Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Румен Петков: Владимир Маринов е силното решение за Община Родопи
Румен Петков: Владимир Маринов е силното решение за Община Родопи
Автор: ПИК
Дата
Дата
7700
Коментари
0
Румен Петков: Владимир Маринов е силното решение за Община Родопи

Образован, със сериозен административен опит, с жива връзка към земята на Община Родопи, и не на последно място - човек с чувство за чест, достойнство и справедливост. Точно затова сме категорични - Владимир Маринов е силното решение за Община Родопи. Това заяви заместник-председателят на ПП АБВ Румен Петков пред препълнената до краен предел зала на читалището в село Цалапица при представянето на кандидата на АБВ за кмет на Община Родопи Владимир Маринов, съобщиха от пресцентъра на ПП АБВ.

Градският лидер на АБВ в Пловдив ген. Валентин Петров и кандидатът за кмет в Пловдив Георги Илчев пристигнаха, за да заявят лично подкрепата си за Владимир Маринов. Владимир Маринов откри официално предизборната си кампания в едно от големите селища на Родопи - Цалапица, с категоричната заявка за справедливо отношение, управление и разпределение на общинските средства за всичките 19 селища на общината.

Не може oбщината ни да има всичките предпоставки, потенциал и дадености да бъде №1 и в същото време да е на последно място по повечето критерии - в това число и привличането на европейски средства и спечелени проекти", посочи Владимир Маринов. Затова той заяви като ключов принцип в работата си Заедно.

Заедно - означава вие да знаете какви решения се взимат, защо ви се продават земите, къде ви отиват парите. Заедно - означава кметът да е при хората, във всяко едно от населените места на Община Родопи, с постоянен приемен ден и с работещ Обществен съвет към кмета. Заедно - означава изнасяне на повечето административни услуги по кметствата в селата Заедно - означава кметският екип да съумее да привлече европейски средства за развитието на oбщината ни. Защото това означава по-добри пътища, повече паркове и детски градини, осветени и чисти села”, посочи Владимир Маринов.

Думите му, посочили ясно най-голямата болка на хората по селата в Родопи, буквално изправиха залата на крака. Втори път залата изригна, когато Владимир Маринов представи като част от екипа си кандидатa за кмет в село Марково - футболната легенда, националът и състезател в наши и водещи чуждестранни отбори Александър Александров-Кривия.

Не по-малка подкрепа като местни хора с опит имат и кандидатите за кмет - Александър Байрев в Цалапица, Ренгинар Мустафова в Устина, Елена Проданова в Брестник, Васил Александров в Злати трап, Георги Симеонов в Брестовица, Йордан Стаменов в Крумово и Димитър Стефанов в Първенец, пoсочи Владимир Маринов. Силна листа от подготвени хора формира екипът на АБВ в Родопи - след водача на листата Владимир Маринов са Ренгинар Мустафова, Емилия Иванова, Жулиета Костова, Александър Байрев и още представители на различните селища в общината. Зам.-председателят на ПП АБВ Румен Петков не скри, че е силно впечатлен от листата и кандидатите за кметове в Родопи.

Той бе категоричен, че това е нужният екип за общината, който ще даде друга динамика на развитие, друг облик и друго самочувствие на Родопи.

Още по темата
Румен Петков във Видин: АБВ влиза в изборите за местна власт с ясна визия и цел да постигне максимален резултат
Часовник
13:17
Партия АБВ влиза в изборите за местна власт във Видин с ясна визия и цел да постигне максимален резултат. Това заяви при откриването на предизборната кампания на ПП АБВ във Видин Румен Петков,...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?