадрат. При това говори с назидателен тон. Горкият не знае, че големи политици като Жискар д`Естен, Митеран, Кол, Фелипе Гонзалес и други, не говориха назидателно на малките държави. Не е за вярване, но е факт – въпреки, че 11 държави бяха срещу него, Тимерманс не се оттегли сам, а Туск нямаше куража да подложи на гласуване собственото си предложение, за да не стане Тимерманс тотално за смях.

Г-н Станишев вчера каза, че от развръзката май е най-доволен Виктор Орбан.

- Преди това да спомена, че Мартин Шулц не е на себе си от мъка. Той започна да реве по всевъзможни медии, че е Европа е дадена на Орбан. Г-н Станишев, който за разлика от Шулц не е необразован, а напротив – е културен човек, правилно е разбрал, че Орбан за втори път победи Сорос.

Един път го изхвърли от Унгария, сега яростно попречи да от кандидат шеф на ЕК. Нормално е Орбан да се радва. Миналата година той поиска оставката на Тимерманс като заместник-председател на ЕК. Холандецът си позволи да нарече унгарското правителство фашистко, а Орбан – антисемит, че е изгонил Сорос от страната. Такъв антисемит е Орбан, който направи синагогата в Суботица златна, а лично Натаняху кацна в Будапеща да го подкрепи. Орбан е борец за християнска Европа, а Тимерманс за ислямска Европа.  

Сега е моментът да кажа нещо интересно, което сигурно ще заинтригува г-н Станишев – много българи се радват затова, че Тимерманс беше бламиран. Научих го от агенция булевард „Витошка“ в София, където бях последните два-три дни. Хората ме спират и викат: „Жоре, отстреляха холандеца“.

Явно гневът е много голям затова, че Холандия дискриминира и се гаври с България, а нейни политици се опитват да ни учат на демокрация. Хората в България може да са бедни, но са природно интелигентни. Те не видяха Тимерманс да отиде при холандския премиер Рюте и да му каже: „Абе остави ги тези българи да влязат поне по въздух в Шенген. Ни виждаш ли, че не са като нас да пускат криминални престъпници и терористи, а после те да стрелят по трамваите“.

Г-н Вебер заяви, че е бламиран от Макрон и Орбан.

- Да, прав е г-н Вебер. Наистина, още веднага след изборите френският президент ясно каза, че т.нар. шпиц-кандидати, са хора от статуквото и ги отхвърли. Това съвпада с желанието и становището на Вишеградската четворка, която с 65-милионно население е имала куража да се съпротивлява на комунистическия режим, та камо ли на Тимерманс. Вишеградските премиери считат, че Европа е наболяла от проблеми, а тези двата кандидати са част от проблема. Според Орбан те се различават само физически.

Стана очевидно някакво сближаване между Макрон и Вишеградската четворка?

- Да, повече от очевидно е. Макрон замисли движението „Прогресисти“, което да победи Орбан и Качински, но той загуби от Льо Пен, а Орбан и Качински направиха най-високи резултати – първият над 50%, а вторият – над 40%. Започнаха наистина чести вечери и снимки на вишеградците с Макрон, който очевидно е разбрал, че конфронтацията с тези страни е безсмислена. Орбан каза навремето: „Макрон е млад, но ще се научи: да хвърля ласото“.

Сближаването се дължи на общото виждане, че трябва широка дискусия за бъдещето на ЕС и промени в Лисабонския договор. В тази дискусия, която е неизбежна, те ще влязат с различни позиции, но в дискусията се ражда истината. Не може и да не кажем, че Макрон е видял силното съюзяване на вишеградците с Италия на Салвни. И накрая, нещо много важно – и Макрон, и Вишеградската четворка са наясно, че неолибералният модел е изчерпан. Затова г-н Макрон накара формацията в ЕП АЛДЕ – алиансът на демократите и либералите да махне от своето наименование думата либерален.

А как си обяснявате поведението на Меркел, която е лидер в ЕНП и въпреки това издигна Тимерманс, който е кандидат на ПЕС?

- Обяснявам си го с политическата криза в Германия, която либералните медии прикриват. След безумната фраза през 2015 г. „Елате ще се справим“, Меркел не се справи – премазвания, изнасилвания, убийства на малолетни и публична гавра с жени заля Германия – Берлин, Кьолн, Кемниц, Кандел, Дрезден, Фрайбург и още, и още…

Партията на г-жа Меркел ХДС, е с най-ниския си резултат от Втората Световна война. Повлече със себе си и баварското ХСС, което също за първи път от войната даде резултат под 40%. Миграцията на ножа даде сила на партията „Алтернатива за Германия“, която вече има 100 депутата в Бундестага, даде двуцифрен резултат на евровота и е вече ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ (бившето ГДР). Да не забравяме, че събитията от ноември 1989 г. в Германия започнаха именно в Лайпциг и Дрезден, и именно източногерманците, а не западногерманците, бутнаха Берлинската стена, докато Кол и Геншер бяха в Полша. Най-накрая „Алтернатива за Германия“ е ярък симпатизант на политиката на Орбан срещу миграцията.

Най-накрая – и това е много важно, задушени в коалиционната прегръдка с Меркел, германските социалдемократи слязоха на шокиращите 15%. Ако не излязат от коалицията с Меркел, те ще имат съдбата на френските социалисти – ще починат и отидат на 6%. Меркел пренебрегна ЕНП и сънародника си Вебер, за да угоди на ПЕС с надежда ПЕС, да повлияе на социалистите в Германия да стоят в коалицията. Социологическите агенции в Германия дават, че ако има избори, ХДС, ХСС и социалдемократите, които в момента управляват, няма да вземат повече от 40%. Това е политическо земетресение, което Меркел гледа да избегне, защото ще има зелена вълна в Западна Германия и дясна в Източна Германия.

Германия е разделена политически. Източногерманците са куражлии не искат миграцията на ножа. Затова Меркел дори не гласува за своята министърка Усрула фон дер Лайен, за да угоди на социалдемократите. Новините от Германия са, че угодия няма.

- Какво ще кажете за избора на Урсула фон дер Лайен, който бе изненадващ?

- Разбира се, че беше изненадващ след бламирането на Тимерманс. Въртяло се е името на Барние в някои кръгове, но това, че тя е жена, е дало предимство на германската министърка. Тя е с очевиден финес, от градско семейство и многодетна майка. При това е от ЕНП, която според вота на евроизбирателите е първа политическа сила в ЕП и логиката е неин представител да оглави комисията. Трябва да подчертая обаче, че голям проблем пред уважаемата г-жа Урсула е, че е федеративно настроена. Тя е за Европейски съединени щати, което е отживелица и това чудо няма да се състои. Очевидно е, че ще трябва да стане реалистка и да разбере, че много от страните-членки не желаят да отстъпват повече от националния си суверенитет.

Тя трябва да върне в европейската политическа лексика фактът, че Европа е християнски континент. До 1 ноември има три месеца и половина и се надявам, че със срещи на ръководителите от различните страни ще разбере, че Европа 2019 въобще не е Европа 2014.

Ами г-н Сорос май остана капо? 

- Не му останаха много места за пробив. Очевидно е, че ще хвърли всички сили Лаура Кьовеши да стане главен прокурор на Европа, независимо, че беше свалена от Конституционния съд на Румъния поради злоупотреби с власт.

Надеждата на Сорос е, че в този случай Унгария и Полша ще са безразлични и няма да проявят активност, защото те отказаха да продадат суверенитета си на такова животно, наречено „европейски прокурор“. На тяхна територия той няма да действа.

Още по темата
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Георги Марков избухна за цирка в Брюксел: Кандидатурата на Тимерманс е нечувано нахалство! Вишеградската четворка иска човек "за" християнска Европа! В буламача ще изплува името на....
Часовник
16:57
Цирковете в Брюксел, намесата на Джордж Сорос в избора на нов председател на ЕК, разпределението на силите в евроредиците и позицията на България коментира пред ПИК депутатът от ГЕРБ Георги...
Напиши коментар »
(42)
1
За Сорос само едно....и всички вие знаете за какво става дума!
2
Аз му дадох името "Николай". А колегата о.з. полк. Жечев го прекръсти на "Стефан". От Николай-Стефан-Георги Марков по голям мръсник беше само Константин Тренчев - "Павлов". Обърнете внимание, по онова време ДС имаше над 80 000 сътрудници, 16 000 от тях към Шесто управление, а от тях около 4000 към Шести отдел. Точно в този отдел бяха така наречените "доносници". Всички останали до 80 000 нямат връзка с доносничеството. "Николай" и Павлов" смогваха да вършат работа колкото за 2000 други агенти, при това само срещу 20 лева месечно. "Стефан" успя да съсипе живота на десетки млади хора в периода 1972 - 1991 година. Той донасяше за приятелите си, за познати и непознати, за Стефан Савов, предаде жена си. Беше на път да предаде майка си и баща си, но партийният преврат на 10.11.1989 година му попречи. Както вече споменах, по голям мръсник от него беше само "Павлов". За повече информация можете да се обърнете към о.з. полк. Жечев.
3
Другаря , продукт на БКП и ДС и християнски ценности ? Наглост и голословие на хрантутник ненаял се !
4
Още едно недоразумение в политиката! Ех МАТЕРИАЛА........
5
А оноя серГЕЙ ни го набутваше като най добрия. Мръсник. Ей това са червени гадове мръсни и тук и в Европа. Без тях света ще е по добро място за живеене.
6
ЕС отдавна се управлява от евреи а не християни
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Николай, не бъркай християнството с общо човешките ценности. Европа е на всички, независимо от етнокултурната и националната им идентичност, а не само на християните. Аз съм рязан, но и не по-малко от теб европеец. И аз съм спал с унгарска.
9
бате Гойко беше за Шорош
10
Макрон е избран от банкерите на Ротшилд той работи за евреите.Орбан защитава християнството.Нищо не съвпада в идеите им.
11
Отмъщението идва. скоро ще разберем от изток или запад изгрява оранжевите слънце
12
Маркуча Славчо от Учиндол показа защо Боко е изгонил Веско Маринов, и не иска да му пее.....Защото пее песента "ТУМБЕСТА ТИКВА ТИКВАНО"......Хахахахаха....Вижте я в нета....хахахахаха....
13
Браво полк. Василев.Тези неща трябва да се знаят и помнят.Да се знае истината, за цялата ни мръсна политическа сган.
14
Каква е разликата между тоя кретен, СС Момата и Импексовата курабия, те и тримата са милионери цоцаалисти, и цокат от държавите си!!
15
Тази отвратителна подлога,комплексар и политически травестит Георги Марков-агент Николай от комунистическата ДС, раздаваше сини седесарски шутове на същата тази комунистическата ДС като най-върл привърженик на СДС.Но, това не му пречи сега да е от ГЕРБ.Следва БСП.Същият този измекяр лежеше и пърдеше по тревата в протест против новата Конституция и само след няколко години стана КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ, "служейки" на същата тази "отвратителна" Конституция и добре се нахрани оттам 7 години.Какво значение имат принципите? Що за ла..но е това?Докъде сме я докарали-това мекере без грам чест и достойнство ще ни учи на морал!Отврат!!!
16
Пълен с грехове червен субект , за християнство ми дърдори ? Наглост комунистическа !
17
и какво спечели християнска Европа от енп и меркел това ще спечели и сега при урсула статуквото си остава мигрантите продължават да пристигат и да правят бели по Европа франция и германия ще получават големите пари и ще командват парада а българия е отсвирена отвсякъде
18
Този ,, Дантеленото,, пеленаче е най-мръсния и долнопробен жив фашист!Той и неговия съратник от СДС пияндето Гърневски, дето възхваляваше елита на БКП, докато яде бял хляб от Пловдивската ,, Полиграфия,, са за .....,айде да не казвам какво?!
19
На България най и приляга да е подгряващата група ха-ха
20
се държеше с Тмиреманс все едно е циганин от маалата в Ямбол. "Глей са, аз на тебе, ти ште ми дадеш и тн." Само, че Тимерман ще стане заместник на ЕК и ште Му вкара дузпа при това от първи път..........
21
Според съвременници на ония години водещите офицери са били стократно по-вредни и опасни за хората. Вие какво мислите по въпроса?
22
Само овцете не можаха да разберат,че запада си играе на добрия и лошия полицай с мутренската кочина. Докладите от посолствста отразяват реалната действителност за кочината и ролите на лошия полицай се въртят като рулетка,всяка година,някоя държава да се противопостави за приемането в Шенген.Само овцете не го разбраха и си мислят,че Тимерманс има лично отношение към Мутристан.
23
От ДС-милиционер,акъл неща!Затова сме до тука,И 'демокрацията' им такава-комунист-демокрация.Все те командват и поучават.Затова хората бягат навън.Проклети да са!
24
Водещите офицери сега са още по-големи вредители и саботират държавата в нейното цивилизационно развитие.
25
ВЪПРОСНАТА "КАТЮША"-П УТ КА ТА НЕПОРЪБЕНА,ДЕ СЕ Е ВЗЕЛА ДОСТА НА СЕРИОЗНО-БДЕТЕ!
26
Бай Х.й Банкянски си повярва, че е велик фактор в международните дела. „Не ми е интересен този пост“ – каза той за възможността лице от България да заеме един от четирите най-важни поста в ЕС – външната политика. Само и само за да намърда безличната и скудоумна лейка Габриел на комисарско място, все едно какво, тя и без това от нищо не разбира. Орезилихме се с тези среднощни совалки и със свитата от угодници, придружаващи Тиквоча на всяка крачка с камера и микрофон. Сякаш е някой древен мъдрец, та трябва да се записма всяка негова дума. Абе недейте така бе, младоци, изключете звука, да не се
27
Бай Х.й Банкянски си повярва, че е велик фактор в международните дела. „Не ми е интересен този пост“ – каза той за възможността лице от България да заеме един от четирите най-важни поста в ЕС – външната политика. Само и само за да намърда безличната и скудоумна лейка Габриел на комисарско място, все едно какво, тя и без това от нищо не разбира. Орезилихме се с тези среднощни совалки и със свитата от угодници, придружаващи Тиквоча на всяка крачка с камера и микрофон. Сякаш е някой древен мъдрец, та трябва да се записма всяка негова дума. Абе недейте така бе, младоци, изключете звука, да не се
28
Нечистоплътното сайтче „Чур“ отново се забърка в оплюване и злословия срещу „Началниците“ на Боко. Ще има възмездие.
29
До 8. Ryazania... Точно, общочовешките ценности са заложени в Християнството- Новия завет (Евангелието). Къде в Исляма и Стария завет са заложени общочовешки ценности и права? Там, човеци са само мъжете, дори и за тях има немалко условности и ограничения, жените са само размножително и трудово допълнение. За, Ционизма, пък особено за привържениците на Тората, въобще да не говорим, там човеци са само доказаните Евреи, останалите са Гои, нечовеци, безправно нищо. Сорос е доста близо, плъзга се по ръба на Ционизма и кой е тоя Сорос, и на какво основание ще налага на Европа да бъде "мултикултурна"? И, народите и, които хилядолетия я изграждат и имат християнска вяра и култура, благодарение на които Европа създаде Общочовешките ценности ( Жан Жак Русо), да търпят разни примитивни, друговерски наглеци да тероризират обществото с "мултикултурните" си несъвместими, човеконенавистни религии и обичаи? А, между другото, дори да Сте спал и с японка, това не Ви прави японец.
30
А р= зяния осми да не бърза толкова да ми прави Европа мултикултурална и мултирелигиозна. Те либерастните gомньовци още от времето на катарите,тамплиерити,масоните и комунделите стотици години се опитват да направят това,но търпението ни свършва. Ще има пак горене на катари и тамплиери на клада и нова Вартоломеева нощ. За съжаление в Европа нещата стават така - първо търпим Сатаните да ни =ерат на главата и после вземаме мерки.
31
агент Николай пак изпълзял от някоя банкянска дупка!Само ако онбашията на този сайт знае колко много е мразен и ненавиждан от хората този мръсен ДС- агент и доносник, няма да го руска да пристъпва до сайта му! Всъщност, ТОЙ много добре го знае, ама финансова политика, няма как!
32
агент Николай пак изпълзял от някоя банкянска дупка!Само ако онбашията на този сайт знае колко много е мразен и ненавиждан от хората този мръсен ДС- агент и доносник, няма да го руска да пристъпва до сайта му! Всъщност, ТОЙ много добре го знае, ама финансова политика, няма как!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Агент Николай пак са го активирали. Създава раздор, говори против ЕС, подкрепя негласно руските интереси, плещи против Запада, цял живот е бил на държавната хранилка- и като агент-доносник на ДС, и после- като депутат, конст. съдия, сега пак депутат. За пет пари работа не е свършил, освен да прави провокации и да създава раздори и интриги. Ченгето си е ченге.
35
Николай, както винаги не си в час. Получи се това което не ти изнася. След като привлякоха Испания на тяхна страна, Германия и Франция със избора на ключовите постове на ЕС определиха посоката на Европа. Твойте любимци Льо Пен и Салвини са аут. Язък за парите на Твойте господари от КГБ. Със избора на Урсула Германия за пръв път след втората световна война официално Застава, за твоя голяма мъка начело на обединена Европа. И е добре да ти се напомни, че германския избирател отново даде най много гласове на десните чиито лидер е МЕРКЕЛ. Това, че Усула е федералистка и застъпник за европейска армия е глас на разума. Относно закъсалата с парите и бюджета Франция шевското място в ЕЦБ е дар божи. Испания и Италия получиха своето. За твоя Орван-SORRY.
36
ПОВЕДЕНИЕТО НА БОРИСОВ , БЕШЕ КАТО НА УЧЕНИК , КОЙТО СЕ БОРИ ЗА ТРОЙКА И СИ МИСЛЯ ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ТЪП НАРОД , ЧЕ ЧАК СМЕШЕН!!!
37
отговор на коментар
Не вярвам да поддържаш човек на Сорос. А за Марков е нормално да е с партизански имена. Навремето за да си нещо, трябваше да е член на БКП или агент на ДС. Може и да не съм прав, но хора само специалисти и само директори не познавам, имаше още нещо
38
Ко стаа с падводницата?
39
отговор на коментар
Ееееех Василев , май ти си най-големия МРЪСНИК ?!
40
ДАНТЕЛАТА ,РАЗБОЙНИК ОТ КРИМИНАЛНИЯ ПРЕХОД
41
БАНТИТ ограбил бедния и болен българин през криминалния преход ТОВА Е ДАНТЕЛАТА
42
Сайта Пиш и Чур трябва да подбира хората с които разговаря. Казвам го, защото тук само бивши върли Бекапейци и агенти на ДС, както и криминално проявени айдуци. И кск да не се смееш на този сАпОлив сайт, все слугинска и платен из??ет ни облъчва с кретенизмите им.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?