Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Русофилът Павел Чернев все пак бе приет в Патриотичния фронт
Русофилът Павел Чернев все пак бе приет в Патриотичния фронт
Дата
Дата
12966
Коментари
12
Русофилът Павел Чернев все пак бе приет в Патриотичния фронт

На пресконференция днес окончателно бяха представени партиите и сдруженията, които подкрепят коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“.  Към принадлежащите към коалицията до момента 7 формации, официално се присъединиха и нови 6, съобщи пресцентърът на ВМРО.

Това са ПП „Национално движение за спасение на отечеството“ с председател Тодор Рашев, Съюз на патриотичните сили „Защита“ с председател доц. д-р Йордан Величков, Национал-демократична партия с председател Димитър Стоянов, Национално сдружение на запасното войнство „За честта на пагона“ с председател о.з. ген.-лейт. Петър Илиев, Национално движение „БГ патриот“ с председател Петър Харалампиев, ПП „Свобода“ с председател Павел Чернев.

ПИК припомня, че наскоро политологът Огнян Минчев похвали коалицията, но разкритикува влизането в нея на бруталния русофил Чернев.

„В този формат ще атакуваме българския парламент, не в името на 4-годишно пребиваване, а с изключително сериозните амбиции да управляваме, за да бъде създадено правителство на националното спасение“, заяви съпредседателят на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Валери Симеонов.

Другият съпредседател на коалицията Красимир Каракачанов обясни, че с тези нови попълнения в редиците на Патриотичния фронт мечтата за обединение на патриотите е вече факт.  „Надявам се това да бъде разбрано от всички българи, на които им дотегна от 25-годишното безродно управление и те ще изберат патриотизма“, заяви той.

Попитан за прочистването на избирателните списъци Валери Симеонов категорично заяви, че тези 800 хиляди мъртви души трябва да се махнат.  „Това е задача на служебното правителство, за да не бъдат отново манипулирани изборите“, каза той.

Симеонов допълни, че са необходими и спешни мерки за предотвратяване купуването на гласове. Според него, ако има осъдени за купуване на гласове, това ще подейства много оздравително на изборния процес.

Избирателните секции в Турция на бива да са толкова много, а да са само в посолства и консулства – както е за всички останали държави, смята Валери Симеонов.

Красимир Каракачанов информира, че е поискана среща със служебния премиер Георги Близнашки с основна тема изчистването на избирателните списъци.

„Няма как избирателите да са повече, отколкото са хората, които живеят в България – това е парадокс“, възмути се председателят на ВМРО.

 

Напиши коментар »
(12)
1
Партия Свобода дали не е движението на ПЕтното?
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Павел Чернев иска гражданска война в България, при която да се откъснат парчета земя от Родината. Това не е патриотично действие, а национално предателство!
4
Партията на мангала крадец на старо желязо Цимеонов ..Браво на мхгалите патриоти ..железоте чака да се крадне
5
Само да те светна гражданска война ще има и няма да е виновен Чернев а мутрата Бойко ... Народа ще престане да търпи мутри и ще се освободи ..
6
Противна работа , клоака
7
Чернев е предател, анти- патриот!
8
Паричния фонд е готов дори да раздава земята българска!
9
I went to tons of links before this, what was I thgniink?
10
You've maanged a first class post
11
That's a subtle way of thinnikg about it. http://vnyuzpdj.com [url=http://czoolksf.com]czoolksf[/url] [link=http://prxchcrfj.com]prxchcrfj[/link]
12
My hat is off to your astute command over this toc-oibravp!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?