Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Само в ПИК! Вижте кои партии в Реформаторския блок колко депутати ще имат! Деленето по оста „Борисов” е 50:50
Само в ПИК! Вижте кои партии в Реформаторския блок колко депутати ще имат! Деленето по оста „Борисов” е 50:50

23-мата народни представители може да се цепнат в две групи

Дата
Дата
59101
Коментари
25
Само в ПИК! Вижте кои партии в Реформаторския блок колко депутати ще имат! Деленето по оста „Борисов” е 50:50

Драмата в Реформаторския блок за това дали да бъде подкрепен Бойко Борисов за премиер в следващото правителство е на път да разгроми формацията. ПИК направи справка колко депутати ще излъчат отделните партии в блока.

По последни данни РБ ще има 23 народни представители. В момента не е напълно ясна конфигурацията вътре заради разместванията с преференциите. Освен това някои кандидати са избрани в два района. В зависимост от това от кой район ще изберат да станат депутати, може да влязат представители на различни формации в съответния друг район.

На този етап вероятно „Движение България на гражданите” на Меглена Кунева ще е с 6 депутати, ДСБ на Радан Кънев - с 5, СДС на Лукарски е с 4, БЗНС на Николай Ненчев с 1, „Българска нова демокрация” също 1. Гражданският съвет на блока ще е представен от 4-ма депутати, а НПСД на Корман Исмаилов и Касим Дал ще е с двама депутати.

Разцеплението се очертава да е голямо. Счита се, че СДС и ДБГ са съгласни Борисов да стане премиер, докато останалите групи са на противоположното становище. Грубо нещата са 50 на 50. В крайна сметка може да се окаже, че всички ще са удовлетворени и ще могат да имат своя парламентарна група, тъй като минималният брой депутати за такава е 10. Т.е. условията за разцепление за реформаторите изглеждат идеални. Дали печалната прогноза за новата формация ще се случи, предстои да разберем вероятно в следващите дни и седмици.

Напиши коментар »
(25)
1
2
Тия олигофрени сами си го нацепват! Бива ли да има толкова жалки същества, които открито си казват, че са направили трик на избирателите си и дефакто са им са се изгаврили?
3
1, Асане, голям зор ти стана нещо, като гледам. Все капута ти е устава, гледай да не се задавиш само.
4
Пак съчинения на жълтата медия на Пеевски. Разбрахме, че не са ви удобни Реформаторите.
5
Може и да не са сългасни по някой теми, но разцпеление има само в главата на Дудука и ПИК!
6
Голяма трън са ви в очите РБ, а Певчета?
7
ето едно добро наблюдение: Това е човек, който спи с врътовръзка, за да познае, като се събуди, кое е устата, а кое. заднъкът му! Продължавайте да го лижете, пари от КТБ още има поскрити тук-там!
8
СТАТИЯТА Е АБСОЛЮТНА ИЗМИСЛИЦА. ОТ ПИК ВИНАГИ СА ЛЪГАЛИ ЗА РЕФОРМАТОРИТЕ.
9
Този долен бандит от село Банкя е способен да разтури не само една партия както е правил до сега за да може да краде на воля но и цялата държава и ако не бъди спрян от народа и това ще стане!!
10
А Росен Петров влиза ли ?
11
реформатори? Касим Дал и Корман Исмаилов.. Рамадан Кънев.... такива боклуци кому са нужни камоли на Бойко
12
А цензурата ще има парламентарна група на...ЛИДЕР!
13
14
Бойко Борисов е юноша бледен в сравнение с хищна политическа хиена като Ахмед Доган. Сега всички дрънкат как служебното правителство не е махнало никого от ДПС, а Б.Б. ще ги запази, че и нови ще уреди с благини.„„„ Факт е, че "даване и вземане" ще бъде основно упражнение. Обаче. Ахмед Доган е доказал, че може да подкрепя правителство на малцинството, без да излъчва министри.„„„ О, да - Сякаш Боко не знае, че АХМЕД ДОГАН КОНТРОЛИРА ПОЛОВИНАТА ИКОНОМИКА И ЦЯЛАТА КРИТИЧНА ИНФРАСТРУКТУРА. „„„„Босът в държавата е Сокола: енергетика, туризъм, банки, служби, каналджии от Сирия. Всичко. Какво Сокола ще дава политическа власт срещу икономическа изгода. ЛАПАЧКА.„„„„„ Доган може да си вземе, каквото пожелае, ако сметне, че трябва. И още - Доган вече и официално е РЕГИОНАЛЕН ИГРАЧ. Ердоган най-сетне го призна. В същото време Сокола не може да понася Николай Бареков. Знаем това от първа ръка. ….Използва го без презерватив, за да не му се налага да го препира като по времето на Айсехел Руфи, която трудоустрои чрез Шишко при Дудука… Сокола може и да се кефи на Боко, но ще му резне тиквата, без да му мигне окото, когато му е най-сладко на Б.Б.„„„ http://www.bgsniper.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4509:2014-10-07-07-14-05&catid=1:2010-10-12-20-49-01&Itemid=3
15
И ето идва най-щастливия ден, когато ти ще си далече от мен....!!! :::)))
16
Явно Реформаторите продължават по реформаторски - с цепения и скандали. Не могат да разделят властта вътре в партията, па пази Боже да управляват и държава.
17
Са лайняни турски подлог и. Боклуци събрани от кол и въже водени от алчност за власт.
18
Абе тролчета, като не ви станат патките пак ли Бойко ви е виновен? Така ли се оправдавате на мацките? Айде сите червени подводници, по-тихо там долу в трапа.
19
Ставри, подмокряш ли се от портретана Сопола Духан? Такива панфлети копи-пействаш под всяка стария, че да му прилошее на човек. Дано не су българин.
20
Ще продължавате ли да настоявате Борисов да не е премиер, а Цветанов да не е министър?“, Лукарски отговаря: „Мисля, че за ГЕРБ ще е здравословно Цветанов да не е министър. Не можем да поставяме условия. И преди това беше трик за вдигане на нашия електорат, ако мога да се изразя така на шега
21
Маските на Реформаторите паднаха в момента, в който си признаха, че са "воювали" предизборно с дървените си шпаги. Това са политически джуджета, които нямат място в политиката.
22
Ами то това разделение си го имаше и преди изборите , нали за това не можаха да направят учредителен конгрес и да изберат лидер на новата партия . СДС или по-точно остатъците му отдавна са на хранилката на ГЕРБ и лично Цв.Цв. ги ръководи , Кунева след шамара за евродепутат се гласи за пост в България , същото важи и за другите т.н. коалиционни партньори . Само ДСБ играе друга игра , те искаха да овладеят РБ и да провеждат политиката на Костов , която винаги е била византийска и е разбивала всякакви съдружия до които се докосне. Още повече , че Иван Костов има да си го връща на Бойко Борисов , който нагло го излъга навремето и не му даде нищо срещу подкрепата му за кабинета ГЕРБ . Впрочем при тази обстановка нещата не са 50:50 % , а 5:18 депутата , т.е само 5-те от ДСБ ще са против Борисов премиер !
23
Къде е истинското автентично СДС гадове мръсни като сред насима турци- Позор
24
Истинското и автентично СДС го разби лицето Иван Костов и то още докато беше на власт кабинета на СДС . Да си спомним "ремонта" на този кабинет ,с който Костов се разправи с всички авторитети като Богомил Бонев и Евг. Бакърджиев и ги замени с хора като Жотев и Мими Йорданов и прочее смешници . Лицето Ив.Костов проспа клопката с Царя , което е недопустимо за информираността на един Премиер . Отговорността за загубата от Царя, за която само той си е виновен, Костов уж я понесе като даде оставка и в същото време разби СДС с излизането и проекта ДСБ . А за турците , В СДС винаги ги и имало , самия Местан (под друго име ) е бил , имаше и Ергин Емин и въобще СДС никога не са били националистическа формация .
25
Опорна точка №1 - „Не Борисов” е на Станишев, на бившите генарали от ДС, на Московските възпитаници, и на Кремъл. „Не Борисов”! - Истина или Режисура е това? Телевизиите режисирани ли са – всички повтарят „Не Борисов”! Кой ли не се яви по телевизиите, да каже че Бойко не може!!! Може и Меркел го подкрепя! А тук разни доморасли журналисти, социолози, политици и ченгета от партии "путинки" казват, че Бойко не може. МОЖЕ, МОЖЕи много го обичаме и само на него разчитаме.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?