Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Румен Петков: Като млада партия с първо участие на местни избори се представихме добре
Румен Петков: Като млада партия с първо участие на местни избори се представихме добре
Автор: ПИК
Дата
Дата
6696
Коментари
2
Румен Петков: Като млада партия с първо участие на местни избори се представихме добре

„Като млада партия с първо участие на местни избори се представихме добре, което не отговаря на потенциала и целите, които си бяхме поставили. Отчитаме и по-ниската избирателна активност, която рефлектира върху всички политически участници”, коментира Румен Петков от АБВ.

„На пресконференцията, която ще бъде утре, ще представим конкретни примери за твърде брутални действия по време на кампанията, които сме предоставили в МВР и прокуратурата”, коментира Петков.

Той даде пример с кандидат-кмет, в чиято кола е била забита кирка с листче – „Прекаляваш”. На друг кандидат за кмет, при обявяването на кандидатурата му, е била запалена нивата му. Имало е и влизане през нощта в дома на един от ръководителите на предизборен щаб.

„Това са примери на брутализъм, който институционално не трябва да бъдат подминавани, защото той е част от обяснението на тези 50%, които не отидоха да гласуват”, заяви Румен Петков.

„Ние водихме позитивна кампания, хвърлихме големи усилия в София. Далече сме от резултата, който търсехме във Варна и Пловдив”, призна той.

Още по темата
Румен Петков: Днес гласувах за по-доброто бъдеще на София
Часовник
10:44
Днес гласувах за по-доброто бъдеще на София и с убедеността, че всички трябва да участват в гласуването със съзнанието, че 4-те години, които предстоят зависят от нашия вот. Това каза Румен...
Напиши коментар »
(2)
1
Абе тоя преди избоите на каза ли че ако АБВ спечелят по малко от 200 хил гласа ще отиде да пасе патките на село
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?