Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК: Вицепремиерът Каракачанов изригна след компромати за апартамента му: Това е предизборно сценарийче, няма да влизам в него
САМО В ПИК: Вицепремиерът Каракачанов изригна след компромати за апартамента му: Това е предизборно сценарийче, няма да влизам в него
Дата
Дата
97901
Коментари
63
САМО В ПИК: Вицепремиерът Каракачанов изригна след компромати за апартамента му: Това е предизборно сценарийче, няма да влизам в него

От вчера се върти една информация за мой имот и недекларирана тераса. Аз не съм в България, но виждам, че това се тиражира в определени медии. Нека си проверят нещата, няма нищо недекларирано и нищо незаконно. Това заяви ексклузивно пред агенция ПИК вицепремиерът Красимир Каракачанов по повод компромати, излезли срещу него в определен кръг от медии. В тях се твърди, че министърът на отбраната не е декларирал тераса, а за жилището си е платил само 400 евро на квадратен метър.

"Всичко, което съм придобил, е от предишния собственик, който си е узаконил всички неща. Това е цялата работа. Нямам намерение да влизам от 1000 километра в сценарийчето и да влизам в обяснителен режим. Има си компетентни органи. Като се върна, ще покажа и нотариален акт, и други неща", коментира пред медията ни вицепремиерът.

На въпрос защо смята, че тази атака срещу него идва точно в този момент, той заяви: "Вчера си представихме листата за евроизборите, как защо. Явно някой се притеснява от тази работа. Някой го е страх, че тяхното отборче няма да успее за сметка на ВМРО и затова е и тази атака от вчера и от днес."

"Целта на занятието е да им вляза в сценария. Нямам обаче такова намерение", отсече той.

"В сряда вечер се прибирам. Ще покажа нотариалния акт, в него е описано всичко. В него са записани и разрешенията, които предишният собственик на това жилище е взел, за да направи подобрения. Ще покажа и фактурата. Тези допълнения са заплатени допълнително, платено е с ДДС. Когато човекът е правил подобренията, е взел нотариално заверено съгласие от съседите, архитектурен проект в общината. След като се изпълнява остъкляване на тези тераси, минава проверка, има си правото на ползване и т.н. Някой се опитва да ме вкара в сценарий да се оправдавам за нещо, което или не е проверил като хората, или не желае да провери, или не иска да даде цялата информация. Това е част от едно предизобрно сценарийче и аз няма да вляза в него", заключи Красимир Каракачанов.

Напиши коментар »
(63)
1
Вярно е обаче, че живеем в ужасна корупция създадена от гербаджиите
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
са най-гнусните лъжци,крадци и клевентници!Техноимпекс за 500 лева,евала Костов,евала Нинова,евала комуняци!
4
К-УРВАТА от ДС и ВМРО Красимир Каракачанов По Известна Като Агент Иван Краднал 210 Квадрата Апартамент за 380 Евро Квадрата, Като Цецо Ушото от ГЕРБ Чрез ЗАМЕНКА ! Как се Финансират К-УРВИТЕ от ВМРО (МВРО) и П-ЕДЕРАСТИТЕ от ДАНС (ДС) ! ПАТРЕОТИТЕ Начело с К-УРВАТА от ДС Красимир Каракачанов Заедно с П-ЕДЕРАСТИТЕ от ДАНС Оглавявани от Боян Кьосев Продали Български Паспорти за 28 000 000 € ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
5
Ти най-добре да не живееш не са нужни никому червени кухи кратуни!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
СРАМ ЗАА БЪЛГАРИЯ Е ::: ЧЕ КОМУНИСТИТЕ , КОИТО ОГРАБИХА НАРОДА , СЕГА СЕ БОРЯТ ДА СПАСЯВАТ ОБЕДНЕЛИЯ НАРОД. СТИГА ВЕЧЕ ЗАСРАМЕТЕ СЕ И НЕ ХОДЕТЕ ДА СЕ МОЛИТЕ НА БОГА ПО ЦЪРКВИТЕ , ЗАЩОТО ВИЕ С АТЕНТАТИ ГИ РУШЕХТЕ. СРАМУТА Е ??
9
За всички е ясно, че този ДС доносник вече 30 години краде от имуществото на македонците, напоследък окрладе и 70 000 албанци и други цигани с по 5 000 евро за паспорти. Няма как този да не е много богат мрзавец.
10
за другите апартаментчици...такова и за теб. Айде вънка!
11
Колко евра е платил Каракачанов за един квадратен метър апартамент и тераса , колко квадрата е жилището, и коя година е сделката и колко евра е платил президента Радев, също за един квадратен метър , колко квадрата е жилището , и коя година е неговата сделка ?
12
политик - агент на ДСда се превъзбужда , а да докаже от къде са парите
13
Другаря хем нас-ан , хем голям ! Червена наглост безродна !
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Кое е нецензурно, че в придобиването на апартаментите има престъпление.
16
В Украйна циркаджия президент в България фатмак
17
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
18
Извадили са ти всичко...дори и кадастъра на апартамента.
19
Красчо, шестако, никой не твърди, че строежът е незаконен. Твърди се, че не си декларираб истинската площ. Вярное. Освен това терасата е застроена. Вече не е тераса. Ти кое не разбра? Защо по стар ДеСарски похват подменяш тезата? Лъжец.
20
Това с апартаментите се изтърка вече. Дайте нещо за приватизациите.
21
КОМУНИСТИТЕ ВИДЯХА ЧЕ НЯКОЙ СИ КУПИЛ АПАРТАМЕНТ Е КОРУПЦИЯ ??? , А НЕ ВИЖДАТ СВОЙТЕ , КОИТО КУПЕХА ЦЕЛИ ХОТЕЛИ , В ПЛОВДИВ ---ЦЯЛ ПАНАИР , ЦУМ В СОФИЯ И ТЕЦОВЕ , СТИГА СТЕ ЗАБЛУЖДАВАЛИ ПРОСТИЯ НАРОД , ИМАИТЕ МИЛОСТ ОТ БОГА.
22
Каракачанов да не се чуди , а да действа като Банов- обявява, че всичко е рекет, заплахи от години и си свирка...-:))))
23
Шкемби е захлебил яко от продажби на БГ паспорти на муджихадини и шиптъри..Изключително нагъл плужек...Дамм
24
Цялата Шайка е замесена в имотни измами.
25
Моля, уважавайте поне правописа, ако не читателите
26
Я стига , бе наглецо комунистически , си се правил на обиден ! Вие с пеликанските гуши , нямате насищане , потомствено яздите читавите български граждани и лежите на техни плещи , както и на европейските !
27
"Доходите" са му от сделката за самолетите бе господа! Това е! Не питайте за други източници на "доходи". Но и от "гражданството" е закачил няколко десетки хилядарки!
30
Така например председателят на БСП Корнелия Нинова е успяла да закупи апартамент от близо 90 квадрата на столичната улица „Боряна“ в квартал "Овча Купел" на цена от 241 лева на квадратен метър. Общата цена, която Нинова и съпругът ѝ Митко са платили е 21 514 лева според имотната декларация на лидерът социалистите. Покупката е извършена през 2004 г., по времето когато Нинова все още е изпълнителен директор на „Техноимпекс“ АД. Според официалната статистика на НСИ за 2004 г. средната цена на имотите в София през годината е била 1095 лв. или четири пъти по-висока от платената от Корнелия Нинова. През 2004 г. друг червен депутат – Валери Жаблянов, се сдобива с апартамент с квадратура от 96 квадрата. Обявената в имотната му декларация цена на придобиване е точно 31 000 лева или 322 лева на квадрат. Цената е малко по-висока от тази на Нинова, но все пак близо четири пъти по ниска от средната за София. Жаблянов също така е собственик на луксозна къща със застроена площ от 300 квадратни метра в столичния квартал Драгалевци, придобита през 2013 г. на стойност 360 000 лв. Не по-малка е разликата между средната пазарна цена на имотите в София и апартаментът на друг виден социалист – депутатът Жельо Бойчев. През 2006 г. Жельо и съпругата му Зорница придобиват апартамент с внушителна квадратура от 175 квадрата. Цената, която семейство Бойчеви плаща е 57 100 лева или цена от 326 лева на квадратен метър. Отново по данни на НСИ за първото тримесечие на 2006 г. средната цена на квадратен метър в София е била 1313 или четири пъти по-ниска цена.
31
.....MИPИ3ЛИBATA CBИHЯ се опитва да се измъкне, kaто ПPЪДHЯ из гащи......MИPИ3ЛИB ШOПAP....
32
Правилен отговор! Предизборни простотии! Има си компетентни органи за всяко нещо! Как не им омръзна, то на нас ни писна да ни занимават с глупостите си! Нещо смислено за нормални хора няма ли?
33
Айде марш, куче крадливо! Предрешен патриот-идиот!
34
Джаба Хатянина е непукист. Купил си уж узаконен апартамент. Дебелака добре разбира, че се е оакал, но при тия хора срам няма! Един от тях не наведе глава и да каже:ей сгриших!Лъжат, мажат и си мислят, че всички са прости. Ами не са! А онова очилато плямпало, с обратния уклон, пак ще досажда с елементарните си умозаключения. Да се чуди човек на какъв акъл са наивните им избиратели.
35
Пик , хвърляте "трохи" и се кефите , защо не пишете за недо......а импексова лъжлива приватизаторка (за 22000лв . 92кв. м . в София през 2004 година , за милиончева , за " гьон сурата Радев и още цяла плеада червени звездобройци , все "хора" които нищо не са направили за държавата , освен да са я окрали.?
36
Шкембевойвода, а за търговията с паспорти как ше обясниш? За паспортите по 50000 евро на издирваните от Интерпол граждани на бивша Югославия, Абдуллах Шеху, Хайредин Емири и Валлахи Биллахи от Косово, които даже не са имали паспорти на новосъздадената държава? А как ше отговориш на това, че шурей ти Андрей Слабаков е женен за еврейка, и си го вкарал в евролистите? А на православните как ще обясниш, че заместникът ти Искрен Веселинов е католик дето наклепаха България за атентата срещу папата, и той в листите? М?
37
Квичи свиньо, дойде ти коледата!!! Русенско варено!
38
Чакаме оставката на Каракачанов.
39
Органите да си свършили работата, т.е. да те оправдаят. Ех прасе...
40
Веднъж да се съглася със ДЖАФ, ама остафката по-бързо, а ако е анблок, беркят версин!
41
отговор на коментар
Всичко е вярно !Всички от ГЕРБ и Патриотите са корумпирани !От другите парти БСП,Дий България ,ДСБ,Заря ,Земя ,Борец,Щангист и останалото ОФ няма нито нито един !За това ще гласувам за Бсп и ДС ,за Другарката Нинова и котерията около нея ,те не са корумпирани и живеят само от членския внос на 80 % те !Ура другарЕ ,властта е на една ръка ,искам да кажа на една приватизация разстояние !!А само след година голям смях ще пада !!
42
Целият му трудов стаж в политиката, около партийните субсидии, депутатските заплати и държавната трапеза. Купувало нашето прасе мезонети, тераси и кой знае още какво. И като го питат откъде и как - предизборна атака било. Де гиди мръсни гадини, не за съд, за тояга неокастрена на голо плачете и ще я дочакате съвсем скоро.
43
Малей, яко го заръфаха в коментарите нашия "башпатриот" и да се чудиш откъде му дойде на главата, че то скици, то документчета,конкретни суми, няма шега, няма майтап при тези хора, да не им попадаш на мушката, глътнали са те! Амин!
44
Писах, че е обсеби почти цялата кооперация на Осогово 55, че загради паркинга само той да го ползва, ви пишехте минусите. Не една,три тераси има.
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Е, не са му само от държавната софра. Има си обръчи от фирми семейството, жена – прокорор.. Със ДПС са биз-бизе. Мислете Булгартабак. Не е само от паспортаджийската логистика парсата. МХМ.
47
А сега малко по-сериозно: гласувайте за Жамбаско Великий, пратете Слабаков и Веселинов в Брюксел, за да не изринеме никога това гю-бре на ДС от политиката и обществото: да пребивават изцяло в частния свят, и без покровители като обвиняемия улигарх пловдивския чефут Вътко Арабаджиев, който беще скътал пари в кутии от обуфки за избурите да флезне Жамбаско и ако може и втория в листата, шуреят на Каракачанов, същия син на Петър Слабаков, който е женен за еврейката Ернестина Шинова, откраднал стотици хиляди от държавата за бездарните си филми, в които снима жена си. Има и други в киното, питайте Веселинов, ако е искрен наистина, ше ви обясни каква е връзката.......
48
E, тук вече номера на сценаристите няма да мине! Начупен покрив,открити и закрити тераси -колкото искаш и по другите съседни кооперации ! / Данни от maps /.Това не го ли видяхте ,авторе?? Псевдожурналистика -арогантна, поръчкова,компроматна !! Навсякъде ,на последните етажи , над откритите тераси, собствениците си слагат прозрачни тенти,ако фирмата не им е поставила , а покритието на другите тераси е част от покрива. Що касае цената - КУПУВАЧЪТ Е ПЛАТИЛ ТОЛКОВА„ КОЛКОТО СЕ Е ДОГОВОРИЛ С ПРОДАВАЧА. / по стандартите не на кой да е, а на Зарков - едно от" големите" имена в БСП /. Наведената журналистика прави това - слага равенство между корупцията и терасите ,измерено в кв.дебили. Жалко, много жалко .......
49
48) Ти па се изфърли като чехкия на пясък. От девет кладенеца вода носи, да доказва невинноста на овъртоления в л-на назначен от ДС русенски македонец, търговец с паспорти и българщина... Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
50
Карлсоне, на чий тераска утре ще скочиш .....
51
Праси е заградил с мрежа 8 паркочеста пред кооперацията в която си е купил апартамент без асансьор с парите от паспортите. Съседите му не го искат. Предлагат му да напусне кооперацията и да отиде в кочината при трите прасета. Четете "Бивoлъ" ! Там братът на собственикът на този сайт много правилно е описал далаверата на Прасю.
52
Прав е брат ми. Голямо плюскане, голямо крадене направиха тия от ГЕРБ и от Обединените идиоти. То не беше стиропор, асфалт, паспорти, огради, баси мамата. И аз съм седнал да плюя Радев вместо тях. От днес се присъединявам към брат си.
53
Окупираха се малко след 10 годишен нокдаун с помощта на льотчика и си влязоха в режим!От най долна проба интриги,конспирации,клевети.....Комунягите това си го могат до съвършенство в 100 годишната си история.
54
някои се бил уплашил от тях приказки на селската вечеринка изчезваите от хоризонта и да не съм ви видяла повече
55
Мутри СИКаджийски и банкянски подлоги! Комунистите управляват днес, управляват вече 10 години, през които тотално унищожиха България! Банкянските комунисти са много по-опасни и много по-страшни от позитанските ,дори и от тодорживковските, между които впрочем е и татко му на собственика на този сайт!
56
Няма ли най-накрая Прокуратурата ДА ПУБЛИКУВА във всички медии ИМОТИТЕ, БАНКОВИТЕ СМЕТКИ и ОФШОРНИ СМЕТКИ , ПРИВАТИЗАТОРНИ ГРАБЕЖИ и т.н КРАЖБИ на комунистическата ПОБЕСНЯЛА СГАН, че тогава да се ГРЪМНАТ до един КРАДЦИТЕ НА тоя злощастен преход, в който простия и дебилен народ все още не е ОСЪЗНАЛ, кой е виновен за злощастната му съдба и да НАТИРИ КУРнела, МИЛИОНЧЕВА, Гергов, Баневи, Арабаджиеви и т.н.. и всички Милионери от противозаконната им партия - БСП, че вече не се трае....ПОРАДИ ТАЗИ БЕЗНАКАЗАНОСТ ИЗБЯГАХА нормалните българи от Б-я и престанете да се питате защо останаха само пенсионери и цигани тук, именно ЗАРАДИ комунистите се изнесоха, за да не дишат един въздух с ВАМПИРИ/комунисти КРАДЛИВИ, ЛЪЖЛИВИ, АЛЧНИ, ТЕРОРИСТИ....Вразуми се българино и не забравяй, че до вчера те бяха на власт и се полудяваше от ОБРАНИ БАНКИ, ОТ ГЛАД и МЕРЗАВЩИНАТА на тия гадни вампири...
57
Тумбак воееодата, агент воеводата, паспорт шкембелията ебкрал на чак се е на"рал!! Нагло дебело кюфте, колко лъга преди изборите, какво направи, нищо но от сърДце. Природно обременен тюфлек, за който плюсканетто и пиенето са цел номер едно. Цел две са кражбите и лъжите. Вервайте му!!
58
Шкембе-ВОЙВОДА от малката ШАЙКА.....фалшификатор на ПАСПОРТИ и ДОНОСНИК на ДС......КВО стаа тука ве Шайкаджии ниедни
59
Аз съм приела католицизма и знам, че по време на молитвата Урби унд Орби, папата винаги е чел пасаж на български не е за първи път. Съпругът ми хер Майдел ги е изрязал и монтирал всичките от времето на Йохан-Паул Втори откак се предава по телевизията и ми се присмива каква съм варварка и какъв грозен език говориме. Аз какво съм виновна, че мислих, че е толерантен, богат и ларш когато ядяхме морските дарове и пиехме шампанско край вълните на Ривиерата преди да ми предложи брак и на медния месец? Оказа се, че доходът от заплата и акции които има не му стигат да покрие консумацията си на кокаин, освен това дължи данъци върху замъка си в Тюрингия, и е извъртен. Днес, както се беше заканил, той пусна на запис папската молитва Урби унд Орби от вчера, като ме накара да се разкрача на фона на плазмата с вързани очи и взриви в мен пиротехническа сех играчка, след което ме накара да се обърна и наведа, завря друга и в момента в който папата произнасяше пасхалишната благословия на български език, взриви и втората. След това ми върза ръцете и краката с розовите белезници и отиде в кабинета си да монтира записа и да го качи в платформа за БДС-М. Каза ми, че имало заявки от куповачи за около 3000 евро, след което може да постъпи още някой лев. Всичко трая по-малко от пет минути. Преди това ми даде кафе, за да ми стимулира нервната система и да не чувствам болка. Не ме боля, но ми се доспа от кафето, и като ме остави да лежа като куче на пода пред плазмата и да слушам папската молитва, повърнах натуралния сок и кафето и едвам отместих глава да не се задуша в повърнатото. Най-странното е, че ми хареса сънувах хубави неща, но сега като се събудих, виждам, че от мен тече кръв и сега започва да ме боли. Разкопча ми белезниците, каза ми да почистя и излезе с ферарито за Мюнхен.
60
дежурните наспаха ли се ,ааа добре воеводо ,айде привеждайте великденските им добавки ,чеее избори идват
61
Оставка! Народе???? Защо спим,защо? Управляват ни крадливи и нагли политици...
62
Постоянно Милиончева се показва по някоя телевизия и снася поредна новина за имотен случай и дава указания на прокуратурата да "не се измъква". Добре, нейният случай кога ще се разгледа "без измъкване" ? За нея не са новини , а ОБВИНЕНИЕ ! Е, какво стана с това обвинение ? И защо си траят посочените от Милиончева персони ? Значи не им е чист косъма ,иначе досега трябваше да осъдят Милиончева за много милиони.
63
отговор на коментар
Идејата "вмро" е убава пробугарска ама луѓето што ја експонираат не чинаат и на тој начин ја компрометираат
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?